Skoči na vsebino

veliki brat

cigancica

Recommended Posts

• Komentarji 767
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

'ma meni ni lepo bit nominirana'

Tina danes po prvem šoku x:Dx

V glavnem pa xcheersx xokx

A ostali pa uživajo, če so nominirani? x:Dx

Edino Miha mogoče :o|o: njemu prav manjka nekaj, če kdaj ni nominiran s strani stanovalcev xrolleyesx niti purana ne gre zadavit :vio: ampak BB vedno reši situacijo in ga da kazensko na seznam za odstrel

Zdaj ga bo do sobote davil, da se prikupi gledalcem x:Dx

Bil sem presenečen da so že v današnji večernji oddaji (kjer kažejo dogodke prejšnjega dne x;)x ) prikazali nove "kaznjence" :eek: ampak je to verjetno zaradi boja za glasove (in denar seveda) in ne zaradi truda da bi ažurno obveščali xrolleyesx

Razlogi za današnje nominacije so različni x;)x še najmanj pomemben je žaljenje čustev!

Večji problem sta predstavljala dva uradno nominirana, ki zunaj nimata (še) prav veliko sovražnikov ali pa oboževalcev x:)x in je bilo videti kot da se grožnje z bojkotom glasovanja uresničujejo :ph34r: :bomb:

V včerajšnji Piramidi je bilo oddanih skoraj toliko glasov kot za BB v celem tednu, pa je glasovanje potekalo samo med oddajo :o|o:

Pravi kapitalist se boji samo izgube denarja in na ProPlus dokazujejo da so PRAVI :sick:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

Uau, en teden me ni, pa tuki lahk vse zvem kaj se je dogajal v BB. Hihih. Noro.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

x:Dx x:Dx x:Dx

Jz tud ne gledam redno..mogoče 1x na teden..

Sam pa redno prebiram poste v tej temi in dans sem se full nasmejala Onixovi razlagi....

xokx

Ej,full si izviren in rada te berem. xsrcx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Big Brother na Kanalu A ni samo prevara, ampak tudi hujskaštvo in načrtna goljufija!!!
...in je tale BB ena velka farsa. :vragec:
...Ta "povzetek" je, v duhu Orwelovega Velikega brata, skrajšan in prirejen x;)x ...

Ja, Aleluja x8Dx valda da je v BB "resničnostnega" v tem šovu samo znesek eur, ki ga bo Proplus&Co. potegnil na koncu šova; vse ostalo je nateg, prirejena resničnost :o|o:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest mačona

Kaj to se da že zdaj glasovati? Kdaj jo pa izbacijo, v soboto?

Meni se zdi pa škoda glasovati. Ker ni zastonj. In pokozlani driskasti Proplus ne dobi od mene centa. :vragec: Če bi jo lahko izbacili zastonj, bi z veseljem pomagala. :vragec: Kakšno sramoto nam je naredila na Filipinih. :angry2: :blackeye:

Preberite si eno zadnjih,Tininih izjav.Da obiskuje'turistiko' vemo x:Dx

17.05.2007 at 15:25

Tina razlaga Janezu: najprej hodiš v šolo...potem na turistični faks...in pol k si velik si turist...

hudo!!! x8Dx

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

ampak tale dva komentarja sta tako dobra,da ju moram nalepit semle gor x:Dx

Vprašanje:Kaj bo BB naredil če Tina ne bo hotela domov?

17.05.2007 at 15:53

bo tina preveč utrujena in ne bo hotela domov?

kuki337

17.05.2007 at 15:57

V prazno glavo ji bo dal žarnico pa jo bo uporabil kot stoječo lučko hihihi

Malo nesramen vendar zanimiv dialog x:px

Zadnjič sem gledala po tv tisti del, ko sta Tina in Tjaša opravljali Aliso, ker se je pogovarjala s Stanetom... Tina je izrekla neko tujko-žaljivko, ki naj bi pomenila, da je Alisa pač Bosanka, nato pa je Tjaša pritrdila -kot vedno- in dodala nekako takole... "ma ja... to ti je Bosna"... (ali nekaj podobnega). Ne vem čisto točno. Če ima kdo točen posnetek... bi blo fino. Če sem jaz to pravilno razumela, potem lahko rečem, da je to dokaz, da tisto, kar so govorili v jacuzziju ni bilo hec, ampak nestrpnost. Ker se (Tina, Tjaša in Stane) zdaj že toliko ven mažejo s tem, da je bila vse skupaj samo zafrkancija in hec.

