Marsa 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Mogoče ima tako kot moja šefica asc in luno v levu. :xx!: Jaka riba. al pa nima nc v levu. pa recimo ful v ovnu, pa to skup 'da' neko levjo noto. cist mozno da ma kej v ovnu, k ma take bujne lase, ceprav so pa pogosto ribji taksni lasje.... psenicni, skodrani oz. navihani, vihravi... tud po glasu mi ni ribja, k ma zlo robat glas, ribe majo pa neznejsega oz. bolj blagozvocnega, ponavad.ma pa dolge noge pa to... tko da, sej v enih vidikih pa v bistvu tud je ribja, sam na prvo zhogo pa ne bi nikol na to pomislil.sam sej to je pr ribah dostkrat. Meni pa se je najbolj zamerila Jasmina, ker je rekla, in jo citiram: " Z robertom imava skupno samo sex, nobene ljubezni ni med nama..." A ko je bila pa nominirana, pa je rekla...: " Roberta bom vidla, jeeeej...!!! " Halooo, ženska očitno ne ve, kaj bi rada. ma ona cist dobr ve kaj hoce: cika se pac na cash, vmes se pa iztrzhi, kar se da: mal pozornosti, 5 minut slave pac, saj se gre nekaj, za kar potrebuje obicntsvo, ki ga tako ni nikdar prevec. potem pa je se mlada pa mal neuravnovesena pa mal plitka morda, pa se obraca po vetru. mal zato k je res muhasta, mal pa zato, k je za imidzem pupike impulzivne skrita prava mala manipulatorka in preracunljivka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Dva moja komentarja obenem, na temo Big botherja, namreč, prvi in zadnji: Mi je butast sploh tole pisat, sam, je pač tko, da folku morš dat nekaj, da se sprosti , in vsak najde sprostitev nekje, veliko število pač v reality showih, pol v muski z butastimi besedili, k rajš ne bom navajal, kjerih , je čist tko, kukr tisto, kruha in iger - kruha je namreč zaenkrat kar dost, torej, dajmo folku igre, da za trenutek zaživi življenje drugega , zdej, ko ala Santa Barbare pa Dinastije ni na sporedu, oni Venezuelčani pa Mehikanci zapolnjujejo praznino v glavi, naj pa še reality show najde svoj prostor, saj prostora je očitno na pretek Sicer pa, naj ljudje gleajo, kar pač jim paše, vsaj z nečim se zaposlijo, ane Sem informativno počekiral enkrat, za par minut in mi jo koj bilo jasno, da pri nas tovrstne zadeve ne izpolnjujejo pričakovanj, kr neki zgleda, kokr, da b jih kdo prisili, da se tam notri družijo, je pa jasn, da sam zarad keša laufa vse skupaj, organizatorji zarad promoviranja samih sebe, oni palčki pa se grebejo za končni dobiček, vse ostalo je pa en crknjen konj, k nobenega življenja ni zaslediti tam notri... Lohk bi tud reality show postal zabava za množice ( zame sicer ne ), sam pol bi moral mal zbirat, koga dajo tam noter, ne pa eno parodijo izsilit v splošno poneumljanje in zavajanje že itak zmanipuliranih množic s tovrstnimi kvazi sranjem... Se b še kej napisu, sam je že to preveč, k grem zrak zajet, da mi ne bo slabo Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 A mi lahko kdo zaupa, kaj je bilo s Habsburžani? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 A mi lahko kdo zaupa, kaj je bilo s Habsburžani? Ante , sam jst nisem ta prav naslov Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 V oni drugi temi ti folk direkt reče, da imaš preveč kil, ti pa potem meni plavo oko! Ccc ... čista hudobija. Aja, pa še tolk...poznam kr neki tipov, k majo pa radi, da ma punca kej za prjet, ne pa da štil prjemajo. No, v BB se je za tisto, ki jo je konkretno za prijet (z zobmi, se trenutno ne spomnim njenega imena), zanimal tisti, ki je davno nekoč imel dupla očala. vsaj tečne nismo, k smo site in ne lačne Ma ti povem, da je več debelih ljudi lačnih. Marsa, vidim, da obvladaš v nulo. Še malo, pa boš Onixa rezala na polni črti. Je do zdaj bil on glavni informator, zdaj pa en kup novih informacij še s tvoje strani. Pa še celo horoskop!!! No, jaz še zmeraj optimistično čakam na kakšen nov osebek, ki bi se znal pojavit in bit vsaj za spoznanje bolj simpatičen od trenutnih. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 A mi lahko kdo zaupa, kaj je bilo s Habsburžani? Alen se je učil podatke za kviz o Slo mestih in so njegovo ponavljanje enga stavka v montaži (ker je pač veliko kamer ) sestavili tako da je bilo videti kot da 2 uri ponavlja en stavek Bolj žalostno se mi zdi da si stanovalci teh nekaj podatkov niso uspeli zapomniti niti za nekaj ur, do kviza, in so SPET padli na tedenski nalogi kot še vsak teden do sedaj POP TV je (precej očitno) nekaj časa nihal, zdaj pa so že izbrali zmagovalko cvet Slo intelegence, vsestranska poliglotka, ambasadorka Slovenije, miss sončnih očal in kraljica filipinskih src Tina :xx!: Njej je vse dovoljeno, lahko dela in govori kar hoče, naloge se spreminjajo, če ji scenariji niso všeč, striptease bi lahko škodil njenemu ugledu na Pacifiku (verjetno so tudi honorarji v naslednjem letu, vsaj delno, last POP TV, tako kot tekmovalci in morajo skrbeti za svojo investicijo v tujini To da se Tjaša mora učiti slačenja je pa verjetno njihovo maščevanje Suzani za njeno "sodelovanje" v sobotni oddaji.Ker "kao" ne gleda in ne sledi BB ne more odgovarjati na vprašanja o showu ona svoje hčerke ne spusti iz svojega vidnega polja, ji izbira fante, hodi na žure z njo (zaradi nadzora, ne zabave ) Suza se mi je za trenutek (mogoče) celo zasmilila (res bil samo trenutek moje slabosti in kot vsak trenutek je tudi ta minil v trenutku ), ampak naj diktatorka žanje kar je sejala, naj jo na cesti ustavljajo in sprašujejo in svetujejo, upam da jo "vesela" mladina (tudi celinska, med prazniki) pozdravlja na Obali in ji (ker pač sama ne gleda BB ) razlagajo da je Tjaša nasmejana odkar nje ni več v hiši Vem da sem zloben ampak: Kdor drugemu jamo koplje, ......Če je nekdo tako trdno prepričan da edini ve kaj je prav in da je samo njegova resnica res RESNICA, občutim zadovoljstvo ko ga spustijo na realna tla Resnica boli, bolj si prepotenten, večja je bolečina mogoče bo celo do invalidske penzije prišla na račun velikosti te bolečine Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Se počutim čisto fancy, da še lahko jaz nekaj "novega" prispevam. To piše na BB strani Filipini o Brucovem obisku v Sloveniji: Curious to his extraordinary experience abroad, the housemates asked what kind of tasks that they had there at Slovenia. Bruce itemized what they did which consisted mostly of Pinoy stuff that he taught to the SBB HMs: tinikling, cooking adobo, SBB HMs teaching him the SBB theme, body painting and fashion show (where he acted as the mud cow!) and teaching them the PBB lyrics and dance steps which they really enjoyed and removed his homesickness at the same time. Based from his stories, it looks like everything is smaller at SBB House compared to Kuya’s! Smaller living room, smaller bedroom, smaller gym equipment… The only exemptions are the height and build of the Slovenian men! It also became obvious to them how Sonja is his close HM there. Nel even teased him about this, “Naglalambingan kayo…?” All the guys laughed but Bruce clarified that they were only talking, nothing more. Then he admitted that he had a hard time identifying their attitude which is pretty inconsistent. Sometimes, they don’t even translate their conversations, he said. Yet in spite of the communication barrier and other difficulties he encountered, he summed up his Big Brother Swap experience as fun. Miha even gave him a going away gladiator bracelet which symbolizes their similar “fighter attitude” in life. The Hardcourt Hottie also told them about his observations on the attitude and ways of Slovenians. “Di sila mahilig mag-usap. Diba tayo dito bonding. Sila, hindi eh… ‘Di sila nagdadasal ‘pag kumakain. Pero dalawang beses ko sila napadasal. Feel ko nga kaya nagdasal sila kasi maraming pagkain. Kung kelan lang maraming pagkain dun lang. Pero ayaw ko naman i-impose