Mitja 14. junij 2002 Prijavi Deli 14. junij 2002 Naprošava vse, predvsem pa nove člane, da svoja vprašanja postavljate v že obstoječe teme z enako vsebino.Forum je namreč že nekaj časa kar dejaven in tako morda ni smiselno, da se ob včlanitvi vsakega novega člana Foruma venomer ponavljajo ista in podobna vprašanja - na katera smo že odgovarjali, pa so se morda zaradi velikega števila na novo odprtih tem premaknila v ozadje in jih ne opazimo prvi hip, ko malo kuknemo na Forum.Tako je smiselno in priporočljivo (koristno za vse sodelujoče na Forumih), da si novi člani, predvsem pa tisti, ki odpirate nove teme, predhodno že ogledate vsebino Forumov in tudi vprašanja in odgovore. Tudi če se vam naslov teme, ki jo je avtor izbral, zdi nekoliko neroden, se ne pustite motiti. Če bo naslov tako neprimeren, se bo Admin obrnil na avtorja ali naslov teme sam spremenil/prilagodil. Tako morda novi avtorji svojega prispevka ne boste našli pod naslovom oz. v temi, kamor ste ga objavili - če objave oz. teme ni več na tem mestu, pomeni, da jo je administrator prestavil drugam in NI izbrisana. V tem primeru naj objavljalec stori to, kar bi moral pravzaprav že v začetku - pogleda naj si obstoječe teme in malo pomisli, kje bi lahko našel svojo objavo oz. v kateri temi bi bilo zanj smiselno, da bi jo iskal.(*če je temo naslovil s "horoskop in videz", najbrž ne bo imel težav z iskanjem, razen če ne bo zelo zelo pikolovski - vprašanje bo namreč seveda iskal in našel v temi "horoskop in zunanjost"). Administrator Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 23. december 2002 Prijavi Deli 23. december 2002 Super Marsa, toliko smo že povedali in lahko še kdo kaj doda, da se ne bomo vedno znova ponavljali. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2002 Prijavi Deli 23. december 2002 Hvala za razumevanje in podporo, Andrej! Sicer pa lahko katerikoli clan Foruma napoti novega clana oz. ga opozori na to, da je tema ze odprta, tako kot vcasih stori Teja - za kar sem ji zelo hvalezna. Kot sem dejala - morda nam vcasih ni cisto vsec, kako je oni, ki je temo odprl, ze postavil vprasanje oz. zastavil temo, a vendar je tema s tem naslovom ze odprta in imamo recimo veckrat ze po vec strani komentarjev nanjo. Potem pa -ravno zaradi tega- Forum postane nepregleden in ravno zato se nam ne da potem brskati po starih straneh, ker jih je preprosto prevec - prevec pa jih je med drugim tudi zato, ker imamo odprtih 10 tem o ujemanju in 7 o partnerskih odnosih. Vcasih sem celo v sami temi to specialno poudarila - recimo v Forumu Prehrana v temi Juhe, corbe in minestre - res sem temo nerodno zastavila in je veliko primernejsi naslov Jedi na zlico, a vendar je tema bila ze odprta. Potem ste odprli temo Vrazevernost - pa je prav tako ze odprta tema Vraze (ki mi je zelo zanimiva in jo imam veckrat namen izbrskati, ker se vsake toliko cesa spomnim). Vcasih tako nudim linkec, obvestilo, da tema ze obstaja, pa sem opazila, da je skoraj nihce ne prebere oz. komentira naprej v to novo, ne ozirajoc se na 3 strani odgovorov, ki so pac bili podani v drugi temi, ki smo jo odprli veliko prej, pa nanjo pozabili, ker je uletelo veliko novih. In tako dalje...Kot poudarjam, gre za preglednost in ne le, da je meni oz. administratorju delo tako precej olajsano - no, vsekakor pa ne otezeno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 23. december 2002 Prijavi Deli 23. december 2002 Jaz bi dodala za nove člane še nekaj, kar se ne opazi ob prvem navdušenju: vzemite si čas in si narihtajte tam, ko piše objave zadnjega meseca na vse objave. Pa še predlog adminu: mogoče se da kaj po abecedi zrihtat, da malo prečekiraš kar te zanima, saj vem da ne gre vse, malo se pa orientiraš. Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2002 Prijavi Deli 23. december 2002 Ja - saj sem ze razmisljala o tem, vendar ni smiselno, ker bi bilo seznamu potrebno dodajati venomer nove in nove teme in bi tako porabil za tak sistem iskanja enako ali vec casa kot ce bi se posluzil Iskalnika - zato je tako najpreprosteje in najhitreje uporabiti iskalnik: Najdi na Forumu Sicer pa si teme lahko vsak clan ureja kakor zeli, tudi po abecedi v bistvu ("po naslovu").