Skoči na vsebino

veliki brat

cigancica

Recommended Posts

ni mi jasno kdo snuje ta BB?

me zanima ali so tudi oni takšni dolgocajtneži al kaj?

a res nimajo nobenih idej?

pa ta folk notri ne dela nič drugega, kot to, da se preklada iz postelje na kavč še dobro, da si morajo skuhati drugače bi zgnili :xx!:

jaz bi jim dala 1000 skrojenih in ne skupaj zašitih srajc na roke za sešiti, ali pa 1000 nogavic za zaštrikat,

ali pa 1000 voščilnic za naredit pa se to lahko proda in podari v dobrodelne namene,

ne morem verjet, da jih pustijo lenuharit in na ritih sedet, kot kup gnoja,

vse kar delajo je, da opravljajo in jejo,

tina pa mislim, da je še slabša od kuhinjske diktatorke,

ni mi jasno, da je ni nič sram,

če so ti slovenceljni presek SLO družbe bog nam pomagaj, :xx!:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 767
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Za dobavitelja ni sankcij, zgolj in samo za stanovalce, če "podarjeno" vzamejo in obdržijo x;)x

Kazen je nominacija ali izkljućitev, še posebno v trenutnem "Šolskem tednu" ko imajo prepovedan alkohol in cigarete (ki jih itak nimajo)

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

če so ti slovenceljni presek SLO družbe bog nam pomagaj, :xx!:

Če je to res reprezentativen vzorec, ti je Bog že pomagal, saj na primer veš, kako se reče glavnemu mestu Finske, pa kdaj približno je rovaril Napoleon, pa da se najprej obleče hlače, šele potem čevlje gor da in podobno....

Ok, to zadnje samo špekuliram, da počnejo tam notri, ostalo je pa, čeprav na meji neverjetnega, bojda res.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

sploh nom vec gledala. dons sem rpav z matranjem, cakala da bo kej druzga. tezko gledam tole opravljanje. ne res, halo! jaoj!

ne sam ta totalna abotna nerazgledanost in topoumnost, pac pa me res najbolj mot ta njihova plitkost. sej to ne mroe bit res! x:Ox

da zdravega mladega cloveka ne zanima nc razen hrane (in event. sexa), da se folk nima o cem za pogovarjat, nimajo kej pocet.

ej tacga dolcajta se po mojem svet ni videl! :zz:

ja, Tina ful hujska, je res. xrolleyesx

pa kok da je alisa vsa zivcna! x:o)x

in hiperaktivna (k se ji ne da gnilob gnilih gledat).

in to (tina) pove nad zivcno in cist hiperaktivno. in napadalno. x:px to kar uni ocita. x:o)x x:Dx

men se alisa zdi cist kul, marina (k jo tok hvaljo/hvalte vsi) me je pa mal 'razoarala'.. hit s tino potegnila, k steka, da je fajn bit prjatu, k te pac oni nominirajo lohk.

skratka, groza. ziv obup.

**

heh lenka, istocasno sva skor enak post pisali. :palec: xDDx (men ga je nekaj sr* pa tok kasnej objavil).

tocn to! :palec: xyesx :sick:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Za dobavitelja ni sankcij, zgolj in samo za stanovalce, če "podarjeno" vzamejo in obdržijo x;)x

Kazen je nominacija ali izkljućitev, še posebno v trenutnem "Šolskem tednu" ko imajo prepovedan alkohol in cigarete (ki jih itak nimajo)

Potem pa kar na delo, saj si blizu. Jaz sem trenutno še na Dolenjskem...

