Skoči na vsebino

veliki brat

cigancica

Recommended Posts

Stanovalci še vedno ne razumejo da si je Tina za izselitev kriva sama in krivijo Aliso
Žalostno se mi zdi, da še vedno niso ugotovili da spletkarjenje, izobčenje, obrekovanje in podtikanje ne prinaša podpore gledalcev :sori:

Deduktivno sklepanje jim ni ravno močna stran :o|o:

jp. xyesx tezke glavce. x:o)x

v bistvu se je alisi naredila medvedja usluga, k zdaj je pa ona kriva, se clo miha je padel na te finte.

in kao sej ni nc tacga... tole v bistvu res ni blo, ko sem vidla posnetek, ni blo v takem kontextu, sam ker je blo ze tolk tega pa tak pritisk, so pac to uporabili, izkoristili, pika na i pac.

in tina je bla do konca zrtev, alisi ni namenila nit pozdrava, pa skoz je ponavljala, ne mroem verjet, nocem ven, pa taksne... v bistvu spet mal hotla pomanipulirat se zdaj, ko odhaja, niti mal napeljat, da bojo ostali v sovraznem vzdusju do alise - in so nasedli. xrolleyesx

janez me je 'razocaral' 8navednice zato, k itak nisem nc prcakovala, sam vseen da bo bolj... hm, bolj karakter... pa ni mi od nekdaj bil vsec primitiven spolni 'humor', v bistvu je nadlezhen, ce ze ne kaj hujsega.

morda je hec oz. je hec in morda sem prestroga, vendar pac mi ni vsec. v zadrego me spravlja, ne sam zarad spolnih stosev, pac pa ker mi je tko do konca podenj to, da mi je kar meni nerodno za onega, ki se posluzuje teh stosev.

ma dej1 najbolj dolgocajtni bodo res ostal al kaj xrolleyesx

res bi jim dala kej za pogledat tkole mal. same sebe. tino. al pa k drug druzga opravljajo, tam se pa smejckajo.

in tipicno za slovenijo, alisa vsem na jetra, hiperaktivna itd., pa je samo ZHIVA in iskrena, normalna, takorekoc, v bistvu edina, poleg sonje in perota... no recimo marina pa nad super, prilagodljiva in vse. v resnic je pa sam lisica. ampak lisica brez kake nabritosti, energije, da bi lohk rekl, lisicka, kot recimo za jasmino.

in ker oni nominirajo, jasn vsi te tanove in je spet tko, kot klopi se drzijo tega... najbolj brezvezen folk najdlje pride al kaj, namest da bi blo glih obratn! xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 767
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona

Zdaj so vsi nominirali Aliso in Janeza, misleč, da se bodo tako kar najhitreje rešili Alise, ki je itak "vsega kriva".xrolleyesx Nihče pa se ne vpraša, zakaj je prišlo do takega napetega vzdušja ... Seveda je najlažje odgovornost zvaliti na enega samega, outsiderja. xrolleyesx Mislijo, da bo z Aliso se kar sprostilo in bodo "zadihali" ali kaj ... Itak bodo spet našli kakšen kamen spotike (če bo Alisa letela ven). Kreteni. To bi bilo za celo diplomsko nalogo ... Raziskat ...

Jp, največji brezvezniki pridejo najdlje. Mogoče bi bila oddaja bolj gledljiva, če bi v hiši ostala Jasmina in Robi.

janez me je 'razocaral' 8navednice zato, k itak nisem nc prcakovala, sam vseen da bo bolj... hm, bolj karakter... pa ni mi od nekdaj bil vsec primitiven spolni 'humor', v bistvu je nadlezhen, ce ze ne kaj hujsega.

morda je hec oz. je hec in morda sem prestroga, vendar pac mi ni vsec. v zadrego me spravlja, ne sam zarad spolnih stosev, pac pa ker mi je tko do konca podenj to, da mi je kar meni nerodno za onega, ki se posluzuje teh stosev.