In zdaj bistvo: včeraj sem nekje dobila link do tegale filmčka: http://www.mojvideo.com/video-reakcije-na-...b64a0bf7064f7b3 (upam, da je to dovoljeno na tem forumu -če ni, prosim administratorja, da zbriše in bom kasneje vse skupaj bolj natančno opisala). No... pri tem posnetku sem postala pozorna na tisti del, ko je Tina obtoževala Aliso, da je ona rekla, da Tina ni nič kriva oz. da se pogovor s Stanetom nič ne nanaša nanjo. Alisa je odgovorila, da ona tega ni rekla oz. da se tega ne spomni, nato pa je Tina rekla, da je to sigurno res, saj ji je to potrdila Tjaša, ki naj bi to slišala na lastna ušesa!? (Tjaša se ob tem pogovoru nekoliko čudno preseda) Alisa ponovno odgovori, da ona ni nikjer rekla, da Tina nima pri tem nič zraven... in tako naprej...

Kaj hočem s tem povedat? Ob gledanju tega posnetka, sem dobila občutek, da si je naša vrla Tjašica lepo vse izmislila in rekla Tini nekaj, kar Alisa v resnici ni nikoli izjavila. In s tem pravzaprav dodatno naščuvala Tino proti Alisi... In če je temu res tako, imamo v hiši bb super spletkarko Tjaško. Lahko, da sem samo jaz vse skupaj dojela tako... ker nisem nikjer zasledila, da bi to kdo omenjal. Upam, da si boste lahko ogledali posnetek in poročali, kako vi to vidite.

Prosim za komentarje... :shy:

komentar na siolovem forumu..zanimivo

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Klarus,kuhinja,kuhinja.... samo,da eni bolj mešajo drugi manj x;)x

Tale zapisana misel nekega forumaša me je tudi nasmejala:

fennsyšmensy

17.05.2007 at 17:51

nič, js grem svoje izgubljene sive celice poiskat, ker tole so preveč pametni pogovori zame

tole v tej bajti je že prava štala,

sn šla včeraj gledat posnetek prepira, ki je sledil novici o nominacijah,

seveda je sedaj vsega Alisa kriva,

so se 15 min. drli nanjo,

folk je tolko neumen, da si sploh ne pride gor, da so naredil napako oni, ne Alisa,

enostavno jim ne potegne,

princeska na kupu dreka je še malo solzic potočila

še malo pa bo kraljica neumnih opravljivk izjavla, da se nam je vse to samo sanjalo,

'ma meni ni lepo bit nominirana'

Je pa le treba bit natančn mal bl....je rekla, da ji ni lepo bit zaradi tega (kao nestrpnosti, diskriminacije) nominirana.... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

komentar na siolovem forumu..zanimivo

Komentarji so vsepovsod, razen na uradnem BB forumu, ker če je kaka kritika ali pa, glej predrznost, celo kakšen predlog, kar celo temo zbrišejo :o|o:

Ampak so zadnji teden imeli toliko dela z brisanjem kritik o Tini da se je debata o, milo rečeno, dvomljivosti fair playa v BB, preselila na skoraj vse Slo forume :vragec: in je glas o privilegiranosti kraljice pobegnil izpod cenzorskih prstkov ProPlusa x:o)x

Punca bo, na svobodi, o sebi prebrala in izvedela toliko novega da bo prvi honorar za filipinsko reklamo šel k plastičnemu kirurgu x;)x ampak ne za, njej ljube, silikone pač pa za obrazno kirurgijo, da jo ne bomo več spoznali

Verjetno bo zanimivo razlagati sorodstvu v Srbiji in Bosni da je letela zaradi nacionalnih žalitev.

