Skoči na vsebino

Jaz

Pinka

Recommended Posts

• Komentarji 278
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Mene na otroštvo vežejo lepi in hkrati grdi spomini. Sam škoda je, da le te v moji glavi bolj prevladujejo. Spomnim se, da me okolica ni nikoli dobro sprejela, vedno sem se počutila kot outsider. Dobra plat je ta da sem doma vedno dobila ljubezen ne glede kaj sem ušpičila oziroma so me sprejeli takšno kot sem. Večina pa verjetno nima te sreče. Žal mi je le, da se tega dolgo nisem zavedala, ker sem se osredotočla sam na bolečino, ki mi jo je pustila okolica. Še danes se s tem ubadam vsak dan. Treba je živeti v sedanjosti in ne preteklosti, no upam, da se bom tega res enkrat naučila. x;)x
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson
Deli na socialnih omrežjih

PINKA, pa zakaj se hoces spominjati samo grdih trenutkov? Vidis, jaz ko neham s fantom, od vseh lepih dni se spomnim samo tistih par grdih, oooooo kwa mi je naredu!!! Ja kaj sem pa jaz njemu naredila, to me pa sploh ne briga, ne! On je bil tko al tko skoz zaduvoln z mano, ne!!!
ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

PINKA, pa zakaj se hoces spominjati samo grdih trenutkov? Vidis, jaz ko neham s fantom, od vseh lepih dni se spomnim samo tistih par grdih, oooooo kwa mi je naredu!!! Ja kaj sem pa jaz njemu naredila, to me pa sploh ne briga, ne! On je bil tko al tko skoz zaduvoln z mano, ne!!!

Joj kok si ti en velik sonček BINGA-BONGA. Kako bi blo dobr da bi se jaz navzela kej tega tvojga optimizma.

Veš jaz pa vse glih obratno delam, bolj se mi ponavadi on smili, češ kaj sem mu naredila itd. Spomnim se pa večinoma lepih stvari. Pa češ da sploh ni bilo tako hudo kot si jaz mislim itd. Joj ta moja glavica sej bo še počla. x:Dx

Se pa trudim, da bi mal drugač začela gledat na vso situacijo. x;)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

:flower: PINKA, ne vem kateri znak si in zato ti ne morem vec kot toliko svetovati ali pa predlagati! Zivjo .... fajn bod, izogibaj se nezgod, pazi kje hodis, da sama sebe ne pohodis!!! xyiyax

KRATKO + JEDRNATO!!!

Veš, da bom pazla da se ne bom pohodila. Če se pa bom se bom pa pobrala a ne. Lp x:Dx

Oh, kako je težko začet, kadar morš začet pri sebi xDDx . Jest sm zlo trmasta (kar včas sploh ni tko slabo, velikrat pa je kr annoying) x;)x tud tm kjer ne bi blo glih treba. In nezauplijva, ne znam lepo obračat besed in sm velikrat prov bedasto neposredna in preveč iskrena - pa jih zato velikrat dobim po glav. :blackeye: Ampak taka sm in ne morem iz svoje kože, pa če je to komu všeč al pa ne. w:Iw
živi in pusti živeti

Oh, kako je težko začet, kadar morš začet pri sebi xDDx . Jest sm zlo trmasta (kar včas sploh ni tko slabo, velikrat pa je kr annoying) x;)x tud tm kjer ne bi blo glih treba. In nezauplijva, ne znam lepo obračat besed in sm velikrat prov bedasto neposredna in preveč iskrena - pa jih zato velikrat dobim po glav. :blackeye: Ampak taka sm in ne morem iz svoje kože, pa če je to komu všeč al pa ne. w:Iw

A ni zanimiv kot težko ljudje govorim o sebi sploh pa o svojih slabostih. Včasih mam občutek, kot da so vsi na nek način popolni samo jaz imam napake xrolleyesx čeprav dobro vem, da popolnosti ni.

Guest mačona
ma ne, kakšen bad joke neki. sama niti ne znam razložiti, zakaj sem smotana. pač smotana včasih, zatežena, komplikatorska, dlakocepska. to je smotano zame.

xegox

Včasih na TV Pika ali na GTV naletim na oddajo, ki se imenuje preprosto JANA. V njej voditeljica Jana Debeljak svoje goste - poleg drugega - povpraša tudi po njihovih petih najboljših lastnostih. Skoraj vsak gost je ob tem vprašanju v veliki zadregi in kar precej časa traja, da se spomni kakšne, medtem ko mu slabih lastnosti ni težko našteti. xrolleyesx

Zakaj je temu tako x?x Kako to, da nam gre negativno o sebi toliko lažje z jezika kot pa pozitivno x?x :sori:

Tudi jaz, ko razmišljam o svojih dobrih lastnostih, sem v precejšnji zadregi. Hm, hm, hm.... kaj bi bilo pri meni dobrega..hm... no, recimo, da svoje obljube vedno držim, četudi sebi v škodo :inocent: hm..hm... moja druga dobra lastnost bi bila hm..hm... čakajte da se spomnim hm...morda ta, da sem zelo sočutna tako do ljudi kot do živali :vio: tretja dobra lastnost bi bila recimo zvestoba, najsi bo to glede zvestobe v zvezi z delovnim kolektivom, partnerjem, prijatelji...

No, pri četrti dobri lastnosti moram že krepko napeti možgane...morda bi prišla v upoštev ustvarjalnost in domiselnost, recimo...

peta bi bila pa hm...hm...res ne bi vedela, lahko pa bi bila to tudi radodarnost oz. želja po pomoči drugim, ali pa pozornost do drugih, kar je v bistvu isto.