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

o ouch! :OO!: x:o)x

x:px onix, sorchy, ocitno si istocasno zbrisal enega svojih postov (k sta bla dva ista), kot jaz. tvojga. x:Dx

sorchy. :8): x:o)x :V: x:Ix

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nič hudega x;)x

Grem par strani nazaj (doma), na compu je še vedno v pomnilniku in copy-paste, piece of cake x:o)x

Še ena novica iz filipinskega BB x:Dx :devil: x:Dx

Njihov BB je zavrtel stanovalcem posnetke njihovega obrekovanja in ogovarjanja :vragec:

O tem da bi anš BB stanovalcem spustil sam 5 minut Tininega spletkarjena ali pa vsaj Tjašinega ali Alenovega, pa lahko samo sanjamo

Tu si lahko ogledate , kako so poslušali posnetek (sicer razumemo nič,obrazi pa marsikaj pokažejo)

http://www.youtube.com/watch?v=JWIBfhqcs84

In kako so se obnašali po tem posnetku

http://www.youtube.com/watch?v=4EmAzBErVY8

Sem videl da je bil dvakrat, pa še malo sem ga skrajšal xnckrivx

Nejc Zaplotnik

:switz: xokx

ja ta bi bla dobra! xyesx xokx

da bi jim fliknili kak posnetkec. :vragec: x:px

Picasso

Me prav zanima kako bi se kraljična ven vlekla? :vragec:

Ali pa da jim te posnetke spustijo med sobotno oddajo, ko je live prenos iz hiše in največ ljudi pred TV in na netu xrolleyesx

takrat je najbolj varno, ker so rešilci že pred hišo x:Dx x:Dx

Nejc Zaplotnik

Ali pa da jim te posnetke spustijo med sobotno oddajo, ko je live prenos iz hiše in največ ljudi pred TV in na netu xrolleyesx

x:Ox x:o)x x:Ix (:vragec: x:px xokx)

Picasso

Ne morem verjeti kaj (naj bi) stanovalci rekli o sebi xrolleyesx :

Alisa

Osebnostne lastnosti: iskrena, občutljiva, impulzivna, ukazovalna, komunikativna

Stan: vezan

Izobrazba: osnovnošolska

Poklic: natakarica

Ambicije: odpreti kakšen kul lokal ali butik

Hobiji & šport: kolesarjenje, rolanje, branje, treniranje barmenstva, sprehajanje, druženje, bordanje

Višina: 176cm

Teža: 58kg

Posebnosti: Znala sem brati velike tiskane črke, ko se bila stara 18 mesecev. Do četrtega razreda osnovne šole sem prebrala 426 otroških in mladinskih knjig.

Predstavi se:

V osnovni šoli sem veliko sodelovala pri izvenšolskih dejavnostih. V gimnaziji mi ni šlo ravno dobro. Bolj sem se odrezala pri vseh drugih stvareh. Delala sem na lokalni televiziji ter radiu. S tem sem se tudi bolj približala ljudem v našem kraju. V zadnjem letniku gimnazije se mi je odpor do šole izjemno povečal, tako da sem vse skupaj pustila. Leto dni sem bila še doma, nato sem vzela svojo culico, pobrala drobiž denarja in se odpravila s trebuhom za kruhom. Zdaj sem že dve leti v Ljubljani. Ti dve leti tudi živim s fantom, ki sem ga spoznala kmalu po prihodu. Trenutno pa se preživljam s strežbo v lokalu.

BB o Alisi:

Zasanjana Levinja se ponaša z bogatimi seksualnimi izkušnjami in se zdi, kot da živi za čutnost.

Tina:

Osebnostne lastnosti: simpatična, dokaj prilagodljiva, aktivna, delovna, ustvarjalna, zgovorna

Stan: zasedena

Izobrazba: ekonomsko-komercialni tehnik

Poklic: študentka

Ambicije: V življenju bi rada ustvarjala, kar se skriva v moji domišljiji, in organizirala razne stvari ...

Hobiji & šport: smučanje, plavanje, tek, rolanje, kolesarjenje, odbojka

Višina: 177 cm

Teža: 59 kg

Posebnosti: Sem zelo zgovorna!

Predstavi se:

Kot majhna sem bila zelo ubogljiva, poslušna in mirna punčka, kasneje pa sem se razvila v osebo z močnim karakterjem in definirano osebnostjo. Tako kot majhna tudi danes ne želim povzročati večjih nemirov in problemov svojim najbližjim, saj jih tako ali tako nikoli ne manjka.

