Skoči na vsebino

veliki brat

cigancica

Recommended Posts

• Komentarji 767
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona
ker prejeti max. 5 000 glasov (več jih verjetno ne bodo dobili) pomeni da niti stroške sobotnega showa ne bodo pokrili x;)x

Mogoče pa računajo na poškodbe pri "akrobatskih" vajah in posledično kakšen odhod x:Dx monocikel, hodulje, ...... nekaterim že kolebnica dela težave xrolleyesx

:vragec: x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Jaz sem pa vcer postekala, zakaj Janez med drugim fura te vulgarne scene pa skoz o sexu pa vse. xideax

najbrz pac ze je res TUD tak, vendar menim, da je glavni point v bistvu v nekaksni taktiki, namrec: zunaj so se vsi pritozeval, kaksen dolgcas da je, nobenga sexa, k sta sla unadva ven pa vse to, pa da se sam je oz. o hrani govori in lezhi in nic od nic.

In je valjda postekal, da je ce druzga ne interesantno pol vsaj cvekat o tem...

vcer k sem ga gledala, sem to psotekala. da v bistvu ni rekel tko slinasto pa tko, k je nekaj joshkice omenjal, pac pa je imel nekak... hm, hladno al kaksno faco zraven (v glavnem ni pasala faca k izrecenemu), tko da sem opazla, da je v bistvu to celo taktika.

model.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx sploh ni treba gledat, pa vse vem x:Dx

parkrat gledala ... mi je šla takrat takoj na živce Jasmina, tko da se mi je fajn zdel, da je šla ven xrolleyesx tak živčn osebek :vragec: pa Tina tud ... "blont" ljudje mi niso lih simpatični :inocent:

ma ne vem ... Marina je čist neopazna, taka siva :o|o:

Stane pa Andrej mi pa tud nista všeč ...

Janez je hecn, sam res najbolj Mihu prvoščim :palec:

vizualno mi pa tko noben ni všeč x:o)x Robi je bil bolj po mojem okusu, pa je prekmal šel ven :inocent:

ne da se mi gledat tega kej preveč ... je pa fajn, k tle mal pokomentirate, pol sledim dogajanju (če se lohk temu tko reče) ... x:o)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Napoved: v sob gre ven MArina. V finalu bosta Andrej in Miha-ki bo tudi zmagovalec :sori:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Danes so stanovalci dobili "inštruktorja" :eek:

Pri učenju cirkuških spretnosti jim bo pomagal "profesionalni" klovn Žare xokx model je kar spreten in zabaven (v hiši BB ni prav težko biti najbolj zabaven, ker so stanovalci, bolj kot ne, večino časa "pogrebno" razpoloženi) in upam da se bodo potrudili in da bomo v soboto videli dober cirkus xcrossfingx

Me je, v današnjem "live" vklopu, prijetno presenetila Marina xokkx sproščena, nasmejana, otroško radostna in vesela, oči so ji kar žarele, ko je gledala klovna xDDx definitivno je, vsaj meni, najprijetnejša in najprivlačnejša od vseh, zdaj že izseljenih, stanovalk :inocent:

Samo tega moja xsrcx ne sme prebrati :shsh: , ker bo spet stradanje in hujšanje v prvem planu

Klovnesa Marina

Edini, ki ni pokazal veliko navdušenja je bil Janez :o|o: že včeraj se je skregal z vsemi xrolleyesx staroselci so ju, prav nič prikrito, izobčili xscratchx mogoče si bo BB to razložil kot nestrpnost, glede na to, da se zadnje čase oprime tudi takih malenkosti, ki so se včasih stalno dogajale in se ni nihče pritoževal :o|o:

Glede mojega mnenja o kengurujčku in nagradi :inocent: se je že izkazalo da nisem ravno svetlobna leta od realnosti :vio:

Sekira ga da bo kmalu moral premišljevati o svojem življenju (to mora biti, za njega, precej velik napor, vsaj glede na njegove besede in prikazano obnašanje) in bodočnosti, spal pa bo kar v hotelu, ker se mu ne gre k sorodnikom xrolleyesx verjetno upa, da ga bodo kratkočasile oboževalke xwizardx

Zdaj postaja, že kar pretirano, jasno, da je njegovo "nerazumevanje" slo. jezika zelo odvisno od tega, če mu je zadeva všeč ali pa ne :o|o: edino glede občasne bebavosti mi še ni jasno, če je zaigrana :inocent: ampak, ni tako dober igralec, tako da ........