Uf, sem se namatrala x:Dx x8Dx Šeste dobre lastnosti pa do jutri zjutraj ne bi spravila skupaj xDDx

Negativnih lastnosti vam pa naštejem kot bi jih nastreljala z brzostrelko: požrešna, lena, zanikrna, ponočnjaška, včasih lažniva, hinavska, opravljiva, zafrkljiva, zapravljiva, spletkarska, vuhmepišivska...in še bi lahko naštevala x:Dx

x:)x xDDx x^x

Guest mačona
takoj naštejem več kot 5 pozitivnih: optimistična, entuziastična, vztrajna, dobronamerna, sočutna, pridna, iskrena, poštena, ... x:)x

takoj naštejem več kot 5 pozitivnih: optimistična, entuziastična, vztrajna, dobronamerna, sočutna, pridna, iskrena, poštena, ... x:)x

Ja, tukajle na forumu ni problema - tukaj je vsak lahko angelček :inocent:

Malo težje je v javnosti, ko so vse oči uprte vate, ali ko veš, da te gleda

oz. posluša na desettisoče parov oči oz. ušes. Težko se izražaš v smislu

naštevanja svojih dobrih lastnosti, da se gledalcem oz. poslušalcem ne bi

zdela preveč napihnjena oz. pretirano samozavestna (beri:domišljava >_> )

x:Dx x8Dx xDDx

Se popolnoma strinjam s tabo Emily. A ni res čudno kako težko povemo dobre stvari, slabe pa kr drvijo iz naših ust. Tud jaz bi težko naštel 5 mojih dobrih lastnosti. Že pr drugi se mi zatakne. xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

men se pa sploh ni problem pohvalt pred drugimi.. xrolleyesx :inocent: najraj pa to nardim na ironicen nacin :8): ljudje smo preskromni..men se zdijo dost bl tisti napihneni-ma ne, sej nism tok dobr, nehi me hvalt-blablabla.. rece se: "ti ves hvala, sej to pa se nism opazu pa bo ze drzal(ce ne zard druzga k je se ena dobra lastnost zard katere se bom lohka pohvalu.. x^x xDDx )" pomemben je sam nacin komunikacije. mene niso nikol mel za napihnjenca. ce pa neki ne maram je pa to lazna skromnost al pa se bols vsa tista pretirana nesamozavest. ce si neki dobr naredu se pohval, ce nisi pa lih tko! x;)x ljudje majo pa svoje mozgane pa ze vejo kok je ura..

men se pa sploh ni problem pohvalt pred drugimi.. xrolleyesx :inocent: najraj pa to nardim na ironicen nacin :8): ljudje smo preskromni..men se zdijo dost bl tisti napihneni-ma ne, sej nism tok dobr, nehi me hvalt-blablabla.. rece se: "ti ves hvala, sej to pa se nism opazu pa bo ze drzal(ce ne zard druzga k je se ena dobra lastnost zard katere se bom lohka pohvalu.. x^x xDDx )" pomemben je sam nacin komunikacije. mene niso nikol mel za napihnjenca. ce pa neki ne maram je pa to lazna skromnost al pa se bols vsa tista pretirana nesamozavest. ce si neki dobr naredu se pohval, ce nisi pa lih tko! x;)x ljudje majo pa svoje mozgane pa ze vejo kok je ura..

Brez skrbi nols pa še kako jaz rečem hvala, če me kdo pohvali. Sam k ni pomemben kaj si kdo drug misl o men ampak kaj si jaz mislim o seb. Problemček nastane, če si strog do sebe. :o|o:

Brez skrbi nols pa še kako jaz rečem hvala, če me kdo pohvali. Sam k ni pomemben kaj si kdo drug misl o men ampak kaj si jaz mislim o seb. Problemček nastane, če si strog do sebe. :o|o:

ja u bistvu :palec: ne smemo bit prestrogi do sebe.. no micken strogosti ne skoduje, sam ne sme pa bit na racun dober vole. :vio:

jst pa uzivam pred javnostjo, se posebej ce vem o cem govorim x:Dx x;)x :vio:

-------

:inocent: x:Ix :vio:

Problem pri naštevanju svojih dobrih lastnosti je ta, da te ne držijo 100%.

Lahko rečem, da sem recimo poštena, potem pa se spomnim, da se kdaj komu

tudi kaj malega zlažem, da morda kaj malega sunem, da morda izjavim kaj zlobnega

ali nesramnega o kom, ki si tega ne zasluži... Kje je tu poštenost!?

Dobra lastnost je zame tista, ki drži vedno in povsod 100%. Kdo pa potemtakem

lahko o sebi trdi, da je recimo pošten ali resnicoljuben?!.

Sem vztrajna? Kakor kdaj?

Sem pridna? Včasih ja, dostikrat pa lena kot krava?

Po tem principu je res težko našteti pet svojih dobrih lastnosti :V: :sori: x!x

Isto velja za slabe lastnosti xrolleyesx Sem opravljiva x?x Ja, večkrat, ampak

se pa tudi opomnim, da ni lepo opravljati, pa potem o obravnavani osebi povem

tudi veliko lepih stvari, da malo popravim narejeno škodo?

Kaj sem potem - opravljiva ali dobronamerna x?x x!x x8Dx

:eek: :O: xrolleyesx :vragec: x:Ix

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...