Samo še ena primerjava:

Tina 177cm 59kg

Alisa 176cm 58kg

Suzana 174cm 64kg

Tjaša 178cm 75kg

Jaz imam 177 cm in 73 kg pa bi se upal staviti da bi edino Tina lahko nase navlekla moje hlače xrolleyesx

Na nekaterih vagah bi meni izmerili 50kg x:Dx

Nejc Zaplotnik

:O: če ima Tjaša samo 75kg sem pa jst PAPEŽ takoj zdej!!! Đizs, imeti jih mora krepko čez 80 po postavi sodeč pa četudi je 178 visoka :o|o: res bedno na kaj sem se obesila ane ampak če greš v BB-ja vsaj ne laži o svoji teži če te vsi nago gledajo, že jst s +15 kg nebi nikoli tako debela zgledala pa sem dosti nižja od nje xrolleyesx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

pa četudi je 178 visoka

ne cetudi, ampak ravno zato. x:)x

saj ima mini debel clovek manjso tezho kot velik debel clovek.

res je, da tezha ni nujno tolk odvisna od SAMO debelosti.

moja frenda je manjsa od mene, bolj suha, pa VEC tehta. ker ima mocnejse kosti, sklepe (ma en kolen za dva moja xDDx).

tud tistele hlace Onix.....

teb se zdi, da bi recimo men ble prav, jaz pa grem stavit kar ces, da bi opletale na men totalno.

k je frend, k je cisti suhec, mi dal 1x svoje premajhne hlace, pa ni mogel verjet, k sem plavala v njih - zhenske imamo drugacno postavo in tud ce je tipo se tok suh, ma drugacno konstrukcijo (hvalabogu x;)x x:px).

res pa je, da pri Tjasi niso sam kosti pa sklepi, ki so tezki.

cudn da se je privlekla med onimi spagami.

vseen pa se mi ne zdi kul, da ji je BB dal nalogo izvajanje striptiza. se mi zdi neokusno pa mal podlo.

Picasso

Sem imel v mislih moje usnjene hlače x;)x tam je samo pas pomemben, boke in noge itak lahko zategneš s štrikci ob strani

one size fits all

Marsa, ti si itak suhcana, samo verjet tega nočeš x;)x ker ocenjuješ samo ravnino trebuha x;)x ta je pa precej odvisna od telesnih predispozicij in (sicer tudi, a vseeno manj) od števila "trbušnjakov"

Nejc Zaplotnik

Blond kokoški spet nič ni jasno xrolleyesx

BB jim lepo razloži da dobijo 96 eur namesto 121 eur, ker je Alisa imela 3 kazni, Stane in Tina pa po eno!Vsaka kazen je 5 eur.

Ona pa pošlje (kot ponavadi, ne gre sama urediti zadev, ki jo zanimajo ali pa si jih želi) Alena v spovednico xrolleyesx

Seveda sta pri izbiranju najglasnejša dva, ki sta proračun zmanjšala, Alisa je modro tiho in se zaveda da nima pravice (moralne seveda) do izbora.Čeprav so končni znesek delili enako na vse stanovalce, ne glede na prispevek k zmanjšanju.

Ker se pa o pogovorih v spovednici zunaj NE SME govoriti (ravno Alen je že bil kaznovan zaradi tega), ji sedaj ni jasno zakaj ji ne sme povedati kaj je slišal!

Je pa to normalna reakcija BB, ker se je to dogajalo v live prenosu in bi moral Tino očrniti tudi pred gledalci.Zato tudi Miss sončnih očal ni razumela, ko je BB to prvič povedal (zelo nahitro in momljajoče).

Ker če bi kdo kraljici omenil da je svoji 2 škatli in pol čikov že pognala, bi revež pristal na urgenci (če ji je simpatičen, drugače pa kar na drugi strani Kranjčeve, v Plečnikovih vežicah)

Nejc Zaplotnik

močno,močno upam,da se bo začel krog njenih pudeljčkov ožiti in ko bo ostala sama z novoselci...takrat grem v nakup

kartice x:px x:px x:px

Prav zanimivo,da je tako v hiši kot zunaj nje,nihče ne mara.Razen,no ja to se že spodobi,njene mame.

