Skoči na vsebino

Napoved za 39. teden

Marsa

Recommended Posts

bom pogledala. xyesx :palec:

ti si sco/dvojcek/vodnar..
venero mas v strelcu (najbrz)?
kje je pa merkur in kje je mars, kje je 6. hisa in kje mc?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

[quote name='Marsa' date='30. Sep 2005 ob 11:58'][post="540653"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]bom pogledala. xyesx :palec:

ti si sco/dvojcek/vodnar..
venero mas v strelcu (najbrz)?
kje je pa merkur in kje je mars, kje je 6. hisa in kje mc?[/quote]
Hvala! x;)x

Za Venero imaš prav! x:)x
Merkur: tehtnica, Mars: devica, MC: vodnar, 6.hiša: tehtnica

:vio:
Scio mi nihil scire

xokx
aha, mars v devici sem pa mroda zadnjic nekje zasledila, se zdajle spomnim....
a je merkur pol v 6.?
to je pa kul. x8Dx
ja, chekiram, sam ne rpevec mrzlicno cakat, morda ne bom dons (sam najbrz ja), vsekakor bom zlo kmal. xyesx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' date='30. Sep 2005 ob 12:07'][post="540667"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]xokx
aha, mars v devici sem pa mroda zadnjic nekje zasledila, se zdajle spomnim....
a je merkur pol v 6.?
to je pa kul. x8Dx
ja, chekiram, sam ne rpevec mrzlicno cakat, morda ne bom dons (sam najbrz ja), vsekakor bom zlo kmal. xyesx :palec:[/quote]
6.... Merkur ja... x;)x

Ni panike, se ne mudi.... do 17. enkrat... x;)x x:Dx
Scio mi nihil scire

ja no, mal prej bom pa ze. ;) :) :palec:

merkur v 6. hisi.. hm, vladar asc... mc v vodnarju... zanimivo, mas kaj okol? mc?

Picasso

[quote name='Marsa' date='30. Sep 2005 ob 12:15'][post="540680"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]ja no, mal prej bom pa ze. ;) :) :palec:

merkur v 6. hisi.. hm, vladar asc... mc v vodnarju... zanimivo, mas kaj okol? mc?[/quote]
Kje to? A v 10.hiši? Mam- luno! x:Dx
Scio mi nihil scire

[quote name='Marsa' date='30. Sep 2005 ob 12:27'][post="540697"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]pa hudo, ti bi morala gostilno al pa trgovino odpret!! :palec: x^x[/quote]
:eek: no ja, tud smo že pršli na to idejo, da bi mela en lokalček s kolegico..... x:Dx

Drgač pa moja želja.... met ranč in tm nekakšen poletni tabor za otroke z motnjami v razvoju..... po možnosti v Kanadi ob enem jezeru......... x:)x
Scio mi nihil scire

saj bos nekaj (*'tacga') ziher tud mela. xyesx :palec:
ti kar povem, tko da to sva razcistili. x;)x x8Dx :palec:

*tacga - svojega, povezanega z ljudmi, strezbo tud (kar je lohk tud nega) ipd. :palec:

Picasso

[quote name='tinal' date='30. Sep 2005 ob 11:36'][post="540715"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][img]http://www.avtomobilizem.com/forum/images/smiles/avtomobilizem_com_vihu.gif[/img][/quote]
x:Dx x:Dx x:Dx kel dobr smajli! :P

Picasso

[quote name='Marsa' date='30. Sep 2005 ob 12:38'][post="540717"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]x:Dx  x:Dx  x:Dx  kel dobr smajli! :P[/quote]
Ane... x:Dx še tuki je treba kakšne take narest! [img]http://www.avtomobilizem.com/forum/images/smiles/avtomobilizem_com_dance.gif[/img]
Scio mi nihil scire

saj bom, ko spedenam forum do konca (forume, urejanje) spedenam nove smeske. xyesx

Picasso

[quote name='Marsa' date='30. Sep 2005 ob 12:45'][post="540726"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]saj bom, ko spedenam forum do konca (forume, urejanje) spedenam nove smeske. xyesx[/quote]
Super! [img]http://www.avtomobilizem.com/forum/images/smiles/avtomobilizem_com_veselje.gif[/img]
Scio mi nihil scire

ne gre ti, tesnobno se pocutis, a edino (kot si sama rekla) pomembna poslovna zadeva ti je sla pa ok. :palec:

Imamo individualno pol se tole... tele vplive.... morda mas kaj tacga, ki je ful mocnejse delujoce pol...

