Lipica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Ojla vsem forumovcem, razmišljam, da bi odprli temo, ki bi govorila o naših razvadah...Če to povežemo z recimo s tem, kaj smo po horoskopu, pa da vidimo, če se pri istih znamenjih vidijo kakšne vzporednice...Upam, da nisem pihnla mimo in da tema še ne obstaja, pa vseeno... Sem dvojčica, ASC oven...Kadim kot Turek...ne morem nehat...drži me kot hudiča..Kave si ne znam predstavljati brez cigareta...Dajte, navalite name kako sem nemogoča... Pa vi?? LP vsem, M. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 aha... sem te glih hotla prikljucit k Razvadam (ze obstojeci temi na forumu), vidim pa da zastavljas specificno.Bi blo fajn na to nakazat pol ze v naslovu...aja, saj si v bistvu ze s tem, da si dala v astrologijo, nisem bila pozorna dovolj. Dobrodosla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lipica 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha... sem te glih hotla prikljucit k Razvadam (ze obstojeci temi na forumu), vidim pa da zastavljas specificno.Bi blo fajn na to nakazat pol ze v naslovu...aja, saj si v bistvu ze s tem, da si dala v astrologijo, nisem bila pozorna dovolj. Dobrodosla! Hvala lepa Marsa za dobrodošlico...sem zbirala pogum že parkrat prej, da bi kej novega odprla, pa...no, zdej sem..Hitr povej za svoje razvade...Si se lepo ognila odgovoru... Pa da vidmo pol še ostale.. M. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 jaz tud kadim (pa nisem dvojcek). mam pa sicer kar precej nasponan merkur, to je pa res. hm?kej tud spijem lohk... to je pa bolj 'pravo' podrocje - imam namrec neneaspektiran neptun. obozujem majonezo (ne vem cemu bi to pripisala)...Jem ponoch (tega tud ne vem kam prpopat). se se cesa spomnim usput. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha... sem te glih hotla prikljucit k Razvadam (ze obstojeci temi na forumu) ko si glih v feelingu . Hm, moja razvada, več govorim kot poslušam - vem da je poslušanje moja šibka točka, ampak že malo manj, se je zavedam in delam na spremembi . Mogoče z levjostjo - vsevednostjo povezano,zbujanjem pozornosti Ali pa imam neko butasto razvado, da grem kam, npr. v restavracijo, al pa na avtobus in se čist zatopim v debate drugih . Ampak ne to s kakšnim slabim namenom, ampak me pd nekdaj zanimajo odnosi, kaj kdo zakaj počne, mogoče je pa s tehtnico povezano Ugibam, sem šele v astro vrtec vpisana, bo že kak prfoks kaj pokomentiral Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 aha dobr si pogruntala, Pujsa, mal je tud lune zraven (naraven psiholog, nekak)... Sem se pa spomnila se ene svoje - obozujem kruh - venera v biku. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 hja, edina moja razvada bi bila dokaj pogosta zasanjanost...samo usedem se in pustim, da me misli nesejo, kamor jim paše...drugih razvad pa sploh nimam...ne jem sladkarij, ne kadim, ne pijem kave, ne alkohola, ne ponočujem-razen po službeni dolžnosti z bendom... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 (popravljeno) Tole je pa tema zame ! Bikica z asc v levu: - spanje (10 ur ni panike, raj več ), poležavanje in dremanje tut cel dan lahko al pa teden, - dobra hrana, ne sicer kaj čudnega ker me težko prepričaš da probam, mora zgledat zelo užitno, sicer pa si najraje kuham sama, da vem kaj je notri, meni ne poturiš kakšnega pogretega včerajšnega kosila s sveže razkuhanimi makaroni - čiki in turška kavica so itak - uh pa "domaća zelišča", za lepši in lažji spanec (ko se nehaš ) (tle je nabrž neptun kriv ki se je sparčkal z vsemi planeti in še koti) - spanje sem pa že omenla, se mi zdi - če se pa kdo javi za futmasaž pa tut nam huda No, tolk za enkrat. Popravljeno 30. september 2005 -> puhica Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Torej sem vodnarka, ASC oven, Luna strelec in peta ima vrinjenega leva...Nagnjena sem h pretiravanju z vsem slabim ( spanje, hrana, alko, cigareti,....) , amapk potem kmal zakapčim da tko ne gre več in čist prekinem s tem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Hm moja razvada....ta najhujša je ta...da preveč klepetam po telefonu Vse ostalo pa je v mejah normale....ne kadim...se ne zapijam..pa tudi nisem kavni odvisnik... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Koza z asc. v raku,luno v ribi... Spanje najmanj 8ur,da sm normalna...Obozujem sladko sploh cokolado in peciva,ki majo orehcke notr.Ne kadim,ponocujem fejst rada in tud kaj spijem takrat prevc .Pa full mam navado analizirat stvari,en sam stavek me lahko zaposli se in se,to niti najmanj ni dobro. Seveda se se najde kaj,sam pozabla zdaj..Ze se dopisem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 leIna....evo spomla si me... jaz tud včasih vsako besedo ,ki jo kdo izreče do potankosti analiziram ,dokler ne pridem do zaključka,kaj je kdo s tem hotu povedat....in to je res groza:))...včasih kar bolestno.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.