Skoči na vsebino

Jaz

Pinka

Recommended Posts

• Komentarji 278
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

pajade, da bom pol poslusala da reve niste prisle do besede, nalasc bom tih, heh, pa govorte pol. ;) :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ja, to pa res, coccinelle... :P ;)

ej cocci, kwa bi se mroal zgodit, da bi ti cist popizdila, ampak cist, ono pena na usta pa to? x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx

sam ne, protestiram! :xx!:

sem si jih glih hotla izprosit 6, ko sem glih jaz. x:px x:Dx

protestov ne sprejemamo...

če kaj ni jasno, poglejte prosim zgornjo vrstico.....

x:Dx x:o)x xcivx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>ma ne kričave, sam a veš, kolk bi se morala koncentrirat, da ne bi slušajno preslišala kakšne škorpijonke :vragec:  x:Dx

cocci... x:Dx ....sej js se sam tle sapim nekaj...u živo sem čist taka tiha miška.....

kwa sem se jaz...

(mislim da sem) zabavna xDDx, vcas hudomusna, vcasih cist preresna, vcasih brez smisla za humor, vcasih tezko sprejmem kritiko na svoj racun (a v splosnem pa pol ne, priznam, ce je kaj za priznat), mislim, da nisem tekmovalna, pa sem, mislim, da nisem ambiciozna, pa sem, menim da sem obcutljiva, v resnici mam pa samo slabe zivce. ;) :P

pa NISEM panik x!x :vtz:

za to svojo lastnost sem BLAZNO HVALEZNA.

velik trdnejsi (kao) znacaji vcas ne morem verjet, kaksno paniko zganjajo. :o|o:

jaz pa po drugi strani lohk cist kokosh, a NIKOL panik. xyesx x^x

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>kwa sem se jaz...

(mislim da sem) zabavna xDDx, vcas hudomusna, vcasih cist preresna, vcasih brez smisla za humor, vcasih tezko sprejmem kritiko na svoj racun (a v splosnem pa pol ne, priznam, ce je kaj za priznat), mislim, da nisem tekmovalna, pa sem, mislim, da nisem ambiciozna, pa sem, menim da sem obcutljiva, v resnici mam pa samo slabe zivce. ;) :P

NISEM panik x!x :vtz:

za to svojo lastnost sem B;LAZNO HVALEZNA.

velik trdnejsi (kao) znacaji vcas ne morem verjet, kako paniko zganjajo.

jaz pa po drugi strani lohk cist kokosh, a NIKO)OL panik. xyesx x^x

x:Dx x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>

materialno skromna, custveno zahtevna.

Marsa jaz popolnoma isto. x:Dx

Pa še nakaj jih je:

muhasta,

pravična,

samostojna,

intenzivna,

tiha,

skrivnostna,

sočutna,

nenehno v gibanju (fizičnem ali mentalnem),

radovedna,

prijazna,

itd.

Joj sem mislna, da bom cigančico prehitela pa mi ne rata :xx!: x:Dx x:Dx x:Dx

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

o Pinka, najprej nic od nas, pol pa cel schtraufenpacht! x;)x x:px

mas podobne, sam da jaz bi zlo zlo zlo tezko si dala tiha, pa tud skrivnostna nisem niti najmanj. ;) :P

sem pa se spomnila na eno svojo lastnost, blazno izrazeno, v 5 jo morm stlacit nekak x:px, namrec, iskrenost. cist pozabila rect, ocitno je tko samoumevno in naravno da se porajtam ne tega kot spesl lastnosti. :)

Picasso

hm....tale iskrenost je velik dvorezen meč, me je življenje izučilo. Če sem iskrena, ni vedno dobro zame, da si prizanesem morm pol jadrat naokol in izpadem hinko :vragec:

Mi je pa zadnjič en pravičniški mož rekel, da sem zelo pravična, čeprav **ne maram koga** razsodim prav, ne pa **nemaranemu** v škodo. To mi je bil en tak velik kompliment :vio:

Drgač pa, zamerljiva-čedalje manj, lena, trmasta....joj ne bi naštevala xzobkox

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

to je res, sploh nisem mislila pravzaprav v kakem + smislu... sam da jo mam (iskrenost)....

