Skoči na vsebino

Obvestilo članom Foruma

Mitja

Recommended Posts

'KWA ZEJ KEJ?'...

KAKO ODPRETI NOVO TEMO KI JE ZHE ODPRTA

tudi una Horoskop ni slaba ideja :rolleyes:

jest podpiram teledve, ce moj glas kaj steje x8Dx

p.s. kaj nas bo marsa dol zredirala, k bo tole brala :huh:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx

kako sem se zabavala...ko sem vas brala..kolk je :vragec: ...v vseh nas...

Mateja...imaš pa prav...isto sem pomislila,še mene včasih moti, ko kdo odpira teme, za katere na pamet vem, da so že bile...potem se pa point izgubi, ker se nam, ki smo že pisali, več ne ljubi odgovarjat... :xx!:

Marsa bo spet... :bomb:

P.s. O seksu že dolgo ni blo kakšne.. x:Dx x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Hvala za support.

Pocutim se kot mama ali prfoksa. xrolleyesx :xx!:

Mama sem, prfoksa nisem. x:o)x

Skratka - ne se obremenjevat.

Ocitno meni in sploh vsem manj energy jemlje, da pac xrolleyesx xrolleyesx popravljam, zdruzujem :o|o: xrolleyesx ... itd.

Tina bo se naprej uletavala in jo boste zignoriral, jaz pa bom kdaj pa kdaj se zatezila... Pac. Kaj cmo. x:o)x :o|o: :palec:

Tezenje pac. :o|o:

Bo ze. x:)x :palec:

Res pa me moti, da ne preberete teme Iskalnik. Ker a naj pac vse se enkrat zacnem razlagat?

Se morda nekomu zdi, da ce ne odgovarjam tocno njemu (ampak nekomu izpred par mesecev, ki isto ni stekal kot ta) - da bo to zdaj drugace.

Pa Pokowc - 5x razlozim, sproti mu najdem, malo manj kot da jaz ne pisem z njegovo roko v Iskalnik - ne, on ne najde, Iskalnik pa je butast in neumesten.

OK - pa recimo, da tak dejansko je - butast in idiotski - ampak ali bos od takega res pricakoval, da se bo on tebi (vsakemu posameznemu clanu od recimo 500) prilagajal - torej veliko bolje je, da se bos ti njemu.

Kajti denimo, da bi mi programirali povsem na novo Iskalnik - natancno po Pokowcevem merilu, zeljah.,.. A potem ostalim 350-im ne bi bil jasen in bi hoteli pa tako. Drugace.

Ali ni bolje, lazje za vse, da si enkrat pac chekira vsak tole malo?

Ker ce ne bi bilo za nastelat tolk funkcij, bi nasel prevec tem... v tem je finta.

Se enkrat pliz test - dajte v Iskalnik tole ;>) - zelo kar nekaj, priznajte. No, najde. Al mislite, da imava s Tino nekaksen skrivnosten deal z Iskalnikom...

Kot vidim, najdejo teme trudi drugi... celo taki, ki so malo casa na forumu... Pride, poisce temo. Kul.

A ne pa nekateri. Ni po njihovo, zakaj je pa tako, raje 5X pisejo na urednistvo in 10x na OS, ko jim 100-tic razlozis in potem se sem, na forum 10X, pa ze res vec ne stekas - ali si sam bebec, da ne zmores razlozit najpreprostejsega... ali kaj? x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:eek: Se vidi, da je Mars v Ribah. xrolleyesx

Sem že tiho. :shsh: :8):

Saj si ne upam na nobeno novo temo več odgovorit, kaj šele, da bi jo sama odprla! :ph34r:

Ne ne, Marsa x;)x , sej te razumem! x:)x Iskalnik je za to, da se ga uporablja. In jaz ga tudi uporabljam. Vendar pa se mi je že zgodilo, da sem postavila kako vprašanje v že obstoječo temo, pa mi nihče ni odgovoril, ker je bila tema že "obdelana" in ni nikogar več zanimala - čeprav prav o tistem vprašanju pa še ni bilo govora...

