Marsa 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2005/39/"][b]Napoved za 39. teden[/b][/url] - [b]26. september - 2. oktober 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2005 Avtor Prijavi Deli 27. september 2005 * nasveta se ni... sam nisem hotla cakat se dlje... nasvet se pojavi tekom danasnjega dne. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 [color="darkblue"]Ko bo že pol zavoženega , se hecam... Hm, ja bom poskusila pomembno ponedeljkovo zadevo še poturit v to napoved , en dan gor al pa dol, ma da je O.K.. Sicer pa vidim,da je treba skrbet za svojo dušo, da se ubranimo mračnih misli , pa da naj se ne pospravlja zadev v odnosih. Prou , bomo pa sam stanovanjček pa tko. Po mojem polnjenje baterij v naravi, kot običajno, tudi pomaga . No, končno vem, kako se moram ta teden obnašat [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2005 Avtor Prijavi Deli 27. september 2005 [quote name='Pujsa' date='27. Sep 2005 ob 13:14'][post="539134"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="darkblue"]Ko bo že pol zavoženega [/color][/quote] kaj cmo... sem padla v Odnose in Zdravje med vikendom in vceraj, pa sem pac tisto pol pedenala, ko sem imela ze pravi filing... ce se ne bi blizal mrk, bi bil v bistvu lohk kar dbest tedencek, z izjemo saturna na luni jutri bo dost kul vse (pa se ta aspekt blazita ugodno postavljena sonce in merkur - glede na saturn, tako da bosta se slednjega omilila - ko bo jutri ruzhil na luni)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Še en zanimiv teden http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2005 Avtor Prijavi Deli 27. september 2005 ja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Danes me je nekdo zajebal, prizadel, razočaral. V istem dnevu sem ugotovila, da se je pred časom prijatelj okoristil na moj račun. Jezna sem in malo žalostna. Kaj mi je tega treba? Marsa, malo sem pogledala še za naslednji teden. Ponedeljek in torek bosta zgleda kar pestra, ane? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2005 Avtor Prijavi Deli 27. september 2005 No zdaj (21:21) je tud [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved///Druga/#nasvet"][b]Nasvet[/b][/url] gor. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2005 Avtor Prijavi Deli 27. september 2005 Melodie, to je tudi zato, ker mi sami bolj custveno jemljemo vse... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 sem šla še enkrat brat napoved.....težave naj bi se začele, sredi tedna....sam u službo jih je prineslo že včeraj. pa sej je itak znanao, da fronte zajamejo Z del slovenije nekoliko prej.....u glavnem, šef je nardil eno veliko p* včeraj....šefi si to lahko privoščijo....kako bom to rešila, še ne vem. zato prepuščam atu saturnu (čas) da se mi počasi odpre in posveti kakšna intuitivna domislica.....upam, da bodo danes v pisarno hodili manj živčni in agresivni ljudje....mi je blo včeraj dovolj. izpolnila normo....vsaj po mojih prepričanjih.... za soboto se kaže druženje s frendicami...mogoče mi uspe še slike spravit v mape do takrat...kar bi blo sploh zlo fajn.... pri maserju pa zvedla nekaj novega. me vpraša, če sem desničarka...in pravim, da ja....pa se čudi. pa ga vprašam zakaj in spotoma povem, da u bistvu dost enakovredno uporabljam levo in desno roko....