cigancica 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 sej vem,to je bilo aktualno oziroma bum zhe nekaj let nazaj,sam ga zdej malo spet spremljam na hrvaskem programu.zloglasni big brother,kjer so ljudje pod popolnim nadzorom kamer,cele drzhave.vsi spremljajo in komentirajo,obsojajo,se strinjajo,kregajo,obcudujejo in se marsikaj.ljudem je pac vsec to gledati ,ker se noter dogaja non-stop in v zhivo.zdaj sem se pac poskusila mal poglobiti v v vlogo tistega ,ki je notri zaprt,s cim vse se spopada,ali se sploh zaveda se tistih kamer,ali ni zajebano,ko ves da vsi gledajo in opazujejo tvoje obnasanje 24ur.razmisljam o sebi,ce bi bila sposobna se iti tako igro in koliko bi zdrzhala sploh .motila bi me kamera najprej v kopalnici,to sigurno.vprasanje je tudi ,ce bi zdrzhala skozi 24 na 24 ur s toliko ljudmi v isti hisi,brez svojega lastnega prostora ali trenutka miru s samim s seboj-to bi me najbolj morilo,mislim.sicer pa vidim ,da ljudje v takih okoliscinah predvsem spoznajo strani sebe,za katere se ne vedo.to je dobra stran takega shova po moje,izkusnja vec.res me pa zanima kako bi se sama obnasala v taki situaciji in v cem vse bi se presenetila.kaj pa vi ste kdaj razmisljali o vstopu v hiso velikega brata? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2005 vsake toliko clo pomislim,da bi blo dobr tle gor met kamere,pol si nobel ne b upal lagat al pa obracat,da tega pa ni rekel al pa opravljanja se tud ne bi mogla skrit Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 ...jah sej itak zivimo pod nadzorom velikega brata... vse nas imajo zapisane, posnete... gre sam za stvar perspektive... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...jah sej itak zivimo pod nadzorom velikega brata... vse nas imajo zapisane, posnete... gre sam za stvar perspektive...to itak,sam recimo ni mozhnosti,da to vsi skoz spremljajo.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Kaj pa kej ta bar? Spremljate? Jst ne bi šla v kej tazga. Sam tko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Kaj pa kej ta bar? Spremljate? Jst ne bi šla v kej tazga. Sam tko.dej no pikica... mal vec altruizma... a ves kolk bi bli gledalci navduseni nad tvojimi dekolteji... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 ti me kr prjav, jst bom pa tebe....pol pa da vidmo, kerga bo prej doletela ta ''nenadna smrt''? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2005 sem se smejala zdej en dan,ko sva z mozhem gledala big brother ,pa je kazalo partnerja od enega clana in sprasevali so ga kaj lahko pove o svoji partnerki ..in bla bla...pa vprasam jaz mozha,kaj bi jim on povedal o meni,ce bi sla npr.jaz na big brother,pa pravi on:"ja,rekel bi ,da si odlocna,pa iskrena,pa da rada pomagas...pa....bojo pa zhe vidli! v stilu,da bojo zhe vidli hudicha oni v zhivo... sem se tolk narezhala. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Na kratko: zmešalo bi se mi! Enostavno nisem človek ki bi lahko toliko časa zdražala s toliko folka na kupu, da te pa še povsod snemajo :xx!: (si še mozoljev ne moreš v miru postiskat ). Je 5 mio premalo za 3 mesece. Rabim prostor in čas zase brez priganjanja in teženja "a boš kmal?" kjerkoli že sem. Moja toleranca takšnih grupnih zadev (za novo leto vedno ) je max 3 dni, potlej se odmaknem za vsaj pol dneva da sem spet ok. Pa 3. dan je že kriza, sem tečna in rabim MIR . Ko se pa skuliram pa gremo žurat dalje, kot da nič ni bilo Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 A kdo gleda Big brother na hrvaškem rtlu? link Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>A kdo gleda Big brother na hrvaškem rtlu? linkjp,sej o tem pisem. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Saj ni samo ta fora. Saj imajo tudi nas slovenčke čisto pod kontrolo, ne vizualno, ampak glede kaj počnemo. Povsod lahko dobijo naše podatke. Vse. Tko da, še malo pa bomo mel kamere doma. No sej jih mamo že lahko na pc. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>jp,sej o tem pisem. Sem misliš da misliš na vse big brotherje nasplošno .. tud na tuje. Samo letos pa imajo res carsko hišo. Mislim samo žive barve pa to... Pa tud ekipa je odlična. Sm mislil, da ne bodo tako zanimivi kot lanjski pa se najde kar nekaj podobnosti. Kristina - Marina : Obedve sta bili na začetku bolj pomirjeni, potem sta se pa razgovorili.... Zdravko - Duje: obadva na začetku nekakšna big frajerja..... Samo zdravko se je na koncu čist spremenil..bomo vidl kako bo z Dujetom. Matko je itak car ... posebno kadar repa in poje klasične pesmi... Potem pa so še tukaj, Kičo, Hamdija..... v glavnem sedaj so mi vsi OK Samo to me malo moti, ker ženske nočejo Hane sprejet v svoje društvo. Lana se je z njo v preteklosti skregala, ampak bi ji lohk dala še eno priložnost. Hana je vedla da jo čaka "spopad" z Lano, ampak se je vseeno odločila da bo vstopila v hišo .... Fantje imajo veliko več razumevanja in tolerance do nje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2005 meni sta po debatah vsec kristina in kristijan.kristjan ,ker se mu vidi ,da je skuliran tip,pacifist,simpl,kristina pa zaradi tega ,ker je realna in iskrena.ni mi vsec pa sanja,zdi se mi ena arogantna in nesramna zenska.smesn mi je hamdija,me nasmeje zhe njegova pojava.sicer so mi pa res lani bili ljudje noter veliko bolj zanimivi,simpaticni. pa veliko bolj so bili povezani med seboj,boljsa komunikacija je bila med njimi. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 zacel se je slovenski big brother... vceraj sem nakljucno preklopila in kr ostala pri programu...ste gledali? Parkrat sem se posteno nasmejala, posebej Branetu Kastelicu... Huh, kolk egota... no, saj verjetno ga moras met, da se prijavis v takole... Sam se je pa takoj videlo, kako je napihnjeni balon egotripa zacel puscati, ko so se zbirali skupaj... me zanima, kako bodo sprejeli romkinjo...pa se striptizeta je... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Diana, nimaš pojma. Kastelic si zasluži sam pohvale, je super novinar prve lige.Drugače sem pa gledala oddajo (kot sem rekla, da bom). Meni je neverjetno, da se ljudje prijavljajo. To je človeški "živalski" vrt. S tem, da se lahko tam žival skrije v svoj brlog in je ne moremo videti, tu bomo pa videli praktično vse. Kandidati..un z 200imi po***animi ženskami. Naduvan pravnik....tipično bitje, k naredi pf. Sem jih videla že na stotine.Romkinja...so mogl a ne...sam je dokej simpatična..Sej res...sovražnica blondink...aaaaa in tako dalje... Grozn mi je cel koncept.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 se spomnete ko je nina skozi govorila da je na nekom nekaj umetnega? grem stavit da ma una sovražnica blondink lasuljo drgač pa nina je bla bolš z črnimi lasmije zdej tud, uh ah, ampak prej je blo bolš un z 200 babami :xx!: :xx!: no za njega lahko rečem da me je sram da je iz istega mesta kot jaz grem stavit da ni nobene se pa vidi da so jih načrtno namešalbo še zanimivo stanovanjeuf uf uf LEPOso jim nardil kopalnica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Sva včeraj s Chariot bolj kot ne samo z enim očesom škilili na televizijo, je bilo preveč drugega si za povedat Tako da ne vem točno, kaj je kateri kandidat povedal, ampak na koncu se mi niti en ni zdel simpatičen, pa predvsem blazno