Sebastjan 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Sem si prebral moj osebni horoskop na lunin.net pa pol stvari ne drži al pa sam sebi lažem. Pa sem vse podatke vnesel, tudi uro rojstva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 lažeš si ...ti si svoboden, iskriv, dobrodušen, eleganten, spontan... sam so te verjetn tok preparirali, da si en mal pozabu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Hvala! Ti si tud fejst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 ....dan....Ja, kwa si mislm u seb? Ja, cist neki druzga k si drugi misljo u men! Glih ubratn, ne!...denje....Binga-Bonga :xx!: Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Jaz lahko o sebi naštejem veliko negativnih lastnosti- neučakana, tečna, zamorjena, verbalno nasilna , brez volje do življenja, pesimistična, zabita...Dobrih lastnosti je pa bolj malo, recimo ta, da sem odkrita in dobrosrčna. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz lahko o sebi naštejem veliko negativnih lastnosti- neučakana, tečna, zamorjena, verbalno nasilna , brez volje do življenja, pesimistična, zabita...Dobrih lastnosti je pa bolj malo, recimo ta, da sem odkrita in dobrosrčna. se ti pridružujem Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 ajoj? ste pa res prov prevec kriticni do sebe! js sm pa skor brez slabih lastnosti no mal prevec sm lenuhca pa ce se spravm enga zafrkavat ne neham kr tko (sam to bi sam drugi rekl, da je slaba lastnost na trenutke premal sproscen v vecji neznani druzbi, skos cincam: bi, ne bi; bi, ne bi-->zmer se zadn trenutek odlocm, kar spravla ljudi okol mene ob zivce. sam se pa zmer tanajtabul odlocm drgac pa same dobre lastnosti bi bla marsa jezna ce bi ji sov zdej tok placa pobrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 No, lepo, da si tako pozitivno naravnan. Sem ti kr mal fauš Vidiš še eno negativno stvar sem odkrila pr sebi- baje tipična slovenska lastnost. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz lahko o sebi naštejem veliko negativnih lastnosti- neučakana, tečna, zamorjena, verbalno nasilna , brez volje do življenja, pesimistična, zabita...Dobrih lastnosti je pa bolj malo, recimo ta, da sem odkrita in dobrosrčna. <{POST_SNAPBACK}>se ti pridružujemdejta,dejta,pa ja mata soncne lastnosti tud,zakaj jih noceta videti?al sta mazohista? lep dan vama zelim Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 - zanesljiva- skrbna ( kar prevec )- ambiciozna ( zadnje case prevec tudi)- hitro menjam razpolozenja- na nekatere stvari vecno obcutljiva- skrivaj umetniska- v pravih stvareh resna- hitre jeze ( + se nekatere lastnosti kolerika)- druzinska- ZIVCNA ( velik - je to zame osebno)- precej razgledana- zadnje case pa trmasta tudi precej- tecna Ampak se boljsam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>- skrivaj umetniska zanesljiva- skrbna ( kar prevec )......- na nekatere stvari vecno obcutljiva....- druzinska...- zadnje case pa trmasta tudi precej- tecnaNo to tud jaz pri teb opazim, ostalega ne mroem komentirat, ker te ne poznam tolk. Bi se dodala: prevec resna, premal sproscena. Postena, resnicoljubna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 js pa skor vsak dan znova presenečena nad sabo....kok sm flegma....mogoč za marsikoga hladna......una "jebesemi" varjanta......pa tolk k me folk neki hoče nervirat pa mi živce vn pipat.......nč.........mrtvohladno ga zabijem do nafte js sm u bistvu ponosna na to, sam druge pa ob pamet spravla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>js pa skor vsak dan znova presenečena nad sabo....kok sm flegma....mogoč za marsikoga hladna......una "jebesemi" varjanta......pa tolk k me folk neki hoče nervirat pa mi živce vn pipat.......nč.........mrtvohladno ga zabijem do nafte js sm u bistvu ponosna na to, sam druge pa ob pamet spravla bumerang bi jaz temu rekla,hochjo tebe znervirat,pa jim nazaj prleti tko ,da sami sebe znervirajo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 naivna... dodajam k svojemu spisku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 17. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2005 Še neki me zanima ZAKAJ imate oz. imamo tako mnenje o sebi? Mogoče zato, ker vam je kdo kdaj rekel kaj grdega ali lepega al ste si sami dali nalepko-sej veste kaj mislim kot jaz sem neumna, vsi drugi so pametni itd. