bela vrtnica 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 Pa kateri folk se je prijavil na Big Brother? Povprečen Slovenec ne, tudi tisti ne, ki gara k črnc, da lahko preživi svojo družino in odplačuje doživljenski kredit za stanovanje,... In zato bi bila lahko tudi televizija bolj dobra do teh ljudi in bi vzela vsak tak folk, da bi jih bilo prijetno poslušati in gledati, tako za moško populacijo (tem so očitno še nekoliko ugodili), na ženske pa tko nihče ne misli v tej državi, razen kolikor same nase. Ampak sej smo že navajeni vsega slabega,.... slabše je, bolj vleče, potem se pa folk sprašuje od kje toliko nasilja, kriminala, grdega obnašanja,.... le od kje. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Eh Ko te berem pomislim.....le kje ta živi, da ne vid okol sebe druzga k kriminala, bede i jada....... No, vidiš, jaz pa verjamem, da si tud v tej naši grozni državi pridn in vztrajen človek lahko zagotovi čisto solidno življenje. Če ni lakomn in če ne trati namest z ustvarjalnostjo v svojmu lajfu čas s krivičnim svetom in grdimi grdimi ljudmi, ki sta mu izgovor.......da ne migne, k se tko ne splača, kao. Sam sem videl zadnje čase sam neki zlo malega, par odlomkov.....dobil občutek, da so filipinci dost dost gostoljubni in prijetni do njihove gostje kot naši z našim gostom. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Jesus, a take so imeli. To mi je pa žal, da nisem gledal. Napoleon v 13. stoletju. Pomlad narodov bi pa najbrž vtaknili nekam po osamosvojitveni vojni. A ja no kje pa živiš madona.Kok folka okol tebe če ji vn vzameš 10 vn pa ve kdaj je bil napoleon na svetu al pa sploh tle.Dej bodte mal realni no madona. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 A ja no kje pa živiš madona.Kok folka okol tebe če ji vn vzameš 10 vn pa ve kdaj je bil napoleon na svetu al pa sploh tle.Dej bodte mal realni no madona.Moji frendi, grem stavit, bi vsi povedali pravo stoletje, če že ne bolj natančno. Pa tudi tisti lunatiki, ki sem jih do sedaj spoznal v živo, sem ziher, da vejo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Mislim, da je tipično slovensko se delat norca iz drugih. Ti praviš zajebancija, jaz pa pravim da gre za drkanje ene prpe, preplašenega dečka, ki se tipu ne upa tega v faco povedati, ker ve da ni prav. Če bi seveda družba sprejemala, bi to z veseljem mu tudi povedal v faco. Tako pa je to obrnil v zajebancijo. Da pa so take zajebancije tudi folku že sprejemljive, pa se je potrebno že vprašati, kaj je narobe z našo kulturo. Take opazke slovencev sem opazila na svojih potovanjih že ogromno. Najbolj me je šokirala pripomba enga popotnika po arabskem svetu, ko je zakrite ženske klical nindže. Njemu je bilo to seveda smešno, meni pa butasto in primitivno. Meni se sploh zdi bolj butast folk v tem BB. Imeli so predstavnika filipinov. Niso se kaj dosti ukvarjali z njim, se trudili kaj zvedeti o njegovi kulturi, življenju, morda malo več govoriti angleško, da bi človek kaj razumel....Sicer pa bi najbolje opisali življenje v slovenskem BB z: ignoranca do drugih in dolgčas. Eh ja.Pa toj zajebancija mater.Tut jest sm se zajebavov da so ninđe ko sm bil v istanbulu pa to ne pomen da te ženske gledam zej z nekega vzvišenega vidika al če bi neke stike uspostavu z njo da bi se kej drugač gledov na njo kot nekoga drugega.Kje pa.Sam drugačno je zanimivo.In če je smešno je smešno, nima veze z tem da je zej ta oseba diskriminirana z kjerega koli vidika.Seveda se je pa smejat zajebavat iz osebe ki bi bla zaradi tega prizadeta neumno. Teb bi rekel da ti manjka neke sproščenosti v RL.Sej ni vse tko črno-belo ampak velikokrat nek vmes. Moji frendi, grem stavit, bi vsi povedali pravo stoletje, če že ne bolj natančno. Pa tudi tisti lunatiki, ki sem jih do sedaj spoznal v živo, sem ziher, da vejo. Eh ja.Pejt v mest pa prvih 10 praš pa boš vidu .Ne da tle draft delaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Eh ja.Pejt v mest pa prvih 10 praš pa boš vidu .Ne da tle draft delaš Ja, tega se pa res ne bi upal. Pred leti sem ujel, kako so eno žensko na cesti spraševali, če ve, kaj je to leasing. Pa je odgovorila nekako tako: Joj, o tem se pa ne govori. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Ja, tega se pa res ne bi upal. Pred leti sem ujel, kako so eno žensko na cesti spraševali, če ve, kaj je to leasing. Pa je odgovorila nekako tako: Joj, o tem se pa ne govori. No vidš.Morš gledat povrečje ne sam tiste k jih poznaš ki so verjetn prbližen na istmu nivoju znanja k ti.Drgač je pa poznavanje zgodovine v sloveniji povrečnega državljana katastrofalno.Prej bi znal povedeat kaj se ta trenutek novga voz po cest od Bmw al kaj se je naredil ta ali oni estradnik To sm ugotavljov k sm mel ene zgodovinske zadeve javnega značaja v zvezi z prvo svetovno vojno in polovica folka sploh ni vedl kdaj se je začela 1912,1920 toj blo vse nekej isto pa so bli vsi bivši srednješolci,ljudje z faksa,starejši ljudje itd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 .....men je en tečnež v neki družbi neki brez veze razlagau pol pa reku......no pol pa sva en leasing opalila .......debata pa o seksu Tak da....poznam oba pomena besede Pa kdaj je Npoleon živu sn tud vedu No, tista "13. stol." je sicer res mal tu mač.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Men tud ni svec tak "humor". se strinjam z neliko.je ne sam zhaljivo pa neumestno, pac pa tud mim, ker bruce ne razume slovenscine, tako ze brez tega da je nestrpno, je nevljudno, KAKOR KOLI se shaliti na racun nekoga, ki je zraven, pa tega ne razume.Brez jajc. aja alen vam je bil vsec nekaterim? pod habsburzhani. kaksno mrtvilo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 .....men je en tečnež v neki družbi neki brez veze razlagau pol pa reku......no pol pa sva en leasing opalila .......debata pa o seksu Tak da....poznam oba pomena besede Pa kdaj je Npoleon živu sn tud vedu No, tista "13. stol." je sicer res mal tu mač.... Ja jebat ga.Če te ne zanima je težko vedet.Sej jest tut polovico stvari od avtov ne vem ker me pač ne zanimajo.Ma važn da gre.Pa mi loh en 100 krat razlaga konstitucijo motorja,delovanje itd. Men tud ni svec tak "humor". se strinjam z neliko.je ne sam zhaljivo pa neumestno, pac pa tud mim, ker bruce ne razume slovenscine, tako ze brez tega da je nestrpno, je nevljudno, KAKOR KOLI se shaliti na racun nekoga, ki je zraven, pa tega ne razume.Brez jajc. aja alen vam je bil vsec nekaterim? pod habsburzhani. kaksno mrtvilo... Mislim da bi mogu bb Bruca prašat kaj iskerno misli o tem , pa pol ukrepat.Seveda bi se verjetn delov finga pa daj kul, sam sej bi njegova reakcija takoj pokazala kaj resnično misli in tut verjetn bi kmal povedov kva res misl.In pol bi mogl okrepat.Naj se razčisti zadeva.Pač tko bi jest naredu čeb bil producent bb. Ne pa nož pa dejmo vn vse v sekundi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 "Kdor ne pozna zgodovine in ne uči iz nje, jo bo PONAVLJAL" Take opazke slovencev sem opazila na svojih potovanjih že ogromno. Najbolj me je šokirala pripomba enga popotnika po arabskem svetu, ko je zakrite ženske klical nindže. Njemu je bilo to seveda smešno, meni pa butasto in primitivno. Moram priznat, da sem se prav iz srca nasmejala, ko sem to prebrala. Sicer ne poznam okoliščin, ampak meni se ta izjava niti približno ne zdi žaljiva. Ob besedi nindža nihče ne pomisli na nič slabega. Torej to ni bila žaljivka, pač pa samo smešna prispodoba. aja alen vam je bil vsec nekaterim? pod habsburzhani. kaksno mrtvilo... Joj, joj, ta tip je pravo teslo. Kolikokrat zapored moraš ponovit dve besedi, da si ju zapomniš??? Mi je bil simpatičen, ker je tisti chicken dance tako lolekasto odplesal, da si se moraql režat, zdaj pa vidim, zakaj mu je šlo tako dobro. Očitno chicken ni bil samo dance, pač pa tudi brains. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Joj, joj, ta tip je pravo teslo. Kolikokrat zapored moraš ponovit dve besedi, da si ju zapomniš??? Mi je bil simpatičen, ker je tisti chicken dance tako lolekasto odplesal, da si se moraql režat, zdaj pa vidim, zakaj mu je šlo tako dobro. Očitno chicken ni bil samo dance, pač pa tudi brains. Verjetno je stavek ponovil (vsaj) 3x, ampak montaža in kupček kamer po hiši in je v prispevku prikazano kot da bi celo popoldne en stavek ponavljal BB igra vlogo Velikega brata in to v svoji osnovni prvotni obliki - 1984 Ustvarja in kroji mnenje zunaj in znotraj "svoje" hiše , z dvojnimi merili glede kazni si pa gledanost, vsaj po mojem mnenju, ne dviguje Ko ga je Nina, že "davno" tega, zmerjala z amaterji in podobnim, jo ni niti nominiral, ko pa je Pero Sonjo poslal naj ga štihne, pa takoj ven čeprav je Pero delno sam kriv za odhod sam je izjavil da bi za nestrpnost bila pravična kazen izgon in to je rekel prbl. 15 minut preden je bil izgnan. Me prav zanima koga so danes nominirali?Ne zdi se mi fer da Tina nominira ta teden stanovalce v Sloveniji, če je sploh ni bilo tukaj ampak BB (in z njim POP TV) precej očitno favorizirajo Tino (danes je grobo kršila pravila in stanovalcem (sicer mišljeno kot "šala", tako kot Miha in Pero) sugerirala naj nominirajo Andreja), me zanima če bodo kakšne sankcije Ko Jasmina vpije očetu naj navije gas do konca je vse OK, ko se je Stane zadrl Hvala za svoj rojstni dan je pa sledilo "rezanje" hišnega proračuna In če citiram avtorja "pravega" Velikega brata, sicer v njegovem drugem znanem delu: "Vse živali so enakopravne, le prašiči so enakopravnejši!" Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Ampak Andrej je pa res pravi Slovenec ga bom kar nehal imenovati "kengurujček" Fovšija mu ni nič tuja, takoj je nominiral Tino, ker je uživala na Filipinih jo je že takoj po prihodu skritiziral, seveda za njenim hrbtom Miha in njegov ego pa itak sežeta čez pol galaksije misli da je najlepši in najpametnejši :xx!: če pa kako dekle ne pade na kolena pred njim je takoj ožigosana in izobčena Stane je pa zabaven in dinamičen kot kak goban tip gre po linij najmanjšega ospora in misli - upa da ne bo nikoli nominiran Upam pa da bo letel Miha ali pa Andrej duvata se s pozitivno energijo in nakladata o tem koliko kdo prispeva pozitivnega, sama pa samo obrekujeta in kritizirata, naredita pa čisto nič, občasno zakuhata kak prepir, ker nista dovolj ali pravilno čaščena Mogoče bi bilo najpametneje poslati ven Andreja zdaj je Suzana sama doma, pa naj jo gre malo spoznavati in tolažitiČeprav me Miha bolj moti, kengurujček je vsaj tiho Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 A ima ta Jasmina vsak dan bolj zatečen ksiht?? Me boste težko prepričali, da se je v faco zredila ob makaronih in vodi. Itak, da se je morala spet dret kot ena zver. Če bi si tako blazno želela ven, bi šla v rumeno sobo, rekla, da hoče ven in basta. Če so tista dva prva ven spustili, bi tudi njo. Ma nemoj, deklica, ne ti meni glumit. In potem se še dere kot eno budalo. A je človek ali žival?? Tina mi gre