Lipica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Ojla vsem, prejšnji teden sem bila pri 84-letni gospe, ki me je osupnika s svojo energijo, vedrino, modrostjo... Pogovarjali sva se skoraj 3 ure in na koncu mi je šlogala iz kavne usedline.. Z eno besedo - bila sem frapirana...A je kdo med vami že doživel kaj takega??? Oz. ali imate kakšne podobne / drugačne / ali sploh pripetije v zvezi s tem??? Lp, M. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
patrik 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Živjo vsem!!! Zanima me , če se kdo kej full zanima za šloganje iz kave... , meni full kull zadeva! Rad bi malo spregovoril o tem in o onem, o izkušnjah,... , to bi blo res kull! Upam, da se kdo spozna kaj na to! Lp patrik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
patrik 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 POZDRAVLJENI!!! Zanima me, če se kdo kej lepega spozna na šloganje na kavo! To mi je full zanima tema, upam da vam. Malce mi je dolgčas, pa sem vas prišo malo "pogledat". Sem novinec in upam, da boste kaj na to temo napisali. Lp patrik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 POZDRAVLJENI!!! Zanima me, če se kdo kej lepega spozna na šloganje na kavo! To mi je full zanima tema, upam da vam. Malce mi je dolgčas, pa sem vas prišo malo "pogledat". Sem novinec in upam, da boste kaj na to temo napisali. Lp patrikza začetek... kavina usedlina pa posušen pir na kozarcu... isto se ugiba Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
patrik 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Živjo Janko! - Zanimiva tehnika...s pivom!? Še nikdar slišal!!! Mogoče pa bi se res dalo kaj videt??? Vsekakor zanimiva primerjava! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Živjo Janko! - Zanimiva tehnika...s pivom!? Še nikdar slišal!!! Mogoče pa bi se res dalo kaj videt??? Vsekakor zanimiva primerjava! ja jebi ga...pejd na pir Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
patrik 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Ja!!! Sej bi prišo!!!! Sam mam jutri šolo, pa pišemo... :xx!: :xx!: Ajd uživaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Ja!!! Sej bi prišo!!!! Sam mam jutri šolo, pa pišemo... :xx!: :xx!: Ajd uživajpred ispitom na pir namest na kufe hecam se...nared po svoje Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
patrik 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Se maš prav ! Pir, da živcem mir! Očitno nekdo tam uživa in si privošči..., eni pa morajo spat... lp, pa se še čujemo kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 joj Janko ...čist resno ...ti to obvladaš ...mislim, s pirom ...pol se pa lohk zmenva rajš nehi, k dons sm pa res pr vol kej oblubt, pol pa se še držat hočem tut trezn Se maš prav ! Pir, da živcem mir! Očitno nekdo tam uživa in si privošči..., eni pa morajo spat... lp, pa se še čujemo kajčaw. sanjej kej lepga Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 dobr...naum drezala,...če boš pa za...pa kar javi kwa t nejrečem? svet je mejhn... se bomo že kje vidl... al pa smo se clo že Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
patrik 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Hej folk! Če ima kdo izmed vas kakšna vprašanja, izkušnje, morda, če kdo izmed vas to obvlada, naj pristopi k nam! Tu se da marsikaj zmeniti... Se čujemo in pa, pa lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Hej folk! Če ima kdo izmed vas kakšna vprašanja, izkušnje, morda, če kdo izmed vas to obvlada, naj pristopi k nam! Tu se da marsikaj zmeniti... Se čujemo in pa, pa lp čaw imam uprašanjr. glasi se: zakaj Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Hej folk! Če ima kdo izmed vas kakšna vprašanja, izkušnje, morda, če kdo izmed vas to obvlada, naj pristopi k nam! Tu se da marsikaj zmeniti... Se čujemo in pa, pa lpV Stari sanjski knjigi je opisano šloganje iz kave. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