(*po avtorju teme, po datumu zadnje objave, po naslovu... itd. casovne nastavitve - mesec, dan, vec...).To najdete v vsakem Forumu pod seznamom tem - tam si nastavite, kaj si zelite ogledovati oz. po kaksnem kriteriju naj bodo v vrstnem redu. Marsa Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2002 Prijavi Deli 23. december 2002 En majcken preizkusec: za stos pojdite na Iskalnik in vtipkajte besedo Samozavest (in nastimajte na "najdi v naslovu teme") -> najbolje si je namrec to ogledati kar na konkretnem primeru.Lahko pa vtipkate tudi Kiron (*tudi ob vpisu te besede najde Iskalnik 2 temi), ali Ascendent (*iskalnik najde 5 tem, ki imajo v samem naslovu to besedo, ob vpisu asc pa jih najde celo 10, ki ze v samem naslovu obravnavajo ascendent)... Besede, ki ze same opisujejo doloceno temo (npr. omenjeni) je tako najbolje iskati samo med naslovi teme (in ne v celotnem besedilu). ... ce bomo vtipkali besedo Sanje, bomo dobili 15 ze odprtih tem, ki imajo besedo Sanje v naslovu in kaksnih 10, ki tudi dejansko obravnavajo oz. interpretirajo sanje - in vendar, kljub recimo 10-im odprtim temam, se vedno sem pa tja kdo hiti odpirat novo temo z naslovom moje sanje (ali kaj podobnega)...... na besedo Ujemanje (v samem naslovu) je iskalnik nasel 4 teme (*obstaja pa jih se vec, ker so na ta predmet odprti tudi naslovi, ki vsebujejo druge besede, npr. primerjalni horoskop, sinastrija itd.).In vendar se vsake toliko pojavi nova tema: Ujemanje med znamenji, in podobno... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 23. december 2002 Prijavi Deli 23. december 2002 Meni se res zdi škoda, ker je že toliko dobrih stvari napisanih, da se jih ne vidi, ker odpremo novo temo na ist temo. Zato lahko nekdo z vprašanjem poživi staro temo, ali tudi nekaj ponovno vpraša. Razumem vrednost neposrednega dialoga, ko se nekdo sreča z vprašanjem pa mu samo prebiranje ne zadostuje in potrebuje tudi interakcijo na vporašanje ali trditev. Kljub temu pa se to da v okviru obstoječih tem, saj se lahko debata razvije naprej v stari temi pa mogoče res le z novimi ljudmi in istimi besedami. Bo pa le malo bolj pregledno vse skupaj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2002 Prijavi Deli 23. december 2002 Seveda, tocno to - poleg tega pa celo sam objavljalec vcasih malo preseneceno komentira, ces, nihce ni nic odgovoril... Mi pa smo ze povedali vse kar smo mislili... Mislili pa smo seveda do tam, kjer smo odgovarjali... ce bi kdo uletel z novimi argumenti ali pac novim komentarjem, je vedno moznost, da se nasa "resnica", nase mnenje... spremeni oz. nase znanje in videnje nekoliko razsiri. Kaj hocem povedati - morda bo moje mnenje sedaj res nekoliko drugacno, a s podajanjem slednjega nekako podrazumevam (ce smo o tem govorili npr. ze v 3 strani), da mi ne bo treba cisto vsakic zaceti povsem iz zacetka, sploh v istih temah... Sicer pa je pravzaprav tudi hecno, kako se lahko sploh pomisli, da na LN astro forumu ne bi se bilo odprte teme Ascendent... ;~))) In vcasih se tudi morda komu zdi nacin, kako je nekdo drug podal temo, neprimeren... Vendar je v bistvu vseeno, ali postnemo svoje mnenje o doloceni zadevi v glavi sporocila ali v obrazcu za komentarje... In tudi to ni pomembno, ali je bil zadnji post v neki temi objavljen 3. maja ali 23. decembra - redkokatero temo lahko v celoti zakljucimo... ;>)) Marsa Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. december 2002 Prijavi Deli 23. december 2002 lahko pa bil gumbek, ki bi podaril celo stran z temami, ki so na forumu?cez cel ekran, pa se na sosedovga:))))))))))))) x:Dx free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunaluna 23. december 2002 Prijavi Deli 23. december 2002 ej, še moj predlog.... ko se odpira kaj novega, naj avtor da konkretni naslov o čem bo tema govorila (razni ..pa še to...kaj pa jutri''...nikoli več....ne povedo kaj dosti, pa tudi iskalnik bo potem laže iskal po geslih.... vem da je to omejevanje svobode, ampak praktično pa je tudi lunaluna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2002 Prijavi Deli 23. december 2002 Seveda, Lunaluna - zelo pameten predlog! A - saj ves... to je predvsem odvisno od objavljalca... Pac pa lahko izdam, da bo novi Forum nudil tudi "kratek opis" - torej nekaj besed, o cem bo tema govorila...Strinjam se, da je zelo pomembno, kako tocno odpremo temo - tudi zato jih (razen cisto v zacetku) ne odpiram kar vsevprek.Vcasih se celo za kaksno temo "sparam", ker nocem preprosto odpreti teme Ljubosumje in napisati v glavi: Kaj si mislite