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Marina bo po vsej verjetnosti šla v soboto ven. Po mojem mnenju bo zmagal Stane. Čeprav pa bi najbolj privoščila Janezu. Kljub njegovi "vulgarnosti" je model zabaven. Zdi se mi, da je edini, ki se ne pretvarja in je dejansko pred kameri tak kot je v resnici. Vsi ostali taktizirajo, igrajo svojo igro, kako se izogniti nominaciji in morda pritegniti gledalce. Janez je naraven. Antipatičen in simpatičen obenem.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Edini, ki ni pokazal veliko navdušenja je bil Janez :o|o:

Hehe, po svoje razumljivo, je vseen tolk starejši, da bo težje cirkuške spretnosti obvladal brez, da se polomi..... x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Janez jim je lepo razložil da on ne zna žonglirati s keglji in žogami, da pa zelo dobro obvlada (in še z večjim veseljem počne x:px ) žongliranje z joškicami x:Dx

Pa so se mladinci takoj prijavili da to oni tudi obvladajo in, na trditev da to ne obvlada vsak, začeli zviška gledati na njega, češ kot da je to kakšna umetnost xrolleyesx

Pa bi fantje, vsaj Miha, nujno rabili tudi kakšno lekcijo na to temo x;)x Marina se je pritožila, da jo po njegovi masaži vse še bolj boli xrolleyesx model očitno ne loči med športno masažo in nežno masažo namenjeno ogrevanju teleščka za bolj prijeten (in njemu zelo ljub) "šport" :o|o: čeprav izkoristi vsako, še tako majhno in prozorno, šanso da se Marine dotakne

Mačo, ki misli da mora moč mišic pokazati ob vsaki priložnosti :ermm: ubogih 240+ žensk iz knjižice

Je pa Marina najnovejše ime v famoznem imeniku xDDx pa pet zvezdic je dobila

In zavrnila vpis, ker zahteva za sebe oceno deset x:Dx

Nejc Zaplotnik

Guest mačona
dolgcajt, kaj oni kekci še dihajo sploh? kje so se sploh spomnili, da jim dajo neke hodulje. bojo vse razštetali ... klovni pa so že itak, s kostumi ali brez. x:Dx

Gledala sem polovico današnje oddaje.

Janez je šel ven. Pričakovano. Jaz sicer ne vem kakšne je zganjal (edino kar sem videla danes), ampak kar sem videla, mi ni bilo prav simpatično.

Najbolj bi privoščila Andreju. Ker mi je simpatičen pa luškan. Za kakšen bolj konstruktiven komentar bi pa morala bolj slediti oddaji.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Če bi sledila oddaji bi ugotovila da je Andrej (vsaj) malo bebav xrolleyesx

Neznanje jezika uporablja kot izgovor da ne razume zadeve, čeprav mu ni nič bolj jasno tudi, ko mu obrazložijo v angleščini x;)x

Nejc Zaplotnik

Ma sami bedni so še notri ostali :o|o:

Mislim, da se Andrej še bolj bebav dela ob vklopih v živo. Hoče pač en taki cute boy izpasti, da bi se mamikam priljubil.

Prav za nobenega ne navijam (bi za Perota, če bi bil še notri), najbolj privoščim zmago Mihu. Glasovala seveda ne bom.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

men je tud zal, ker je sel janez.

kar pa se tice ostalih, pa lohk ne bi gledala NICESAR do zdaj, pa bi se z lahkoto odlocla.

brez vsega tega sledenja bi se isto. zanimivo. x:)x

namrec za miho in marino (pa ceprav mi je brez veze, da bi ona zmagala).

zaradi preproste predstavitve sebe - tu je bil Miha najboljsi in tak kot je. Tudi marina mi je bila vsec.

Anderj pa Stane pa sta dokaj klavrno poskusala prepricat gledalce in namigovala prevec odkrito za moj okus plus andrej je izgubil skor vse tocke pr men, ceprav mi je dolgo bil cist simpaticen, namrec on je postekal, da je vseskoz not, k je tok simpaticen s tem naglasom in vse, da je pa zdaj res vec kot ocitno da blefira in namenoma poudarja to... pa to svojo 'toplino, preprostost in naravnost'...

In oba s stanetom sta rekla, da bi rada ostala not, k se tok dobr pocutta v tej hisi. x:o)x x:Dx

k po finalu bosta se mesce al kaj! x:px

pa glih onadva se kao najboljs pocutta! x:Dx

Pa do gledalcev kot sogovornika ni vljudno posiljevanje in vsiljevanje odlocitve, je bil tako velik primernejsi Mihin vljuden, a malce sarmerski nacin, vendar ne z namenom, pac pa ker taksen tud je. vljuden in lepo vzgojen, pa knjigce gor al pa dol.

