Ksantipa007 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 Hurikan? Po vsej verjetnosti, vprašanje če si ne bo treba potem začeti iskat novega ginekologa! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Po vsej verjetnosti, vprašanje če si ne bo treba potem začeti iskat novega ginekologa! Ga misliš njik, njik, do smrti!? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 Ga misliš njik, njik, do smrti!? Da, draga! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 20. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2005 Dobro jutro, seksualni manijaki! Izgleda da se kar se vremena tiče ne obeta prav nič lep dan, tako da kar ostanite na toplem, vi in vaši vitalni organi! Primeren dan, da zašvicate do konca , obiščite savno, pazite samo, da vam od vsega hudega ne odpove srce! Po savni paše hladen šok, ki bo poskrbel, da boste prišli k sebi, moški, tudi vaše "bogastvo" ne bo več tako pokončno! Nato se odpravite v knjižnico, preučujte poučno literaturo, kakšnega seksi knjižničarja pa lahko poprosite da vam asistira! Moški, ustrezite svojim damam, saj sami veste kako izgleda če si potreben, danes ni treba nosit spodnjih hlač, če smo ravno pri tem tudi hlač ni treba nosit, lahko samo plašče, pa spodaj kakšno kiklco! Upam samo, da me ne bo kdo tožil zaradi ozeblin! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Dobro jutro, seksualni manijaki! Izgleda da se kar se vremena tiče ne obeta prav nič lep dan, tako da kar ostanite na toplem, vi in vaši vitalni organi! Primeren dan, da zašvicate do konca , obiščite savno, pazite samo, da vam od vsega hudega ne odpove srce! Po savni paše hladen šok, ki bo poskrbel, da boste prišli k sebi, moški, tudi vaše "bogastvo" ne bo več tako pokončno! Nato se odpravite v knjižnico, preučujte poučno literaturo, kakšnega seksi knjižničarja pa lahko poprosite da vam asistira! Moški, ustrezite svojim damam, saj sami veste kako izgleda če si potreben, danes ni treba nosit spodnjih hlač, če smo ravno pri tem tudi hlač ni treba nosit, lahko samo plašče, pa spodaj kakšno kiklco! Upam samo, da me ne bo kdo tožil zaradi ozeblin! Sem se držala tvojega nasveta! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 20. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2005 Kako si ti pridna! Ena redkih! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Hm, najprej človek mora priti do savne, nato v knjižnico, vprašanje, če sploh je tam sexy knjižničar (ker so bolj knjižničarke z očali in oblekam bolj podobnim vrečam ). Biti doma gol, to pa ni noben problem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 hja, so knjižničarke, pa niso nič kaj seksi...kot kakšni fosili so tam Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 jaz bi bla ena redkih sexy knjižničark, če bi bla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 hja, so knjižničarke, pa niso nič kaj seksi...kot kakšni fosili so tam skoda da si zgodovinar in ne arheolog hehe drgac pa pr nas dol v Ajdovscini je ena knjiznicarka grehov vredna kar tja pojte... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Lep pozdrav, lunini pizdoželjneži in kurcotožnice! Za dobro jutro si najprej fajn razmigajte usta, tako eni kot drugi! Boste imeli polna usta dela, pa še čepke vam ne bo treba tiščati v ušesa, ker bi kdo ustal z levo nogo! Je bolje, da kar takoj vstane srednja noga! V tem dnevu se posvetite pranju, na pralnem stroju med centrifugo zna biti čisto udobno, pa še porivati vam ne bo treba pretirano, saj boste poskakovali kar sami od sebe, z strojem vred! Dame, danes namesto večerje nastavite na mizo kar sebe, z kakšnim dodatkom, da partner ne bo tožil, da ga bo od vse te gimnastike še pobralo! Fantje, kot bi rekla moja prijateljica: Što na umu, to v kurcu! Drugače povedano, če imate na podstrešju prepih, tudi fuk ne more biti ravno hvale vreden! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Lep pozdrav, lunini pizdoželjneži in kurcotožnice! Za dobro jutro si najprej fajn razmigajte usta, tako eni kot drugi! Boste imeli polna usta dela, pa še čepke vam ne bo treba tiščati v ušesa, ker bi kdo ustal z levo nogo! Je bolje, da kar takoj vstane srednja noga! V tem dnevu se posvetite pranju, na pralnem stroju med centrifugo zna biti čisto udobno, pa še porivati vam ne bo treba pretirano, saj boste poskakovali kar sami od sebe, z strojem vred! Dame, danes namesto večerje nastavite na mizo kar sebe, z kakšnim dodatkom, da partner ne bo tožil, da ga bo od vse te gimnastike še pobralo! Fantje, kot bi rekla moja prijateljica: Što na umu, to v kurcu! Drugače povedano, če imate na podstrešju prepih, tudi fuk ne more biti ravno hvale vreden! Hehe zjutraj sem zaužila veliko beljakovin mi ni bilo potrebno zajtrkovat ponovila sem vajo za večerjo komaj čakam jutrišnjo napoved! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Jaz pa ne! :xx!: Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Jaz pa ne! :xx!: Kaj ne? Si sita beljakovin ali si na dieti? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Kaj ne? Si sita beljakovin ali si na dieti? Sita sem beljakovin, na dieti sem, pa še moškega spola imam vrh glave! I hate them all! :xx!: Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 heheh, kako moraš zasovražiti moške, če majo tisto, česar ti ženska ne more dati. si boš hitro premislila, haha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 heheh, kako moraš zasovražiti moške, če majo tisto, česar ti ženska ne more dati. si boš hitro premislila, haha. Sanjaj! Ne taknem se tipa več! Imam raje dildota! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ne verjamem. če pa je res, pa tudi fajn, si lahk sama postrežeš, ko ti paše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Sita sem beljakovin, na dieti sem, pa še moškega spola imam vrh glave! I hate them all! :xx!: Hm zanimivo razmišljanje včasih je potreben odmor ženske so lahko dobra zamenjava! Samo da ti ne postane "preveč" všeč! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 sveža popestritev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Hm zanimivo razmišljanje včasih je potreben odmor ženske so lahko dobra zamenjava! Samo da ti ne postane "preveč" všeč! Odmor imam že kar dolgo časa in če dobro premislim, si jo raje zašijem, kot da pustim še komu da ga namoči! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Odmor imam že kar dolgo časa in če dobro premislim, si jo raje zašijem, kot da pustim še komu da ga namoči! Uf Kdo te je pa tako razpenil? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Uf Kdo te je pa tako razpenil? Se ti zdim razpenjena? Neee, saj jaz sem čisto dobre volje, prekipevam od pozitivnosti , sedaj sem že v fazi, ko mi je vseeno! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Se ti zdim razpenjena? Neee, saj jaz sem čisto dobre volje, prekipevam od pozitivnosti , sedaj sem že v fazi, ko mi je vseeno! Potem pa sem staknila dioptrijo! Nosečnost je res za en k Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Potem pa sem staknila dioptrijo! Nosečnost je res za en k Ah, to ne.....jaz bi pa sedaj nekoga na nos, pa na uč, pa čelno bi mu dala, pa jajca potrgala.... Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.