girly 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Sva včeraj gledali s Piko. Razočarana. I quit. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Jao a bo kdo že nominiral to Tino, ki ima vedno prav in je vedno dominantna in je vedno vse naj naj. Aja pa Miha mi je postal največji care v hiši, ker se celo upa postavit zase in izrazit svoje mnenje za razliko od nekaterih drugih tam notri. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Nič ne bo Mick.Miha se je pričel precej prilagodljivo vesti.V prid Tine,seveda.Bomo čakali,bomo čakali....BB niti ne morem,niti nimam volje kaj dosti spremljati vendar,ko bo na vrsti Tina, se bodo sesuvali fon.centri Toliko zlobne pregnanosti v eni osebi,še nisem videla. Onix Tina pač ni vredna kakšnega podobnega tveganja.Boljša zamisel metanje jajc čez ograjo Verjamem.Skupek abotnežev,katerih reakcije kaže neka TV je to.Gledam jih samo zato ker vem za njihova astro.znamenja in jih počasi razčlenjujem s psihološkega vidika.Uživala sem se kako mimo sta se pogovarjala Alen in Marina.Oba Vodnarja po znamenju pa vendartako različna,da niti sama nista vedela,da so Vodnarji,po značaju,vzdržaljivosti itd....zelo različni. No ja,gledala bom še in napopala kakšno cvetko. Tudi tale ni za vreč proč KRALJICA Suha prekla štrlečih ušes,med enim in drugim praznina je vmes.Pravi, da krasi jo lepota,a po moje izstopa njena trdota. Rada opravlja po cele dni,zaradi nje pregovor o blondinkah živi.Na Filipine jo je ekipa BB poslala,tam je Tita 10 let prepozno pokopala.Kako dobro ji angleščina gre, nam samo dejstvo pove,da filipincem naznanja,kako slovenci Italijanom čistimo stanovanja. Matematika ji gre super in mega,nagrado bi dal ji še sam Jurij Vega.če jo vprašaš, Kje je Zagorje?Tam pri Madžarski, tam kjer je morje. BB prosim te daj se nas usmili,naj ta hripav glas malo manj cvili.Ma ne moreš, ne štekam, ke grave,mi več ne moremo gledat te ...... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Če se slučajno najde kak Tinin oboževalec: http://www.boomfoto.com/" target="_blank">BoomFoto</a> Klikni Model Book Drugače pa tale tedenska naloga "Kile gor, kile dol" mi je pa mal hecna Razdeljeni v skupine, eni se morajo zrediti za 7kg, eni shujšati 7kg, Tina in Stane pa morata na koncu naloge skupaj tehtati enako kot na začetku Tina se mora zrediti enako kot Stane shujšati ni mi jasno če MORATA imeti kakšno razliko v teži moram pobrskati in pogledati Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Evo, dons bom pa jaz tud tole gledala z enim učem.. glih uspela ujet.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 ne me zdej tukile razočarat... hmal bo 24 ur brez posta v braderju... demo, demo... kir je kiro... ajmo... raport... živleje Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 Še vedno vse po starem :xx!: :xx!: :xx!: Dvojna merila za kraljico in njenega princa so stalnica Če reče Pero da prst črnca v mleku naredi kakav je to avtomatično kazenska nominacija, tudi če ni nobenega temnopoltega v bližini Če pa Miss sončnih očal izjavi da so vsi Bosanci STOKA (živina) in da jih lahko zdravi tudi veterinar, ker je za njih vseeno, BB tako izjavo presliši in ne kaznuje, pa čeprav je izrečena ob nekomu, ki je v balkanski vojni izgubil velik del moških sorodnikov!!! Raje se bo ukvarjal s spletkarjenjem in podpihovanjem narodnostne nestrpnosti.To da Tina ZAHTEVA "da se priča srpski" je tudi sprejemljivo. POP TVjevski gnoji so s tem direktno v sporu s Kazenskim zakonikom in Ustavo RS, ampak oni in njihova kraljica si to lahko dovolijo, ker za njih ne veljajo enaka pravila in zakoni kot za nas navadne smrtnike. Big Brother na Kanalu A ni samo prevara, ampak tudi hujskaštvo in načrtna goljufija!!! Tino ven iz hiše BB in iz Slovenije, naj zgine na Filipine, po parih mesecih bi jo itak izgnali zaradi hujskanja in podpihovanja nestrpnosti!!! Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 Onix,strinjam se z napisanim vendar, če nad Tino res bdi ,do nedavno pogrešani in umorjeni bogatašRajko Hrvatič potem smo na celi črti opleli in je tale BB ena velka farsa. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Fakkkk, gnoji!!!Sramota, sramota. :xx!: Fak ej, saj ne spremljam tega gnoja, ker TV itak ni del mojega življenja, ampak tako podlo ... Namesto, da bi te cefizlje stisnili za vrat, država raje teži novinarjem. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Če pa Miss sončnih očal izjavi da so vsi Bosanci STOKA (živina) in da jih lahko zdravi tudi veterinar x!xne morem verjet! a to resno al kaj?? a prav mi smo vidl (al so eni rekl, k majo kartico al pa kej)?? ... ma ne sledim vec.... je tok dolgcas..... pa spet sta nominirana edina 'zanimiva', k je vsaj kaj lajfa blo od njiju.dolgocajtnezhi najvecji pa ostajajo.razen Mihata.. ma on je se najbolj dbest, one knjizce gor al pa dol. sam tale tina pa... neverjetno! men se v zacetku sploh ni zdela tok grozna... pac mal... hm.... mal pac... nerazgledana in podobno, mal blont no. ampak tole, cist brez vsakrsnega nivoja, tok mlada punca pa na ravni najbolj primitivne opravljive in zleht stare vjestice.... sramota, da je riba! cist nc socutja pa tega...recimo sonja je bla kar tipicna.Kot je Pero rekel (se je izkazal da so ble preroshke besede), je s Sonjo odslo se tisto malo humanosti, kar je je blo not... In kaj me briga, kaj ena najbolj mozno brezvezna Tjasa pocne v lajfu (itak pa vem da se valja al pa je). eh ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 x!xne morem verjet! a to resno al kaj?? a prav mi smo vidl (al so eni rekl, k majo kartico al pa kej)?? Ko bi vsaj pustili take izjave samo na netu Zadeva je bila v včerajšnji oddaji na Kanalu A Skupaj s posnetkom Alise v spovednici, ko se je nad temi besedami pritožila in, med jokom, razložila svoje občutke glede Tine in njenega odnosa do neSrbov Zelo žalostno da morajo nekateri hišo zapustiti zaradi žalitve, ki ni užalila nikogar od prisotnih (gledalci jih očitno ne zanimamo), nekateri pa svojo nestrpnost in sovraštvo mirno širijo naprej in so celo privilegirani :sick: :xx!: Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Zamero je povzročil krajši dialog v jakuzziju.Tina: "Veš, kje ti lahko odpreš ordinacijo? Sredi Bosne!"Stane: "Tam lahko zdravim vse, ljudi in živali."Tina: "Prineseš še stoko zraven. Pregledajte še njo. Nešto nije u redu."Stanovalci so opazili, da se je Alisa kmalu zatem zaprla vase, toda nihče ni vedel, kaj je narobe. Nihče se ni potrudil, da bi jo vprašal. No, Miha je poskušal, pa mu je spodletelo. Stane glede izmikanja pogledov med pogovorom z Aliso: "Zanalašč to se ne dela tule. Veš, kako smo bli Alena navajeni? Alen se je gledal v špegu, pa se je z nami vsemi pogovarjal." Miha: "Jaz hočem, da se to razčisti, ker mene dela živčnega. Jaz sem nervozen, ko jo gledam. Se moramo nujno pogovorit!" Morda so se bali, da jih bo Alisa ugriznila, kajti do pogovora ni prišlo, pač pa so se stanovalci praskali po glavah, tuhtali in ugibali. Uspelo jim je našteti zavidljivo število razlogov za Alisino slabo voljo in na njih so tudi obsedeli.iz 24ur.