Tudi on je vseskozi bil najbolj vnet pri nalogah (hodulje!!! in tako dalje - tiscanje palcev v sod itd.) in najmanj je orpavljal in bil dvolicen.. in ce si bil not, se temu ocitno nisi mogel povsem izognit.

Plus da se mi dejansko zdi nekako fer, da res oni zmaga, k je vse fronte se ze boril, ne pa oni, k je sam na konc prisel mal prijazno faco pokazat in je pac lepsi.

Tko da, navijam za Miho in mu privoscim - je borec in stoicno prenasa vse, ima najboljse lastnosti za zmagovalca in najbolj se je potrudil in zato si najbolj zasluzi 75ko.

Po mojem mnenju. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bliža se finale, zdaj že rahlo nezanimiviga, Big Brother showa xrolleyesx

Danes bo odšel prvi finalist :palec:

Če je verjeti tabeli priljubljenosti na uradni strani BB:

- Marina 40+% :palec:

- Stane prbl. 7% :eek:

- Miha 20+% :palec:

- Kengurujček prbl. 18% :vragec:

Jessss!!! Finale bo najverjetneje M&M x:)x

Ampak to je glasovanje za priljubljenost kjer lahko (brezplačno) glasujemo vsi, ki imamo kartice za 24/7 ogled BB in ki, po izkušnjah sodeč, ponavadi ne glasujemo telefonsko :inocent: škrtice pač, kaj čmo

Mi je pa zelo všeč da imata nabildana bleferja tako nizko podporo :palec: končno, a vseeno žel prepozno, so nekateri dojeli da, tako Stane kot Andrej, samo blefirata in sta ostala v hiši samo zato, ker sta bila nominirana v družbi bolj "osovraženih" in nista bila nikoli resno ogrožena, čeprav nista v 12 tednih naredila čisto nič omembe vrednega :xx!: razen da sta, kot Tina, dokazala da lep telešček, simpatičen obrazek in možgani (delojoči x;)x) redko potujejo skupaj x:Dx Andrej se mi je zameril s skrivanjem recepta za kruh, ker je s tem izsiljeval in pogojeval obstanek v hiši, svojo "bebavost" pa je uporabljal kot izgovor da ne razume zadev, ki mu niso bile všeč :xx!: zdaj pa razlaga da bo šel živet v hotel, da bo v Ljubljani (kao obveznosti do organizatorja, v bistvu pa upa da ga bodo oboževalke preganjale in, da bo doživel del H'woodske slave xrolleyesx ) xcrossfingx da je jutri na vrsti on xgoldfishx

Danes pa bi po "uradni" lestvici moral med ljudstvo stopiti največji pudelj v Deželici x:Dx mogoče bo Tina prinesla ovratnico in povodec, da ga pelje v Tivoli na sprehod x:Dx

Sicer pa: SHOW MUST GO ON !!!

Ni še konec BB, že se začenja casting za novi show:

KMETIJA

Kakor si bodo postlali, tako bodo spali!

12 izbrancev se naseli na zapuščeni kmetiji sredi idilične, neokrnjene narave. Njihovo prikupno domovanje pa potrebuje manjše lepotne popravke. Članom novonastale družine se morda šele med urejanjem posveti, kako daleč v preteklost so se dejansko vrnili in čemu se bodo morali odpovedati. Izkusijo preprosto, a zahtevno življenje na deželi, kjer hrana ne pride sama na krožnik.

Brez dela ni jela!

Kako se družinski člani sploh znajdejo na kmetiji? Če želijo 10 tednov preživeti brez udobja modernega sveta, se mora 12-članska družina organizirati in zavihati rokave. Za nasvete, kako upravljati kmetijo, lahko povprašajo GOSPODARJA, ki bo njihova edina pomoč. Vsak teden pa se morajo znajti s članom manj!

Dvoboj

Resničnostni šov Kmetija je tekma na izločanje! Vsak teden je nekdo izmed članov izbran za Glavo družine, ki je odgovoren za delo na kmetiji. Njegova beseda je zakon! Glava družine ima privilegije in imuniteto, poleg tega pa določi Hlapca in Deklo, ki opravljata nazivu primerna dela. Ostali člani družine na koncu tedna izmed njiju izberejo prvega, ki se mora boriti za svoje mesto v družini. Slednji izzove enega izmed preostalih članov družine, le-ta pa dvoboj, v katerem se pomerita. O zmagi odločajo moč, tehnika ali znanje … in poraženec mora zapustiti kmetijo.