tudi na živce. Glas ima kot en kiklop, vsem v rit leze in glupa kot kamen. Ma od prvega dne naprej mi že gre na živce. Njen najpogosteje izrečen stavek (ponavadi, ko se hoče iz dreka spravit oz. ne opredelit ali ko česa SPET ne ve): "Ne razumem." Koji glupač šele mora biti njen tip, da lahko vztraja ob nekom takšnem ... Alen. Bi mu toplo svetovala, da prevzame Tinin "ne razumem". Bomo še sicer vseeno vsi vedeli, da je chicken brain, ampak bo vsaj videti, da se trudi to zakamuflirat. Ker bolj kot nekaj razlaga, slabše je. "Ne razumem (ker sem glup/a)" vse v trenutku reši. Avstralec mi sicer ni nič ekstra, se pa blazno zabavam, ko se s kom krega in je treba na hitro nekaj povedat. Tako da še lahko en cajt ostane. Moram rečt, da je Nina O. iz sobote v soboto hujše zgledajoča. Nujno potrebuje svojo staro barvo las in enega normalnega stilista. Da o frizerju ne govorim ... :xx!: Ampak Andrej je pa res pravi Slovenec ga bom kar nehal imenovati "kengurujček" Skrajni čas, preden bo Nelika užaljena in prizadeta in te imela za primitivca in bebca. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Če sta pa bila dva Andreja v hiši za Mad Maxa je prenežen, kakšno drugo prispodobo za Avstralca se mi pa ni dalo iskat Saj so kengurujčki čisto simpatični, skoraj tako kot on edino pogled imajo pametnejši kenguruji Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 edino pogled imajo pametnejši kenguruji Me zanima, kako bi te kengoru gledal, če bi mu nekaj po slovensko brbljal Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Sem že imel podobne pogovore sem se v Berlinu s psom vajenim nemščine pogovarjal v slovenščini in je bil navdušen So pa kenguruji drugače precej agresivni in baje znajo precej močno udariti tko da ga ne bi ravno izzivalBaje pa lame ne marajo slovenščine mi je tip rekel da ga je v Peruju pljunila, stal je tri metre stran , ko jo je, kot je vajen gamse, ogovoril Andrej mi je pač glumac in blefer, nepoznavanje jezika spretno izkorišča, igra vlogo nabildane nežne dušice, vendar mu je nevoščljivost pri Tini udarila ven.Itak pa je njuna ljubezen obojestranska, sta se medsebojno nominirala, pa tudi ostali stanovalci so ga spregledali (oziroma dojeli kot konkurenco) in posledično je na seznamu za odstrel Konec koncev, smo na polovici predstave in je čas da se namesto motečih znebijo za zmago konkurenčnih sostanovalcev Me pa zanima kako Suzana gleda učne ure stripteasa občudujem Tjašin pogum, glede na to da ve (ker je gledala BB od zunaj) kako mnenje ima njena mama o Jasminini službi? POP TV se prav trudi vnašat zdraho v to družino Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Tjaša mora striptease plesat?!?!?! Bože ne daj, da ravno takrat vklopim tv, ko se bo slačila. :xx!: (glej zdaj napad vseh debelink s tega foruma ) Ma jaz ne bi rekla, da je Andreja imela faušija. Mogoče se mu Tina zdi približno tako simpatična kot meni, pa jo je pač moral malo popljuvat. Jaz bi jo že od dneva 1 naprej nominirala. Pa ji glih ničesar nisem fauš ... Posebej ne zlatih tenisk! Saj ne, da mi je Andrej kaj ekstra simpatičen, že zato ga ne maram, ker se je s starino ujel. Ne vem, kako je, če te špukne lama, baje pa od kamele špukec blazno smrdi in je tisti smrad praktično nemogoče kar par dni s sebe spravit. So mi pa Avstralijanci povedali, da so tam kengoruji kar dokaj nezaželjene živali, ker ful škode delajo. Ful močno brcnejo ali udarijo z repom in vsako leto ful ograj podrejo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 glej zdaj napad vseh debelink s tega foruma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 če ni estetsko pač ni estetsko, jebi