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še neki me zanima ZAKAJ imate oz. imamo tako mnenje o sebi? Mogoče zato, ker vam je kdo kdaj rekel kaj grdega ali lepega al ste si sami dali nalepko-sej veste kaj mislim kot jaz sem neumna, vsi drugi so pametni itd. Kolk mas lustno ikonco!Ves, jest sm mislna, d use vem in znam. Pol pa gledam utroske udaje na Mediasetu Rete4, pa sm vidla KOLK SM BUTASTA!!!! Imajo otroske kvize (Mike Bongiorno), tko tesko!!! Dobr, je tut zgudovina italije in zemljepis, k jest tolk ne vem, ampak ti recm, sele k njih gledam, VIDM,D NC NE VEM!Pol pa majo tut BRAVO,BRAVISSIMO, otroc plesejo, pojejo, telovadijo, delajo take stvari, k jih t velki ne znamo!!! Neki sm tut pusnela, je prou za vidt!!! Ziujo GLEJTE OTROSKE ODDAJE, kaj vse otroci znajo, potem pa se vprasajte: A JE TO MOZNO, DA JAZ TEGA NE VEM/ZNAM, 10-letni OTROK PA??? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 GLEJTE OTROSKE ODDAJE, kaj vse otroci znajo, potem pa se vprasajte: A JE TO MOZNO, DA JAZ TEGA NE VEM/ZNAM, 10-letni OTROK PA???Ko boš stara 10 let, boš tudi ti vedela, o, marsikaj, česar še ne veš. Nimam pojma, zakaj bi moral gledati otroške oddaje samo zato, ker tistega tam ne vem, otroci s televizije pa. Mogoče me niti ne zanima, da bi tisto vedel in znal. Izbor znanja, da se starejši otročki potem čudijo, dirigira TV. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 prouzaprou ga ni superlativa ki bi me opisu razen mogoche nakratko v eni besedi: aAkhut ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Ko boš stara 10 let, boš tudi ti vedela, o, marsikaj, česar še ne veš. Nimam pojma, zakaj bi moral gledati otroške oddaje samo zato, ker tistega tam ne vem, otroci s televizije pa. Mogoče me niti ne zanima, da bi tisto vedel in znal. Izbor znanja, da se starejši otročki potem čudijo, dirigira TV. Fantk a ne, d bos dau men mer, k bi se rada sam igrala, pa ti se nocs, kokr jest hocm, pol pa nc, k ne?!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 18. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2005 Ves, jest sm mislna, d use vem in znam. Pol pa gledam utroske udaje na Mediasetu Rete4, pa sm vidla KOLK SM BUTASTA!!!! Imajo otroske kvize (Mike Bongiorno), tko tesko!!! Dobr, je tut zgudovina italije in zemljepis, k jest tolk ne vem, ampak ti recm, sele k njih gledam, VIDM,D NC NE VEM!Pol pa majo tut BRAVO,BRAVISSIMO, otroc plesejo, pojejo, telovadijo, delajo take stvari, k jih t velki ne znamo!!! Neki sm tut pusnela, je prou za vidt!!! Ziujo[/b] Ja otroci so danes tako pametni, da sploh ne moreš verjet. Tako ali tako pa vemo, da se od njih lahko največ naučimo o sebi. Lep pozdravček Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 PINKA, ves, mene se majhni otroci in pa zivali sploh ne bojijo, se mi kar smejijo (parkrat se je ze kaksen kuzek ustavil pred mano, me zacel gledati in zdelo se mi je, da se mi kar smeji!!!). Toda ves kdo se me boji, je cisto avtomaticno: lopovi, goljufi, zahrbtnezi.... sami taksni ljudje, ki v meni vidijo nekoga, ki jih je razkrinkal! In potem sem jim groooooozno zoprna!!!Otroci pa so vsi postenjaki, zivalice tudi (pustmo mraule pa kumarje, k jih vidt n morm, k ih use pubijm) in tako se lahko UCIMO OD OTROK: SMEHA, POSTENOSTI, ISKRENOSTI in se marsikaj .... kaj? Pozdrav + poljub Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 20. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2005 PINKA, ves, mene se majhni otroci in pa zivali sploh ne bojijo, se mi kar smejijo (parkrat se je ze kaksen kuzek ustavil pred mano, me zacel gledati in zdelo se mi je, da se mi kar smeji!!!). Toda ves kdo se me boji, je cisto avtomaticno: lopovi, goljufi, zahrbtnezi.... sami taksni ljudje, ki v meni vidijo nekoga, ki jih je razkrinkal! In potem sem jim groooooozno zoprna!!!Otroci pa so vsi postenjaki, zivalice tudi (pustmo mraule pa kumarje, k jih vidt n morm, k ih use pubijm) in tako se lahko UCIMO OD OTROK: SMEHA, POSTENOSTI, ISKRENOSTI in se marsikaj .... kaj? Pozdrav + poljub Ja ampak to je pa res zanimiv, kako otroci in živali vedo kdo ima medtem ko se nas hinavci in tisti, ki se bojijo sami sebe izogibajo na veeeeeeeliko in smo jim grozno čudni. No sej vsem pa res ne more biti vsak všeč-razumljivo. 3x hura za otroke in živali Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ja, ko smo bili otroci, smo imeli boljši občutek, kdo je sproščen, naraven in odprt, kdo pa narejen in zadržan. Teh zadnjih smo se izogibali, ja.Ne vem, zakaj smo izgubili ostrino tega občutka v odraslosti? Zato, ker smo se tudi sami kdaj prenarejali in smo izgubili pravo presojo, kdaj smo naravni, kdaj pa ne? In zaradi tega tudi izgubljamo feeling za presojo drugih? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Ne vpras me nic, ker nic ne vem - Cashy .... govorim pa zlo rad o tistem, kar ne vem (Tito)! Binga Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Baje vse delam na lastno pest in sem grozno trmasta. Pravi moj tečnobec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.