Komu nagrada v višini 50.000 EUR?

Vsak dan bogatejši za dragocene izkušnje, ter pridobljena znanja, veščine in spretnosti se člani družine potegujejo tudi za bogato nagrado v višini 50.000 EUR! Komu bo uspelo zdržati 10 tednov in na dvobojih premagati vse ostale tekmovalce? Prvega resničnostnega šova v naravi, ki bo jeseni na POP TV, ne boste hoteli zamuditi!

Snemanje bo avgusta, septembra in, konec, v novembru.

Živi bili, pa videli x:)x

Nejc Zaplotnik

na koncu pa najdem debato v kateri si izmenjujete mnenja o tem, kdo in zakaj in kako naj ostane not :o|o:

razočaran Namaar

x:Dx

x:o)x x:Dx

jaz pa letela gledat, ce je kej novga. x;)x x:px

Picasso

Samo en delček pogovora s Stanetom po izselitvi:

mega346611: Prvo ti moram povedati da mi je žal če izpadeš, ker se mi zdi da si najmanj glumil, a to drži? A se ti zdi prav da je BB izbral psiho taktiko za pomanjkanje hrane? Ali se zavedaš, da je prav hrana uničila čeprav to ni pošteno? Se ti zdi prav da zmaga (če) Marina ki je prišla naštudirana v hišo ali pa Miha, ki je bil toliko krat nominiran? ŽELIM TI VSO SREČO V ŽIVLJENJU IN DA POSTANEŠ DOBER ZDRAVNIK. LP IZ PRIMORSKE.

STANE: Ja verjetno je blo mal mišljeno da se sikiraš zarad hrane in da trpiš, js sm vedo v kaj se spuščam in sem biu na to mal pripravljen, zdržau sm skor do konca, čeprav sm biu večino časa zelo lačen, ampak je na trenutke bilo tud lepo, ko sm si lahko mal več privoščo in tudi ostali, ker nisem biu edini, ki je trpeu.

Kitsune: Stane, ali ves, da bi lahko verjetno celo zmagal, pa si se ljudem zameril zaradi tega, ker si bil Tinin kuža. Komentiraj.

STANE: Mislim, da ni blo tako, v njeni družbi mi je bilo najbol ušeč, z njo sm se najbolš šteko in sm biu zato največ v njeni družbi, ker če Tina nebi bla ženska, pol to verjetn nebi izpadl tak, ko je ane.

Ko berem njegovo pisarjenje xrolleyesx se ustrašim za prihodnje rodove, ki jih bo zdravil polpismeni dohtar (nekoga, ki ima tako bogat besedni zaklad, obvlada jezik in slovnico in se, kljub poučenosti in svarilom, ukvarja s športom na izrazito nezdrav in škodljiv način, zraven pa cilja na kariero športne medicine xrolleyesx ne morem imenovati zdravnik, ker od slednjih pričakujem vseeno vsaj pismenost in spoštovanje/upoštevanje osnovnih načel zdravega življenja)

Je pa fant očitno dojel da so se bejbike nagledale teleščkov (njegova napoved je da bo jutri Kengurujček odskakljal iz hiše BB) in da se bo boj za denar odvijal med nabildanim wannabe playboyem in diplomatsko preračunljivo preprosto deklino :ermm:

Glupson od Kengurujčka res nič ne razume xrolleyesx zdaj že resno dvomim da je on bebavost igral, on je, žal, res tako bebav in,po zakonih krute narave, ne bi v divjem svetu nikoli doživel take starosti, ker bi ga druge živali že davno pojedle.Naj jutri zgine v svoj tako željeni hotel, naj ga tam nadlegujejo najstnice in naj ga potem še kakšen fotr preganja, da ga slišim kako se bo izgovarjal da ni vedel koliko je stara :vragec:

Vem da sem žlehtnoba, ampak model je res samo za v avstralsko puščavo, par tisoč milj od civilizacije, on lahko raziskuje samega sebe še nekaj deset let in mu ne bo dolgčas, ker bo vedno znova presenečen nad svojimi sposobnostmi dojemanja :cry: in vsak dan si bo bolj všeč, itak je od vseh treh nabildancev on edini res zaljubljen v svoj telešček, vseeno pa poznam kar nekaj 12 letnikov in 12 letnic, ki so mentalno precej bolj razviti od njega xrolleyesx

Ko mu bo BB rekel da mora zapustiti hišo bo samo obrazložitev, da mora On oditi, trajala do sobotnega finala x:Dx x:Dx

Nejc Zaplotnik

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...