Ji pa to privoščim :vragec: ker so ljudje s podobnim razmišljanjem (srbsko se govori od Kolpe do Vardara, vsi, ki govorijo "srbo-hrvaško" so avtomatično Srbi, .....) zakuhali vojno na Balkanu :xx!:

Imam občutek da Tina misli da je Bosna srbski shoping center ne pa samostojna država xrolleyesx

Glede na pokazano poznavanje zgodovine xrolleyesx

Zadnji teden so jo tudi v oddajah začeli, končno, kazati v pravi luči :palec: njeno dvoličnost, zanikanje izrečenega oziroma obračanje pomena izgovorjenih besed, laganje (jaz ti povem v obraz, če ti imam kaj povedati :eek: )

Žal mi je Alise, ker zdaj spet trpi izoliranost, ker so trdno prepričani da oni pa niso krivi ničesar, kaj šele podpihovanja in žalitev česarkoli in kogarkoli :o|o:

Nejc Zaplotnik

Je pa le treba bit natančn mal bl....je rekla, da ji ni lepo bit zaradi tega (kao nestrpnosti, diskriminacije) nominirana.... x;)x

Mick, Tino je potrebno slišati večkrat.Isto misel ponovi večkrat s tem ,da vsakokrat nekaj doda ali odvzame.

Mislim,da je za Tino najbolje,da gre ven ,Že aradi njenega počutja.Kaže,da se je v hiši BB tako navadila

brezdelja in duševne lenosti,da jo je sedaj kot pravi 'strah priti domov'

Ne razumem kako je nekoga,ki je toliko časa odsoten strah, kaj se bo dogodilo ko se vrne domov.

Ni mi jasno.

Tjaša daje zanimivo primerjavo:kot,da iz malega zaliva prideš na odprto morje.

No ja... zase vem,da bi težko čakala,da vidim domače razen če bi visela na številki 75.

Sem dans gledal pa je rekla vedno tko......vem, da ji tud sicer ni fajn, valjda, ampak poudarila je to. Sicer pa se meni zdijo te kazenske nominacije tokrat povsem mim, glede na tist pogovor - zafrkancijo v jacuziju k bi naj bi razlog.......Samo za povečevanje napetosti med njimi, pa da več dogaja........K neke konkretne verbalne diskriminacije ipd. pa tukaj res ni bilo, vsaj po mojem mnenju, zezancija pač. x^x

Sicer pa tudi nasploh nisem tolk kritičn do tega folka tuki k večina vas. Včasih mi je kdo všeč pol pa že spet ne in obratn, tak podn kot bi naj bili po večini komentarjev pa po moje ni nben od njih, bi nas trebalo tja postavt, pa da se vidimo x;)x

K. Čapek

Sem dans gledal pa je rekla vedno tko......vem, da ji tud sicer ni fajn, valjda, ampak poudarila je to. Sicer pa se meni zdijo te kazenske nominacije tokrat povsem mim, glede na tist pogovor - zafrkancijo v jacuziju k bi naj bi razlog.......Samo za povečevanje napetosti med njimi, pa da več dogaja........K neke konkretne verbalne diskriminacije ipd. pa tukaj res ni bilo, vsaj po mojem mnenju, zezancija pač. x^x

Sicer pa tudi nasploh nisem tolk kritičn do tega folka tuki k večina vas. Včasih mi je kdo všeč pol pa že spet ne in obratn, tak podn kot bi naj bili po večini komentarjev pa po moje ni nben od njih, bi nas trebalo tja postavt, pa da se vidimo x;)x

Razlogi za današnje nominacije so različni x;)x še najmanj pomemben je žaljenje čustev!

Večji problem sta predstavljala dva uradno nominirana, ki zunaj nimata (še) prav veliko sovražnikov ali pa oboževalcev x:)x in je bilo videti kot da se grožnje z bojkotom glasovanja uresničujejo :ph34r: :bomb:

V današnjem "live" vklopu so morali 2x prebrati pismo BB stanovalcem:

Dragi stanovalci,

v hiši Big Brother je prepovedana vsakršna oblika nestrpnosti. Tudi narodnostna. Big Brotherja ne zanima, kdo med vami je katerega porekla.Prav tako ga ne zanima, ali je bil kdo med vami zaradi česarkoli užaljen.Big Brother je kaznoval Miho, Tino in Staneta izključno zato, ker so kršili pravila. O tem, kaj je v hiši prav in kaj narobe odloča samo Big Brother in ne stanovalci.

S tem ste bili seznanjeni že ob vselitvi.

Pravila ste kršili že prevečkrat. Tega Big Brother ne bo več toleriral. Kršili niste samo hišnih pravil, ampak tudi osnovna moralna in etična načela Big Brotherja.

Vse kar počnete in izgovorite v hiši Big Brother, se odraža v javnosti. Če ste se kdaj vprašali, kdo je Big Brother, naj vam bo odgovor jasen: Big Brother je vsak, ki lahko gleda v vašo hišo.

