Skoči na vsebino

Napoved za 40. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='Amis' date='5. Oct 2005 ob 07:15'][post="543776"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]saturna v vodnarju je fajn met.....mal bolj težko za prebavit...za okolico, jasno.... x^x[/quote]

x:Dx ...torej podpira že ostale težje prebavljive.....cool x^x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 91
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Selene! kwa dej, a si se spravla u red?! xcivx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Ja no,...drž se! :palec:

[quote name='valkira' date='4. Oct 2005 ob 17:06'][post="543545"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]:vragec: HMMM xscratchx ,
k pa jst fehtam, da mi kdo razloži tele moje merkurje, pa asc, pa lune, pa točke duha pa NIČ :vragec:
Bom kr šeškala - lepo v vrto prosim (poka poka po riti) x:Dx[/quote]
x;)x glej jo, je dala enih zhelez v ogenj. ;)
ambiciozna..... podjetna.... vztrajna.... don't take NO for an answer... ;)
prodorna, odlocna.... vsega tega na potenco, na plus sicer, vseen pa bi svetovala mal dela na 'minusu' (jin energijah - custva, zenstvenost, mehkota, odpuscanje..... vec ustvarjalnosti ti ne bi skodil)... :palec:
Imas te potenciale tud, neizrazhene, bi rekla (umetniske tud zilice, ki pa je ne furas).
*to je 'po spominu vtisa' (tvojga charta oz. polozajev) iz tam ene druge teme....

[quote name='Selene' date='4. Oct 2005 ob 17:20'][post="543552"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]glavooobooooll  :xx!:  :xx!:  :xx!:
pa čudno bolečino v nogah čutim - pod kolenom, tko kot če se ti rana zagnoji. mah sej grem k zdravniku, ampak bom verjetno izpadla budala a? ej men pa kosti gnijejo :o|o:
pa utrujena sem za znoret, pa namesto, da bi kej psopravila, pa šla v banjo se razvajat, tule po duhovnosti šarim, kaj mi je treba...[/quote]
upam da si kaj boljs - kar se tega tice... xcrossfingx

[quote name='Melodie' date='4. Oct 2005 ob 22:49'][post="543749"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Okoliščine so še vedno enake, ampak sem se mogoče malo sprijaznila z njimi. Saj drugega mi ne preostane. Vse se je postavilo na glavo, tako da bom zdaj ene stvari popolnoma drugače organizirala, kot je bilo sprva načrtovano. Zdi se mi, da se mi bo življenje zasukalo za 180 stopinj.

Hvala za skrb, Marsa  xsrcx[/quote]
Vidim, ja, da mas *obdobje* - si bla vedno 'drugacna' mal.... vec pozitive nekak... zdaj bolj 'obupano' delujes.....
menim da je to cist ok.... bolecina in zalost oz. trpljenje so ok, ker sicer lohk zaspimo... ne gremo naprej skladno s sabo.

:palec: drz se! xsrcx xupx

[quote name='Amis' date='5. Oct 2005 ob 07:15'][post="543776"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]saturna v vodnarju je fajn met....se mi zdi, da v takem položaju ni tolk zaj*...mal bol sproščena scena....[/quote]
no ja, vsekakor boljs kot v ribah, poznam zlo dobr to generacijo, ki sem jo jaz za picek sfalila... :switz:

[quote name='silki' date='5. Oct 2005 ob 09:51'][post="543903"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]x:Dx ...torej podpira že ostale težje prebavljive.....cool x^x[/quote]
tako nekako, ja... ;) :P

[quote name='Selene' date='5. Oct 2005 ob 10:13'][post="543933"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]glavobol prerasel v migreno, ampak sej bo minilo... malce povezano z drugimi stvarmi,samo se utrjujem ;)
hvala xsrcx[/quote]boga.... upam da je boljs.... xcrossfingx

*

jaz pa dobila ms, vcer, in zdaj blazota, izkrvavela bom... :||| schtraufenpacht...
nikol nimam na vec kot 29. al 30. dan, zdaj pa mensezdi clo 31. in krche mam tud temu primerne... sam pac, saj bo, nic tacga...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ms strahoten za izkrvavet mimo, glede bule sva se dogovorila da bo definitivno za stran, ampak ne še sedaj, ko se vnetje umiri moram nazaj, bova videla kakšna je stvar... glede bolečin v nogah pa pametno molčala, bom videla če je tole kaj z vremenom povezano, če ni, bom naslednjič rekla...
glavobol je pa povezan z določenimi občutki v teh dneh, bo minilo...
Marsa, pa roka?

a daj!!! ni se sama spokala, rezat bo treba?! :|||
no, ja, sto se mora, nije tesko. :palec:
ja, noge, ziher, ce je zatekalske sorte, potem stoposto. :palec:
glavobol pa, seveda, stres pa to, mrk, tesnenje in vse tole.... :|||