Picasso

pa saj je mrk pojutrisnjem melodie, to deluje tud po 14 dni lohk, pac se kak teden prej vcasih ze, pa se tudi do tedna po mrku....
Nisem pa take tezhe dajala, sem bolj tko vmes to navrgla, ne tolk izpostavljala sranj...

Tko kot opisujes, bi lohk imela kakega saturna tecno kje polozenega, lohk tud Plutona (vendar slednji je dejaven predvsem, ce mas ti kaj v natalu pomembnega z njim, sicer pri vecini ni tolk zlo dejaven v osebnem smislu)...

ne poves nikol nic o seb, pa ne morem nobenih sklepov al pa zakljuckov naredit. :) (oz. bit bolj konkretna)

Picasso

[quote name='tinal' date='30. Sep 2005 ob 10:51'][post="540642"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Marsa, 17.10. začenjam z novo službo. Kako kej kaže za nove začetke tale datum??  :inocent: x?x[/quote]
Hmmm... x:Ix :8):
zacnes 'po skorpijonsko'... :D ;)
Namrec, bo mrk in vsega boga (lunin, kar pomeni da bo luna v ovnu, kar je sicer kul za nove zacetke in godi tvojemu ascendentu, luni, veneri in merkurju, pa tudi mc, ne pa tolk tud soncu).
Vendar bos morda imela cudne obcutke, vznemirjena bos, morda bo ravno kaka panika v sluzbi, zmeda... tko da, ne bo umirjen zacetek prevec, morda ti bo ze kar prec vse dol padlo (vendar to bodo samo trenutni obcutki, to imej na umu).
ne si dopustit, da bi delala kake ornk zakljucke, sklepe o cemerkoli in o komerkoli, vse bo blazno spotencirano.
Pac pa se cimmanj meci ven v vseh smislih, da si ze na zacetku ne zastavis kakih tezavnih odnosov.
Ce gre namrec za vecji kolektiv, bodo kot ti, tudi drugi obcutljivi, pa ni nujno, da boste prec nasli skupni jezik oz. bo lohk vznemirjena in napeta scena al pa cudni obcutki.

Sory ko s takimle uletavam, sam kaj cem ti nakladat, da bo dbest.
Sicer bi lohk blo cist ok, kot pravim, drugac je ugodno zate, sama postavitev planetov...
vendar pa mrk je tko mocen, da ni sans, da ne bi deloval - kot receno, ce ze nate recimo ne bo (tolk), bo pa na druge.
Ziher, ker bo dva dni zatem tudi mars na luni, torej bo napet in tezaven zacetek tedna.

kaj lahko ti storis?
Kuliraj se (ti mas tud mocno energijo, skusaj bit cimbolj zadrzana), na vsak nacin se potrudi, da bos prav z vsemi od zacetka v dobrih odnosih, kajti kot receno, to bo prvi vtis med vami, brez veze si je kaj zastavljati po nepotrebnem zgolj zarad delikatnih aspektov oz. tezavnih vplivov.
Kaj dost ti ne mores vplivat - razen sam pac nase.

jemlji kot nekaksno 'generalko', ko mora bit zmeda in vse, da je premiera kul oz. je to cist skorpijonsko in morda pac mora bit tko - mal tezaven zacetek.

Oni cudni obcutki, zmatranost, napetost itd., pa bodo, kot receno, trenutni - in ne polagaj prevec pozornosti in tezhe na to... se bo kmal sprostilo in bos vse vidla cist v drugi luci.

:palec: xupx

Picasso

malenkost :8):, bi ti rajs kaj lepsega napisala, boljsi datum in aspekte 'namenila' x:)x, sam tko se tud ti lazje pripravis...
... no, vsaj... pac jaz tko furam - glede na to, da si sco, najbrz ne bi smel bit problema z *mojim nacinom* (kar pomen, direktnega v faco, brez ujckanja xDDx x:px)...

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...