že od malega sem vsa dela opravljala mešano. ko se je ena roka utrudila, sem pač zamenjala (pa naj je šlo za čiščenje šip al pa za cepljenje drv).....in potem mi je pojasnil, da je pri izrazitih desničarjih desna stran telesa mišično izrazito močnejša....kar pri meni seveda ni slučaj.... ....k smo glih pr tem....a je u natalni karti tud kakšen pokazatelj za levičnost in desničnost? al pa za dokaj enakovredno uporabo leve in desne možganske polovice? you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Avtor Prijavi Deli 28. september 2005 Amis, to sem glih zadnjic v eni temi zasledila, ko je ena komentirala en moj star post... to mam tud jaz.. sicer sem to pripsovala uranu oz. vodnarju... najvec meni poznanih levicarjev je vodnarjev in rib... jaz tud z obema rokama vse delam (popravnega v 1. letniku subicke pa tko naredila clo z levo roko!!! - ker sem imela 3 dni pred popravcem poskodbo - padla v vreco s kozarci cez kolo in si prerezala velik del desnega palca)... natakam recimo samo z levo (in se pol pritozujem, da kako butasto so naredili na 'nepravi strani' oni lijcek. jasno, ce z desno nalivas, je vse ok, sicer moram pa roko si zlomt skor, ce z levo. pa tud mazhem se z levo, hocem rect - desn uch z desno in levega z levo... pa se kup stvari z levo roko pocnem.... recimo vtikam nit v sivanko (tistikrat ko se lotim, 1x na let )... sicer to pri sebi razlagam z opozicijskima stelijema - da lahko obe mozganski polovici delujeta hkrati oz. sta obe zelo razviti (devica/riba, torej umski in intuitivni del)... Diana, 9:37 Tle so pa sicer te stvari VSAK DAN. [url="http://www.lunin.net/koledar/slo/danes/"]http://www.lunin.net/koledar/slo/danes/[/url] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Avtor Prijavi Deli 28. september 2005 je zanimivo, v bistvu 'dela'. Jaz vsak dan osvezim, pa mam nekako 'misel za danasnji dan' sicer pa mas nakljucno, klikas in klikas, pa se ti nova odpre... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 [quote]V začetku tedna bomo kar prijetnega počutja, družabni, komunikativni in večinoma pozitivno naravnani, imeli bomo dovolj energije za uresničitev nekaterih pomembnih načrtov in ciljev in tudi podporo s strani pomembnih ljudi v takšnih primerih. Zelo priporočljivo je v tem tednu spraviti pod streho vse najbolj pomembne zadeve in se tako, če se le da, dogovoriti za vse pomembne sestanke zdaj. Imeli bomo več stika s starejšimi in avtoritetami, morda s strani slednjih dobimo kakšno pomoč ali nam bodo drugače koristili; če v bližnji prihodnosti načrtujemo kakšen podoben sestanek, si ga skušajmo organizirati zdaj.[/quote] Sm šele zdej prebrala...kok res, marsa. Carica si! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Avtor Prijavi Deli 28. september 2005 sem te tamle ze bocknila mal, ko pa sem vidla da si tule komentirala, sem pa vedla, da bos tole povezala (no ce si pac prebrala pozorno, lohk ne bi, je ful enga texta in ko beremo, v zacetku tedna, sam mal preletimo, nam se ne pomeni tolk, ker se vecina stvari sele BO zgodila , za nazaj pa je lazje in smo navadno tud bolj podrobni v branju...)... dbest! ... da sem imela tko super prav, da je ful dobr zate. *aja, p.s.! Thanx! ko si prisla napisat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 sam da je Luna zapustila Raka tole bom v miru prebrala še enkrat popoldne... ker sem sesuta. smo že v sredini tedna ane Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 meni pa ta tednč ful fin Dobro se počutim in fajn stvari se dogajajo...skoz se nekaj miga, mi je všeč Sicer pa naš gospodič slabo spi...to pa sem tudi zasledila v napovedi ...vsako jutro pravi da se totalno sesut zbudi, sredi noči skoz gleda na uro nič kaj prijetno...no ampak saj bo bolje, ko se planetki malo obrnejo...bo spet spal kot angelček Lepo se imejte, vsak dan je nekaj posebnega Lp, Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 [quote name='DIANA:)' date='28. Sep 2005 ob 08:36'][post="539429"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Thx- poleg teh info sem fasala tudi modro misel: Poleg pameti je volja zelo pomemben pogoj za našo srečo. Friedrich NIETZSCHE [/quote] ...kolk se mi dopade...pamet mam, voljo pa ful treniram letos.... ....