č.v.e.k.a 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 je Hrvatič identičen z Željkom katerega omenja Tina?Veš kaj me še zanima?Zakaj Tino kličejo Tina če je v resnici Đurđa in jo njene sostanovalke takotudi kličejo.Vem,da je bosanskega rodu pa vendar?Zakaj zanikati svoje pravo ime?Nič mi ni jasno.Vem ja,da Tina mimogrede izdaja skrivnosti. Opaziti je bilo nove pramene v laseh,nove obleke itd.itd....občasno,posebej kadar imam časa na pretek, kot danes, čekiram njihov forum Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Đurđa je po mojem nadimk. Ampak ji pa paše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Pravkar napisano na nekem forumu :xx!: ' 0.05.2007 at 16:49Tina je favoritka, ker je bilo tako zmenjeno. Eden od sponzorjev BB ali vodilnih je tudi baje Hrvatič Rajko (Tinin ljubimec) in ker so zraven veliki denarji naj bi Tina zmagala. Dosedaj nisem polagala velike pozornosti tej informaciji, ampak kar se sedaj dogaja s ščitenjem Tine pa bi morda utegnilo biti res. Ta informacija ni preverjena, ampak kakor sem že rekla bi utegnila biti resnična, saj Tina na celi črti krši pravila hiše BB. Ne pozabimo da so v tem šovu v igri veliki denarji 'konec navedbe. Pri 400 podpisih,da gre Tina iz hiše,se BB obnaša kot,da mu nihče nič ne more.Verjetno bo to držalo. Nekako mi ne gre iz glave,da se dogaja nekaj, za kar smo bili prepričani,da je že davno mimo.Hudo! če to drži, potem BB postane takoj zanimiv zame, ker postane odkrivanje barabije. Zakaj pa ne bi bilo vse že vnaprej zmenjeno? Plavuša zmaga oni pa jo prodajajo naprej in nazaj.... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Kolk kdaj uspem ujet.......bom uporabil njihovo izrazoslovje......mi gre tina najbl na k.......miha pa najmanj......pa davljenje purana itd. gor al dol, ma da ga davi bemu vsak dan 3x, pubec 21 let al kolk .......pa stalno je nominiran........men pa se sploh ne zdi blematičn, mulo pač Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Po mojem se folk tudi malo izmišljuje. Mi je kolega pribil, da je slišal, da je bojda una blond tekmovalka odgovorila na vprašanje: Kaj bi se zgodilo, če ne bi bilo več Lune?, da bi potem pač večno živeli podnevi, ker ne bi bilo teme. Tole je malo preveč tudi za nekoga, ki meni, da je Tito umrl 1990, pa ostale fore...Ne vem, od kod jim take..... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Kolk kdaj uspem ujet.......bom uporabil njihovo izrazoslovje......mi gre tina najbl na k.......miha pa najmanj......pa davljenje purana itd. gor al dol, ma da ga davi bemu vsak dan 3x, pubec 21 let al kolk .......pa stalno je nominiran........men pa se sploh ne zdi blematičn, mulo pač Miha je najmanj problematična osebnost v hiši norcev Antoninus,v akcijo . V igri je in vedno bolj bo :$$: :$$: :$$: drobtinice naj bi priletele tudi klicateljem na dano številko.Torej veselo na delo Tule pa je zaželjeno,tisti,ki oddajo spremljate,da glasujete.Vzporedno glasovanje. vzporedno glasovanje Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 V "Šolskem tednu" so imeli tudi temo Skrivnosti sveta in je bilo eno od vprašanj tudi "Kaj bi se zgodilo, če bi nam vesoljčki ukradli Luno?" Jaz info bolj ali manj pobirami iz posnetkov in arhiva BB, ker gledanje live prenosa je Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Antoninus,v akcijo . Hm...kakšno akcijo bi imela? Jaz bi rad še kake posrečene izjave, da se malo nasmejim pred spanjem... V "Šolskem tednu" so imeli tudi temo Skrivnosti sveta in je bilo eno od vprašanj tudi "Kaj bi se zgodilo, če bi nam vesoljčki ukradli Luno?" Jaz info bolj ali manj pobirami iz posnetkov in arhiva BB, ker gledanje live prenosa je A clo kartico ima tale Onix. No ja, čisto razumem. Tudi jaz ne bi hotel gledati. Bi pa z veseljem pogledal kolaž takšnih izjav. LOL, a potem je celo res tisto z Luno in temo? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 ampak tale si zasluži nagrado.Našla na BB forumu JAKUZZI V jakuzziju sedijo opravljive vranein čakajo, da pride kurir, njihov Stane.Na sredini sedi madam infantilna,poleg nje kokodaka kolegica obilna. Stanko priteče ponosen sam nase,Tinca veš kaj?, No hitro povej prase !Janez je reku: Ma kaj ste vi mone?Jst pa ž nam jedu plesnive limone ! Joj Stanči, kužek moj zlati, se bojim.Kaj, če od starga eno okrog ušes jaz dobim ?Tinca ljubezen, nehaj drhteti,zate pripravljen jaz sem umreti ! Ma seljo zabiti, stare ljudi daje psiha,veš, da je ta še slabši kot Miha !Kaj, če se mu še enkrat strže ?On lahko vame Margerino še vrže. Kit hitro ustane ji v lica pripeka,v jakuzziju takoj naredi se oseka.To je pa višek, ne morem zdržati,nervoza me daje, se ne morem še usrati. Stane, daj glas, pokaži zobe,naj oni vidijo, kako pri nas gre !Stane zalaja, iz ust cedi se mu slina,nagarbal bo starga, ker mu tako rekla je Tina Tinina pamet O filmihTina:"Hanibal je glavni igralec v Jagenčki obmolknejo"Tina: "Hanibal je meni ful dober igralec"Tina:" No ta igralec ... Entoni ... Entoni Opkins" Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Miha je najmanj problematična osebnost v hiši norcev vzporedno glasovanje Mah ne vem če je k ne sledim, sam uzput, tak se mi je zazdel.......sploh k si bl pozorn nanj k je stalno na udaru....... Sn glasoval za.......andreja Zanimiva ikonca, čveka Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Mick ,napak si glasoval Tale je pravi (prepis z foruma,da se še malo nasmejete. ANTONIO Čau, sem Alen, Antonio za vas,prepoznaven po tem, ker najmanj imam las.Ljudje si mislijo, da sem bolj glup,saj imajo prav a znam biti prav strup ! Preden prišel sem v slovenski Be Be,pregledal italijanske sezone sem vse.Sedaj vem kako grejo stvari,zato sem ves sluzast, da se kar cedi. V hiši sem največji šaljivec,visoko kotiram tudi kot opravljivec.No tu me sigurno Tina prekaša,po postavi pa sem nasprotje od Tjaša. Iskreno upam, da se mi bo izšlo,ker rabim denar za Nino O.,da jo odpeljem tja do Urala,kjer se bova strastno dol dala. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 V "Šolskem tednu" so imeli tudi temo Skrivnosti sveta in je bilo eno od vprašanj tudi "Kaj bi se zgodilo, če bi nam vesoljčki ukradli Luno?" Jaz info bolj ali manj pobirami iz posnetkov in arhiva BB, ker gledanje live prenosa je Ja,takole je to pokomentirala Tina: 'Pa kaj,če ne bi blo Lune bi hodil podnevi spat' Si mislil to? Ves dan se že režim na njen račun. Tudi tale ni za spegledat: Alisa:"Whoopi Goldberg nima nič obrvi"Tina:" Ma je ne ziher jih ima"Alisa:" Ne jih nima"Tina:" MA ja, mogoče ma tako svetle, da se jih ne vidi"Alisa:" Sej je vendar črnka" Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Mick ,napak si glasoval Tale je pravi (prepis z foruma,da se še malo nasmejete. ANTONIO Hehe, ma ja, bi reku, ja.......sam če je pa andrej tkooooooooooo dolgooooooooooooooočasn Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Onix je dobil kartico ampak bi zraven moral dobiti še kako veeeeeliko škatlo Apaurinov, da bi lahko ta "neomejeni" dostop uporabljal Sem pa našel en free link za srbski VIP BB zvezdniki, malo starejši vsaj bi znali biti bolj zanimivi BB je štartal v soboto in so še sveži in spočiti VIP Big Brother Srbija live stream VIP BB Srbija info V hiši so, med drugim: - Saša Ćirčić - ex-nogometaš (Aston Villa, Bolton, Partizan, ...), sedaj angleški upokojenec (model je letnik1972 ), bojda znan tudi po izjavah tipa "Ko sem depresiven