Roka je boljs, hvala, ni pa tolk dobr, da bi recimo lohk telovadla, se naslanjala nanjo (sam ni bojazni zarad kaksne pretirane telovadbe zdaj x;)x x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne ni se spokala, spet je večja :xx!: ampak ni sile, zame je tole vneta lojnica in nič drugega... kaj sem že hotla rečt - aja noge, z zatekanjem mam itak že skoz težave, sam tole je pa takšna bolečina, kot da se mi je zagnojila rana (ne znam bolje opisat - kva naj rečem, mam občutek da mi kost gnije ?), tko da bom počakala...
ja telovadbe zadnje čase tud pri meni ni blazne... tole z zapestjem ti pa kr nekaj časa že traja a? sem jaz imela bulo na pregibu,v se so slikali pa nič, mene pa za bolet crknil (tam pri 23 se mi zdi) no in nato sem zamenjala službo 8manj delala za rač. ) pa je minilo. A je možno pri tebi tud kaj takšnega?

[quote name='Selene' date='5. Oct 2005 ob 18:04'][post="544389"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]kva naj rečem, mam občutek da mi kost gnije[/quote]
na katerem mestu mas to, na kerem predelu?

*
ja, tisto je vneta lojnica, sem 99%. :palec: x:)x

Picasso

od kolena do gležnja cela kost....
mah o drugem kot o lojnici se niti ne pogovarjam... sem se odločila pa basta... včasih pa pozabim, pa popraskam, ker je tko zooprn filing- o mamamia kolk zvezd jaz vidim v tistih trenutkih, so ful bleščeče pa lepe ;)

uh.... ne bi rada bila zdaj *diagnostik* na podlagi da sem nekaj podobnega sama imela... vendar... nekoc sem imela blazne bolecine na kosti med kolenom in gleznjem, kot bi imela zlomljeno kost, pa bi se obe strani drgnili druga ob drugo ali, kot si ti rekla pri svoji tezavi, kot da bi imela gnilo kost.
No jaz sem imela vnetje neke pokostnice al nekaj tacga... ne spomnim se, kako so mi zdravili, ce sploh (ce si nisem vmes sama), bilo je kakih 20 let ali vec nazaj.

ce je to, sem ziher, da bi glina pomagala, lohk tud sol.

Picasso

tnx, sej v soli se namakam, za glino pa še nisem imela časa, za ušes je lažje kot na nogo pa mirovat... bom čez vikend... ja posebej "gnije" zvečer ko se umirim...
mah dovolj o meni ;)

[quote name='Selene' date='5. Oct 2005 ob 18:24'][post="544416"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] posebej "gnije" zvečer[/quote]
x:Dx x:px x;)x :palec: :palec:

haha

Picasso

:xx!:

mene pa danes fulll glava boli, komaj čakam, da grem domov malo poležat.
Upam, da se me ne loteva kakšen prehlad ali pa gripa :eek:

Sicer pa kar OK preživela tale sončni mrk in ta delovni teden.
Mogoče si čez vikend privoščim kakšno knjigico...upam, da bo čas x;)x

Včeraj sva z mojim dala oglas za avto...so naju klicarli kot norci...in zdej se hočejo ful cenkat...in sem rekla, ni šans x!x . Že tako ko so klicali so mi rekli, kaj a je kej narobe z avtom...sem rekla ne nič ni narobe, samo rabiva cash in se nama ne da tukaj neke prodajalske fore it. Pač za tolk ga dava in pika, se ne bova pa nuič cenkala...to je zadnja cena x!x In zdej me en kliče k mi je včeraj tako moril, da naj mu ga prišparam in neki...da kao če je to zadnja cena, pa sem mu že včeraj rekla da ja...potem pa pravi ja no potem bom pa jaz drugje kupil. Sem rekla ja prou, čau in dol dala telefon. Uf kako ne maram tega na pol fehtanja da kupijo avto, ker vem da je avto super, meni nikoli nagajal, super se vozi, zato ga ne dan za manj kot sem rekla x!x

Uf sem se zdej spet mal razpisala...no sej sem pa nadoknadila za cel teden, ko sem se bolj malo javlala x;)x

Lep vikend vsem skupaj, xsrcx x:Xx

Sončk x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

...kako da ni v tej napovedi nbenga kriminala... jaz jih/nas poznam kar 3, ki se nam je ta tedn neki tazga zgodilo...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

kako, da ne, samson ... napoved se ze zacne takole:

[i]"Pred nami je izredno intenziven in napet teden, poln dramatičnih dogodkov in nepričakovanih zasukov..."[/i]

in naprej:

[i]"V tem tednu bomo beležili več kriminala (vključno z najtežjimi oblikami), prometnih in drugih nesreč...

...Več bo zdaj tudi agresivnih dogodkov... "[/i]

x;)x x:)x

namenoma nisem hotla bit temnejsa, pa morda ne veje iz napovedi tolk kot bi 'moral' zarad mrka.
ampak men se je zdela cela zaj*.

Hvala mateja, :palec: :vio:

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...