Se strinjam. Janez mi je simpatičen, ker je po svoje odtrganc, odbitek, čudak, v glavnem zlo drugačen. Kar je čist OK. Samo....model ima psihološke težave. S svojim nadležnim spolnim humorjem kaže svojo neizraženo spolno energijo. Drugače pa Marsa, zanimivo, tudi jaz sem čutila zadrego, ko sem ga poslušala.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

ja, to mi je od nekdaj zoprno, kot v bistvu tudi druge vsiljive domacnosti, sam ta pa prav najbolj.

pa sem zelo liberalna in za marsikoga celo prevec free....... ampak to me pa res moti. kot cloveka v bistvu, sploh ne kot zenske (sam).

mi je to ubogo.

ja, seveda, na to kaze. xyesx

pac, komplekse...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mi je prišlo na misel zadnjič.. da v bistvu bi pa šla noter.. pisat diplomsko za sociologijo.. kao insajderski pogled.. bi bla kar huda fora..

itak bi pa ven letela ta prvi teden, ker noben ne mara kvazi intelektualcev, ki se še kregat ne bi hotli in opravljat x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ce bi se pa jaz not znasla, bi me pa se prej k v 1 tednu ven zbrcal. x:o)x

k bi bla: "hiperaktivna, zivcna in to"... k bi mi slo na jetra gniljenje in bi jih po mojem cist ob zivce spravla! x:px xcivx :vragec:

oni pa mene. x:o)x

Picasso

in ker oni nominirajo, jasn vsi te tanove in je spet tko, kot klopi se drzijo tega... najbolj brezvezen folk najdlje pride al kaj, namest da bi blo glih obratn! xrolleyesx

k da je v RL kej bistveno drugače :o|o:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Mi je prišlo na misel zadnjič.. da v bistvu bi pa šla noter.. pisat diplomsko za sociologijo.. kao insajderski pogled.. bi bla kar huda fora..

Dobra fora. Sem tudi jaz pomislila, da bi kot sociologinja kako študijo iz tega ven povlekla.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Juhej, juhej. Tip 500 je šel ven. (smajli party hat s piščalko)

Škoda, da naslednje niso debelinke nominirali.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Guest mačona
ce bi se pa jaz not znasla, bi me pa se prej k v 1 tednu ven zbrcal. x:o)x

k bi bla: "hiperaktivna, zivcna in to"... k bi mi slo na jetra gniljenje in bi jih po mojem cist ob zivce spravla! x:px xcivx :vragec:

oni pa mene. x:o)x

Enako. x:Dx

Saj sem rekla, jaz bi uno sobno kolo uničla od živčnosti, ker bi ga skoz poganjala, da bi nekam dajala energijo ... x:Dx Pa ne sam to, da nič ne počneš in skoz gniliš. Premikaš se lahko v radiju toliko in toliko metrov! una bedna hiša in terasa, krpica neba in to je to?! še huj! Smrt! Jaz bi umrla tam od paranoje, ker morala bit tok statična in se ne bi mogla gibati sem in tja ... Pa verjetno bi se zredila, o groza.

Ne moreš brati, ne poslušati muske, nič! Vsaj to, če si že tako kot doma - doma je kao mir, počitek, sprostitev ... še pogovarjati se ne moreš, če vsi kokodakajo en čez drugega. V treh mescih ti možgani propadejo ... :o|o:

Zgleda da če jaz ne gledam se začne dogajat :o|o:

Ja, Alisi so zjutraj rekli da bo lahko zapustila hišo (na svojo željo) ampak šele ob 16:20 :vragec: da naredijo ozračje v hiši še bolj napeto :mezik: k "prijetnemu" ozračju je prispevala tudi novica da je, kot nominiranka, morala izbrati tudi naslednika na tej funkciji :vragec: Tjašo

Teorije zarote in zanimiv izbor čustev se obeta v BB :palec: mogoče jim bo celo uspelo narediti napet in presenečenj poln finish xcrossfingx