o njem? In podobno... tako cakam na pravi trenutek oz. dosti casa, da temo, ki jo nameravam obravnavati, primerno odprem. Po drugi strani pa se tudi tu ucimo - in tudi prakticnosti, ce drugega ne.Vem, da bo cisto popolnoma vsakogar jezilo, ko bo enkrat ze objavljal v temi "Knjige", ce bo naenkrat moral iskati sezname po celotnem forumu.... Malo je treba uporabljati tudi logiko - kam bi kaksna tema sodila...Tako se velikokrat znajdejo v forumu Astrologija povsem neprimerne teme - iz cesar sem nekako sklepala, da to morda pomeni, da si kateri obiskovalec misli, da ker gre za LN, ki je kao astro portal, da je to nekaksen "default" forum... Ali kaj podobnega. Sicer pa - kdo bi vedel, kaj si lahko ta ali oni posamezni obiskovalec misli oz. kaksni so njegovi vzgibi... Tako da, Lunaluna - tudi jaz gledam na to predvsem prakticno (ker vidim, da si prakticna zenska)... ;>) Hvala za vse vase komentarje in tudi pomoc Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. december 2002 Prijavi Deli 23. december 2002 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. december 2002 Prijavi Deli 23. december 2002 x:Dx sploh ni treba iti dalec gledat, kako deluje na ljudi sonce v kozorogu .. Sicer se pa tud jaz strinjam, organizirat je treba. Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2002 Prijavi Deli 23. december 2002 Res je, Aliana - vendar poglej datum objave sporocila (prvega, mislim) - ta tema je danes prisla spet na udar, vendar do tega najverjetneje ne bi prislo, ce bi na vse delovalo tole Sonce v Kozorogu tako organizirano in urejeno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2003 Prijavi Deli 21. marec 2003 Torej... Uporabite Forumov Iskalnik, ce kaj iscete in tudi ce zelite naceti novo temo - morda ze obstaja in morda ima ze vec strani odgovorov. Oglejte si tudi temo Iskalnik na LN Forumu Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Urednistvo LNF NAPROSA, da se veckrat uporabi Iskalnik... Skoda je vseh tem oz. morebitnih odgovorov, ki so se zato 'izgubili', da bi bile vsebine tako neartikulirano razprsene po forumu.To je tezje in bolj motece za VSE - ne samo za admina. NAJDIPreverite kriterije Iskanja (samo v naslovu, v vsem casu itd.). Hvala Tini, ki vedno prihiti na pomoc z linkom (ki ga pa navadno ignorirate, a nic ne de - v tem novem forumu je moznost zdruzevanja tem, pa tako naredim kar to). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Urednistvo ponovno naprosa forumovce, da se drzijo tegale apela. Danes sem vec kot dve uri popravljala oz. urejala pravzaprav dve temi - dva obravnavana predmeta, za katera pa je bilo odprtih 5 tem - ki sem jih zdruzila v dve. Tako sta nanovo zdruzeni temi 'Strahovi' in 'Crna magija, prekletstvo'. Vceraj sem iz istega razloga zaklenila nanovo odprto temo Vilinski simboli. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 Od danes bom vsako temo, ki bo ponovno odprta (ce bo ze obstajala tema s tem naslovom) - brez utemeljevanja brisala - ne glede na to, koliko odgovorov se bo pojavilo v njej naknadno. Zato posredujemo linke, da si lahko clani ogledajo in naprej komentirajo v ze obstojece. In ce je samo en post v temi, jo je veliko lazje zdruziti kot ce je ful odgovorov. Torej - pripisite sebi, ce bo vasa tema (ali vasi odgovori v njej) izginila, tule pa je zdaj tole objavljeno in vam bom samo servirala link.Ampak TEGALE. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Sedaj ko gre mama Marsa v Italijo, lepo pridni bit, pa tole upoštevat ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Grrrrr......ma me micka kakšo p.....rijo naredit Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 saj se ne upas mick Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Kva ......to si ti misliš......he-he.....sam Tino pa cvikam mal, no Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 ... medtem je Saturnina lepo odprla novo temco.... kaj vem, mogoče pa tega še nimamo... ker sicer pa res ne štekam več funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Nekaj astrološkega... selitev/služba ... saj pravim, mogoče pa res še nimamo nič takega (in nič podobnega :o|o: ), pa je bilo nujno odpreti to ... ni pa edina nova tema... tak da... zgleda, da ljudje bolj malo berejo vse tele prošnje in nagovarjanja ali pa se jim veselo fučka... :o|o: funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts