Skoči na vsebino

Napoved za 40. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2005/40/"][b]Napoved za 40. teden[/b][/url] - [b]3. - 9. oktober 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

:palec:

(*nasveta tud tokrat se ni, se 'pojavi' najkasneje v roku 12 ur... na vsak nacin se mi je slo, da je prvi del, torej to kar je, cimprej gor). :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 91
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
:sniky: namest da bi počivala , pa se zdravila pa takle...nočne štepaš x;)x

c c c nj nj

pol pa ni čudn, če je takale mrkastična napoved....mene je izpitna komisija tud zarad tega ker je bil en ful prehlajen fliknila x;)x x:Dx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

marsa, hvala za napoved.... :palec:

planetki plešejo...sam se ne ve točno kaj, ker bo tema (beri mrk)...pol je pa vse zblojeno in se zaletava eden v drugega....dolgčas nam ne bo....to je dejstvo xcivx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[color="darkblue"] :horro-cb: :wOOt: :Oo:

Kakšna napoved :O: .Smotani aspekti uničujejo tehtnico xrolleyesx .

No jaz se že držim tvoje napovedi, smo začeli z zakonskim prepirom x:Dx , no v bistvu je bolj smešno, ker se jaz itak nikoli ne skregam - v smislu nisem skregana, pa tut ,mule ne kuham, ker sem bolj slaba kuharca x:Dx x;)x .
Sicer pa ni nič čudno, mamo trenutno lajf nabit z vsem živim, same velke stvari x:Ix , tko da jasno da smo bolj občutljivi, da večkrat pride bum-crash-bang x;)x , pol si pa še Marsa takole napoved privošči x;)x .

Bom vidla, če mi bo zneslo ne razčiščevat x:Ix , to je namreč meni hobi x:Dx x;)x - sej ne, sem nehala tok secirat, ampak včas se pa težje premagam.

Dramatični bomo ja, levi smo sploh dramatiki, nam pisan na kožo tale aspekt x:px :palec: .

A erotični naboj si spustila, al ga res ni? x?x x:Dx xzobkox

Nič, se bomo tkole :vtz: lotil tega tedna, danes ena pomembna zadeva, ki se bo izpeljala tko kot je treba, sem se že odločila.

Želim vam dosti energije za tale teden, Marsa, ti se nas pa vsaj drug teden končno usmili xokx [/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[color="darkblue"] xnckrivx :frog: :inocent:

Jah kaj pa češ druzga s takole napovedjo x:Ix , no saj očitno sem že taka astroznalka x:Dx :eek: , da sem se znala obnašat že prej po napovedi, še preden sem jo sploh prebrala x:Dx x;)x . No drgač sem šele začela mal tole se učit xbookx .

Za erotični naboj se zgleda še ne ve x:Dx , no sam ne vidim razloga, zakaj bi vsi ostali naboji bli razen tega x:Dx x;)x .[/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Eh, qrc, pa taka napoved. :C: :C: :C:

No, sej eni deli so mi bli pa ornk všeč...da bomo spoznal pomembne ljudi za našo prihosnost, speljevanje določenih projektov....sam zadržat se bom mogla, da nom folka napizdevala....uf, težka bo. :switz:

Eh, men se zdi pa dobra napoved......spet bo samodisciplina na delu! x^x .....me ma da bi jo mal z vajeti spustila.....eh sej se lohka na "mrke" zgovorim x^x
lp

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:sori:

sem prehitro rekla - v 12 urah, pajade... nisem mogla, ne mroem...
nasveta...

*

glave bolele, slabo, poskodbe, krvavitve, viroze, tudi vnetja, zastrupitve, slabo ciscenje ipd.
taksno. xyesx :sori:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Pujsa' date='3. Oct 2005 ob 07:45'][post="542190"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="darkblue"]
Bom vidla, če mi bo zneslo ne razčiščevat  [/color][/quote]
vcer zvecer se sla takale se kregat, 'razciscevat'... :D :P xrolleyesx

ena je rekla, erotika?
bo tud, ampak najveckrat bolj v obliki nasih zhelja in hrepenenj kot pa kaksnih ... hm, izpolnitev ipd. :)

Picasso

[quote name='Marsa' date='3. Oct 2005 ob 13:34'][post="542335"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]:sori:

sem prehitro rekla - v 12 urah, pajade... nisem mogla, ne mroem...
nasveta...

*

glave bolele, slabo, poskodbe, krvavitve, viroze, tudi vnetja, zastrupitve, slabo ciscenje ipd.
taksno. xyesx :sori:[/quote]
Lovely.. glih prav zame :xx!: no ja, edino kar lahk naredim, da se nalivam z vodo, da se cisti, kar se da cistit, pa upam, da tistale vnetja in zastrupitve mene spustijo :o|o:
ma ja, pocivaj pa se ne matri z nasvetom.. bomo preziveli.

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

nisem spackala nasveta...

Cocci, ti pa se nikol nisi tarnala o cem podobnem, se mi zdi... je to nenavadno zate.. mas kake mazhe? :8):

Melodie, si bolje? :8):

In ti, Aliana, ni vec bolecin (upam)? xwizardx

Picasso

kaj nasvet...važno, da se pozdraviš!
ti je vsaj malo bolje....?

za vse nas......xwizardx xwizardx xwizardx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...