grem ven in spičim 10-15 000 funtov in se počutim bolje" - Peđa D'boy - ex muzičar, enkrat v '80tih je imel hit Jugoslovenka - Big Lale - show man in čarodej-iluzionist artist - Dragan Marinkovič - igralec, showman, ex žigolo, rad posluša Rammstein in Miloša Bojaniča in igranje na glavniku - Gordana Sekulić - pevka, največji hiti: Gaćice in Sexy biznismen Izbral sem samo take, ki imajo kakšne zabavne izjave, ampak tu so še manekenka, par igralk,pa kakšen mlad maneken, itd, 12 ljudi v starosti od 19 - 58 let, tako da naš Janez nekako ni najstarejši v zgodovini BB kot so ga napovedovali. Ogled je na obeh povezavah brezplačen, čeprav se oglašujejo kot uradne povezave očitno so od sponzorjev dobili zadosti denarja in se zanašajo na množično glasovanje Če bo kaj zabavnega bom sporočil - Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 jah Tina je glavna kar se anekdot tiče .Tudi tale ni od muhc.Naj povem,da jih je BB brisal z foruma.Tele sem si že včeraj,intuitivno,kot da bi vedela,da ne bodo dolgo na forumu,shranila.Nasmejala sem se jim do solz in ne vem zakaj brisati nekaj kar ljudje beležijo medtem ko gledajo'v živo' copy paste Tjaša sparšuje Tino o glavnih mestih.Tjaša:"Glavno mesto Grčije?"Tina:"Kreta!"Tina:"Atena!"Tina:"Atene!" Po mojem se folk tudi malo izmišljuje. Mi je kolega pribil, da je slišal, da je bojda una blond tekmovalka odgovorila na vprašanje: Kaj bi se zgodilo, če ne bi bilo več Lune?, da bi potem pač večno živeli podnevi, ker ne bi bilo teme. Tole je malo preveč tudi za nekoga, ki meni, da je Tito umrl 1990, pa ostale fore...Ne vem, od kod jim take..... Dobro,da je samo po tvoje.Mislim,da vso resnico vedo tisti,ki gledajo 'v živo'. Tina je v zvezi z Luno odgovorila kot sem napisala.Ima pa 1001 odgovor tako,da je težko da bi dva,ki oddajo gledata, povedala enako. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Dobro,da je samo po tvoje.Mislim,da vso resnico vedo tisti,ki gledajo 'v živo'. Tina je v zvezi z Luno odgovorila kot sem napisala.Ima pa 1001 odgovor tako,da je težko da bi dva,ki oddajo gledata, povedala enako.Ja, že ugotavljam da kamorkoli postavim mejo standardov te zadeve, je vedno previsoko. Ti kar verjamem. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Ja, že ugotavljam da kamorkoli postavim mejo standardov te zadeve, je vedno previsoko. Ti kar verjamem. copy paste 'Ene se še spomnim od glavnih mest. Glavno mesto Kolumbije? Tina: "Kolumbija, Kolumbijaaaaa... To je uni - Koreba."' Tole naj bi bila' študentka turistike' mislim... bolje,da nič ne mislim Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 OK, danes sem clo gledala celo oddajo in tam je Tina napizdevala Staneta, da je kao čuden ker še nikoli ni slišal kaj pomeni "plačati v naravi" ma res kravo jedna od žene, al pa če bi se ona najprej naučila da se reče "plačat v NATURALIJAH" j*, potem pa drugim pamet solila in kako je to poniževalno --- fak pa ti si res Stane čudn, ti pojma nimaš za pol stvari kaj pomenijo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 ponižuje in pocenjuje vse po vrsti zato tudi prihaja do konfliktov.Da je Tinin IQ na ravni sobne temperature sploh ni težko spregledati. No tale je tudi posrečena copy paste: 'Se vrne Tina s Filipinov in pove, da je bila marioneta (besede mažureta očitno ne pozna).' Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Mogoče je celo BB začel razmišljati z zgornjo glavo glede Tine Zdaj že na prvi strani BB objavljajo njene citate: Tina je svojim domačim sostanovalcem razlagala, da so na Filipinih plesali polko in so bili oblečeni v POLJSKE obleke. Se vrne Tina s Filipinov in pove, da je bila marioneta. Mi smo jo videli oblečeno kot mažoretko...Hmmm Kje so sploh Filipini?Tina: "Ne vem, ampak tam je zdaj toplo"Pol ure kasneje se je razburjala, ker ni imela prostora za bundo! Stane Tini, ko se ta pakira za Filipine: "Zakaj pakiraš dve pižami?" Tina: "Ma eno, če bo mrzlo, drugo pa, če bo vroče. Kaj pa veš..." Stane in Miha sta Tini pokazala dva Alenova obraza. Spomnimo se, kakšne komplimente je Alen delil svoji sostanovalki že pred odhodom na Filipine. Tina je bila prepričana, da jo Alen iskreno hvali in spodbuja. Zato so jo "novice" toliko bolj prizadele. Tina o Alenu: "Najbolj nedolžna duša se mi je zdel tle not .. a največji taktizer!" Tjaša je dodala, kako zelo sta se s Tino obremenjevali, ko je bila "nedolžna duša" prvič nominirana. Tina: "Zdej na koncu pa nož v hrbet!" Miha ji je povedal, da je tudi sam dobil nož v hrbet. Tina: "To je podla igra, on je to namerno delal, in tu ni opravičila. Zame ne obstaja več!" Prava se je oglasila glede podle igre, po njenih merilih se z njo nihče več ne bi pogovarjal v hiši BB, pa tudi zunaj verjetno ne Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Kit hitro ustane ji v lica pripeka,v jakuzziju takoj naredi se oseka. ne me j..... PS: ne spremljam več BB, ko bodo kokoš spucali iz bajte, naj mi nekdo javi. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Pravkar napisano na nekem forumu :xx!: ' 0.05.2007 at 16:49Tina je favoritka, ker je bilo tako zmenjeno. Eden od sponzorjev BB ali vodilnih je tudi baje Hrvatič Rajko (Tinin ljubimec) in ker so zraven veliki denarji naj bi Tina zmagala. Dosedaj nisem polagala velike pozornosti tej informaciji, ampak kar se sedaj dogaja s ščitenjem Tine pa bi morda utegnilo biti res. Ta informacija ni preverjena, ampak kakor sem že rekla bi utegnila biti resnična, saj Tina na celi črti krši pravila hiše BB. Ne pozabimo da so v tem šovu v igri veliki denarji 'konec navedbe. Pri 400 podpisih,da gre Tina iz hiše,se BB obnaša kot,da mu nihče nič ne more.Verjetno bo to držalo. Nekako mi ne gre iz glave,da se dogaja nekaj, za kar smo bili prepričani,da je že davno mimo. Za zgornje informacije ne jamči nihče, sigurno pa je da je gospod Rajko Hrvatič POGREŠAN Na koncu se bo, vsega sposobna, Policija spravila na gledalce BB, ker naj bi ga ugrabili Mogoče, ampak samo mogoče, moj zgornji komentar ni ravno "na mestu", ampak, kakor si kdo postelje, tako bo spal in, če si ustvariš veliko sovražnikov, bo prej ali slej eden preveč. Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Sej ne bi rad komentiral, sam Rajko pa ja ni šans da bi si ob tolikih babah ki ga obletajo zbral ravno tole Tino, mal mi je čudna ta, ker vem da glih slabega okusa za ženske ni nikoli imel http://24ur.com/bin/article.php?article_id...w_media=6044925To je edini člen, ki manjka v verigi logičnega sosledaj, ja. Imam pa še eno teorijo, da so v bistvu gledalci poskusni zajčki kakšnega zlobnega psihološkega inštituta, ki pod pretvezo reality showa preučuje prag tolerance opazovanja kakih mentalnih eklips in podobnega....Da bodo vedeli, koliko umskega dela odslej vlagati v prime time program... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Glavn, da je Miha ostal...... pa da bo Tini lohk nagajal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Glavn, da je Miha ostal...... pa da bo Tini lohk nagajal Nič ne bo Mick.Miha se je pričel precej prilagodljivo vesti.V prid Tine,seveda.Bomo čakali,bomo čakali....BB niti ne morem,niti nimam volje kaj dosti spremljati vendar,ko bo na vrsti Tina, se bodo sesuvali fon.centri Toliko zlobne pregnanosti v eni osebi,še nisem videla. Onix Tina pač ni vredna kakšnega podobnega tveganja.Boljša zamisel metanje jajc čez ograjo Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.