Indy 24. avgust 2007 Prijavi Deli 24. avgust 2007 No dela se tko, skuhaš turško kavo, pa popiješ, potem zasučeš trikrat šalčko v smeri urnega kazalca pa obrneš. potem pa daš fantaziji prosto pot...... Zakaj pa trikrat haha.Aj to kakšna magična cifra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 Jz bom pa kr sem napisala moje sanje, ker mi jih je Patrik zadnjič tako dobro razložil...zdej že dva dni sanjam službo...predvčerajšnjim sem sanjala kako so mi kar eni nosil vrečke okoli mojega sedeža...prinesli so jih toliko da skoraj nisem imela več prehoda...potem sem klicala sodelavko, če lahko to vse pospravi, ker so bile to njene stvari in ker ni prišla in ker so oni še nosil, sem se jaz povzpela na stol in sem se zadrla, da naj vsi utihnejo in poberejo te vrečke, kar so tud storili...danes sem pa sanjala kako je ob koncu službe prišel k meni mož od ene sodelavke (vem da je imel knjige in je hotu v knjižnico ampak prej mu je ona mogla prinest še ostale knjige); jaz sem bila tako utrujena, da se nisem spomnila njene interne potem mi je v četrto ali tretje uspelo in bila je prav ta interna kakor jo dejansko ima...Sej bi še razumela te sanje, če bi se jaz z službo ful ubadala te dni ampak se ne...???? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 Hej,hej Pinka! Se iskreno opravicujem za pozen odgovor! Pac studij in obveznosti.... Sanje o sluzbi in vreck, ter jeze, kazejo na tvoje razdvojenost, ki jo cutis ( si jo) in nezadovoljstvo. V sanjah se ti zrcalijo tvoje vsakdanje skrbi, na katere pogosto mislis in to je napaka, saj se ne znas in bi se morala sprostit, kot pa se dejansko znas! Prihaja ali je bilo obdobje, ki se ti je zelo vtisnilo v spomin in podzavestno te tole sedaj blokira. Ampak, za vsakim dezjem posije soncek! Paziti pa moras predvsem tudi na okolico in okoliscine, da se ti ne bi zoperstavile. To se zlasti lahko zgodi hitro, saj nimas trenutno ( nisi imela) obcutka za to kar se dogaja posredno okoli tebe! Prihaja obdobje, ki je ze bilo v preteklosti manjsih zmed, nesoglasja in stresa! Sporocilo: " Naspi se, privosci si toplo kopel oz. meditacijo pa bo bolje! Lahko, da se ti je to ze dogajalo, saj je ze kar nekaj casa od tega, ko si to pisala! Sicer pa boljse preventiva, kot kurativa!:) Lp pozdrav z Avstrije; Patrik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 Ola Patrik, hvala za odgovor...ja pod stresom sem kar precej v tem letu vendar še vedno sem optimist Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
muška 16. april 2009 Prijavi Deli 16. april 2009 Pozdravljeni, ne vem na koga se obrniti, a že od včeraj mi ta zadeva ne da miru. Včasih napol v hecu kavno šalico obrnem "na glavo" potem ponavadi pomijem ker nič ne vidim ker se na te stvari ne spoznam. Včeraj pa se mi je na krožničku pojavila zelo, zelo zanimiva podoba za katero imam občutek da ni samo podoba, pač pa da bi jo morala razumet. Ker seveda ne more šalčka in usedlina v nedogled stati in čakati da se jaz nekaj spomnim sem jo fotografirala. Bi mi kdo znal mogoče pomagati kaj v grobem figurica pomeni ali me obrniti na koga ki se na to spozna. Občutek me daje da moram priti do pomena figurice. HVALA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. april 2009 Prijavi Deli 16. april 2009 Pozdravljeni, ne vem na koga se obrniti, a že od včeraj mi ta zadeva ne da miru. Včasih napol v hecu kavno šalico obrnem "na glavo" potem ponavadi pomijem ker nič ne vidim ker se na te stvari ne spoznam. Včeraj pa se mi je na krožničku pojavila zelo, zelo zanimiva podoba za katero imam občutek da ni samo podoba, pač pa da bi jo morala razumet. Ker seveda ne more šalčka in usedlina v nedogled stati in čakati da se jaz nekaj spomnim sem jo fotografirala. Bi mi kdo znal mogoče pomagati kaj v grobem figurica pomeni ali me obrniti na koga ki se na to spozna. Občutek me daje da moram priti do pomena figurice. HVALA! v imenu twojga desca te prosim, da ko šalčko pomivaš, tisto preroško usedlino zliješ u wc... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. april 2009 Prijavi Deli 16. april 2009 Kje pa je fotografija? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
muška 16. april 2009 Prijavi Deli 16. april 2009 Kje pa je fotografija? jo bom prav zares nalimala http://www.shrani.si/f/1D/YF/4bJVR23k/2/img1925.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.