na dapat lagi magdasal..." Comparing the cleanliness here at PBB House, he also described how they don't regularly keep the house clean and orderly! There’s really a vast difference between the two countries, yes, but that’s the objective of exchanging houses. It’s a sharing of two different cultures, an experience of different personalities between two countries… For Bruce, despite the homesickness that he felt during the unanticipated swap, he will forever treasure the priceless opportunity and pride to be a representative of our country at SBB House... Same dobre stvari. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Ja, Nina O. - sam sem opazla, da je znatno manjX uporabla 'dragi moji', tud smejala se je manj, tako da..... saj to je OK.meni je vseeno v bistvu kar simpaticna.Da ne govorim o tem, da jo je (ze iz estetskega vidika, recimo jaz k risem) veselje pogledat, kaksno lepo, skladno postavo ima, kot redke bejbe. Prav skladna je, ena A baba za pogledat, v postavo (no v faco mi ni tok vsec, pac, mam drugacen okus, sam je sveen simpaticna, skoda mi je le las, k je toooolk boljsa s crnimi, prideta tako njena lepota kot osebnost velik bolj do izraza, tako da upam da se cimprej pofarba nazaj v crno, predlog: ce hoce rdec odtenk, naj ga pac ma, sam ne na svetlo, oranzno, kot je zdaj, ker ji ne pase na polt, pac pa naj dajo rdece crno, tako da samo v odblesku je rdeca, v bistvu je pa crna). Ja, jo moram tudi jaz pohvalit. So se vodilni očitno malo angažirali in ji za par ur dali kakšnega učitelja. Skoraj nič več ljubljanščine, samo enkrat je v soboto rekla "pejmo" (je pa res, da sem kar naprej preklapljala program, ker je bila oddaja dokaj dolgočasna in sem je vsega skupaj ujela cirka polovico), pa dihala več ni v mikrofon, drla se je manj, smejala pa tudi. POP TV je (precej očitno) nekaj časa nihal, zdaj pa so že izbrali zmagovalko cvet Slo intelegence, vsestranska poliglotka, ambasadorka Slovenije, miss sončnih očal in kraljica filipinskih src Tina :xx!: WTF je s tem??? Zakaj ima ta kura kar naprej sončna očala? Jaz imam ful občutljive oči in jih imam res skoraj zmeraj gor, tudi, ko ni pretiranega sonca, ampak v bajti pa res ni potrebe po tem. Pa zakaj pri bogu ji nihče nič ne reče!?!?! Nekdo bi jih po pomoti moral pohodit. Tako do zdrobljenega. Ona z zobmi recimo. Za some serious damage. Čeprav ne bi dala roke v ogenj, da ji BB ne bi novih nabavil. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Pa še en updejt: http://www.mediaspeed.net/fotka.asp?id=1&foto=7853 (uh, sem produktivna danes) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Pa še nekaj ta pametnih izjav (preveččasa.press) Izjava leta je padla že takoj na začetku, ko so Tino v studiu vprašali, naj jim pove še kaj o sebi: "Ma ne vem, rada se sončim na plaži in to je to". Da ne govorimo o 500g moke, seveda ;-). tip 500=500g moke SonjaJutr bo Perota bolela glavaBruceZarad Helija?SonjaNe, zarad tega ker vdihuje balon Tina pride v shrambo najde darila za Filipince in reče lektova srca, čokoladice. Tina prišla na vrt tisti dan, ko je snežilo in izjavla; "Ej, samo jaz res ne vem. Včeraj tak veter, danes sneg. Po moje je to BB kaj naštimal!? A misliš, da tam zunaj tudi sneži?" alen: but i doen't a master of cutting. this was thirty put. alen: Carriage is the best food to put gas out of yourself Tina: Slovenia became independ when Tito died in 1990.... Alen je rekel He empty your eggs today. Zato ga je pa Bruce čukast gledal, kaj bi on rad z njegovimi jajci. Tjaša: "JAz, ko se doma tuširam porabim miljardo vode" Tino vpraša kako se reče dobro jutro...in po stalnem ponavljnju in popravljanju sostanovalca, ji končno uspe po 10min povedati 2 besedi prav...pol pa čist resno vpraša:"Kaj pa pomenijo te besede?"