Skoči na vsebino

veliki brat

cigancica

Recommended Posts

Guest mačona

To, da sta se onadva hecala med drugim tudi iz sebe, je po moje le butast izgovor ... V tistem momentu nista kaj dosti mislila na svoje korenine ... Prepričana sem, da sta hotela poudariti, da je za južnjake vsak drek dober, da so lahko ljudje in živali skupaj v ordinaciji. Ja ja, saj sta se hecala, ja, verjamem ... Samo ...

Mogoče bi lahko celo izpadlo, da sta se norčevala iz Staneta samega .. Češ budalo, itak ne boš doštudiral medicine in lahko greš nekam bogu za hrbtom se nekega mazača ... Samo se kraljična ni spomnila pametnejšega izgovora kot svojega fanta Bosanca. xrolleyesx

Hec je bil, a z namenom! Tudi v vsakem hecu mora biti kanček resnobnosti. Tina je s tisto stoko že hotela nekaj izraziti, poudariti ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 767
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja al pa tisto ne včeri ko so Tina, tista črnolasa ko je skozi z Tino in še Janez, ko so Staneta zajebavali kaj ma raje al fitness ali ženske. Pa reče Tina, da če bi mel izbiro da bi šel raj na fitness al neki takega.

Pismo ej Stane pa čist tiho no samo potem je nekaj rekel. Sploh ni nič nazaj rekel kaj konkretnega. Jaz bi na njegovem mestu rekel: "Bolje fitness kot pa celi dan biti v kotu in pi*dit". Peace.

matjazz,Stanetu pravijo'Tinin pudelj' To vse pove.

Mačona,strinjam se s tvojimi ugotovitvami.Ob 16.20 bom gledala oddajo,da vidim če so

nočno nalogo sploh opravili.Baje je Tina dala eno nogo na gugalnico(nedovoljeno) in se več

minut tako gugala.Trapasta naloga vendar opravljena mora biti po vseh predpisih BB.Pa,da vidimo x8Dx

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

To, da sta se onadva hecala med drugim tudi iz sebe, je po moje le butast izgovor ... V tistem momentu nista kaj dosti mislila na svoje korenine ... Prepričana sem, da sta hotela poudariti, da je za južnjake vsak drek dober, da so lahko ljudje in živali skupaj v ordinaciji. Ja ja, saj sta se hecala, ja, verjamem ... Samo ...

Mogoče bi lahko celo izpadlo, da sta se norčevala iz Staneta samega .. Češ budalo, itak ne boš doštudiral medicine in lahko greš nekam bogu za hrbtom se nekega mazača ... Samo se kraljična ni spomnila pametnejšega izgovora kot svojega fanta Bosanca. xrolleyesx

Hec je bil, a z namenom! Tudi v vsakem hecu mora biti kanček resnobnosti. Tina je s tisto stoko že hotela nekaj izraziti, poudariti ...

Tega nista rekla ona2 ampak jst, ni bil izgovor zanju, ampak sam ena misel ob tem.... x;)x Sam sem prepričan, da nista s tem mislila, da je za južnjake vsak drek dober, tistim, ki smo uspel mal pobliže spoznat južni balkan vemo, da je blo zlo verjetno mišljeno bolj v smislu njihove lagodnosti, včasih lenosti, jebivetrstva ipd. pa konev koncev tudi nerazvitosti, sploh na periferiji.

Menim, da ni potrebe biti tolk malenkosten. Če pa smo nasploh že toliko zelo kritični do drugih bi se spodobilo, da bi bili tudi do sebe. x^x In kot sem že omenil, tudi na tem forumu je bilo občasno zlo velik prec nestrpnih in diskriminatornih izjav, nič nisn opazu, da bi se vas tolk kaj distanciralo od tistga, le redko kdaj kdo, večina pa je tolerirala, vsaj videt je blo tako...... x;)x Dvojna merila? Za lnf člane, frende, znance.... drug kriterij kot za druge? :inocent:

S pretirano dlakocepskim odnosom do nestrpnosti prej dosežeš kontraefekt željenemu efektu......

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest mačona

Ja, pa JE rekla Tina nekaj v tem smislu, da ni imela namena, koga žaliti, pač pa se hecati in da če bi s tem koga želela užaliti, bi s tem tudi sebe, ker je njena mama Srbkinja in njej tip Bosanec ... Pa saj kaj me briga, kaj je mislila s tem ... Samo ugotavljala sem, kaj bi lahko bilo za tem. x;)x

Zakaj mi pa očitaš dlakocepljenje? :sori:

Aja, a je, ok, nisn vidu......aja, pa še tipa ma bosanca.....no torej še tolk bl po eni strani.........no razn če ima podcenjevaln odnos tud do svoje familije, tipa....mah brez veze, miljon vicov in štosov na račun južnjakov sn čul, v različnih družbah, tud od južnjakov, v smislu zafrkancije, humorja, nisn tega razumel kot nestrpnost, diskriminacijo.....pol je vsak tud o Muji pa Hasi diskriminacija.... x;)x

Pravim nasploh, saj nisi edina zlo kritična tukaj, ne x;)x

K. Čapek

Guest mačona
Ženska mi je tako antipatična (pa se na začetku tudi meni tako kot marsikomu ni zdela tako napačna) in žal med drugim tudi težko kaj objektivno ocenim, ovrednotim, vedno gledam s svoje prizme in tako je zame pač žaljivo kar je izrekla, ne glede na vse okoliščine. Neprebavljiva je in basta. Saj vem, da ni fer in je licemersko od mene, da če bi bila na njenem mestu - v hiši BB - katera od mojih dbest frendic in bi se "šalila" isto kot Tina, ne bi pljuvala po njej. Mislim, da vsi popuščamo, ko gre za naše bližnje. Bolj ali manj.

Se v veliki meri strinjam z Mickenim (sam zato, da mi nov kej zameru). x;)x x:Dx

Tud men se to ni zdel nč kej pretirano hudga, je prej že marsikej bl žaljivga rekla, ampak morm pa rečt, da je ženska tak les, da bi se jst skrivala na njenem mestu, ko bi vn pršla. Ampak fora je, da bo po mojem ful zaželena gostja vsepovsod, ko bo prišla ven, saj bo s svojimi izjavami sprožila veliko prahu, pa še folk res rad gleda, ko ljudje iz sebe (nevede) delajo norca.

Jst še zmer ne morm verjet, da je na vprašanje Kok je 5x6 rekla 25...sm prov šla gledat ta posnetek in je najprej ponovila vprašanje, za 2-3 sekundi umolknila in potem tupo izstrelila JA 25!!!! :eek:

Svašta pička rodi, samo para neče. :lol:

Danes uspela videti tale misterij zvani BB. Faaaaaaaaaaaaak kaka pozitiva vlada. Krdelo proti enemu, kako tipično človeško.

Malo spominja na film Das Experiment, na žalost :sick:

5x6 xhypnox hudo napsihirani vsi.

Janez mi je všečen x:px

saj ne da bi bila jaz kaj boljša x:o)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ne gledam oddaje, samo glede na pripoved tistih ki gledate bi bilo treba Tino izključit, bi bil kmalu mir. x^x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Guest mačona

Naloga jim ni uspela in jo morajo ponoviti. x:Dx Najhuje je to, da se morajo nonstop pogovarjati na gugalnici. x:Dx

Pikica, žal imaš prav, za Tino se bodo kar grebli ja ... Ampak seveda, če imaš par intervjujev, fotoshootingov in si vabljen na ta party in oni party, si že slaven. Zakaj je pri nas medijsko prepoznaven=slaven? x:Dx Pa še to muhe enodnevnice ... Ki jim je v veliko čast, da se pojavljajo v rumenem tisku. x:Dx

Janez je hecen ja. x:Dx

Pa Miha mi je tak hecen s svojimi gibi in mimiko. x:Dx Strelec?

Mogoče se Alisa zdaj že res predolgo časa počuti ogroženo, pa na vsako besedo odreagira preveč čustveno ... Samo preveč se trudi ugajati vsem ... Samo oni je pa tudi nočejo sprejeti medse ... "Tastari" nočejo novih.

Mater, jaz bi crknila notri brez vsakega čtiva, interneta ... Verjetno bi skoz gonila ono kolo in glancala kopalnico. x:Dx Pogovarjati se že ne bi hotela z nobenim ... Saj se ne da biti sproščen in normalen. Lahko si samo živčen v takih okoliščinah ...

ma... u vrsto pa postrelit...

x:Dx x:Dx x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

V bistvu se mi kar smil ta folk...

kako bo, ko bojo ven prisli! :blackeye: xredx

Tina bo dons total shokirana (x:o)x) k bo sla ven. x:px

Jaz ne spremljam vec, pac tistih nekajkrat, ko so bli se Sonja, Suza in Pero... pa zdaj ko so novi uletel, sem ene 3x gledala z levim uchem, tolk da mal 'sledim'.

Grozno. Zalostno. Dolgocasno. Ubogo. Zaskrbljujoce (kaksni smo, v vseh moznih smislih). :V: xrolleyesx

Sita njihove zdolgocasenosti, abotnosti, opravljivosti, gniljenja, histeriziranja.

Po drugi strani pa jih stekam in se mi smilijo skor, ker je stresno to in ni cudno, da vse te lastnosti ven butnejo.

Plus: tolk cajta so not, par menstruacij, predmenstrualnih sindromov..... pa v taksni zivcni sferi nic cudnega, da je tko.

Bejbe - razen res izjemoma - neke opravljivke pa zdraharke al pa zdolgocasene brezveznice, tipi skoraj izkljucno pusiji.

Nc od nc, skratka. :o|o:

Sem mislila, ko so Janeza dal not pa Aliso, da bo mal drugac = bolj zabavno.

Pa sploh ni. Janez je hitr ratal *diplomatski* (mislim da je tehtnica, ce pa ni, pa zgleda kot da je).... nobenega rokerstva in krokodil dandijevstva vec.... xrolleyesx

Alisa pa je reva nekaksna zrtev tu, skor ne more, zal, drugac ravnat.

Sej si tud nje mal sit s temi izpadi in vsem tem trudom, sam je iskrena... ravna pa nenaravno in mal 'prot seb' (k je pac kao vsa krotka), ker reva ne prenasa tega pritiska in cist vsakdo si zeli biti sprejet.

Hecno, kako imamo na pladnju... in kaj vse lohk razberemo, sam ce gledamo. x:)x

Npr. kolk je tega s tem hranjenjem: in imeli smo priliko gledat mamo in hci...

mama skrbi za hrano.

hci je predebela. scrkljana. nemotivirana.

Kaj to pomeni?

vsakic ko je kot otrok civknila, jokcnila, je mama, Suza, uletela in jo najbrz znala potolazit le s hranco v usteca... pa je bil mir.

To velik mam pocne. Napaka!

Zato pa so otroc debeli in je tolk odvisnosti, raznoraznih.

Ce otrok joka, mu dajte ljubezen in pozornost in ne izkljucno obroka hrane.

Ker tako bo otrok potem ravnal v vsaki situaciji. mal bo slabe, pa bo ze tlacil nekaj v usta.

hec... kaj vse lohk vidmo....

Zadnjic shetkam tule... tri tamale puncke, lustne....

pa se zacnejo zgovarjat... in jaz slisim v njihovem pogovoru dialoge oz. debate v BB-ju. :eek:

"Una mi je pa tok zoprna, k je tok zivcna..." in podobno... kot bi poslusala ta folk tule.

In sem razmisljala, kako do konca zgreseno in zavozeno je vse skupaj.

Vzgoja, zgled... vse to.

Odnosi... tamali bojo mislil, da je to lajf... da se tako zivi. da se tezave tako resuje... da se polena pod noge mece. da se opravlja, hinavi, obsoja. grozno..... x:((x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A dans je dan T? x:px :vragec: x:Dx

Kolk od nominiranih jih gre ven......en-a :vragec: al več njih? :inocent: Navijam za tipe, da ostanejo xnckrivx x^x Če bo šla Tina ven, tak ne bo vidla zakaj, ziher bo mislila kaka krivica se ji je zgodla in to sam zarad tistga hecanja :O: x:o)x

K. Čapek

Guest mačona

Ko bo šla T ven, bo šundr, kaos, drama! V njenem velilčastnem stilu! In solz bo še pa še! Ampak imam občutek, da to ne bo še danes.

Alisa se mi zdi že kot neka martrnica ...

ne vem kako se poda točen link za gledanje videa.Za počit od smeha.

Ne gre mi v glavo,da lahko nekdo,razen če je butast kot ProPlus,v hišo sprejme žensko,ki

ne zna osnov matematike,sedaj pa še to (vmes pa itak) x:Dx

klarus hvala.Nisem vedla,da lahko vidim kar drugi ne morejo x:Dx

Bom prevedla:

Tina:kaj je to incest?

Tjaša:ma,to je tisto ko je neki med sorodniki,ko neki.....

Tina:ma ja,jaz sem mislila,da je to kakšno podjetje al kej....

nakar sledi črkovanje:

i n c e s t ...naprej se mi niti ne ljubi gledat.

klarus hvala.Nisem vedla,da lahko vidim kar drugi ne morejo x:Dx

Bom prevedla:

Tina:kaj je to incest?

Tjaša:ma,to je tisto ko je neki med sorodniki,ko neki.....

Tina:ma ja,jaz sem mislila,da je to kakšno podjetje al kej....

nakar sledi črkovanje:

i n c e s t ...naprej se mi niti ne ljubi gledat.

:O: hudo :wOOt:

za linke vstavljat klikneš na tole ikonco http://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_editor_images/rte-link-button.png

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Zdjle gledam Big Brother... x:px

Un komentator Milan je pa x:px ...njega bi pa non-stop poslušala in gledala.... x:px

Drugač pa tale Janez..ka mi je tečen..Pa kolk je vulgaren za svoja leta.Bljak. :sick:

Od žensk mi je tečna ta Alisa..jao..itak levinja.. :sick:

Drugač so pa vsi spešl po svoje.. x:px x:Ix

Torej Tina ali Alisa...To je zdj vprašanje???

Naj ostane Tina... x8Dx xcrossfingx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...