Odnosi med vami so odvisni samo od vas in ne od Big Brotherja.

Big Brother

Kaznovani so zaradi grehov iz preteklosti in to zaradi splošnega razburjenja gledalcev - državljanov, ki tega več niso-mo mogli prenašati.Gledanost jim je padla pod vsa pričakovanja in so iskali najmanjši prekršek da nominirajo Tino.

Ker če bi trditve iz pisma držale bi morali nominirati tudi Tjašo, ki je omenjala da bo ubila Aliso x;)x ampak grožnje sostanovalki s smrtjo očitno niso znak nestrpnosti, črni prst v mleku za kakav in žaljenje Bosancev (ki so po mnenju ProPlusa druga rasa in ne druga nacionalnost) pa je nestrpnost xrolleyesx

Nejc Zaplotnik

Saj pravm, ne sledim tolk pozorno, dans sn gledal in kot razlog kazenskih nominacij so jim ponudli na ogled cd na katerem je ta razlog - na njem pa je njihov pogovor - zafrkancija v jacuziju, ki jo je mal težko jemat kot neko nestrpnost, diskriminacijo.....Še vedno pa menim, da dolgo živet v hiši bb ni tolk zlo enostavno in da je tud do njih treba bit mal bl toleranten......al pa ne, kakor kdo, sam pač tko vidm stvar. x^x

K. Čapek

Guest mačona

Včeraj sem gledala tudi jaz.

Moram reči, da ima Tina zelo bogat besedni zaklad in slikovit način izražanja. Vsaka druga beseda je "pi...". "Mona" tudi ne manjka na njenem repertoarju.

Ko se je Alisa opravičevala Stanetu in Mihi, sta oba rekla "Ja, saj je kul, saj razumem, saj je vseeno ...". V drugi sobi pa sta že tožila Tjaši nekaj v stilu, da ne vesta, kaj ji lahko rečeta in kaj ne, da ne bo prizadeta (to je zdaj verjetno precej daleč od tistega, kar sta rekla ... x:Dx x:Ix ) in se izkazala kot hinavca.

Stane skoraj ne pokaže, ko je pain in the ass. Enkrat mu bo moralo zavreti. x:Dx

Če primerjam Tino in Jasmino, so se mi Jasminini histerični izbruhi zdeli skoraj sprejemljivejši od Tinine agresivnosti, zadirčnosti, nestrpnosti, vulgarnosti ... :xx!: Je rekla, da ona pa še v življenju ni nikogar diskriminirala. xrolleyesx

Me zanima, če Tina ve, kaj sta to ironija in satira (Ah, kaj se sploh sprašuje kaj takega xrolleyesx ). Janez se je sicer potrudil razložiti, a ne preveč uspešno. Je pa stari na hece, verjetno je vnesel vsaj malo pozitivnih viber v hišo, čeprav dvomim ... Tina je ves čas v ospredju.

Že kakih 14 dni nisem gledala BB, zato niti ne vem kako je potekal dialog med Tino in Stanetom, vendar v kolikor sem prebrala citat, ki ga je napisala Ksenia, se mi zdi, da je nominacija opravičena. Meni se zajebancije, ki ljudi prizadanejo ne zdijo smešne. Morda sem preveč resna, ali kakorkoli, meni so take zajebancije enostavno butaste in žaljive.

Ko gledam te posnetke preteklih tednov in vse to opazujem z distanco, pa se mi zdi še fascinantno, da ljudje svoje neumnosti in rasističnosti sploh ne dojamejo. V bistvu verjamem Tini in Stanetu, da nista hotela biti žaljiva oz. da se tega sploh nista zavedala, saj so tovrstne izjavi v naši družbi že sprejemljive. Vendar pa to ni opravičljivo in je kazen primerna. Kazen niti ni strašna in je sploh ves rompompom nepotreben.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Da ne bo pomote. Sem proti kakršnikolim diskriminacijam, velik mojih fajtov tu gor je bilo zaradi diskriminacij in nestrpnosti, ki so se tu, po mojem mnenju, pojavljale v prec hujši obliki. Ampak, če sem prav ujel, ima Stane bosanske korenine, Tina srbske, sta se po svoje hecala tud iz sebe.....No, pa saj, bb se igra, on je bog i batina, tako je odloču. x:o)x

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...