_zahara_ 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 poglabljanje v to kaj sem me je nekaj let nazaj resnično totalno zafrustiralo, ker bol kot sm razmišljala manj sm vedla vrtela sm se v začaranem krogu, kateremu ni bilo konca....nekega dne pa sm s tem končala, pustila razmišljanja in poglabljanja za sabo....in čes čas je prišlo zavedanje samo od sebe.... ...sem ... dobrosrčna, popustljiva, iskrena, poštena, prijazna, tolerantna, včasih tečna, zakomplicirana, filozofska, itd.... ...konec koncev pa svojega jaza tko al tko ni mogoče izmerit z besedami...sem mnogo več kot besede ... in tudi vi ste nočko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 Ni, da vem, kaj sem. Vem pa, kaj mislim, da sem. Mislim, da sem ena taka oseba, da če bi bili vsi taki, bi bilo na svetu povsod lepo. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_zahara_ 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Mislim, da sem ena taka oseba, da če bi bili vsi taki, bi bilo na svetu povsod lepo. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Mislim, da sem ena taka oseba, da če bi bili vsi taki, bi bilo na svetu povsod lepo. dbest, da tako razmišljaš o sebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Mene ni RES Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Mene niRES Jst ti verjamem, k mene tud ni. A si ti tud 11.6.80 rojen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 sem pridna, vztrajna, ne obupam, to mi je všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 tihamocnakrhka nesrecno srecnasama svoja in samosvojazakomplicirana ceprov nocem bitporazenec in zmagovalec v pozitivnem smislupesemljubavmuzikaartbiznisenergijadivjostneznostsolzalogikavesoljeglobina in plitvinastrmljenje k preprostostifilozofbojevnikrevolucionarsi drznemsi predrznemjocem z neznancem ce zacutimotrok soncem v ocehupanje vednozavestbolecina ego - se zmer ...hasta la victoria siempre - struggle until victory forever Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 sam se vedno bolje počutim v lastni koži...sploh sedaj, ko sem v stanju brez želja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Heh....podobno. Edina želja zadnjih par dni je tibetanska pojoča skleda (al kokr se že prevede.) Pa tudi ta bo minila - kot vse želje do zdej.....boljše jih je opazovat, kot pa jim skušat na vsak način ustreč - se lahko človek marsikaj nauči.... xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Jaz sem pa naiven Pa še dober nasvet znam perslišati Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chameleon 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Že zavedanje je korak na pravi poti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 en navaden hlapec sem, ki se ne zna postaviti zase. :xx!:ne smes tko govort o seb.Rajs se postav zase. kaj pa se lohk zgodi, a ves.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 če se poskušam, mi zamerijo. nočem bit v slabih odnosih ... ker pol sem pa vedno vsega jaz kriva! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 kriva cesa? s strani koga?mislis v absolutnem si ti "kriva"?ce das vse od sebe v najboljsi veri, nisi nic kriva in pol se lohk vedno tud postavis zase. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 če se poskušam, mi zamerijo. nočem bit v slabih odnosih ... ker pol sem pa vedno vsega jaz kriva! :xx!:a veš kaj! meni se pa zdi, da si en malček odvisna od odnosov. tole je moja totalno laična in sploh bv ugotovitev, ampak bolj, ko berem tvoje odnose z ljudmi, vidim, da imaš nonstop ene težave, finte,... bi imela nekoga pa ga ne moreš imet, ker.... bi imela prijatelje pa te nečesa krivijo, obtožujejo,...tega pravi prijatelji ne počnejo. znajo brezpogojno te imet radi. saj imajo svoje mnenje in si rečejo, da si npr. kokoš zaradi tega ali onega, ampak te imajo še vedno radi in so radi s tabo in te ne obtožujejo. recimo, da so nepristranski ob tvojih peripetijah. poskusi se vprašat zakaj se zapletaš z ljudmi, ki so takšni do tebe. a so to tvoje norme, tvoj način, a je to tvoj odnos do sebe? pa še to: če ti zamerijo in te krivijo, si že v slabih odnosih, po moje. tega pa že ne nucaš, a ne? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Trenutno sem prav ponosna sama nase, ker mi je uspelo izboljat povprečje in bom šla lahko delat magisterij, ker sem si to ful želela. Drugače sem prav lena, tako da imam srečo za to naravno danost, gene, ki sem jih podedovala od staršev in ki določajo to, čemur pravijo inteligenca. Tole je blo mal samovšečno, ne? Bom rekla, da sem se mgla kar potrudit no in da me še čaka nekaj stvari, predenj diplomiram. Sem se pa v času izpitov polenila glede ukvarjanja s športom, tako da bom mogla to čez zimo dol spravit in bit kar pridna. Nisem si več najbolj všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 sam se vedno bolje počutim v lastni koži...sploh sedaj, ko sem v stanju brez želja V stanju brez želja stagniraš in se ne razvijaš....kako se lahko počutiš zredu....al pa mogoče zdej samo boš, k se boš, če se boš