BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Baje vse delam na lastno pest in sem grozno trmasta. Pravi moj tečnobec. Kr pa tut vedn ni prou.... pust se, d te bo tecnobec prepricu, mugoce se bosta pa fajn mela! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Mal prej sm si umila glavo, pa stuširala sm se in se počutm krasno..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Mene na otroštvo vežejo lepi in hkrati grdi spomini. Sam škoda je, da le te v moji glavi bolj prevladujejo. Spomnim se, da me okolica ni nikoli dobro sprejela, vedno sem se počutila kot outsider. Dobra plat je ta da sem doma vedno dobila ljubezen ne glede kaj sem ušpičila oziroma so me sprejeli takšno kot sem. Večina pa verjetno nima te sreče. Žal mi je le, da se tega dolgo nisem zavedala, ker sem se osredotočla sam na bolečino, ki mi jo je pustila okolica. Še danes se s tem ubadam vsak dan. Treba je živeti v sedanjosti in ne preteklosti, no upam, da se bom tega res enkrat naučila. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 PINKA, pa zakaj se hoces spominjati samo grdih trenutkov? Vidis, jaz ko neham s fantom, od vseh lepih dni se spomnim samo tistih par grdih, oooooo kwa mi je naredu!!! Ja kaj sem pa jaz njemu naredila, to me pa sploh ne briga, ne! On je bil tko al tko skoz zaduvoln z mano, ne!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 PINKA, pa zakaj se hoces spominjati samo grdih trenutkov? Vidis, jaz ko neham s fantom, od vseh lepih dni se spomnim samo tistih par grdih, oooooo kwa mi je naredu!!! Ja kaj sem pa jaz njemu naredila, to me pa sploh ne briga, ne! On je bil tko al tko skoz zaduvoln z mano, ne!!! Joj kok si ti en velik sonček BINGA-BONGA. Kako bi blo dobr da bi se jaz navzela kej tega tvojga optimizma. Veš jaz pa vse glih obratno delam, bolj se mi ponavadi on smili, češ kaj sem mu naredila itd. Spomnim se pa večinoma lepih stvari. Pa češ da sploh ni bilo tako hudo kot si jaz mislim itd. Joj ta moja glavica sej bo še počla. Se pa trudim, da bi mal drugač začela gledat na vso situacijo. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 PINKA, ne vem kateri znak si in zato ti ne morem vec kot toliko svetovati ali pa predlagati! Zivjo .... fajn bod, izogibaj se nezgod, pazi kje hodis, da sama sebe ne pohodis!!! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 PINKA, ne vem kateri znak si in zato ti ne morem vec kot toliko svetovati ali pa predlagati! Zivjo .... fajn bod, izogibaj se nezgod, pazi kje hodis, da sama sebe ne pohodis!!! KRATKO + JEDRNATO!!! Veš, da bom pazla da se ne bom pohodila. Če se pa bom se bom pa pobrala a ne. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Oh, kako je težko začet, kadar morš začet pri sebi . Jest sm zlo trmasta (kar včas sploh ni tko slabo, velikrat pa je kr annoying) tud tm kjer ne bi blo glih treba. In nezauplijva, ne znam lepo obračat besed in sm velikrat prov bedasto neposredna in preveč iskrena - pa jih zato velikrat dobim po glav. Ampak taka sm in ne morem iz svoje kože, pa če je to komu všeč al pa ne. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 1. november 2005 Avtor Prijavi Deli 1. november 2005 Oh, kako je težko začet, kadar morš začet pri sebi . Jest sm zlo trmasta (kar včas sploh ni tko slabo, velikrat pa je kr annoying) tud tm kjer ne bi blo glih treba. In nezauplijva, ne znam lepo obračat besed in sm velikrat prov bedasto neposredna in preveč iskrena - pa jih zato velikrat dobim po glav. Ampak taka sm in ne morem iz svoje kože, pa če je to komu všeč al pa ne. A ni zanimiv kot težko ljudje govorim o sebi sploh pa o svojih slabostih. Včasih mam občutek, kot da so vsi na nek način popolni samo jaz imam napake čeprav dobro vem, da popolnosti ni. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 jaz sem smotana Jaz tud Pa vcasih mi to prav pride Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 smotana - to je zelo obširen pojem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Vem, bad joke i guess... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 ma ne, kakšen bad joke neki. sama niti ne znam razložiti, zakaj sem smotana. pač smotana včasih, zatežena, komplikatorska, dlakocepska. to je smotano zame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Včasih na TV Pika ali na GTV naletim na oddajo, ki se imenuje preprosto JANA. V njej voditeljica Jana Debeljak svoje goste - poleg drugega - povpraša tudi po njihovih petih najboljših lastnostih. Skoraj vsak gost je ob tem vprašanju v veliki zadregi in kar precej časa traja, da se spomni kakšne, medtem ko mu slabih lastnosti ni težko našteti. Zakaj je temu tako Kako to, da nam gre negativno o sebi toliko lažje z jezika kot pa pozitivno Tudi jaz, ko razmišljam o svojih dobrih lastnostih, sem v precejšnji zadregi. Hm, hm, hm.... kaj bi bilo pri meni dobrega..hm... no, recimo, da svoje obljube vedno držim, četudi sebi v škodo hm..hm... moja druga dobra lastnost bi bila hm..hm... čakajte da se spomnim hm...morda ta, da sem zelo sočutna tako do ljudi kot do živali tretja dobra lastnost bi bila recimo zvestoba, najsi bo to glede zvestobe v zvezi z delovnim kolektivom, partnerjem, prijatelji...No, pri četrti dobri lastnosti moram že krepko napeti možgane...morda bi prišla v upoštev ustvarjalnost in domiselnost, recimo...peta bi bila pa hm...hm...res ne bi vedela, lahko pa bi bila to tudi radodarnost oz. želja po pomoči drugim, ali pa pozornost do drugih, kar je v bistvu isto. Uf, sem se namatrala Šeste dobre lastnosti pa do jutri zjutraj ne bi spravila skupaj Negativnih lastnosti vam pa naštejem kot bi jih nastreljala z brzostrelko: požrešna, lena, zanikrna, ponočnjaška, včasih lažniva, hinavska, opravljiva, zafrkljiva, zapravljiva, spletkarska, vuhmepišivska...in še bi lahko naštevala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 takoj naštejem več kot 5 pozitivnih: optimistična, entuziastična, vztrajna, dobronamerna, sočutna, pridna, iskrena, poštena, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 takoj naštejem več kot 5 pozitivnih: optimistična, entuziastična, vztrajna, dobronamerna, sočutna, pridna, iskrena, poštena, ... Ja, tukajle na forumu ni problema - tukaj je vsak lahko angelček Malo težje je v javnosti, ko so vse oči uprte vate, ali ko veš, da te gleda oz. posluša na desettisoče parov oči oz. ušes. Težko se izražaš v smislunaštevanja svojih dobrih lastnosti, da se gledalcem oz. poslušalcem ne bizdela preveč napihnjena oz. pretirano samozavestna (beri:domišljava ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 8. november 2005 Avtor Prijavi Deli 8. november 2005 Ja, tukajle na forumu ni problema - tukaj je vsak lahko angelček Malo težje je v javnosti, ko so vse oči uprte vate, ali ko veš, da te gleda oz. posluša na desettisoče parov oči oz. ušes. Težko se izražaš v smislunaštevanja svojih dobrih lastnosti, da se gledalcem oz. poslušalcem ne bizdela preveč napihnjena oz. pretirano samozavestna (beri:domišljava ) Se popolnoma strinjam s tabo Emily. A ni res čudno kako težko povemo dobre stvari, slabe pa kr drvijo iz naših ust. Tud jaz bi težko naštel 5 mojih dobrih lastnosti. Že pr drugi se mi zatakne. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokola 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 ejj....danes sem ugotovila,da sem presneto trmasta....uf :xx!: Citiraj Velicina ni v tem,da nikoli ne pades,temvec da se po padcu vednopoberes. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Ja, tukajle na forumu ni problema - tukaj je vsak lahko angelček Malo težje je v javnosti, ko so vse oči uprte vate, ali ko veš, da te gleda oz. posluša na desettisoče parov oči oz. ušes. Težko se izražaš v smislunaštevanja svojih dobrih lastnosti, da se gledalcem oz. poslušalcem ne bizdela preveč napihnjena oz. pretirano samozavestna (beri:domišljava ) men se pa sploh ni problem pohvalt pred drugimi.. najraj pa to nardim na ironicen nacin ljudje smo preskromni..men se zdijo dost bl tisti napihneni-ma ne, sej nism tok dobr, nehi me hvalt-blablabla.. rece se: "ti ves hvala, sej to pa se nism opazu pa bo ze drzal(ce ne zard druzga k je se ena dobra lastnost zard katere se bom lohka pohvalu.. )" pomemben je sam nacin komunikacije. mene niso nikol mel za napihnjenca. ce pa neki ne maram je pa to lazna skromnost al pa se bols vsa tista pretirana nesamozavest. ce si neki dobr naredu se pohval, ce nisi pa lih tko! ljudje majo pa svoje mozgane pa ze vejo kok je ura.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 10. november 2005 Avtor Prijavi Deli 10. november 2005 men se pa sploh ni problem pohvalt pred drugimi.. najraj pa to nardim na ironicen nacin ljudje smo preskromni..men se zdijo dost bl tisti napihneni-ma ne, sej nism tok dobr, nehi me hvalt-blablabla.. rece se: "ti ves hvala, sej to pa se nism opazu pa bo ze drzal(ce ne zard druzga k je se ena dobra lastnost zard katere se bom lohka pohvalu.. )" pomemben je sam nacin komunikacije. mene niso nikol mel za napihnjenca. ce pa neki ne maram je pa to lazna skromnost al pa se bols vsa tista pretirana nesamozavest. ce si neki dobr naredu se pohval, ce nisi pa lih tko! ljudje majo pa svoje mozgane pa ze vejo kok je ura.. Brez skrbi nols pa še kako jaz rečem hvala, če me kdo pohvali. Sam k ni pomemben kaj si kdo drug misl o men ampak kaj si jaz mislim o seb. Problemček nastane, če si strog do sebe. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Brez skrbi nols pa še kako jaz rečem hvala, če me kdo pohvali. Sam k ni pomemben kaj si kdo drug misl o men ampak kaj si jaz mislim o seb. Problemček nastane, če si strog do sebe. ja u bistvu ne smemo bit prestrogi do sebe.. no micken strogosti ne skoduje, sam ne sme pa bit na racun dober vole. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 jst pa uzivam pred javnostjo, se posebej ce vem o cem govorim -------Ja, tukajle na forumu ni problema - tukaj je vsak lahko angelček Malo težje je v javnosti, ko so vse oči uprte vate, ali ko veš, da te gleda oz. posluša na desettisoče parov oči oz. ušes. Težko se izražaš v smislunaštevanja svojih dobrih lastnosti, da se gledalcem oz. poslušalcem ne bizdela preveč napihnjena oz. pretirano samozavestna (beri:domišljava ) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Problem pri naštevanju svojih dobrih lastnosti je ta, da te ne držijo 100%.Lahko rečem, da sem recimo poštena, potem pa se spomnim, da se kdaj komutudi kaj malega zlažem, da morda kaj malega sunem, da morda izjavim kaj zlobnegaali nesramnega o kom, ki si tega ne zasluži... Kje je tu poštenost!? Dobra lastnost je zame tista, ki drži vedno in povsod 100%. Kdo pa potemtakem lahko o sebi trdi, da je recimo pošten ali resnicoljuben?!.Sem vztrajna? Kakor kdaj?Sem pridna? Včasih ja, dostikrat pa lena kot krava?Po tem principu je res težko našteti pet svojih dobrih lastnosti x!xIsto velja za slabe lastnosti Sem opravljiva Ja, večkrat, ampakse pa tudi opomnim, da ni lepo opravljati, pa potem o obravnavani osebi povemtudi veliko lepih stvari, da malo popravim narejeno škodo?Kaj sem potem - opravljiva ali dobronamerna x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Jaz pa se imam rada točno takšno kakršna sem. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.