Moram še pregledati kaj se je dogajalo, ker sem bil nekaj dni odrezan od realnega sveta in bil v, že kar kičasti in osladni x:Ix x:px , pravljici, ki :eek: obeta celo pravljični razplet xwizardx xcrossfingx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Če bi vtise o odnosih med provincami deželice sklepal po BB showu :ermm: bi dobil občutek da ne maramo žensk in Primorcev, kombinacije obojega pa sploh ne prenesemo xnckrivx

Zaradi zaslug in minulega dela trač/kupus klana je danes hišo zapustila Tjaša :OoO: z 72% glasov :eek: od sicer nekaj več kot 20K (prbl. ker nisem ravno sledil oddaji :inocent: ) vseh glasov

BB pa niti besede o tem kaj se zgodi z že oddanimi glasovi, če se nominiranci spremenijo :o|o: komu, če spoh komu so šli Alisini glasovi in ali se že oddani glasovi resetirajo in začne glasovanje znova, če je kazenskih nominirancev več?

Ker smo po zadnji izjavi ProPlusa Big Brother VSI MI, ki oddaji sledimo, bi bilo pričakovati malo več transparentnosti v poslovanju nečesa kar se predstavlja v imenu javnosti! x;)x

Ampak, če bom vprašanje naslovil na uradnem forumu BB bo, v najboljšem primeru, tema izbrisana, v malo slabšem pa še jaz zbenan xrolleyesx

Mogoče, se mi zdi da, bom Tjašo celo pogrešal :eek: pa ne zaradi njene duhovitosti ali pa celo aktivnosti v hiši x;)x ampak zaradi tega, ker se je edina od ženskega dela populacije sprijaznila s svojo, ne ravno idealno, postavo in je svoje "šlavfke" in"pomorančno" ritko zelo samozavestno nosila tudi na modni reviji in obdržala pokončno držo in ponos ob, zaradi mame, vsiljenem tečaju stripteasa :palec:

Najverjetneje ji bo izkušnja iz BB v življenju precej pomagala xcrossfingx čez pet let je ne bomo niti prepoznali, ko bo izgubila (kar nekaj jih je že x;)x ) odvečne kilograme in ugotovila da ne rabi družbe (neutemeljeno in napihnjeno) samozavestnih "lepotičk" da bi jo opazili.

In upam tudi da ji ne bo njena hišna diktatorka vso pridobljeno samozavest že v kali zatrla, ker nekatere mamice pač enostavno ne prenesejo, če se začne moški svet obračati za hčerami namesto za njimi :cry: in se, zaradi občutka ogroženosti, začnejo, tudi fizično in geografsko, oddaljevati :ermm:

Nina O. pa je danes v oddaji imela sicer super oblekico x:px ampak frizura :sick: postarala jo je vsaj za 10 let :cry: frizura je bila OK, ampak žal Nini ne paše in jo preveč zresni in postara, kar se ni skladalo z njenimi, težko obvladljivimi, izbruhi smeha x:Dx mladostnejši videz bi bolje sodil k "mladostni" oddaji in njenemu načinu vodenja :palec:

Ampak to je samo moje mnenje, ki je, vsaj v primeru starlet naše Deželice, subjektivno in vedno precej kritično xnckrivx

Jutrišnje nominacije znajo biti zanimive :8): Janez bo skoraj sigurno spet na tapeti, drugo ime pa zna biti presenečenje x;)x Marina se je zasidrala v očeh (in hormonih) stanovalcev in dvomim da bo na seznamu, moški bodo morali izbrati med seboj, upam da že razmišljajo o eliminaciji konkurence, ker nimajo več veliko možnosti za odstranitev resnih tekmecev :vragec:

75K je lep kupček denarja x:px

Nejc Zaplotnik

Tudi jaz sem včeraj gledala.