zavedal, veliko boj zadaj, kot si misliš en navaden hlapec sem, ki se ne zna postaviti zase. :xx!:če se poskušam, mi zamerijo. nočem bit v slabih odnosih ... ker pol sem pa vedno vsega jaz kriva! :xx!: Kar goody imaš za tole napisano:a veš kaj! meni se pa zdi, da si en malček odvisna od odnosov. tole je moja totalno laična in sploh bv ugotovitev, ampak bolj, ko berem tvoje odnose z ljudmi, vidim, da imaš nonstop ene težave, finte,... bi imela nekoga pa ga ne moreš imet, ker.... bi imela prijatelje pa te nečesa krivijo, obtožujejo,...tega pravi prijatelji ne počnejo. znajo brezpogojno te imet radi. saj imajo svoje mnenje in si rečejo, da si npr. kokoš zaradi tega ali onega, ampak te imajo še vedno radi in so radi s tabo in te ne obtožujejo. recimo, da so nepristranski ob tvojih peripetijah. poskusi se vprašat zakaj se zapletaš z ljudmi, ki so takšni do tebe. a so to tvoje norme, tvoj način, a je to tvoj odnos do sebe? pa še to: če ti zamerijo in te krivijo, si že v slabih odnosih, po moje. tega pa že ne nucaš, a ne? pa še tolk......da včasih pa vseeno poglej, zakaj je sploh tako, kakorkoli je že in iz svoje obrambe al pa karkoli že Ne krivi in obtožuj vedno druge in sebe izključuješ iz vsakršne krivde.......tudi zato se ti potem tako stanje vrne in te (po tvoje) vsi za vse obtožujejo.........Ti niti ne daš možnosti, da ti mor5da kdorkoli obrazloži svoja dejanja, greš takoj v napad, kar pa še poslabša situacijo.....jasno je da potem ne moreš imeti goody odnosov; a v bistvu si jih želiš Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 V stanju brez želja stagniraš in se ne razvijaš....kako se lahko počutiš zredu....al pa mogoče zdej samo boš, k se boš, če se boš zavedal, veliko boj zadaj, kot si misliš hja, se mi zdi, da je tudi stanje brez zelja ene sorte dosezek, napredek, ker ti je potem vseeno za vse skupaj in takrat lahko bolje furas iskrenost do samega sebe ter lastno spontanost. res si to, kar si ker ti je vseeno za odzive okolice, ker si niti ne zelis, da bi jim ugajal, ustrezal itd. In sem spada tudi zadovoljstvo samega s seboj, da si postanes vsec, si reces, jaz sem ze kul tak, kot sem, sprejemam se, ta trenutek se mi se ni treba premaknit v novo smer, v novo razvijanje. Preprosto uzivam v tem, kar sem.preprosto, stanje brez zelja in zahtev od samega sebe in od drugih Je pa res le zacasno. Ce bi bilo to trajno, bi res samo stagniral...obupno bi bilo, mas prav Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 al pa dosegel razsvetljenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 al pa dosegel razsvetljenje optimistka kako je ze razsvetljenje trenutek med vdihom in izdihom, ki te porine skozi nekaksna vrata razsvetljenja...v stilu Buddhe Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Al pa si pržgeš luč Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Šele dobro sem ugotovila, kolk slabih misli si namenjam. Se sovražim al kaj? Zanimivo, s tem ko sem začela ozaveščati vse slabo, kar si delam, se ne počutim več tako slabo. Ko vidim, kolk mislim, da sem grozna ugotavljam, da sploh nisem tolk grozna. Hecn, ne? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 >Eh kaj mislim -> se slepa kura zrno najde Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 jaz sem....hm...zanimiva,temperamentna,strastna...imam veliko likov in osebnosti...in vsak ima svoje pluse,pa minuse...včasih se tako skregamo...včasih se mamo fajn,ga žuramo skupaj in takrat nam je lepo...ampak v osnovi sem navihana,že celo življenje zaljubljena,čutna,pametna,ne maram krivic,čeprav jih sama kdaj naredim...trmasta,ful preveč,tega bi se rada znebila,ker mi včasih škodi...čudaška,ampak mal manj kot sem bila pred leti,romantična,melanholična...pridna in poredna...zadnje čase cmerava,za vsako malenkost jokam,sam paše...boječa,sramežljiva....ampak samozavestna in seksi...ljubim seks,pa cool pito v McDonaldsu,njami...visoke petke,žure,martini...ljubim naravo,dež naravnost obožujem....rada se sprehajam in se poigravam z domišljijo...najbolj od vsega mi je všeč misel,da sem zadela na loteriji...taka sem...ampak pridejo dnevi,ko se počutim prazno in osamljeno.... zato mačona glavo gor....vsi se kdaj počutimo down...pa jaz sem tud mela probleme skor 10 let sama s sabo in sem se vsakemu vedno neki opravičevala,za stvari,ki nisem bila niti približno kriva,dokler nisem naredila čistke z ljudmi okoli sebe...enih par sem odjebala,prekinila stike z njimi...in na koncu ostala čist sama...in še vedno je tako...ampak zdej mam frendico,ko hodim z njo žurat,pa se mam vedno fenomenalno,pa frendico ko hodim z njo v šoping v trst,pa mojo mamo ki ji velik povem,pa tud njej ne vsega...pa loverja....in da ti povem da lažje diham...veš mogoče ti kdo pije energijo,pa ne veš...men so jo,to vem zdej...vedno sem hotela ugajat,pa mela en kup ljudi okoli sebe a v bistvu nobenega...zdej sem pa sama pa vem,da sem in zakaj sem... p.s.: nekje sem zasledila da greš na razgovor,srčno upam,da si dobila službo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.