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Zamero je povzročil krajši dialog v jakuzziju.Tina: "Veš, kje ti lahko odpreš ordinacijo? Sredi Bosne!"Stane: "Tam lahko zdravim vse, ljudi in živali."Tina: "Prineseš še stoko zraven. Pregledajte še njo. Nešto nije u redu."Stanovalci so opazili, da se je Alisa kmalu zatem zaprla vase, toda nihče ni vedel, kaj je narobe. Nihče se ni potrudil, da bi jo vprašal. No, Miha je poskušal, pa mu je spodletelo. Stane glede izmikanja pogledov med pogovorom z Aliso: "Zanalašč to se ne dela tule. Veš, kako smo bli Alena navajeni? Alen se je gledal v špegu, pa se je z nami vsemi pogovarjal." Miha: "Jaz hočem, da se to razčisti, ker mene dela živčnega. Jaz sem nervozen, ko jo gledam. Se moramo nujno pogovorit!" Morda so se bali, da jih bo Alisa ugriznila, kajti do pogovora ni prišlo, pač pa so se stanovalci praskali po glavah, tuhtali in ugibali. Uspelo jim je našteti zavidljivo število razlogov za Alisino slabo voljo in na njih so tudi obsedeli.iz 24ur.com Ta "povzetek" je, v duhu Orwelovega Velikega brata, skrajšan in prirejen v oddaji so pokazali pogovor in Alisino reakcijo na ta pogovor, kot tudi to da se je Stanetu osebno pritožila na njegove besede on pa se je nasmejal in rekel da je to samo zajebancija Za nekoga, ki ima srbske korenine je to, mogoče celo, zajebancija, ampak če so korenine iz Bosne in je punca v vojni izgubila velik del moških sorodnikov to ni več zajebancija ampak žalitev in poniževanje!!! In to na komercijalni TV, ki si s tem hoče dvigniti gledanost v tej državi je denar močnejši od zakonov in Ustave Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 jst Aliso poznam in glede na to, da vem iz kakšne družine prihaja, kakšna vez je med člani, vem da jo je tole resnično lahko prizadelo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 jst Aliso poznam in glede na to, da vem iz kakšne družine prihaja, kakšna vez je med člani, vem da jo je tole resnično lahko prizadelo... Saj jo je prizadelo! In se je šla tudi pritožiti BB, ampak so se pri ProPlusu očitno odločili zadevo dati v javnost in danes zbirajo reakcije (upam vsaj) Mogoče bodo celo oba kazensko nominirali, ampak šele v petek in, kot je bilo v primeru Pero/Miha, NE BODO resetirali glasov, ki sta jih prvonominirana dobila med tednom Ampak Tina bo tudi, če jo nominirajo v soboto ob 20:00, ob 21:45 imela sama 20 000 glasov za odhod Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Ma nej to Tino vrzejo ze vn..Prov agresivna je.. na zacetku..niti ni bla tok zoprna.. sam zdej se ji pa cist blede..pa stistimi čiki.. mori.. primitivka.. evo zame so pa ljudje k ne zdržijo brež čikov.. res primitivni..da morjo skos neki vlečt..k da cuzajo še pr mamici no ja ona govori tko o bosancih od nje mat pa še Slovensk ne zna.. ni mi jasn.. ma glup folk.. žalostno je to.. da ena oseba.. potegne za sabo.. tok folka.. Res ne znajo razmislat z svojo glavo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 YEEEESSSSS !!!!!!! :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: Kazenske nominacije 16.05.2007 13:30 Danes ob 16:20 ne zamudite vklopa v živo na Kanalu A, ko bo Big Brother kazensko nominiral tri stanovalce, zaradi žaljivih rasnih pripomb. Big Brother je do danes kazensko nominiral že več stanovalcev. Prve kazenske nominacije sta si prislužila Miha in Pero, ker sta kršila pravila. Pravila so jasna. Vsaka oblika nestpnosti v hiši Big Brother je prepovedana. In izjavi Mihe in Pera, še posebej, ker sta bili izrečeni, ko Brucea ni bilo zraven in v jeziku, ki ga ne razume, sta bili nestrpni, četudi morda izrečeni v šali. Kar je za nekoga šala, je za drugega lahko žalitev! Kazensko pa je Big Brother nominiral tudi Alena, ker je stanovalcem govoril, kaj se je z Big Brotherjem pogovarjal v spovednici.Kdo in zakaj bo nominiran danes, boste izvedeli ob 16:20 na Kanalu A!Izdamo vam le to, da so se nekateri stanovalci zopet obnašali žaljivo.