vendar jaz nimam NIC v tehtnici. :)

ja, ti pa mas, si taka, oni mozakar je imel kar prav. :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>o Pinka, najprej nic od nas, pol pa cel schtraufenpacht! x;)x x:px

mas podobne, sam da jaz bi zlo zlo zlo tezko si dala tiha, pa tud skrivnostna nisem niti najmanj. ;) :P

sem pa se spomnila na eno svojo lastnost, blazno izrazeno, v 5 jo morm stlacit nekak x:px, namrec, iskrenost. cist pozabila rect, ocitno je tko samoumevno in naravno da se porajtam ne tega kot spesl lastnosti. :)

Ja sm bla kr presenečena k sem zagledala, da so že 3 strani odprte. Ste se čist razgovoril. Ful :palec:

Škorpijončki smo skrivnostni in tihi nimaš kej, pr men je to zlo izrazita lastnost. Sej zato se me večina folka sploh ne upa ogovorit, k misljo da jih bom kr postrelila....ha ha. K bi vedl kakšna nežna duša sem.

Pod iskrenost se tud jaz podpišem. Pr men je tko, če me kdo npr. nekaj osebnega vpraša bom čist direkt in iskreno (iz mojega stališča povedala), ne glede na to ali ga bom prizadela al ne. Zato tisti, ki ste preveč občutljivi raje ne sprašujte. Ja je kr neki strelca v men, ki zaden direkt v srce.

x:)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

<{POST_SNAPBACK}>

Škorpijončki smo skrivnostni in tihi nimaš kej, pr men je to zlo izrazita lastnost. Sej zato se me večina folka sploh ne upa ogovorit, k misljo da jih bom kr postrelila....ha ha. K bi vedl kakšna nežna duša sem.

sam ni nujno ves... me je blazno rpesenetil, da kolk sco je blazno 'glasnih', clo klepetavih... vendar pa res redko cist v prazno cvekajo...

sem pa pol ugotovila vseen rdeco nit, povezavo - namrec, silovitost... intenzivnost... zato LOHK tud govorjenje.

pri tebi pa je ze drugac... imas tud kozla, ki je zadrzanejsi od sco... pa pol se kaj pripises sco, ki pa v bistvu clo h kozlu sodi (recimo)...

no mene i tud ne upajo ogovort, a ne zato, ker bi se jim zdela skrivnostna. ;)

pa mi tud to pripisejo, veckrat, kar me zlo preseneti, ker kot receno, nisem niti malo.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>sam ni nujno ves... me je blazno rpesenetil, da kolk sco je blazno 'glasnih', clo klepetavih... vendar pa res redko cist v prazno cvekajo...

sem pa pol ugotovila vseen rdeco nit, povezavo - namrec, silovitost... intenzivnost... zato LOHK tud govorjenje.

pri tebi pa je ze drugac... imas tud kozla, ki je zadrzanejsi od sco... pa pol se kaj pripises sco, ki pa v bistvu clo h kozlu sodi (recimo)...

no mene i tud ne upajo ogovort, a ne zato, ker bi se jim zdela skrivnostna. ;)

pa mi tud to pripisejo, veckrat, kar me zlo preseneti, ker kot receno, nisem niti malo.

Ja res je da je kozu tist, k me mal nazaj drž. Vem da mi dela male preglavice. Je pa tud res, da v prazno kr neki ne govorim, kar se strinjam, da drži za sco.

Veš pr men sco in kozu naredita tisto hudo hladno kombinacijo in pol zgledam tok strogo, hkrati pa tud skrivnostno, kar se pa večina ljudi ustraš.

Marsa ti morš met pa zelo dobro intuicijo, če si ribi/sco kombinacija a ne? Drgač pa poznam dost ljudi z asc v sco in so večina zlo tihi, seveda ni sam od tega vse odvisn.

x;)x x:)x x;)x

saj, jaz bi morala bit pol dvojno tih! x:Dx

ne dela pri men torej v nobenem primeru. ;)

(je pa vseen tud riba veckrat cvekava, se posebej luna, ce pa je sonce, pa je ogromnokrat povezava z dvojckom, asc riba pa je praviloma tiha)

Picasso

lih hotela reci, da poznam en kup skorpijonov pa vsi zelo gobcni!

ne stalno, ampak prej ja kot ne, vedno mnenja, vedno izjave za natisnit...

sicer ima vsak od njih se kaj zraven ( asc strelec, devica, ipd) ampak najhujsi so pa

tisti z luno v skorpijonu - sploh nic tihega na njih, kar se mene tice! morda malo bolj neka

temacna izvedba, ampak direkt sus ven...edino asc skorpijon bolj skrivnostni, to je res...

po mojih opazovanjih...

ahm...kjera tema je ze to... x:o)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...