nols 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Problem pri naštevanju svojih dobrih lastnosti je ta, da te ne držijo 100%.Lahko rečem, da sem recimo poštena, potem pa se spomnim, da se kdaj komutudi kaj malega zlažem, da morda kaj malega sunem, da morda izjavim kaj zlobnegaali nesramnega o kom, ki si tega ne zasluži... Kje je tu poštenost!? Dobra lastnost je zame tista, ki drži vedno in povsod 100%. Kdo pa potemtakem lahko o sebi trdi, da je recimo pošten ali resnicoljuben?!.Sem vztrajna? Kakor kdaj?Sem pridna? Včasih ja, dostikrat pa lena kot krava?Po tem principu je res težko našteti pet svojih dobrih lastnosti x!xIsto velja za slabe lastnosti Sem opravljiva Ja, večkrat, ampakse pa tudi opomnim, da ni lepo opravljati, pa potem o obravnavani osebi povemtudi veliko lepih stvari, da malo popravim narejeno škodo?Kaj sem potem - opravljiva ali dobronamerna x!x js sm pa toooook len za popizdit.. sam pol se pa spomnem, da kdaj pa clo kej malega nardim.. sej pol pa nism len Jaz pa se imam rada točno takšno kakršna sem. bravo nataly, edino pravilno kdo bo pa sploh se zadovolen z nami, ce bomo sami sebe v nic dajal.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Ampak rabiš leta, da tole skužiš Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 pr men je to bl kokr kaksen dan... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. november 2005 Avtor Prijavi Deli 11. november 2005 Problem pri naštevanju svojih dobrih lastnosti je ta, da te ne držijo 100%.Lahko rečem, da sem recimo poštena, potem pa se spomnim, da se kdaj komutudi kaj malega zlažem, da morda kaj malega sunem, da morda izjavim kaj zlobnegaali nesramnega o kom, ki si tega ne zasluži... Kje je tu poštenost!? Dobra lastnost je zame tista, ki drži vedno in povsod 100%. Kdo pa potemtakem lahko o sebi trdi, da je recimo pošten ali resnicoljuben?!.Sem vztrajna? Kakor kdaj?Sem pridna? Včasih ja, dostikrat pa lena kot krava?Po tem principu je res težko našteti pet svojih dobrih lastnosti x!xIsto velja za slabe lastnosti Sem opravljiva Ja, večkrat, ampakse pa tudi opomnim, da ni lepo opravljati, pa potem o obravnavani osebi povemtudi veliko lepih stvari, da malo popravim narejeno škodo?Kaj sem potem - opravljiva ali dobronamerna x!x Ne bit tok stroga do sebe, to je že perfekcionizem. Verjami da vem kako je to. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 čudna ampak posebna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SoloPorTi 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Kar se tiče mene... Je tko ko je... če sm slabe vole, se nemaram Če sm pa dobre, se mam pa rada... drugač sm pa mičkn lena, gobčna pa neučakana!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Kdo sem jaz?! (To si mislim o sebi.) Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Kdo sem jaz?! (To si mislim o sebi.) Vsak itak je to kar si misli o sebi....torej ce se sprasujes kdo si...potem si en velik vprasaj :D...torej si neznano, misterija a ne? Se bolje, si kar vprasanje samo....hudo, stari, hudo... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Jaz sem pa tok faaaajn Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Jst sm pa čist preprost, svobodomiselen človek z velikimi željami. Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Vsak itak je to kar si misli o sebi....torej ce se sprasujes kdo si...potem si en velik vprasaj :D...torej si neznano, misterija a ne? Se bolje, si kar vprasanje samo....hudo, stari, hudo...Malo za hec, malo za res. Sem nor, zmešan, pameten, morda se ne znam izražati ali pa samo igram, da ne znam? Ne znam dosledno misliti, morda nočem, ker se tako zabavam? Sem protisloven, paradoksen, paradoksalen, ker ne razumem, ali pa dojemam tako zelo, da preveč vidim -- čeprav zgleda vse tako ozko? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Malo za hec, malo za res. Sem nor, zmešan, pameten, morda se ne znam izražati ali pa samo igram, da ne znam? Ne znam dosledno misliti, morda nočem, ker se tako zabavam? Sem protisloven, paradoksen, paradoksalen, ker ne razumem, ali pa dojemam tako zelo, da preveč vidim -- čeprav zgleda vse tako ozko? Torej mislis da si, ceprav nisi? In da je v vprasanju odgovor? Nekako se je pa treba zabavati v zivljenju, res... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Torej mislis da si, ceprav nisi? In da je v vprasanju odgovor? Nekako se je pa treba zabavati v zivljenju, res...Misel je misel, bivanje je bivanje. Odgovor je bivanjski. Če je zgolj miselni, rodi nova vprašanja. Živela zabava! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Pravjo, da sem cagav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Misel je misel, bivanje je bivanje. Odgovor je bivanjski. Če je zgolj miselni, rodi nova vprašanja. Živela zabava! Torej misli niso del bivanja oz. kaj, to dvoje je locena zadeva?Kaj pa ce so tudi misli zelo potreben del v bivanjskem procesu, hm, enkrat se je nekdo vprasal kaj za boga se sploh dogaja in se je zacelo.... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Torej misli niso del bivanja oz. kaj, to dvoje je locena zadeva?Kaj pa ce so tudi misli zelo potreben del v bivanjskem procesu, hm, enkrat se je nekdo vprasal kaj za boga se sploh dogaja in se je zacelo....Seveda so del bivanja, kot vse. A hotel sem reči, da je eno, ko misliš, da (zavestno) bivaš, drugo pa je, ko to dejansko živiš. Sej verjetn se bo slišal mal čudn ampak vseen moram vprašat če se kdaj vprašate zakaj sem jaz jaz???? Mal čudn a ne????Ker nisi jaz. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 (popravljeno) Seveda so del bivanja, kot vse. A hotel sem reči, da je eno, ko misliš, da (zavestno) bivaš, drugo pa je, ko to dejansko živiš. Zavest je raztegljiv pojem, ce ze hoces, kaj pa pomeni zavestno bivati?Itak bivas. Bolj zavestno, manj zavestno.....lahko si superzavestenpa to kaj malo pomaga.Kar sem v zvezi z zavestjo res preprican je, da se je z njo neumnosopiriti.....In da je nacin zavedanja vazen in povsem individualen. Popravljeno 20. februar 2006 -> zerkalo Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 kaj mislim o sebi? hehe sn ful ful čustvena, hitro se zaljubim....včasih sn žalostna pa se sama sebi zdim brezvezna (taki cajti minejo), zasanjana(zelo. zelo rada sanjarim - vsepovsod ) pa pametna.... Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 o sebi....hm...pravijo da prvo moraš imeti in se naučiti imeti sebe rad...nevem-pri meni je to težko..psihično moraš biti močen...kr pa ni tkoenostavno...dogajajo se mi kakšen krat stvari za katere mislim da jihnisem vredna...zakaj je vse tako lepo..."celo sem srečna"...preveč zame..-da tega nisem vredna...oz. tega ne morem sprejet kr si ne zaslužim.....po drugi strani glede slabih stvari pa se vprašam-zakaj prau jaz?zakaj se mora dogajat prav meni??...dober & slab...pač ne moreš biti vednodober...nobody's perfect...vsi mamo napake,edino kar lahko naredimoje,da se potrudimo da te napake ki smo jo naredili ne naredimo več..in se probamo iz nje kaj naučiti in jo sprejmemo-ne kritiziramo,časa ne moremo prevrteti nazaj da to popravimo,ampak vzamemo kotizkušnjo...odvisno kaj od življenja hočeš in kaj si zanj pripravljen naredit...ni res?? -življenje TE samo preizkuša...TI odločaš ali si ga pripravljen sprejeti in ga TI voditi..- Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 včasih čist preveč jezikam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Sem kritična do sebe..ampak zdaj ne bom. Sem sensibilna, veliko imam vprašanj, pol pa me vse zanima, pa včasih najeb_ _. Rada raziskujem, doživljam stvari, všeč mi je preprostost, iskrenost, resnica..Rada se bi dokazala včasih, potem ugotovim da to ni to. Všeč mi je naraven človek in pretvarjanja ne maram. Včasih sem žalostna in takrat potrebujem res dobre prijatelje. Sem dokaj empatična osebnost se mi zdi, tak da rada dopuščam odprt um za nove stvari in čim manj obsojam..Drugačnost me je od nekdaj zanimala. Trudim se, da sem dober prijatelj, no mislim rečt da trud vlogam v vse stvari. Rada delam dosti stvari, ker mi je težko izbrat nekaj in potem vztrajat. Čeprav,mi tud uspe. Eh, dost je. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Mačona, Pa kdo je tebe tak slabo naučil mislit o sebi? Mislim, da si boljša kot pa se ti ocenjuješ.Bo že enkrat. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 zakaj jih pa ubogaš, če veš, da to ni dobro jest sem se pa čist umiril....sama ljubezen (in bolezen ) me še je še mal, pa bom imel toliko čiste energije ljubezni, da jo bom lahko prodajal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 zakaj jih pa ubogaš, če veš, da to ni dobro kakršen si v otroštvu, takšen si odrasel. ni tako enostavno delati spremembe. lahko je govoriti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 mačona Objavljeno Včeraj ob 21:17 jaz sem pač samokritična in precej dobro se poznam. to je jeza, ki te štosne naprej, če se odločiš, da boš kaj delal na sebi. če se le odločiš. torej ni nič slabega. sicer pa nas vse učijo, naj ne mislimo preveč dobro o sebi. Ja saj boljše da vidiš svoje napake kot pa da jih ne. Sam rajši si bolj ponavljaj tiste pozitivne stvari o sebi, naj prevladujejo. Maš pa prav, ljudi se pa ne da spreminjat in če boš imela mal manj samozavesti, ne drugi zato ne bo dosti sekiral. Če se imaš rad, potem vsaj sebe poslušaš, veš kdo si,..drugač te pa ostali lahko zmedejo in jim začneš verjet. In pol sploh ne veš več kdo v resnici si. No, Mačona, tudi to imaš prav, da tnas tega nihče ne uči. Ja škoda. Lp Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.