ga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Sm šla prej gledat uno kroljenje od Jasmine. Pizda, popoki kufre, pa se spel vn, če kao ne moreš. Pol pa neki joka in vrešči...mislm. :xx!: Aja, pa še tolk...poznam kr neki tipov, k majo pa radi, da ma punca kej za prjet, ne pa da štil prjemajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 (glej zdaj napad vseh debelink s tega foruma ) vsaj tečne nismo, k smo site in ne lačne Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 vsaj tečne nismo, k smo site in ne lačne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 men malo histericno deriste ze od zacetka ni bilo simpaticno in mi je zdaj pac lohk jasno sam vse manj in manj.Ona bi morala prva ven letet. pa ni.jasna stvar, boljs joskice pa histerijo pa zivcne zlome gledat (vsaj nekaj dogaja) kot pa rute na glav pa kisle face. Alen... ne sam oni habsburzhani, pac pa VSE. igra neko igro, vsem kima, kao ni na nobeni strani pa tko... pa povsod loncek pristavi pa po potrebi shinfne cez onega drugega.ne vem ce sem ze srecala cloveka (oz. mela moznost spremljat njegov govor), ki bi znal manj anglesko, sej ne mors verjet, da clovek, v sloveniji, tolk pa tolk star, s kaksno solo, tko govori.No jaz sem recimo v soboto (al kdaj) umrla od smeha (res, tacga smeha pa ze dolg ne, sem bla sama in gledala in se na ves glas rezhala), ko so dal alena parkrat. skratka, ej! za crknit od smeha.I but I ~ we are win! ~ I doesn't ~ pa take! bruka! Bolj mi je prisrcna Tinina neumnost, ki je v veliki meri sam nerazgledanost, v bistvu je prav hecna s tem.pa se mi zdi najbolj zivahna (a ne histericna in ne rab sexat pa striptizev izvajat) pa energicna pa taka, tko da ce druzga ne, vsaj to, vsaj NEKAJ! sem pa tud jaz opazla, da manipulirajo vsi, tud tina, v zvezi z andrejem. al pa tamala (deriste), KAO nad hotla dam...... pol je pa komaj dihala, ko cakala, kera od njiju bo sla, in ko je bla to sonja, se ni ob tla vrgla od zalosti (kar bi lohk skor nekak pricakoval, glede na dve minuti nazaj )... In zdaj bo sel ven jasno najbrz Miha naslednji....torej pol bojo hotl zrint andreja, k so zatsekal, da ma velik sans..in kdo bo pol ostal not? Tjasa pa Stane? a bo kdo sploh se gledal pol? Ja, Nina O. - sam sem opazla, da je znatno manjX uporabla 'dragi moji', tud smejala se je manj, tako da..... saj to je OK.meni je vseeno v bistvu kar simpaticna.Da ne govorim o tem, da jo je (ze iz estetskega vidika, recimo jaz k risem) veselje pogledat, kaksno lepo, skladno postavo ima, kot redke bejbe. Prav skladna je, ena A baba za pogledat, v postavo (no v faco mi ni tok vsec, pac, mam drugacen okus, sam je sveen simpaticna, skoda mi je le las, k je toooolk boljsa s crnimi, prideta tako njena lepota kot osebnost velik bolj do izraza, tako da upam da se cimprej pofarba nazaj v crno, predlog: ce hoce rdec odtenk, naj ga pac ma, sam ne na svetlo, oranzno, kot je zdaj, ker ji ne pase na polt, pac pa naj dajo rdece crno, tako da samo v odblesku je rdeca, v bistvu je pa crna). Kakor mi je bla Sonja na konc ze tud men priskutna s tem cmizdrenjem, je pa vseeno res, kot so rekli (mislim da pero in morda nina), da je 'odsla z njo se zadnja humanost' al nekaj tacga.je Sonja res cist ribja. za Tino bi pa dala roko v ogenj, da je lev. in je riba! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Meni pa se je najbolj zamerila Jasmina, ker je rekla, in jo citiram: " Z robertom imava skupno samo sex, nobene ljubezni ni med nama..." A ko je bila pa nominirana, pa je rekla...: " Roberta bom vidla, jeeeej...!!! " Halooo, ženska očitno ne ve, kaj bi rada. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.