Mi je bilo prav všeč, kako je Alma "napadla" Tino. Sicer se kokoš še zmeraj neumno dela oz. je trenutno v fazi slepljenja, ampak bo že dojela kruto resnico, ko bo se ves cirkus polegel.

Gospa zajčeva je šla ven s hudo prednostjo, nisem si mislila, da bo tako na polno popušila. Navsezadnje ni bila tako moteč faktor kot Janez in za nekoga povsem neopaznega ponavadi ne glasuješ, ampak te pač boli k... Da pa bi Janez kar naenkrat toliko oboževalcev dobil, pa mi je tudi malo čudno xnckrivx

Glede zadovoljnosti s svojim telesom pa - enkrat sta z Jasmino celo razpravljali, kako kul bi bilo, če bi se lahko slikali za Playboy. Tako da deklica menda niti ne dojema čisto natančno, da ni buckasta, ampak že prav lepo zalita. Meni na njej telo niti ni tako moteče, se mi zdi, da ves tisti špeh ni pretirano viseč in mlahav, bolj me motijo njene obrvi (če lahko tiste ostanke sploh tako imenujemo). Pa mozoljavo čelo. Namesto nakupa 10 sendvičev naj tisti keš investira v obisk dermatologa, pa bo problem rešen.

Mi je pa bilo ful čudno, da jo je šla ven pozdravit Sonja!?!?!?! :eek: :eek: :eek: Wtf!?!? A sem kaj spregledala oz. zamudila tekom oddaje???

Hud Perotov komentar: "Tjaša bo padla v luknjo, ki ji jo je skopala Tina." x:Dx

Pa še ena fora na BB homepagu, v bistvu strip, ampak je brez sličic ravno tako dobro:

Jasmina: Ravnokar sem opravila test nosečnosti.

Tina: Reeees? Pa so bila težka vprašanja?

Navijam za Miha.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Jaz tud navijam za Miho. :palec:

Se strinjam, Onix!

V TEM pogledu Tjasi vse cestitke! :palec: :palec:

... in se mi zdi tud grdo telesne znacilnosti omenjat kot nekaksen argument 'proti'.

Men je ona nezanimiva, nemotivirana, brez lastne hrbtenice itd.

Sicer pa je v faco zlo lustna, ce bi se vec smejckala in bla prijazna, bi bla se bolj.

V bistvu je z onim hujsanjem dejansko spravla dol precej, se ji pozna, in ce bi se mal shujsala, bi bla lohk cist dbest, clo sexy.

To je blo zelo pogumno od nje, od BB pa mal zlobno.

Men bi blo grozn se v spodnjem perilu sprehajat, da bi me cela slovenija gledala.

tko da, se mi je zdel to dbest.

Se pa strinjam, Girly, obrvi! xrolleyesx

v bistvu se mi je kar zasmilila Tjasa (k nc ne steka), prav tko Suza (ki celo verjame v neko zrezirano varianto, v bistvu prav zaroto, kar je bedast)....

grozn, se prav vid, kako jim je -nekaterim- mucno, k morjo bit tam.

Pa grdo se mi zdi od folka, k vsi govorimo, kok sinfajo tam v bajti, sam tle je pa tud ful enga opravljanja.

sem sla vcer pogledat na forum BB in sem vidla, da majo clo temo o Suzi in recimo govorijo, a tko, a socialno podporo ma, pa da nc cudnega, da nima deca pa tak.

To se mi zdi pod.

saj se je sama osramotila, kokr se pac je, zdaj je to pase' plus da to, kar je pocela prej in kar pocne zdaj, nima nobene zveze z BBjem, vsakdo pa ma v lajfu pac to in ono, na tak al pa drugacen nacin cash dobi, ma take in drugacne zveze in poznanstva in zgodbe... in tako dalje.

Tako da, to se mi zdi grdo, kako se ves zolc zliva pol po folku v zvezi s stvarmi, ki nimajo s predmetom (BB) nobene zveze.

Men tud Nina O. vcer ni bla vsec (najbolj po mojem okusu je, tako da nimam a ma nobenih pripomb, ko je v crnem ali turkiznem).

Mi je blo pa vsec, kako je vodila, me je parkrat v smeh spravla.

Mi je vsec k je mal (pre)drzna pa zabavna. ocitno je tud brihtna.

Njen smeh mi se vedno ni prevec vsec, se mi zdi mal prezijalast, ampak velik boljs, kot pa tecne al pa monaste in moraste ksihte gledat. xDDx xokx

Jasmina: Ravnokar sem opravila test nosečnosti.

Tina: Reeees? Pa so bila težka vprašanja?

x:Dx x:Dx

Picasso

Včeraj pa sn gledal celo oddajo in morm rečt, da mi je bila prva res zabavna, sn se celo nasmejal dostkrat x:o)x . Vsi so se zelo potrudili s kreacijami, zlo dobro izpeljali modno revijo, uvedli dobro blagovno znamko Jean Gaton xDDx, se tud sami zabavali, kul......Nasploh so men ti ki so še not kar vsi dokaj simpa, nič tolk groznga ne vidim na njih. Ja, tud sva pohvalila Tjašo, ki je hrabra, v tej skupini perfect body-ev ji verjetn ni blo lahko, pa je dober speljala vse.....Tud je ok, da se je alisa speljala, ker mi je šla na živce s svojo pretirano občutljivostjo, ona me nkol ni spravla v smeh, janez pa pogosto....... x^x

Miha je ok, ja. No tud sstane in andrej pa marina so simpa, sstane pa je tak simpa prpelanc, men.......In kaj se zgodi, ko ostanejo še samo štirje, kako postaneš zmagovalec? Mam nek filing, da bodo 4 tipi ostali not.......baje v veliki večini BB gledajo bejbe, tko da to ne bo tolk čudn..... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jao, dans pa tko dolgočasno predvidljivo :U: Tud mihove obrazložitve nominacij so xrolleyesx Hehe, ata jih je čist s tira vrgu, mulote :vragec: xg:Dx

K. Čapek

Ucer sem tudi jaz gledala :wOOt:

Fotr je baje svoje čase poznal tega Janeza in ga je zanimal, potem sva pa skupaj komentirala x:o)x

Sicer ne vem, kako naj komenitram...

Lahko Ninin izgled...pa kdo je njen stilist? Pa tudi vizazist!!!

Drugače mi je bila vedno simpatična punca, zato tukaj nimam pripomb. Se mi zdi, da kar dobro vodi oddajo, tako sproščeno. Se pritožujejo nad njeno ljubljanščino, jaz se pa ob tem takoj spomnim na Ladota naprimer x:)x Ma, men je vseen.

Tjaša ni tako oh in sploh debela, kot berem po forumih. Ima ful izrazit trebušek. Drugače pa...mi prav antipatično ni delovala.

Mi je pa tota Tina...aaaah.

Pa un, k je dajal tiste komentarje....da gre ena rastlina iz hiše spet...pa da gre zarad Tine....

Alma se je skulirala! :D

Kdo je pa nominiran, Mick?

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

skoda, k bo sel najbrz janez ven (k -predvidevam- vecinoma mladina glasuje). ceprav mi je zoprn njegov humor plus je ratal nekam tecen. pa tud on opravlja pa dvojno igro igra. sam vseeen najvec vnese v bajto, se mi zdi.. tega nekega... *dogajanja* (x:o)x x;)x - jako dogajanje x:Dx).

Marina je sicer zal edina bejba, pa lustna je, pa brihtna, sam mi pa ni simpaticna.

