seal 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 evo vam popolnoma preprost recept za lepo, zdravo kožo in polt poleti: "zdrava" mera sončka in morska voda oz. kopanje v morju... umivanje z hladno vodo, posebaj obraz z mrlzo,penasto vodo zima: odvisno od tipa kože.. svetujem pa gibanje na svežem zraku, čim manj zadrževanja v zakajenih prostorih in veliko B vitamina in kvasa(pivo - ampak ne pretiravat!) ja in umivanje z mrzlo vodo(obraz) aja, pa ženske-solarij si tud lahko privoščite tu pa tam pa seveda savnaaaaa!!! za rezultate jamčim 100% aja pa še nekaj, kar je zelo pomembno, dovolj spanca in čim manj stresa!!! lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 aja pa še nekaj, kar je zelo pomembnoin kaj da naj bi to blo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 in kaj da naj bi to blo? sej piše, opaaaaaaaa , pozabu sm na nočni kardio, ampak to se štej v spanec Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Marsa, včasih kar brez razmisleka nekaj napišem in šele pozneje spoznam svojo napako. Nočem nobenemu nič vsiljevat ali ga prepričevat, samo kakšen nasvet rad dam. Vsaka zadeva ima več plati zato tudi mene jemljite z rezervo. Marsa kako moreš biti tako razumljiva vedno... Prava spletna mati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bombonček 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Ja, saj sem res "borka" pa saj se vsak od nas bori po svoje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Poleti sem kožo veliko namakala v morski vodi (po nasvetu neke »strokovnjakinje«) , lahko da je tudi to veliko pripomoglo k izboljšanju-saj je izboljšanje pokazalo nekako od poletja sem.Najbolj ti je pomagalo morje in tisto, kar je v njem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Najbolj ti je pomagalo morje in tisto, kar je v njem he he, stane ti si ko tarantela, samo prežiš in napadeš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Čisto slučajno mi je bonbonček padel v oči, ker sem opazil, da od sto stvari, ki jih je preizkusila, še danes ne ve, kaj je delovalo najbolj. Zamisli si, da moraš tak eksperiment ponavljati vsako leto do penzije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 he he, stane ti si ko tarantela, samo prežiš in napadeš modeli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 Moja izkušnja z kožno boleznijo je, da je (vsaj pri meni) odločilna psiha. Sprememba prehrane sicer zelo pomaga, ampak kadar se utapljam v svojih strahovih, sem kljub temu čisto flekasta. verjamem, da pomagajo joga, meditacija, pozitivne afirmacije ... vse to se mi zdi sredstvo, ki te končno pri pelje k tistemu "Kar bo, pa bo ... naj le pride." In lišajčki čudežno začnejo zginevati. samo moja izkušnja Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.