(24ur.com) Sicer lepo da so se pri ProPlusu odločili popraviti vtis o toleriranju nestrpnosti ampak vseeno to počnejo z drugo žalitvijo!!!!!Po njihovem mnenju so Bosanci zdaj druga RASA in ne druga NACIONALNOST A ima kdo od njih (zaposlenih pri ProPlus d.o.o.) sploh končano osnovno šolo?Glede na "bisere" ki jih pišejo in dovolijo je Tina za njih mali Einstain in, posledično, tudi liderka in kraljica Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Kazensko so nominirali Tino, Staneta in, kdo bi si mislil spet je nominiran Miha model bo postavil rekord, moram pogledati, če je bil sploh kak teden da ni bil nominiran (7x x!x ) Zdaj je, po mnenju stanovalcev, za kazenske nominacije kriva Alisa nominirani se sploh ne počutijo krive in se jim zdi to čisto sprejemljiva zabava.In da se niso prvič tako zabavali.Jasmina je tudi bila užaljena, če se je grdo govorilo o Romih, ampak so se udeleženi (Suzana) opravičili, kar pa Stane ni naredil!Nihče niti ne omenja da sta se Miha in Pero tudi "nedolžno" zabavala, pa sta tudi bila nominirana Zdaj se Tina že dere v srbščini in joka, da ona pa "svojih" ne bo žalila. In trdi da jo je Alisa užalila, ko ji je na zahtevo "Pričaj srpski" odgovorila "Ne pričam srpski" Ker Tina ne loči niti naglasov, kaj šele ekavski in ijekavski dialekt, trdi da se v vseh republikah ex YU govori srbsko Kaj pa naj bi pričakovali od osebe, ki izjavi "Slovenia became independ after Tito's dead in 1990" v njeni glavi namesto Zdravljice še vedno odmeva Hej Slovani Zabavno je da je najglasnejši Kengurujček, ki niti ne ve kaj se je dogajalo na Balkanu, Janez modro molči in proba zadeve umiriti, ker se edini zaveda kam lahko taki spori zaplujejo Še najbolj mirno je zadevo sprejel Miha, on je itak veteran nominacij in ne bi vedel kaj početi v soboto, če ne bi pakiral Tina se bo požrla v soboto poplava bo v studiju, ko bo začela jokati Ob vseh titulah, ki si jih je nabrala (Miss sončnih očal, poliglotka, cvet Slo intiligece, kraljica, .......) si je z zdajšnjim poudarjanjem krivice pridobila še enega: Kalimero Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 A tako? Tista tuka drvena je nominirana? Če je vsaj pol tega res, kar ste o njej napisali, bi se skoraj čutil dolžnega, da oddam kak glas njej v skorajšnje slovo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 A tako? Tista tuka drvena je nominirana? Če je vsaj pol tega res, kar ste o njej napisali, bi se skoraj čutil dolžnega, da oddam kak glas njej v skorajšnje slovo. To je skoraj dolžnost vsakega, ki ima IQ vsaj malo večji od (današnje) zunanje temperature - 17'C Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Ja Tina , Stane in Miha so kazensko nominirani. Sedaj me resno zanima, ali bo Tina šla ven ali ne? Morda bo poo tv zablokiral njeno cifro Nikoli se ne ve....je bila pa čisto paf...ko je BB povedal za te nominacije...Alisa mi je ful v redu punca...ampak kot levinja, da se tako hitro joka in da je toliko občutljiva ???No saj verjetno mora biti res kriza če so vsi proti tebi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 No saj verjetno mora biti res kriza če so vsi proti tebi Ni ravno prijetno biti zaprt v hiši, kjer te večina stanovalcev že v štartu izobči in te nominirajo že prvi teden Ja, Tino lahko rešijo samo še zveze v Mobitelu glede na dosedanjo poštenost in fairplay BBja to sploh ni izključeno Tudi današnje nominacije so posledica kritiziranja in poziva k bojkotu glasovanja mogoče se je slednje tudi res zgodilo BB se ne boji zakonov in sodišč (tudi Ustavnega ne) ampak udarec po proračunu pa BOOOOOLLLLLIIIII Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Ja, pol bomo pa zgleda vsi kak glas oddal. Čeprov, če ma pop to čez, jim niti ni treba blokirat cifre, bojo pač priredil rezultate. Svaka čast, a ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 A tako? Tista tuka drvena je nominirana? Če je vsaj pol tega res, kar ste o njej napisali, bi se skoraj čutil dolžnega, da oddam kak glas njej v skorajšnje slovo. 090 933 101 iz stacionarca ali *363*1# (+ kliči) iz gsm-ov. Me je prej Pika razveselila, da je T500 nominirana. Mi je kar toplo pri srcu ratalo ... Hehe Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.