kokola 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Citiraj Velicina ni v tem,da nikoli ne pades,temvec da se po padcu vednopoberes. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 je napisana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 se pise... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ....pr moji bo verjetn listov zmanjkal Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 zanimivo se mi zdi, da se mi uresničujejo določene zadeve spisane izpred let... mogoče bi bilo dobro spet kaj napisat, v kakšni dobri verziji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 jaz kao 'pisem knjigo' ze nekaj let, pa do zdaj vem sam naslov. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 selene...ideja za čisto 10ko... marsa, ko se bo usulo, bo pa 200 strani naenkrat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 200 amis, se hecas? najmanj 1300. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ej...sem napisala v "enem dnevu"....jasno, da bi blo strani več... ....ti tud nimaš nobene mere...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej......ti tud nimaš nobene mere...... a bosta zip-ale, najboljš!...škoda cele bajte za arhiv Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 silki...bo šlo u pentagonski zip arhiv...bo tako mešanca kriminalke in znanstvene fantastike.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>silki...bo šlo u pentagonski zip arhiv...bo tako mešanca kriminalke in znanstvene fantastike.... super.....še na kako psihološko "obdelavo" ne pozabta Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 heh silki, sem glih hotla napisat, amis, jaz bolj psiho krimo. sf pa sicer maram, sam ne tolk kot krimy stosev...psihologija, to je to, kar mene zanima. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 sama od zmeraj ful pisem,uzivam v pisanju in nora sem na posebna nalivna peresa,rokovnike,zvezke...vse to.in knjigo bom tudi kmalu izdala lahko iz svojih pisanj,sam sem razmisljala ,da bi naredila samo kakih pet izvodov,zase in se koga,ki bi mu jo podarila.pisem o razmisljanjih,dognanjih,izkusnjah,ljubezni,psihologiji mene same in ljudi s katerimi imam opravka.drugace pa zdaj nameravam se eno napisati o potovanjih vase in potovanjih po svetu,v bistvu prepletanje teh potovanj in izkusenj ob teh ter tudi o ljudeh,ki jih srecam na potovanjih Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ni problema punce...vse našteto gre več kot dobro v kontekst.... ...psihologija, kriminal, fantastika, akcija, za ščepec pravljičnosti in magije....namesto soli pa odpuljenost...prva liga.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ni problema punce...vse našteto gre več kot dobro v kontekst.... ...psihologija, kriminal, fantastika, akcija, za ščepec pravljičnosti in magije....namesto soli pa odpuljenost...prva liga.... vse v kontekstu ....sam pravljičnost lohka nadomestiš,.....ščepec erotike mrbit Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 pravljičnost in erotika! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ejj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> vse v kontekstu ....sam pravljičnost lohka nadomestiš,.....ščepec erotike mrbit z erotiko ni problema , spljoh...lahko dodamo pravljičnost pa ostane ...tako x!x Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>z erotiko ni problema , spljoh...lahko dodamo pravljičnost pa ostane ...tako x!x AAA?!...no tud prov, sej ti pišeš!......kdo bo pa lektor? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ja kaj čem...punca pa ne morem mojga neptuna tko ignorirat...se mi lahko maščuje....bolš da ga u pisanju uporabim kot v 3d lektor...hm....kdo kakšno idejo?saj res, če se že menmo tle na sco luno danes....kakšna ideja za naslov? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>lektor...hm....kdo kakšno idejo? Jest se javim?! Za naslov so pa bl primerni drugi,....moj bi bil verjetn preveč "pesniški" Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ok...lektorca je sam a veš, zdej sem šele radovedna....naslov.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 a rabiš navdih? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> a rabiš navdih? iztočnico..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.