ana.tanja 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Pozdravljeni Pred tremi meseci sem bila pri astrologinji, katera mi je napovedala dogodke za dve leti v naprej. Glede mojega partnerja mi je samo povedala, da mi bo stalno finančno stal ob strani. Vendar tega ni pričakovati, saj me je pustil popolnoma praznih rok, kljub skupnemu vlaganju. Zato sem se odločila prosim za pomoč sodišče. Zanima me kateri položaji planetov kažejo na dobljeno sodbo. Naj omenim še, da je astrologinja videla, da se razhajava, da je oteženo komuniciranje, vendar pa sodišča ni omenjala. Za pomoč pri tolmačenju planetov bom zelo hvaležna. Zanima me še, kakšno je vaše mnenje o jasnovidcih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lipica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Draga Ana Tanja, tole vprasanje bo najbolje nasloviti na Berna...Mislim pa, da bo potreboval tudi tvoje podatke - uro, kraj in datum rojstva..Ali pa povprasaj v rubriki LN Vedezevalnica..Se mi je pa zabliskalo, ko si omenila, da ti je rekla, da ti bo financno stal ob strani..Ce je tozba glede denarja, lahko npr. to pomeni, da ti bo placeval.. Povprasaj in veliko uspeha... M. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ana.tanja 9. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2005 Najlepša hvala za prijazen odgovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Lahko naredi$ direkcije Relationship horoskopa. Prav gotovo si se z amaterjem pogovarjala. Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko naredi$ direkcije Relationship horoskopa. Prav gotovo si se z amaterjem pogovarjala.... od tebe pa bi pričakovala morda odgovor v smeri vprašanja, ne pa KR NEKI splošnega spet, anede. Torej, kaj bo z njeno tožbo? (Ženska ni vprašala, s čim naj se tega loti, ampak KAKO BO IZPADLO. Nisi razumel valjda.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 ana.tanja je dobila moj odgovor 11.oktobra - glej horarna astrologija! Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 kje pa je moj komentar??????????????(ocitno mi ga je nekdo zbrisal ) saj sem glih jaz napotila (mensezdi da glih anotanjo) v teme horarne astrologije... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 verjetno v oni drugi (al pa tretji) temi, ki jo je odprla z istim naslovom sam nism šla preverjat Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.