patrik 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Hej Ja, saj vem , ampak pač me zanima, če se je kdo izmed vas s tem ukvarjal oz. bil(a) v stiku??? Res me full, full zanima, kolk folka se s tem ukvarja. In glih tu me zanima, če se kdo spozna na simboliko???? Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Hej Ja, saj vem , ampak pač me zanima, če se je kdo izmed vas s tem ukvarjal oz. bil(a) v stiku??? Res me full, full zanima, kolk folka se s tem ukvarja. In glih tu me zanima, če se kdo spozna na simboliko???? Lp enkrat neki brau. ribice so skrbi, kače so souražniki... ma men se zdi, da j dobr, če je cela usedlina čim bl na kupu. pa pol se krožnik tut gleda. ja dej rajš ti napiš kej več če veš sploh pa, jes pijem kavico s smetano ponavad Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
patrik 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Hej Ja, ribice ponavadi kao izražajo skrbi... , ena pa vabilo To s kupom pa je tak! Če je full zgoščen na eni strani, to pomeni dobiček dnara ali pa darilce... Če "leze" kupček vun pa izdadki! Ja, ta verzija je full blizu sanjski. Aha, glede smetane v kavi pa ne vem, kaj bi pomenloooo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Hej Aha, glede smetane v kavi pa ne vem, kaj bi pomenloooo.... da je bla kavica bl okusna pa glaž pouhn frišne vode ne sme mankat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
patrik 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 He,he Ampak pazi!!! Ko šlogas samo voda, brez smetane... Daj povej al vpraši. če te še kej zanima Kaj se ti s tem kej bol ukvarjaš...? POzabo sn ti razložit glede podstavka... Če je sklenjen kroga od kave pomeni, dase izpolni ena tvoja želja Figura, ki pa se ti naredi, pa razlagaš isto kot ostale v skodelici.... Tehnika, ne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 He,he Ampak pazi!!! Ko šlogas samo voda, brez smetane... Daj povej al vpraši. če te še kej zanima Kaj se ti s tem kej bol ukvarjaš...? POzabo sn ti razložit glede podstavka... Če je sklenjen kroga od kave pomeni, dase izpolni ena tvoja želja Figura, ki pa se ti naredi, pa razlagaš isto kot ostale v skodelici.... Tehnika, ne... ej, hvala k si se ponudu, ampak jes bi se žiulenju usen kr pustu presenetit. zgodil se ne bo nč, kr se ne sme, kr se more, se pa preprečit ne da. tko da...ti pa le, če tko mislš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
patrik 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Ja, sej maš po eni strani prav Življenju se mormo prepustit, da nas vodi... Itak je včasih boljše, de ne vemo kej nas čaka!!! Samo mene pa včasih res full mika, in si pogledam v šalčko, čeprav si sam sebi nei smel ajd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
patrik 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Živjo! Ni fajn sam sebi gledati, ker kao prinaša nesrečo!- odvisno od posameznika Je pa res, da si lahko sam vidiš kakšno full hudo figuro in se pol zato sekiraš! No, jaz si tut kdaj pa kdaj privoščim pogled, čeprav si nei smel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 Meni pa šloganje iz kave ne gre, skuham jo sicer dobro, vsaj zame je dobra , ampak če gledam v usedlino nikoli nič ne razberem ven, ne za šalo ne zares. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lamya 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 sem sigurna da ta tema že kje obstaja, ampak sem prečesala precejšen del foruma in niker nisem našla, zato sem z iskanjem obupana in odprla novo temo.torej ali se kdo ukvarja s prerokovanjem iz kavine usedline? danes sem spila jutranjo kavico in usedlina je hm... bil zelo zanimiva, zato me zanima, če bi mi kdo lahko kaj več povedal. Mogoče se mi samo dozdeva, vendar v kavini usedlini vidim razločne črke C ali G, R in Y. Če bi bila to beseda bi jo povezala CRY. Tukaj imam še sliko usedline: http://i24.photobucket.com/albums/c36/Lamya1987/umbria002.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 Pozdravljena, Lamya! Z veseljem sem pogledal dno, čeprav se je zelo slabo videlo! Res je, da imaš črke in prav te črke ti naznanjo, da boš dobila v bodočnosti pomembno sporočilo oz. novico! Opazil pa sem tudi, da imaš na spodnjem delu dna neposušen usedek oz. se prav lepo vidi rumen zos! To pa pomeni, da boš imela obdobje, ko se bodo tvoja čustva spreminjala in tako občutila nekaj žalosti in odmaknjenosti! No, upam da sem zadovoljil tvoje želje in lep pozdrav Patrik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.