Skoči na vsebino

Seksualna napoved za danes

Ksantipa007

Recommended Posts

• Komentarji 359
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dobro jutro, seksualni manijaki! x:o)x x:Dx x:Xx

Izgleda da se kar se vremena tiče ne obeta prav nič lep dan, tako da kar ostanite na toplem, vi in vaši vitalni organi! Primeren dan, da zašvicate do konca x:Dx , obiščite savno, pazite samo, da vam od vsega hudega ne odpove srce! Po savni paše hladen šok, ki bo poskrbel, da boste prišli k sebi, moški, tudi vaše "bogastvo" ne bo več tako pokončno! xDDx

Nato se odpravite v knjižnico, preučujte poučno literaturo, kakšnega seksi knjižničarja pa lahko poprosite da vam asistira! x:Dx x:px :vragec:

Moški, ustrezite svojim damam, saj sami veste kako izgleda če si potreben, danes ni treba nosit spodnjih hlač, če smo ravno pri tem tudi hlač ni treba nosit, lahko samo plašče, pa spodaj kakšno kiklco! x:px x:Dx x:o)x

Upam samo, da me ne bo kdo tožil zaradi ozeblin! :inocent: :o|o: :vragec:

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Deli na socialnih omrežjih

Dobro jutro, seksualni manijaki! x:o)x x:Dx x:Xx

Izgleda da se kar se vremena tiče ne obeta prav nič lep dan, tako da kar ostanite na toplem, vi in vaši vitalni organi! Primeren dan, da zašvicate do konca x:Dx , obiščite savno, pazite samo, da vam od vsega hudega ne odpove srce! Po savni paše hladen šok, ki bo poskrbel, da boste prišli k sebi, moški, tudi vaše "bogastvo" ne bo več tako pokončno! xDDx

Nato se odpravite v knjižnico, preučujte poučno literaturo, kakšnega seksi knjižničarja pa lahko poprosite da vam asistira! x:Dx x:px :vragec:

Moški, ustrezite svojim damam, saj sami veste kako izgleda če si potreben, danes ni treba nosit spodnjih hlač, če smo ravno pri tem tudi hlač ni treba nosit, lahko samo plašče, pa spodaj kakšno kiklco! x:px x:Dx x:o)x

Upam samo, da me ne bo kdo tožil zaradi ozeblin! :inocent: :o|o: :vragec:

Sem se držala tvojega nasveta! x:px x;)x x:Dx :vragec:

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

Guest mačona
Hm, najprej človek mora priti do savne, nato v knjižnico, vprašanje, če sploh je tam sexy knjižničar (ker so bolj knjižničarke z očali in oblekam bolj podobnim vrečam x:Dx ). Biti doma gol, to pa ni noben problem. x:Dx :vragec:

hja, so knjižničarke, pa niso nič kaj seksi...kot kakšni fosili so tam :ermm:

skoda da si zgodovinar in ne arheolog :D hehe ;)

:D drgac pa pr nas dol v Ajdovscini je ena knjiznicarka grehov vredna :D :palec: kar tja pojte...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Lep pozdrav, lunini pizdoželjneži in kurcotožnice! x:o)x x:Dx x:Xx

Za dobro jutro si najprej fajn razmigajte usta, tako eni kot drugi! Boste imeli polna usta dela, pa še čepke vam ne bo treba tiščati v ušesa, ker bi kdo ustal z levo nogo! x:Dx x:px Je bolje, da kar takoj vstane srednja noga! :vragec:

V tem dnevu se posvetite pranju, na pralnem stroju med centrifugo zna biti čisto udobno, pa še porivati vam ne bo treba pretirano, saj boste poskakovali kar sami od sebe, z strojem vred! x:Dx x:o)x x:px

Dame, danes namesto večerje nastavite na mizo kar sebe, z kakšnim dodatkom, da partner ne bo tožil, da ga bo od vse te gimnastike še pobralo!

Fantje, kot bi rekla moja prijateljica: Što na umu, to v kurcu! Drugače povedano, če imate na podstrešju prepih, tudi fuk ne more biti ravno hvale vreden! :vragec: x:px xDDx

Sheakespeare

Lep pozdrav, lunini pizdoželjneži in kurcotožnice! x:o)x x:Dx x:Xx

Za dobro jutro si najprej fajn razmigajte usta, tako eni kot drugi! Boste imeli polna usta dela, pa še čepke vam ne bo treba tiščati v ušesa, ker bi kdo ustal z levo nogo! x:Dx x:px Je bolje, da kar takoj vstane srednja noga! :vragec:

V tem dnevu se posvetite pranju, na pralnem stroju med centrifugo zna biti čisto udobno, pa še porivati vam ne bo treba pretirano, saj boste poskakovali kar sami od sebe, z strojem vred! x:Dx x:o)x x:px

Dame, danes namesto večerje nastavite na mizo kar sebe, z kakšnim dodatkom, da partner ne bo tožil, da ga bo od vse te gimnastike še pobralo!

Fantje, kot bi rekla moja prijateljica: Što na umu, to v kurcu! Drugače povedano, če imate na podstrešju prepih, tudi fuk ne more biti ravno hvale vreden! :vragec: x:px xDDx

Hehe x:px zjutraj sem zaužila veliko beljakovin :vragec: mi ni bilo potrebno zajtrkovat x:Dx ponovila sem vajo za večerjo x:Dx x:px komaj čakam jutrišnjo napoved! x:o)x x:px

Guest mačona
heheh, kako moraš zasovražiti moške, če majo tisto, česar ti ženska ne more dati. :inocent: x:Ix :vragec: x:px si boš hitro premislila, haha. x:Dx

heheh, kako moraš zasovražiti moške, če majo tisto, česar ti ženska ne more dati. :inocent: x:Ix :vragec: x:px si boš hitro premislila, haha. x:Dx

Sanjaj! Ne taknem se tipa več! Imam raje dildota! :vragec:

Sheakespeare

Sita sem beljakovin, na dieti sem, pa še moškega spola imam vrh glave! I hate them all! :xx!:

Hm xscratchx zanimivo razmišljanje x:px včasih je potreben odmor x;)x ženske so lahko dobra zamenjava! x:Dx Samo da ti ne postane "preveč" všeč! x:px x;)x :vragec:

Hm xscratchx zanimivo razmišljanje x:px včasih je potreben odmor x;)x ženske so lahko dobra zamenjava! x:Dx Samo da ti ne postane "preveč" všeč! x:px x;)x :vragec:

Odmor imam že kar dolgo časa in če dobro premislim, si jo raje zašijem, kot da pustim še komu da ga namoči!

Sheakespeare

Uf :eek: Kdo te je pa tako razpenil? x:Dx x:px

Se ti zdim razpenjena? :inocent: Neee, saj jaz sem čisto dobre volje, prekipevam od pozitivnosti , sedaj sem že v fazi, ko mi je vseeno! x;)x

Sheakespeare

Se ti zdim razpenjena? :inocent: Neee, saj jaz sem čisto dobre volje, prekipevam od pozitivnosti , sedaj sem že v fazi, ko mi je vseeno! x;)x

Potem pa sem staknila dioptrijo! :wOOt: Nosečnost je res za en k x:px x:Dx

Potem pa sem staknila dioptrijo! :wOOt: Nosečnost je res za en k x:px x:Dx

Ah, to ne.....jaz bi pa sedaj nekoga na nos, pa na uč, pa čelno bi mu dala, pa jajca potrgala.... x:px

Sheakespeare

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...