Katrina 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Ah, to ne.....jaz bi pa sedaj nekoga na nos, pa na uč, pa čelno bi mu dala, pa jajca potrgala.... Za "fehtat" bi bil še dober! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Za "fehtat" bi bil še dober! Hehe, saj bi bolj malo ostalo od njega! Kako je bil danes gazelca sexy! Ufffff! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Hehe, saj bi bolj malo ostalo od njega! Kako je bil danes gazelca sexy! Ufffff! Gazelca? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Gazelca? Jap, triple scorpio! še nisi slišala zanj? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Jap, triple scorpio! še nisi slišala zanj? Ali bi morala? Prebrala sem njegovo ime, samo mi ni bilo jasno za koga gre, kot mi še vedno ni! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Ali bi morala? Prebrala sem njegovo ime, samo mi ni bilo jasno za koga gre, kot mi še vedno ni! , nič ne zamujaš! Tako dober pa spet ni! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 , nič ne zamujaš! Tako dober pa spet ni! Trojna škorpijona poznam dva eden je malo "boljši" kot drugi malo ga opiši, mogoče pa je kateri izmed njiju! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Trojna škorpijona poznam dva eden je malo "boljši" kot drugi malo ga opiši, mogoče pa je kateri izmed njiju! Hodi elegantno, teče še bolj elegantno( od tod gazelca), glavo drži pa tako, da čudno da mu dež ne pada v nos, mogoče je kdaj štil od metle pogoltnil! Kadar se pa nasmehne, je pa božanski! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Hodi elegantno, teče še bolj elegantno( od tod gazelca), glavo drži pa tako, da čudno da mu dež ne pada v nos, mogoče je kdaj štil od metle pogoltnil! Kadar se pa nasmehne, je pa božanski! Blond, malo daljši lasje, polizan? Če je ta, je sex nikakršen! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Blond, malo daljši lasje, polizan? Če je ta, je sex nikakršen! Ni ravno blond, malo svetlejši, polizan (oponaša brata ), lase ima pa sedaj kratke! Za sex pa nevem, še nisem sprobala....ima pa blond bejbo!(kaj pa drugega) Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Ni ravno blond, malo svetlejši, polizan (oponaša brata ), lase ima pa sedaj kratke! Za sex pa nevem, še nisem sprobala....ima pa blond bejbo!(kaj pa drugega) Ni vreden tvojega truda! Bjonda pa ni natur! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Ni vreden tvojega truda! Bjonda pa ni natur! Heh, saj vem da ga ni, samo ko ga je tako fajn gledat, sploh ko teče! Aha, bjonda zato, da ga ne zasenči! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 Dobro jutro, Kamasutra ljubitelji! Moški, danes je čas za počitek, tako da dame....skačite po svojem partnerju kolikor mogoče....pokurile boste kalorije, pa še razmigale mednožne mišice . Samo pazite, da mu ga ne prelomite.....ali pa da vas ne zagrabi krč tja, kjer ne bi bilo preveč prijetno! Nato ga pa privežite in mu priredite striptiz in še kaj.....da bo revežu stopil kot še nikoli....ampak tikat se ga pa ne! Samo če se osvobodi, gorje vam..... , najbrž vas bo pof****, kot še nikoli! Želim vam lep, seksa poln dan....dame, le delajte keglove vaje, se potem obrestujejo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Dobro jutro, Kamasutra ljubitelji! Moški, danes je čas za počitek, tako da dame....skačite po svojem partnerju kolikor mogoče....pokurile boste kalorije, pa še razmigale mednožne mišice . Samo pazite, da mu ga ne prelomite.....ali pa da vas ne zagrabi krč tja, kjer ne bi bilo preveč prijetno! Nato ga pa privežite in mu priredite striptiz in še kaj.....da bo revežu stopil kot še nikoli....ampak tikat se ga pa ne! Samo če se osvobodi, gorje vam..... , najbrž vas bo pof****, kot še nikoli! Želim vam lep, seksa poln dan....dame, le delajte keglove vaje, se potem obrestujejo! Sem te ubogljivo poslušala. Kegel je pa moj najboljši prijatelj! Upam, da se resnično obrestujejo bom kmalu čutila! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 Sem te ubogljivo poslušala. Kegel je pa moj najboljši prijatelj! Upam, da se resnično obrestujejo bom kmalu čutila! Hja, vprašaj moža, če se obrestujejo....najbrž občuti kaj.... Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Hja, vprašaj moža, če se obrestujejo....najbrž občuti kaj.... Pravi, da čuti trganje v mednožju, ko stisnem preveč! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 Pravi, da čuti trganje v mednožju, ko stisnem preveč! Pazi, da mu ga ne odtrgaš! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Pazi, da mu ga ne odtrgaš! Bom. Bi bila preveč oškodovana! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 Bom. Bi bila preveč oškodovana! Ja, le kaj bi ženske brez kurcev! (brez mene seveda ) Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Ja, le kaj bi ženske brez kurcev! (brez mene seveda ) Dildoti so sicer nadomestek bolj slab, ampak vseeno bolje kot nič! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 Dildoti so sicer nadomestek bolj slab, ampak vseeno bolje kot nič! Ja, vsaj ne hodim kot slonček Jumbo naokoli, z zatečenimi ušesi! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Ja, vsaj ne hodim kot slonček Jumbo naokoli, z zatečenimi ušesi! Z ušesi pa še nisem! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 Z ušesi pa še nisem! Poizkusi....samo nevarnost je, da oglušiš! :xx!: Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Poizkusi....samo nevarnost je, da oglušiš! :xx!: Raje prepustim drugim! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 Raje prepustim drugim! Bolj zdravo ja, zate in za tripla! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.