stari so vsi. So videli, da jim je drugi Bar z mlajšim folkom bolj ratal in mi ni jasno, zakaj so se spet za ene starine odločili. Da Ninine obleke niti ne omenjam. :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 ampak na koncu se mi niti en ni zdel simpatičen, ma un avstralc je še kar simpatičenpa zdi se mi da je edini ki ima mal pameti v glavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Jst tud gledala... Un Celjski Miha...lepo te prosm, poba, so ble vse nabasane, ko mina, da niso vedle, kaj delajo? Aleš iz Lenarta pravnik in pol Romkinja Jasmina...simpatična, samo, se mi zdi, da je tale videz tok krinka...očalca, medvedek, v resnic bo pa ornk strupena, če bo treba. Jasmina iz Žiri....tamala je še...lapa, preden premisli. Bo še zanimivo. Tina iz Kopra, edina blondinka, ki je v bistvu potrdila blondinsko teorijo....spraševala je, kje je Hrastnik???? Alen iz Kopra....no comment... Robi iz Kopra...simpatičen, bomo vidl, kok zna bit težek. Andrej...rad prdim in rigam....wtf??? No, ja.... Stane iz Celja.....smešno, model študira medicino in se hkrati baše s proteini...way to go. Suzana iz Kopra....po moje bo prva letela...ne pije, tolk je starejša...ne vem, ni mi za sem not. Nina iz Hrastnika....res lepo, da greš v en butast šov in pustiš 3-letno dete doma. Drgač mi je bla pa simpatična. In še ljubljanska bejba....neverjetno, kok me je spomnla na našo conti....genau ista, sicer malenkost mlajša, je še bolj deklica, kot pa ženska, ampak res ista....lahko bi bli sestri. Ful luštna, povedala bolj malo, sam boh pomagi, če bo Mihatu nasedla. :xx!: Kdo ma neki umetnga....uf....ne vem, uni tamali Jamini so joške tok gor napumpal, da bi znal bit to....Drgač pa, ne vem, kaj bi lohk blo. Zna bit tole zanimiv. Jst ne bi šla, pa da mi ne vem kok plačajo...v baru so mel tuše vsaj tko, da so lohk čez vrata fliknl brisačo, pa se ni nč vidl, kle pa nimaš kej, od pasu navzgor se vse vid.... Ja, če jim sede...pa prov, ne...itak majo tok vode, k jo jst ponucam v 2 tuširanjih, po mojem, tko, da bo še zanimivo, kako bojo tole spelal. Pa zelje in fižol??? Biče smrada, majke mi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Ona črna ima lasuljo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Ja, pa najb l smešn je blo, k mu je Nina rekla, da kako bi njo osvojil, pa je reku, da mu ni všeč. Mhm, and oigs can fly....mislm, nben ta prav ded ne bi tega reku...tud, če bi blo res....glede na to, da je voditeljica in vse...bi se ji moral u iber prlizvat...ker je pol itak skoz komentarje na njegov račun spuščala.... Bedak na kvadrat, no...pa nikakvi geštel...nei nabitga, mejhnga... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 ma un avstralc je še kar simpatičenpa zdi se mi da je edini ki ima mal pameti v glavi Uh, jaz si pa ne morem kaj, da mi ne bi ljudje, ki se trudijo slovensko govorit, zdeli disabled. To pač ni seksi. Fertik. Drugače pa se strinjam, da je vsekakor bolj simpatičen od ostalih tipov. No, tisti še se mi je zdel okay, ki je komando prevzel pri pakiranju. Deca, zdaj pa tak. In so ga lepo vsi ubogali (se mi zdi). Tako je treba. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Ja, pa najb l smešn je blo, k mu je Nina rekla, da kako bi njo osvojil, pa je reku, da mu ni všeč. točnosn čist pozabla na to me je že včeraj skor iz kavča vrgl od smeha butl Ona črna ima lasuljo. men se tudi zdipol bomo pa ugotovil da je bjonda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Grozn mi je cel koncept..Se strinjam.Deklariran bankrot duševnega življenja in še zadnji žebelj v krsto dobrega okusa. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.