Nima nobenega zhara, niti mal ne izzareva.

pasivna brezkrvna zvita bejba. k bi vsaj kej lajfa blo v njej. pa prozorna je cist tale njena igra.

in tak clowk naj zmaga!

gledam/spremljam mal mlade: "starim" ne privoscijo casha! x:o)x

kao sej ga ze majo, mladi ga pa bolj rabjo. x:o)x

pa hitr se vse obrne.... un k ga najbolj opevajo, je cez en teden najbolj osovrazen. taki boji za zivljenje in smrt... pa nobenega zhara, strasti.

najbolj grozn mozn. xrolleyesx

Picasso

In takšen folk glasuje. Da ne bo kdo potem šokiran nad rezultati.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

In takšen folk glasuje. Da ne bo kdo potem šokiran nad rezultati.

xrolleyesx :palec:

Slika ideala slovenske najstnice :cry: eksotični (in, občasno, po potrebi, rahlo bebavi) kengurujček in nabildani dohtarček s karakterjem pudlja (niti ne vem kateri smile bi bolj pasal, x:Dx ali :o|o: ali :sori: )

Včeraj smo imeli priložnost (in čast) gledati zadnje medsebojne nominacije stanovalcev hiše BB, po pričakovanjih so trije hudokurchny mušketirji nominirali Janeza in se, ker ni pokazala zanimanja za nobenega od njih, spotoma znesli še nad Marino.Žal jo bodo Slo-najstnice ta teden poslale domov, čeprav bi ji privoščil zmago :inocent: že zaradi neomadeževane osebnosti x;)x madeži bi se sicer, skoraj sigurno, pojavili (tako na karakterju kot tudi na obleki w:Iw ), če bi bila v hiši dalj časa.

V sobotni oddaji so se že pojavili prvi spori med izseljenci :palec: Pero staroselce, povsem primerno in pravilno, imenuje rastline (kar je, mogoče celo, manj žaljivo kot moji lišaji, gobe, gobani in mahovje) ampak ko bodo v hiši samo še trije trdokurchky bodo razne poučne oddaje v stilu "Spolno življenje zvončkov in trobentic v poletnem času" mega zanimive v primerjavi z BB :sori:

Žal mi je da se niso lotili Tine vsaj pol tako kot so se Suzane in Nine po odhodu iz hiše :vragec: ampak punca ima očitno privilegije znotraj ProPlusa :xx!: Miss arogance si dovoli ne odgovarjati, če vprašanja postavi sogovornik, ki ji ni všeč, če pa ji vprašanje ni všeč ali pa se ji zdi provokativno (in večina jih je ravno takih x;)x ) ga mirno presliši

Mogoče bi res morali poslušati njeno mamo in, vsi ki smo glasovali za njen odhod (cca. 38 000 ljudi), po možnosti hkrati, priti na obisk in kavico v Kp da jo bolje spoznamo :vragec:

Ker se bližamo finalnemu delu oddaje, je počasi cajt da si izberemo favorite x;)x mogoče bi, v duhu in stilu, nominacij utemeljili razloga za zmago oziroma nezmago posameznika :inocent:

Ker, še vedno, nimam favorita bom probal argumentirati zakaj si nekateri NE zaslužijo 75K:

- kengurujček Andrej, po lastnih besedah, je prodal večino (oziroma kar vse) premoženje in šel po svetu iskati mati svojih otrok (za uspešnejše iskanje si je navrgel nekaj kg mišic in bebavo-naivni nasmeh), ki naj bi imela tudi Slo korenine xrolleyesx če on dobi denar ga bo spičil prej kot v enem letu na "sponzorske najstnice" in se, na koncu zgodbe, vrnil nazaj v puščavo s trdim, osamljenim in polnim sprednjim delom hlač ter z enako osamljeno, a žal tudi prazno denarnico v zadnjem delu hlač

Tip je, med stanovalci, še zadnji glumac in blefer, ki je ostal v hiši zgolj zaradi bolj "atraktivnih" sonominirancev v tednu, ko je bil nominiran tudi on.Njegovo taktično in diplomatsko povezovanje ga je pripeljalo do finala, čeprav ni o sebi povedal skoraj nič.Izgovarjanje na majhen besedni zaklad in nepoznavane jezika je lari-fari, model enostavno nima kaj povedati razen da je preživel mladost v fitnes centrih in gledanju TV.