... Sonja: "Kaj je ujeda?"Pero:"Neki kar te uje!" Bruce vpraša če rastejo pri nas pine trees(borovci), koklje vprašajo kaj je to, Bruce pravi da so to drevesa ki rastejo v hladnejših pasovih. Nato se oglasi Pero in pribije, da pri nas pa eksotično sadje ne uspeva.... Tjaša: "Graham moka je moka iz rastline graham ..." tinina današnja na letališču: ...sem probala samo piščančjo roko Tina razlaga o razlikah med našimi stanovalci in filipinskimi: "Mi smo tako zagrinjeni oni pa tako veseli ..." Alen prebere navodila za dnevno nalogo "...in ko bo BB dal znak, morajo ženini in neveste vsak v svojo spalnico, eni v lila, drugi v kravjo sobo in ne smejo več ven ali se srečati. Razumete?" Tina: " Ja, ja štekam, a ma kdo bo dal pa znak?" Pri zajtrku Miha potoži, da je v sobi precej zaudarjalo, Tina pa "kaj, a misliš, da kraljice ne prdijo, pizda?" VSe izjave pobrane iz BB foruma. Pa še en dober predlog je en forumaš dal: če stanovalci ponovno ne opravijo tedenske naloge, za kazen dobijo Sonjo nazaj. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 LOL girly. Nisem vedel, da je lahko ta zadeva tako zabavna. Slovenija samostojna po Titovi smrti http://www.kobajagrande.com/gfx/smile/udri.gifpine trees http://www.kobajagrande.com/gfx/smile/banghead.gif Si me tako navdušila, da sem šel izbrskat en star klip: KLIK Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Slovenija samostojna po Titovi smrti http://www.kobajagrande.com/gfx/smile/udri.gif Leta 1990!!!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Ante Ob gledanju prispevka človek dobi občutek da lepota in možgani (pogosto) ne potujejo skupaj Mogoče se je zaradi teh izjav Nina O. pobarvala ampak bi moral kak stomatolog še nasmeh spremeniti, da bi bila podobnost manj očitna Girly Ko sem našteval Tinine "titule" sem se bal da bo kdo zahteval utemeljitev, pa si z njenimi izjavami potrdila vsako od njih pa še kako novo dodala Rekla je da dela v casinu, a tam tudi nosi sončna očala, ker je presvetlo?Tam je ponavadi več kot 20 kamer in tudi zahtevana ločljivost na posnetkih je precej večja kot v BB Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 A to je njen izgovor? Da je presvetlo?? Ma nemoj. A ostalim pešnajstim pa ni presvetlo? Pa v Pinoy bajti ji ni bilo presvetlo? Sem videla, da je zraven Lepe sosede še tekmovala za miss mivke. Enako popušila. Pa na forumu razglabljajo, da ima po vsej verjetnosti kakšno prehranjevalno motnjo. Vsako jutro pije kis (sem nekako razbrala, da naj bi bilo to sredstvo hujšanja (???), pa ful poje in po vsakem obroku obvezno dojavi, da se je tako najedla, da bi najraje šla bruhat. Po pretiranem hranjenju ali greš migat ali pa spat. Ne pa bruhat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Nova porcija: Nina na vprasanje, kje je Hrastnik: V Zasavju.Tina: Kje pa je Zasavje? Tina : Meni angleščina gre! Razen če moram kej globoko razmišljat... Razen migren, križa, ipd...sem zdrava kot riba (Tina). pravi jasmina o mozoljih gnojnih: zdaj jih ima parkrat na leto,pa je v redu.prej jih je imel pa vsaka 2 meseca in je bil cel fuck... Tina: 30 palačink, nas je sedem, se pravi vsakemu 3 in potem še tri ostanejo Stane: kolk je 6x5?Tina: 25. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Danes sem gledala po dolgem času (sicer sem spremljala oddajo prva dva tedna). Tina je vedno bolj ziritirana in tečna! Ven z babo!Pa una zabuhla histerična Jasmina mi gre že od prvega momenta na živce. Ta prava za v kakšno mehiško telenovelo, tam bi se jo dalo ponucati. Razpizdi se za prazen nič. Pravzaprav komaj čaka, da bo lahko eksplodirala. :xx!: pa vsaka druga beseda je "pizda" ali pa "naša tamala". :xx!: Stane sploh kdaj popizdi?Miha več nima nonstop zobotrebca v gobcu? :xx!: Bila pa mi je všeč Sonja, čeprav so jo kasneje kritizirali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Pa bodo gobe in gobani Slo BB showa (spet) dobili družbo Verjetno bi v naši mali državici lahko našli tudi gostinski lokal v