Skoči na vsebino

Jaz

Pinka

Recommended Posts

• Komentarji 278
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

x;)x lažeš si ...ti si svoboden, iskriv, dobrodušen, eleganten, spontan...

sam so te verjetn tok preparirali, da si en mal pozabu :cry:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

Jaz lahko o sebi naštejem veliko negativnih lastnosti- neučakana, tečna, zamorjena, verbalno nasilna xDDx , brez volje do življenja, pesimistična, zabita...

Dobrih lastnosti je pa bolj malo, recimo ta, da sem odkrita in dobrosrčna.

Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

<{POST_SNAPBACK}>Jaz lahko o sebi naštejem veliko negativnih lastnosti- neučakana, tečna, zamorjena, verbalno nasilna  xDDx , brez volje do življenja, pesimistična, zabita...

se ti pridružujem

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

:inocent: :eek: :sori:

ajoj? ste pa res prov prevec kriticni do sebe! js sm pa skor brez slabih lastnosti x:Dx x;)x no mal prevec sm lenuhca pa ce se spravm enga zafrkavat ne neham kr tko (sam to bi sam drugi rekl, da je slaba lastnost x:)x na trenutke premal sproscen v vecji neznani druzbi, skos cincam: bi, ne bi; bi, ne bi-->zmer se zadn trenutek odlocm, kar spravla ljudi okol mene ob zivce. sam se pa zmer tanajtabul odlocm x;)x :vio:

drgac pa same dobre lastnosti x:px bi bla marsa jezna ce bi ji sov zdej tok placa pobrat x;)x

No, lepo, da si tako pozitivno naravnan. Sem ti kr mal fauš x;)x Vidiš še eno negativno stvar sem odkrila pr sebi- baje tipična slovenska lastnost.
Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

<{POST_SNAPBACK}>Jaz lahko o sebi naštejem veliko negativnih lastnosti- neučakana, tečna, zamorjena, verbalno nasilna  xDDx , brez volje do življenja, pesimistična, zabita...

<{POST_SNAPBACK}>se ti pridružujem

dejta,dejta,pa ja mata soncne lastnosti tud,zakaj jih noceta videti?

al sta mazohista? :o|o:

lep dan vama zelim x:)x :palec:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

- zanesljiva

- skrbna ( kar prevec xrolleyesx )

- ambiciozna ( zadnje case prevec tudi)

- hitro menjam razpolozenja

- na nekatere stvari vecno obcutljiva

- skrivaj umetniska

- v pravih stvareh resna

- hitre jeze ( + se nekatere lastnosti kolerika)

- druzinska

- ZIVCNA ( velik - je to zame osebno)

- precej razgledana

- zadnje case pa trmasta tudi precej

- tecna x:o)x

Ampak se boljsam x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>

- skrivaj umetniska

xDDx x8Dx x;)x :palec:

zanesljiva

- skrbna ( kar prevec )

...

...

- na nekatere stvari vecno obcutljiva

....

- druzinska

...

- zadnje case pa trmasta tudi precej

- tecna

No to tud jaz pri teb opazim, ostalega ne mroem komentirat, ker te ne poznam tolk. :)

Bi se dodala: prevec resna, premal sproscena. Postena, resnicoljubna.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

js pa skor vsak dan znova presenečena nad sabo....kok sm flegma....mogoč za marsikoga hladna......una "jebesemi" varjanta......pa tolk k me folk neki hoče nervirat pa mi živce vn pipat.......nč.........mrtvohladno ga zabijem do nafte :vragec: js sm u bistvu ponosna na to, sam druge pa ob pamet spravla x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>js pa skor vsak dan znova presenečena nad sabo....kok sm flegma....mogoč za marsikoga hladna......una "jebesemi" varjanta......pa tolk k me folk neki hoče nervirat pa mi živce vn pipat.......nč.........mrtvohladno ga zabijem do nafte :vragec:  js sm u bistvu ponosna na to, sam druge pa ob pamet spravla x:Dx

bumerang bi jaz temu rekla,hochjo tebe znervirat,pa jim nazaj prleti tko ,da sami sebe znervirajo :palec: :vragec: x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Še neki me zanima ZAKAJ imate oz. imamo tako mnenje o sebi? Mogoče zato, ker vam je kdo kdaj rekel kaj grdega ali lepega al ste si sami dali nalepko-sej veste kaj mislim kot jaz sem neumna, vsi drugi so pametni itd.

xflowx

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

<{POST_SNAPBACK}>Še neki me zanima ZAKAJ imate oz. imamo tako mnenje o sebi? Mogoče zato, ker vam je kdo kdaj rekel kaj grdega ali lepega al ste si sami dali nalepko-sej veste kaj mislim kot jaz sem neumna, vsi drugi so pametni itd.

xflowx

Kolk mas lustno ikonco!

Ves, jest sm mislna, d use vem in znam. Pol pa gledam utroske udaje na Mediasetu Rete4, pa sm vidla KOLK SM BUTASTA!!!!

Imajo otroske kvize (Mike Bongiorno), tko tesko!!! Dobr, je tut zgudovina italije in zemljepis, k jest tolk ne vem, ampak ti recm, sele k njih gledam, VIDM,D NC NE VEM!