Marsa si ti videla Tjašo ko je plesala striptis?Nagravžno! :xx!:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Pa sej to ni za nikamor :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: xrolleyesx

Po Tinini pritožbi je BB dvignil proračun na 101 evro :eek:

Seveda izven live TV prenosa :o|o: ona očitno ve nakaj kar, razen nje in BB, nihče drug ne ve xrolleyesx

:sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Ona, očitno, ker druge razlage ni oziroma je ne dobimo, svoje grehe "oddela" BBju v spovednici, v tradicionalnem duhu tovrstne institucije :xx!:

Še malo pa bodo dosegli, da bodo po vseh mestih v Slo plakati "Bojkotirajte prevaro POP TVja imenovano Big Brother", ta ideja se je že pojavila na različnih forumih, na uradnem seveda take teme, kot tudi vse predloge (in ne samo kritike) zelo ažurno BRIŠEJO :sori:

Kot da bi denar dobijali od nekod drugod in ne od gledalcev.

Nejc Zaplotnik

Še malo pa bodo dosegli, da bodo po vseh mestih v Slo plakati "Bojkotirajte prevaro POP TVja imenovano Big Brother", ta ideja se je že pojavila na različnih forumih, na uradnem seveda take teme, kot tudi vse predloge (in ne samo kritike) zelo ažurno BRIŠEJO :sori:

Še vedno se bo našl par taužnt bebcov, če ne drugi, pa prjatli od vpletenih, ki bodo sodelovali. :o|o:

Ampak je res fajn, da tkole komentiraš, k men se res ne da gledat. :U: x;)x

Kadarkoli pogledam me znervirajo xrolleyesx in potem tu izlijem svoj žolč xnckrivx

Ko bi drugi izlivi bili tako pogosti xwizardx xcrossfingx

Nejc Zaplotnik

Pravkar napisano na nekem forumu :inocent: :xx!:

' 0.05.2007 at 16:49

Tina je favoritka, ker je bilo tako zmenjeno. Eden od sponzorjev BB ali vodilnih je tudi baje Hrvatič Rajko (Tinin ljubimec) in ker so zraven veliki denarji naj bi Tina zmagala. Dosedaj nisem polagala velike pozornosti tej informaciji, ampak kar se sedaj dogaja s ščitenjem Tine pa bi morda utegnilo biti res. Ta informacija ni preverjena, ampak kakor sem že rekla bi utegnila biti resnična, saj Tina na celi črti krši pravila hiše BB. Ne pozabimo da so v tem šovu v igri veliki denarji 'konec navedbe.

Pri 400 podpisih,da gre Tina iz hiše,se BB obnaša kot,da mu nihče nič ne more.Verjetno bo to držalo.

Nekako mi ne gre iz glave,da se dogaja nekaj, za kar smo bili prepričani,da je že davno mimo.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

č.v.e.k.a.

Deželica vseeno spada pod Balkan in take zadeve so globoko zakoreninjene :xx!:

Enostavno se Tine ne upajo niti nominirati, ker bi letela ven z 10 000 glasovi prednosti, oni pa bi izgubili sponzorska sredstva.

Zgodba s Tininim fantom je tudi na majavih nogah, spoznala naj bi ga malo pred odhodom v BB hišo, torej je sedaj več tednov odsotna kot naj bi bila skupaj v dnevih xrolleyesx

Se je pa Tina zagovorila v pogovoru in rekla da ima DOMA uokvirjeno skupinsko sliko s Filipinov :eek:

To je žalitev za franšizo Big brother, kršenje pogodbe, .......... ampak dokler Tina nekoga ne ubije, bo v hiši in BB ji bo popuščal (in pri gledalcih "popušil")

Čeprav bi verjetno tudi v primeru umora posnetki izginili.Tehnične težave so pač pogoste xrolleyesx

Nejc Zaplotnik

Uuuuu, če je pa Tina s Hrvatičem, se morm pa jst pol kr z njo spoprijateljit, k men je pa Plestenjak všeč, pa bomo lohk pol na double dejte hodil. Ta velke sončne špegle sm si že kupla, sam še kis začnem pit, pa bruhat, pa sm na konju. x^x

Jančiiiiiiii, prihajaaaaaaaam. xflirtx x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...