Torej ni problem samo v odpiranju novih tem, ampak tudi v naši nezainteresiranosti za stare teme. :sori:

(Mogoče me bo zdaj nahrulila...) :OoO:

Hvala za support.

Pocutim se kot mama ali prfoksa.  xrolleyesx  :xx!:

Mama sem, prfoksa nisem.  x:o)x

Skratka - ne se obremenjevat.

Ocitno meni in sploh vsem manj energy jemlje, da pac  xrolleyesx  xrolleyesx  popravljam, zdruzujem  :o|o:  xrolleyesx ... itd.

Tina bo se naprej uletavala in jo boste zignoriral, jaz pa bom kdaj pa kdaj se zatezila... Pac. Kaj cmo.  x:o)x  :o|o:  :palec:

Tezenje pac.  :o|o:

Bo ze.  x:)x  :palec:

A ne pa nekateri. Ni po njihovo, zakaj je pa tako, raje 5X pisejo na urednistvo in 10x na OS, ko jim 100-tic razlozis in potem se sem, na forum 10X, pa ze res vec ne stekas - ali si sam bebec, da ne zmores razlozit najpreprostejsega... ali kaj? x;)x

Marsa, Admin & Co.

Že več let sem skbnik različnih informacijskih sistemov.

V nobenem sistemu se ne doseže drugega kot anarhije s prošnjami in pripovedovanjem pravljic.

Zadeve je dobro urediti na preprost, a efektiven način.

Predlagam:

da organiziraš forum tako, kot v bistvu že je!

A da malo razširiš mrežo skrbnikov.

Skrbnik ima lahko določeno število tem - recimo 25, ki so vsebinsko razdeljene (kot so že),

za katere skrbi - jih združuje, preusmerja uporabnike (in teme).

Pravila igre postaviš ti. Skrbniki so člani foruma, ki jim za nadomestilo daš drobno nagrado -

recimo 1 x letno čisto pravo profesionalno astrološko napoved (ali pač ne!)

Tako si lahko skrbniki pridobijo 2 do tri pomočnike.

Pravila naj bi bila po celem forumu enaka in preprosta.

Na podoben način so že nekdaj delovali BBS sistemi in še danes deluje mnogo forumov

in pa seveda profesionalni sistemi.

Je pa to le predlog.

Lep pozdrav, Vojko

P.S. V zadnjih dneh sem združil dve temi v podforumu Devetzvezdni KI in jih je spet samo 10, kolikor jih načelno menim vzdrževati, čeravno jih bo morda včasih več in včasih manj.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

to pa že ni način marsin, to je moderiranje posameznika..tega se ne strinja, verjem mi...to sm-smo vedno zaupali njej....

a njen si ti jezični dohtar

ko na dih že listke kažeš?

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

....a njen si ti jezični dohtar...ko na dih že listke kažeš?
ej, sploh me nis razumu, no pa sej, kot vedno ti bom tut razložu..verjamem, de ji nou ušeč to ,no...Jezik si pa še vedno brusm, tega pa ne pozabt x^x

Zivjo vsi! :)

Hvala za podporo, Vojko, tebi posebej hvala za predloge. x:)x :palec:

Tamara - res je, imas prav - vcasih je celo nudeni link dejansko morda neumesten, ker je obljavljalec hotel izpostaviti cisto nekaj drugega.

Mozno je tudi, kot pravis, da je tema totalno zvodenela... a vseeno - pac zacnes spet z njo, tudi ce je odlbluzila v druge vode... Potem se tisto pac preskoci...

Ker forum ni samo malo chaskanje takole - v bistvu morda tudi kaj isces, bolje je, da je strnjeno vse skupaj.

Ne glede na vse skupaj - torej ne glede na to, kdo bo ta, ki bo za to zadolzen, vas prosim, da upostevate moj apel v zvezi z odpiranjem tem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...