Pol pa majo tut BRAVO,BRAVISSIMO, otroc plesejo, pojejo, telovadijo, delajo take stvari, k jih t velki ne znamo!!! Neki sm tut pusnela, je prou za vidt!!!

Ziujo

GLEJTE OTROSKE ODDAJE, kaj vse otroci znajo, potem pa se vprasajte: A JE TO MOZNO, DA JAZ TEGA NE VEM/ZNAM, 10-letni OTROK PA???

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

GLEJTE OTROSKE ODDAJE, kaj vse otroci znajo, potem pa se vprasajte: A JE TO MOZNO, DA JAZ TEGA NE VEM/ZNAM, 10-letni OTROK PA???

Ko boš stara 10 let, boš tudi ti vedela, o, marsikaj, česar še ne veš. x:Dx

Nimam pojma, zakaj bi moral gledati otroške oddaje samo zato, ker tistega tam ne vem, otroci s televizije pa. Mogoče me niti ne zanima, da bi tisto vedel in znal. Izbor znanja, da se starejši otročki potem čudijo, dirigira TV.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Ko boš stara 10 let, xsuperx boš tudi ti vedela, o, marsikaj, česar še ne veš. x:Dx

Nimam pojma, zakaj bi moral gledati otroške oddaje samo zato, ker tistega tam ne vem, otroci s televizije pa. Mogoče me niti ne zanima, da bi tisto vedel in znal. Izbor znanja, da se starejši otročki potem čudijo, dirigira TV.

Fantk xrolleyesx a ne, d bos dau men mer, k bi se rada sam igrala, pa ti se nocs, kokr jest hocm, pol pa nc, k ne?!!! xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Ves, jest sm mislna, d use vem in znam. Pol pa gledam utroske udaje na Mediasetu Rete4, pa sm vidla KOLK SM BUTASTA!!!!

Imajo otroske kvize (Mike Bongiorno), tko tesko!!! Dobr, je tut zgudovina italije in zemljepis, k jest tolk ne vem, ampak ti recm, sele k njih gledam, VIDM,D NC NE VEM!

Pol pa majo tut BRAVO,BRAVISSIMO, otroc plesejo, pojejo, telovadijo, delajo take stvari, k jih t velki ne znamo!!! Neki sm tut pusnela, je prou za vidt!!!

Ziujo[/b]

Ja otroci so danes tako pametni, da sploh ne moreš verjet. Tako ali tako pa vemo, da se od njih lahko največ naučimo o sebi.

Lep pozdravček x;)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

PINKA, ves, mene se majhni otroci in pa zivali sploh ne bojijo, se mi kar smejijo (parkrat se je ze kaksen kuzek ustavil pred mano, me zacel gledati in zdelo se mi je, da se mi kar smeji!!!). Toda ves kdo se me boji, je cisto avtomaticno: lopovi, goljufi, zahrbtnezi.... sami taksni ljudje, ki v meni vidijo nekoga, ki jih je razkrinkal! In potem sem jim groooooozno zoprna!!!

Otroci pa so vsi postenjaki, zivalice tudi (pustmo mraule pa kumarje, k jih vidt n morm, k ih use pubijm) in tako se lahko UCIMO OD OTROK: SMEHA, POSTENOSTI, ISKRENOSTI in se marsikaj .... kaj?

Pozdrav + poljub xloveyx xflowx xloveyx

PINKA, ves, mene se majhni otroci in pa zivali sploh ne bojijo, se mi kar smejijo (parkrat se je ze kaksen kuzek ustavil pred mano, me zacel gledati in zdelo se mi je, da se mi kar smeji!!!). Toda ves kdo se me boji, je cisto avtomaticno: lopovi, goljufi, zahrbtnezi.... sami taksni ljudje, ki v meni vidijo nekoga, ki jih je razkrinkal! In potem sem jim groooooozno zoprna!!!

Otroci pa so vsi postenjaki, zivalice tudi (pustmo mraule pa kumarje, k jih vidt n morm, k ih use pubijm) in tako se lahko UCIMO OD OTROK: SMEHA, POSTENOSTI, ISKRENOSTI in se marsikaj .... kaj?

Pozdrav + poljub xloveyx xflowx xloveyx

Ja ampak to je pa res zanimiv, kako otroci in živali vedo kdo ima xsrcx medtem ko se nas hinavci in tisti, ki se bojijo sami sebe izogibajo na veeeeeeeliko in smo jim grozno čudni. No sej vsem pa res ne more biti vsak všeč-razumljivo.

3x hura za otroke in živali x;)x

ja, ko smo bili otroci, smo imeli boljši občutek, kdo je sproščen, naraven in odprt, kdo pa narejen in zadržan. Teh zadnjih smo se izogibali, ja.

Ne vem, zakaj smo izgubili ostrino tega občutka v odraslosti? Zato, ker smo se tudi sami kdaj prenarejali in smo izgubili pravo presojo, kdaj smo naravni, kdaj pa ne? In zaradi tega tudi izgubljamo feeling za presojo drugih?

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...