- nabildani pudelj Stane bi si z nagrado najraje kupil Tino x;)x in če zmaga (upam da ne bo xcrossfingx ) bomo verjetno lahko gledali posnetke kako jo bo (seveda neuspešno) zasnubil na skupnem vikendu v toplicah.Mogoče bi fantu denar prinesel malo več samozavesti glede žensk in, spet mogoče, v bodoče ne bo zgolj in samo spremljevalec ampak se bo znal postaviti za sebe in poskusil igrati glavo družine.Ampak denarne nagrade mu pa vseeno ne privoščim :vragec: premehka hrbtenica, preveč nepotrebnega prilagajanja in, vsiljenega, strinjanja, pes, ki, nujno, potrebuje gospodarja/ico

- še zadnji "staroselec", hormonsko, adrenalinsko in še kako drugače preobremenjeni Miha :o|o: si mogoče celo zasluži nagrado, ker je stoično prenesel vse napade in se, kljub vsakotedenski nominaciji, ni skregal in ločil od skupine (čeprav se je s tem dejanjem zapletel v paradoks s svojo izjavo "Izstopi iz črede" xrolleyesx )

Postal je del črede, ki jo je, predolgo, vodila alfa samička :sori: matica, par služabnic in gomila trotov

Čez dva tedna bo lahko ugotovil koliko "njegovih" punc je zaradi famozne knjižice zamenjalo telefonske številke x;)x najverjetneje pa bo njegov sex, po časovni dolžini, konkuriral Alenu x:Dx ki je Sonji pustil madež na krilu (in sebi na hlačah) že ob objemu in naslonu na njo xrolleyesx hudokurchny zajčki.press

O Marini in Janezu se bom razpisal drugič, ker sta v hiši premalo časa da bi lahko kar iz glave metal razloge ZA in PROTI xnckrivx

Pa še besedo ali dve o statistiki glasovanja v prejšnjem tednu moram napisati, ker ................ 72% glasov v dveh dneh :eek: nadomestna nominacija zaradi premajhnega števila oddanih glasov?!

Nejc Zaplotnik

Hehe, Janez je nočna mora pubecom x:o)x Je ob razglasitvi nominacij reku Marini.....ne skrbi, se bo še nama kak pridružil :vragec: x8Dx

In....opazil sem, da zadnje cajte samo globoko duhovne oddaje še gledam po tv......BB, Hri-bar, 24 ur, Odmevi, Sopranovi, Studio City..... x:o)x

K. Čapek

Hehe, Janez je nočna mora pubecom x:o)x Je ob razglasitvi nominacij reku Marini.....ne skrbi, se bo še nama kak pridružil :vragec: x8Dx

Janez se zaveda da ne on, ne Marina nimata prav velikega "volilnega telesa" izven hiše BB (že zaradi kratkosti bivanja v hiši) in da je bil (najverjetneje) Alisin odhod, vsaj delno, zrežiran s strani BB x;)x

Tjašinih 72% (cca. 15 000 glasov) od četrtka (16:20) do sobote, od skupno malo več kot 20 000 glasov , pomeni da so do Tjašine nadomestne nominacije prejeli precej manj kot 5 000 glasov (pa sem HUUUUUUUDO pretiraval v računici, realno jih niso dobili niti 1 000 x;)x )

Ker sta ta teden spet nominirana novoprišleca, bo stanje glede glasovanja podobno :vragec: in me zelo zanima kakšen razlog bo BB našel v "cirkuškem" tednu za dodatno nominacijo :o|o: ker prejeti max. 5 000 glasov (več jih verjetno ne bodo dobili) pomeni da niti stroške sobotnega showa ne bodo pokrili x;)x

Mogoče pa računajo na poškodbe pri "akrobatskih" vajah in posledično kakšen odhod x:Dx monocikel, hodulje, ...... nekaterim že kolebnica dela težave xrolleyesx

Nejc Zaplotnik

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...