katerem se mesečno zamenja manj ljudi kot v (naj bi bila ) socijalno - informacijsko - in še kako drugače zaprti hiši BB Novi stanovalci ( med 1 in 3), nočejo povedati koliko jih bo zagotovo pa bo (baje) najstarejši stanovalec v zgodovini BB iskreno upam da je to kakšen zaraščen brezdomec, ki bi jim razložil da imajo nadluksuz in (lahko bi imeli ) pestro prehranoDa se bo lahko kraljica filipinskih src zgražala in še naprej razkazovala bogat besednjak (žal samo primitivnih ) kletvic. Vsaka podobnost Slo BB z nekim "lokalnim" BB je (upam vsaj) zgolj in samo naključna Ko enkrat show tako zaj..eš kot so ga na POP TV, bi morali kar celo ekipo zamenjati tudi (ali pa mogoče predvsem) tehnično in organizacijsko Obe "Mix" sliki sta statični precej dlje kot se za nek stream, ki naj bi bil montiran in režiran spodobi lahko bi hišo BB uporabljali za šolanje ljudi, ki bi se potem ukvarjali z live prenosi, princip je isti, bolj kot ne je režirano oboje vajenci zih ne bi bili slabši od sedanjih "mojstrov", bi se pa vsaj trudili, četudi bi kdaj zgrešili kamero (kar se sedanjim "mojstrom" itak redno dogaja ) Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 mal sem ven padla, k je itak total dolgocasno (*sem postekala, da sem glih tedaj gledala, ko je blo *najbolj zabavno* haha to pa to - no ko je bla se Suza pa to). ma dej, kel dolgcajt! Upam da jasmina ven leti, zenske ne mroem vec gledat.ne ve, kaj bi se vse, kolk bi se razkrecla pred kamero, kaj bi vse.k bi vn prsla, bi se slikala za playboy, hotla da jo kaksen fotograf ubode.pa ze prevec mi je ocitno, kok hoce Mihata ven zrint (pa ne glede na to, kok je v resnici motec za vse in kok je v resnici motec za njo).Se lisicka ji ne morem rect, k je prevec prozorna. Vidim Onix da ti je Tina ful zoprna. men pa ni tok, k se mi zdi najmanj negativna med babami. Pa najmanj oparvlja.Mot me mal njena zaplankanost pa neotesanost (prdenje, halo! )... drugac pa je edina, k rece, ah ne no, sej bo, sej bomo, pa tko.k vsi sam jamrajo. aja! pa se zmer se sam o hrani pogovarjajo! pa kok so lacni, revcki.en post udart, pa bo, pa se zabuhla nous vec, jasmina, pa Tjasi tud ne bi skodil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 MarsaPOP TV svojo favoritko in (potencijalno) igralko v filipinskih reklamah prikazuje nerealno ker so filipinski moralni normativi kako svetlobno leto oddaljeni od naših ( pri njih se je ven letelo zaradi poljuba, kletvic, groženj, ... kar je pri nas (in Tini) vsakodnevno) In ker, kot sem že pisal, so tekmovalci še eno leto "lastnina" POP TV, so tudi pogodbe (in z njimi tudi honorarji sklenjene preko franšize BB) last omenjene TV, oni samo ščitijo svojo investicijo.Ampak ker so bili gledalci zaradi praznikov odsotni (Kanal A ni ravno satelitska postaja in jo vidi samo del Slo) so informacije o BB showu krožile po telefonu, je slika hiše BB precej drugačna kot bi si jo matična TV želela.Na "domačem" forumu BB so zahteve po Tininem odhodu v zadnjih dneh postale stalnic, štejejo ji prekrške in grde besede, nekateri zlobneži jih celo prevajajo in pošiljajo na filipinske BB forume čeprav te tam kar zbenajo, če pljuvaš po kraljici TinaMihaAndrejStaneTo je moja lista (po dinamiki in inicijativnosti) gob in gobanov, lišajev in mahov za "odstrel" Verjetno bi bil live prenos spolnega življenja zvončkov in trobentic bolj dinamičen in zabaven kot je dogajanje v hiši BB Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Verjetno bi bil live prenos spolnega življenja zvončkov in trobentic bolj dinamičen in zabaven kot je dogajanje v hiši BB ja sej. jaz pa ne mislim tko za Tino, pac pa mislim, da ona je ze dobila svoje. in to je to. po mojem je vec sans, da tipo zmaga kot pa bejba.Pa na tino so postali ostali stanovalci ljubosumni (ker je pac bla na filipinih pa ker ocitno pac ma nekaksno protekcijo al pa kao tko zgleda) in itak je odvisno od njih, koga nominirajo.ce ga/je ne, tud gledalci ne morjo glasovat. tko da ne verjamem, da bi lohk tina zmagala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Kaj a un je že uno Pa unedva sta še skup Kolk so se štrajtal, a so zdej že pobotan Tolk, da sem na tekočem... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Še en Tinin biser: **********************************************************Jasmina je Miho zalotila v spalnici, kjer je "davil purana", pokrit z odejo. Stanovalka je odvreščala iz spalnice in privreščala na vrt, kjer je Tini, Tjaši in Alenu izkričala, kaj je videla. Jasmina zgroženo: "Pečo davi purana!" Tina še bolj zgroženo: "Kaj si vidla? A prov tisto z roko?"Le katere brezročne načine samozadovoljevanja pozna Tina? Jasmini se očitno ni zdelo smiselno odgovarjati na Tinina retorična vprašanja. Tina pa je nadaljevala: "V kateri sobi? V moji? Katastrofa!" Tina pa je komentirala naprej: "Dobro, sej to je človeško. Samo, veš, kako to dela on!? Če bi koga drugega vidla, bi rekla, ajde. Ma on!"********************************************************* In je, kljub vsej zgroženosti, hotela slišati čimveč podrobnosti o dejanju čeprav bi po zadnjem stavku sklepal da on že ve kako on to počne Bi pa res rad slišal njeno teorijo o brezročnem samozadovoljevanju ! Ona v svoji brezmadežnosti verjetno obvlada tudi sex z moškim brez njegovega "purana" Očitno je Tina sigurna ne samo v svojo zmago ampak tudi v dedno pravico do hiše BB da si kar lasti sobo Miss sončnih očal je spet za neuspešno opravljeno tedensko nalogo okrivila druge, čeprav sta ob poroki prva naredila napako ravno ondva s Stanetom! Brezmadežna kraljica je, PONOVNO, zavrnila poljub.In ko so dobili hrano je, SPET, del sadja skrila in ga odnesla v sobo.Ob vseh že dodeljenih titulah ima novo, sicer že davno zasluženo a žal nikoli podeljeno, Miss dvoličnosti! Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Ravno zaradi majhnosti igrajo (tekmovalci) na karto medijske prepoznavnosti Alma je iz Bara letela zelo zgodaj, je pa znala (še vedno zna) izkoristiti svoj trenutek "slave". Dejstvo je da imajo evropske države, skoraj vsaka, vsaj nekaj mest z več prebivalci kot cela Slovenija.Težko bodo še enkrat našli 1000+ kandidatov za 12 tedenski BB show.Organizatorji so si naredili več škode kot koristi. Žalostno je da so izbrali samo nekaj nepovprečnih Slovenčkov, ki so itak odleteli med prvimi, povprečni pa kažejo dejansko stanje med prebivalci deželice: nestrpnost, fovšija, spletkarjenje, vzvišenost, dvoličnost, ...Upam da bo jutrišnja trojka popravila kar se še popraviti da Čeprav bi bila, ponavljam, menjava ekipe izza kamer tudi NUJNO potrebna!!! Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 "Hermetično" zaprta hiša BB več kot očitno pušča Včeraj dopoldan so na Kanalu A objavili da se bo vselilo nekaj novih oseb, popoldan so se stanovalci že pogovarjali kdo pride Mogoče sem kronični nejevernež, ampak ................. upam si dvomiti v sposobnosti predvidevanja in videnja bodočnosti pri stanovalcih hiše na Kranjčevi Miha si je kar naglas zaželel vsaj ene "radodajke" ker sedanje stanovalke ne kažejo navdušenja nad njegovim slačenjem v njihovi bližini, on pa ne zgreši priložnosti, čaka kdaj se grejo tuširati da se zgužva k njim pod tuš, nakar si slači kopalke in upa da ga bejbe občudujejo.In nas obdari s svojim blagim, telečje zmedenim, pogledom "Zakaj pa zdaj bežite iz kopalnice?"In potem hvali svojega "junaka", "purana", "heroja", "šampiona" ........ kot da je edini, ki ga ima je pa edini v hiši, ki si ga ne more (ne zna, noče, ...) kontrolirati eksibicionist&narcis.com Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Ma po moje so skapirali, ker so, preden je prišel Bruce, tudi mogli bajto spucat. Enako kot zdaj. Saj niso vsi neumni kot Tina ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.