(me zagrabu egotrip.... ) marsa, a uran ma pol tle vezo? še sreča....he he js si pa zobe umivam eno polovico z desno, pa eno polovico z levo roko. pa sem probala lani si sam z desno vse zobe umit. a si morš predstavljat, da sploh ni šlo? prav bedasto.... men je pa današnji dan bistveno bolši kot včeraj...sam če se bo še tako nadaljeval.... selene... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Občutek tesnobe, razočaranje, negotovost... to se še kar vleče Upam, da vsaj današnji sestanek ne bo preveč moreč Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 Naj ne bo (lohk da ne bo, ker bo energija sla v konstruktivno smer ) sicer pa je dodaten dejavnik se vreme.. za taksno pocutje... a daj Amis, mas pol podobno kot jaz tole... a ni hec... pa jaz sem sele zdaj, zadnja leta, to 'postekala', prej sem sam furala tko, sploh ne porajtala. Tudi oni popravc, tedaj sploh nisem razmisljala, da 'z levo roko'... pac, ga je blo treba naredit, pa sem se pomatrala, ce ni bla desna na broju, sem pa pac z levo. Pol ko sem za nazaj razmisljala, sem postekala, da to pravzaprav ni glih najbolj defolt. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 ...ni najbolj defolt.... sej u bistvu res ne...tisto kar je pa pr vsem skup še večji hec, je pa pozadina.....v osnovi je čist vseeno al se rodimo z uravnoteženimi možganskimi polovicami al to nastane kot posledica dost enakomerne uporabe obeh rok....podobna dilema kot pri kuri in jajcu...nesmiselno torej.....aja...pozadina....pozadina je pa ta, da tud takale uporaba ni difolt, pol pa folk ne ve najbolš, kam bi nas dal....ženske kljub temu, da smo na videz in tud sicer ženske, nekako odstopamo iz nekega povprečja...kam naj nas pa zdej spredalčkajo...in potem je kažin u komunikaciji lahko hitro tukaj....al pa kakšnih podobnih nenavadnih for..... šit, tle se pa zdej uliva ko s kabla..... ....superca.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 saj, seveda, sam vseen.... ocitno pac nekaj pol bolj razvijamo... saj mamo tud vsi vse elemente, pol pa nekaterim manjka fe itd. ja, saj, ce razvijas, pac to mas. ja, jaz mam tud rada dez, me pomirja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 danes tud men dež paše... ampak spim pa zadnje dneve super, vsaj to... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 hec... si ocitno rabila to, pa je tud vreme pomagalo (po vsem tem kar se ti je dogajal). mi pa vsi slabo spimo te dni. je pa Mitja v tem tednu spravil pod streho dve ful pomembni zadevi. No saj jaz pa tud. (sam ne tolk, ta forum je v takem smislu dost brez veze, ni kaj pomembnega, nimam nic vec in nic manj, ce pedenam al pa ne, tko da to ne steje, v bistvu)... sem pa tud jaz taka cudna mal... sam v bistvu pa kar kul... mam rada cudna obdobja, ker se mi zadeve sktristalizirajo, pa nekak... rada imam 'tezave'. sele tedaj res zivim. pac tko je... pa zivali ne vem ce sem omenila. Mah... ... no ja saj je vseen. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 [quote name='Marsa' date='29. Sep 2005 ob 14:53'][post="540185"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] sem pa tud jaz taka cudna mal... sam v bistvu pa kar kul...[/quote] [color="darkblue"]Jest glih taka , sama zmeda okol, ampak po svoje pa vseen nekak kar fajn. No v bistvu si ti bolš opisala [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 to je zarad lune pol, ker sicer si ti bolj... harmonizirajoca. nisi glih tip kakih tezhav (ne glede na to, ali si jih imela ali ne, saj to mamo bolj ali manj vsi, pac vsak svoje), ampak tko..... si nekako bolj... blage, vesele narave. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.