Skoči na vsebino

Jaz

Pinka

Recommended Posts

poglabljanje v to kaj sem me je nekaj let nazaj resnično totalno zafrustiralo, ker bol kot sm razmišljala manj sm vedla :( vrtela sm se v začaranem krogu, kateremu ni bilo konca....nekega dne pa sm s tem končala, pustila razmišljanja in poglabljanja za sabo....in čes čas je prišlo zavedanje samo od sebe....

...sem :) ... dobrosrčna, popustljiva, iskrena, poštena, prijazna, tolerantna, včasih tečna, zakomplicirana, filozofska, itd....

...konec koncev pa svojega jaza tko al tko ni mogoče izmerit z besedami...sem mnogo več kot besede x^x ... in tudi vi ste x;)x

nočko x:Xx xcivx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 278
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona
Mislim, da sem ena taka oseba, da če bi bili vsi taki, bi bilo na svetu povsod lepo. x^x x;)x x:Dx

dbest, da tako razmišljaš o sebi. :palec: x:)x

• 2 weeks later...

tiha

mocna

krhka

nesrecno srecna

sama svoja in samosvoja

zakomplicirana ceprov nocem bit

porazenec in zmagovalec v pozitivnem smislu

pesem

ljubav

muzika

art

biznis

energija

divjost

neznost

solza

logika

vesolje

globina in plitvina

strmljenje k preprostosti

filozof

bojevnik

revolucionar

si drznem

si predrznem

jocem z neznancem ce zacutim

otrok soncem v oceh

upanje vedno

zavest

bolecina

ego - se zmer

...hasta la victoria siempre - struggle until victory forever

velike sanje malega vesolcka

• 2 weeks later...

Heh....podobno. Edina želja zadnjih par dni je tibetanska pojoča skleda (al kokr se že prevede.)

Pa tudi ta bo minila - kot vse želje do zdej.....boljše jih je opazovat, kot pa jim skušat na vsak način ustreč - se lahko človek marsikaj nauči.... x:)x

xsmx xsmx

cosmic dancer

• 3 weeks later...
en navaden hlapec sem, ki se ne zna postaviti zase. :xx!:

ne smes tko govort o seb.

Rajs se postav zase. xDDx

kaj pa se lohk zgodi, a ves.... xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kriva cesa? xDDx

s strani koga?

mislis v absolutnem si ti "kriva"?

ce das vse od sebe v najboljsi veri, nisi nic kriva in pol se lohk vedno tud postavis zase. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

če se poskušam, mi zamerijo. nočem bit v slabih odnosih ... ker pol sem pa vedno vsega jaz kriva! :xx!:

a veš kaj! meni se pa zdi, da si en malček odvisna od odnosov. tole je moja totalno laična in sploh bv ugotovitev, ampak bolj, ko berem tvoje odnose z ljudmi, vidim, da imaš nonstop ene težave, finte,... bi imela nekoga pa ga ne moreš imet, ker.... bi imela prijatelje pa te nečesa krivijo, obtožujejo,...tega pravi prijatelji ne počnejo. znajo brezpogojno te imet radi. saj imajo svoje mnenje in si rečejo, da si npr. kokoš zaradi tega ali onega, ampak te imajo še vedno radi in so radi s tabo in te ne obtožujejo. recimo, da so nepristranski ob tvojih peripetijah. poskusi se vprašat zakaj se zapletaš z ljudmi, ki so takšni do tebe. a so to tvoje norme, tvoj način, a je to tvoj odnos do sebe?

pa še to: če ti zamerijo in te krivijo, si že v slabih odnosih, po moje. tega pa že ne nucaš, a ne? x;)x

Trenutno sem prav ponosna sama nase, ker mi je uspelo izboljat povprečje in bom šla lahko delat magisterij, ker sem si to ful želela. Drugače sem prav lena, tako da imam srečo za to naravno danost, gene, ki sem jih podedovala od staršev in ki določajo to, čemur pravijo inteligenca. x:Dx Tole je blo mal samovšečno, ne? Bom rekla, da sem se mgla kar potrudit no in da me še čaka nekaj stvari, predenj diplomiram. Sem se pa v času izpitov polenila glede ukvarjanja s športom, tako da bom mogla to čez zimo dol spravit in bit kar pridna. Nisem si več najbolj všeč.

sam se vedno bolje počutim v lastni koži...sploh sedaj, ko sem v stanju brez želja xyesx x:)x

V stanju brez želja xrolleyesx stagniraš in se ne razvijaš....kako se lahko počutiš zredu....al pa mogoče zdej samo boš, k se boš, če se boš zavedal, veliko boj zadaj, kot si misliš x;)x

en navaden hlapec sem, ki se ne zna postaviti zase. :xx!:
če se poskušam, mi zamerijo. nočem bit v slabih odnosih ... ker pol sem pa vedno vsega jaz kriva! :xx!:

Kar goody imaš za tole napisano:

a veš kaj! meni se pa zdi, da si en malček odvisna od odnosov. tole je moja totalno laična in sploh bv ugotovitev, ampak bolj, ko berem tvoje odnose z ljudmi, vidim, da imaš nonstop ene težave, finte,... bi imela nekoga pa ga ne moreš imet, ker.... bi imela prijatelje pa te nečesa krivijo, obtožujejo,...tega pravi prijatelji ne počnejo. znajo brezpogojno te imet radi. saj imajo svoje mnenje in si rečejo, da si npr. kokoš zaradi tega ali onega, ampak te imajo še vedno radi in so radi s tabo in te ne obtožujejo. recimo, da so nepristranski ob tvojih peripetijah. poskusi se vprašat zakaj se zapletaš z ljudmi, ki so takšni do tebe. a so to tvoje norme, tvoj način, a je to tvoj odnos do sebe?

pa še to: če ti zamerijo in te krivijo, si že v slabih odnosih, po moje. tega pa že ne nucaš, a ne? x;)x

pa še tolk......da včasih pa vseeno poglej, zakaj je sploh tako, kakorkoli je že in iz svoje obrambe al pa karkoli že Ne krivi in obtožuj vedno druge in sebe izključuješ iz vsakršne krivde.......tudi zato se ti potem tako stanje vrne in te (po tvoje) vsi za vse obtožujejo.........

Ti niti ne daš možnosti, da ti mor5da kdorkoli obrazloži svoja dejanja, greš takoj v napad, kar pa še poslabša situacijo.....jasno je da potem ne moreš imeti goody odnosov; a v bistvu si jih želiš x8Dx

V stanju brez želja xrolleyesx stagniraš in se ne razvijaš....kako se lahko počutiš zredu....al pa mogoče zdej samo boš, k se boš, če se boš zavedal, veliko boj zadaj, kot si misliš x;)x

hja, se mi zdi, da je tudi stanje brez zelja ene sorte dosezek, napredek, ker ti je potem vseeno za vse skupaj in takrat lahko bolje furas iskrenost do samega sebe ter lastno spontanost. res si to, kar si x8Dx ker ti je vseeno za odzive okolice, ker si niti ne zelis, da bi jim ugajal, ustrezal itd. In sem spada tudi zadovoljstvo samega s seboj, da si postanes vsec, si reces, jaz sem ze kul tak, kot sem, sprejemam se, ta trenutek se mi se ni treba premaknit v novo smer, v novo razvijanje. Preprosto uzivam v tem, kar sem.

preprosto, stanje brez zelja in zahtev od samega sebe in od drugih xsrcx Je pa res le zacasno. Ce bi bilo to trajno, bi res samo stagniral...obupno bi bilo, mas prav xyesx x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Šele dobro sem ugotovila, kolk slabih misli si namenjam. Se sovražim al kaj? Zanimivo, s tem ko sem začela ozaveščati vse slabo, kar si delam, se ne počutim več tako slabo. Ko vidim, kolk mislim, da sem grozna ugotavljam, da sploh nisem tolk grozna. Hecn, ne? :2src:

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

jaz sem....hm...

zanimiva,temperamentna,strastna...imam veliko likov in osebnosti...in vsak ima svoje pluse,pa minuse...včasih se tako skregamo...včasih se mamo fajn,ga žuramo skupaj in takrat nam je lepo...

ampak v osnovi sem navihana,že celo življenje zaljubljena,čutna,pametna,ne maram krivic,čeprav jih sama kdaj naredim...trmasta,ful preveč,tega bi se rada znebila,ker mi včasih škodi...čudaška,ampak mal manj kot sem bila pred leti,romantična,melanholična...

pridna in poredna...

zadnje čase cmerava,za vsako malenkost jokam,sam paše...

boječa,sramežljiva....ampak samozavestna in seksi...

ljubim seks,pa cool pito v McDonaldsu,njami...

visoke petke,žure,martini...

ljubim naravo,dež naravnost obožujem....

rada se sprehajam in se poigravam z domišljijo...najbolj od vsega mi je všeč misel,da sem zadela na loteriji...

taka sem...

ampak pridejo dnevi,ko se počutim prazno in osamljeno....

zato mačona glavo gor....vsi se kdaj počutimo down...

pa jaz sem tud mela probleme skor 10 let sama s sabo in sem se vsakemu vedno neki opravičevala,za stvari,ki nisem bila niti približno kriva,dokler nisem naredila čistke z ljudmi okoli sebe...enih par sem odjebala,prekinila stike z njimi...in na koncu ostala čist sama...in še vedno je tako...ampak zdej mam frendico,ko hodim z njo žurat,pa se mam vedno fenomenalno,pa frendico ko hodim z njo v šoping v trst,pa mojo mamo ki ji velik povem,pa tud njej ne vsega...

pa loverja....in da ti povem da lažje diham...

veš mogoče ti kdo pije energijo,pa ne veš...men so jo,to vem zdej...vedno sem hotela ugajat,pa mela en kup ljudi okoli sebe a v bistvu nobenega...zdej sem pa sama pa vem,da sem in zakaj sem...

p.s.: nekje sem zasledila da greš na razgovor,srčno upam,da si dobila službo...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...