Skoči na vsebino

veliki brat

cigancica

Recommended Posts

Ko mu bo BB rekel da mora zapustiti hišo bo samo obrazložitev, da mora On oditi, trajala do sobotnega finala x:Dx x:Dx

:lol: :lol: :lol:

Se pa strinjam tole s Stanetovo nepismenostjo. Faaaak...tud na sploh opažam, da je zadnje čase mladina zmer bl zabita...ko imam opravka s študenti, k bi radi delal. V prejšnjih službah, zdejšnjih, skor vse po vrsti je blo polom....Fak, osnovne pismenosti manjka vsem po vrsti. Pa računalniška tud. Ne morem verjet, da mam jst, stara koka, k mam računalnik šele 2 let doma, več pojma, kt pa 20-letniki. Ni za verjet. :eek:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 767
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Beda :xx!:

Marino so poslali domov :sori:

OK, se strinjam da bi bilo nepošteno do ostalih, od začetka sodelojočih, če bi ona prišla do tega denarja v treh (ali štirih ?) tednih kolikor je bila notri, ker so ostali preživeli 12 tednov, ampak nezreli Kengurujček si ne zasluži finale :devil:

Od vseh stanovalcev je on, po moje, največji glumac in blefer :xx!: skriva se za bebavostjo in neznanjem jezika, ampak, glede na svoje predznanje jezika ob vselitvi bi se lahko v 12 tednih naučil prefektno slovenščino, ker razen pogovora niso imeli kaj drugega početi :ermm: punce so mu, malo, razširile besedni zaklad in ga naučile besede primerne za opravljanje in žaljenje :icon17: , a žal še te besede večinoma nimajo domačih korenin, ker največje opravljivke niti same ne obvladajo materinščine :cry:

Ne morem verjeti da to pišem :icon15: ampak upam da bo zmagal playboyček "Trnovski svederček" :icon18: sicer daleč od tega da bi bil moj favorit, a glede na konkurenco v finalu mu zmago privoščim in, celo, iskreno želim xnckrivx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest mačona

Danes sem spremljala celotno oddajo. Miha se dobro zaveda, da bo odnesel tistih 75. 000 evrov, Andrej je pa kr otrpnil ... Najbrž tuhta, kako vse se še "prikupiti". Na začetku kao prikupen, pol pa spoznaš, kok je hladno preračunljiv. :xx!:

Saj je jasno, da gre folk not pobrat glavno nagrado, sam zakaj pol glumijoooooo?

Marino so poslali domov :sori:

xokx To!! da folk ni spet TOK glup.

se mi je zdel cist slovenceljsk tole, da staroselci pa nikakor ne in da so rajs za marino glasval, sam iz inata do tastarih.

v smislu, ko ga kao 'skuzhijo', ni sans, ga bodo zlinchal, kdor jim pa lep ksihtek ponuja, mu bodo pa se naprej iz roke papcal.

zato se mi zdi, da je pa treba mal vec dat od sebe kot pa zgolj mal da se nastudirano smejckamo pa dobr zgledamo.

pa tud sicer nisem za take medle ljudi brez vsakrsne karizme pa da naj taka brezkrvna oseba zmaga. :o|o:

uni so bil boje, gagal not, vse dal skoz, ta je pa na konc na sampanjcek prsla in zdej nej pa kr zmaga. nema.

in zato tud ni oz. ne bo. xyesx

*haha, saj res! x:Dx x:px

marina je rekla, da so karizmaticni. oni sami. x:px

andreja mi je pa prav tecn gledat.

vcas se mi je res zdel cist prikupen, zdej je pa zapretiraval s to bebavostjo, k misl da je to ga not obdrzal. in zdej pac fura to in ga prav ne morem gledat, neprijetno mi je.

ves tak prijazen in tak.... z raznezenim glasom in uchki, ki tko toplo gledkajo. x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kaj sta modela po horoskopu? Strelc kak? :inocent: x:o)x

Miha je strelec, Andrej pa kozorog.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Go Miha, Go ! :inocent: :vragec: x:Dx Kaj pa vem, v tem duelu itak, zaj odvisn kter se bl bejbam dopade, baje andrej.....Haha....janez jean gaton je car.....je "odpel" blus za bivšo x8Dx :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sstane
Go Miha, Go ! :inocent: :vragec: x:Dx Kaj pa vem, v tem duelu itak, zaj odvisn kter se bl bejbam dopade, baje andrej.....Haha....janez jean gaton je car.....je "odpel" blus za bivšo x8Dx :palec:

Andreeeeeeeeeej x:Dx

Guest mačona

Ja, kar ne morem verjeti, da je Andrej zmagal.

Miha je vsaj bil vseskozi več ali manj isti in ni nič skrival ... Človek ma potrebe .. Ampak jim ne bi bilo treba ravno tega prikazovati v oddajah, naj ma človek mir ... xrolleyesx

Mah, Andrej bo zdej kar naenkrat prenehal z angleškimi vrinjenkami, naenkrat bo njegova slovenščina v medijih solidna. xrolleyesx V hiši BB pa marsikaj ni niti "razumel" niti znal povedati. xrolleyesx Licemer. :xx!:

:xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

:sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Zdaj me pa sploh več ne čudi, da imam o Slo najstnicah tako mnenje xrolleyesx naj si najdejo vsaka svojega bebca kot je Kengurujček in naj potem ostanejo z njim in trpijo njegovo glumo in dvoličnost :vragec: denar bo, prej ali slej, pošel, preračunljiva bebavost pa bo ostala, ker se, očitno, izplača!

Zdaj bom tudi jaz začel s tem da ne štekam stvari, ki mi ne pašejo :inocent: mogoče bom tudi več zaslužil x:Dx

Več bom napisal, ko si ogledam zadnjo oddajo, ker sem cel vikend delal in pojma nimam kaj se je dogajalo okoli mene.

Nejc Zaplotnik

Itak so ti slovenski reality showi seksistični. Zakaj pa nobena ženske ne zmaga? Ali so ženske, ki glasujejo totalno bebave na tipčke, ali tipi ne jebejo žensk?

Glede Andreja pa...ne vem zakaj bi glumil polomljeno slovenščino. To sploh ni sexy. Prej odbijajoče. :sori:

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Glasujejo, večinoma, najstnice, ki jim starši plačujejo telefon x;)x

Nejc Zaplotnik

x:o)x x:o)x x:o)x

Ma... niti ene tele oddajce nisem gledala.

Sem pa slučajno prišla mimo TV-ja zdejle v soboto (al je bil petek???), ko je glih začela (menda) zadnja oddaja, pa sem vrgla en uč za pet minut, da ne bom glih totalno "zadaj".

Rečem lahko samo... kaj takega, da folk tole gleda :eek: :eek: :eek: ! Ne vem, kakšne so bile prejšnje oddaje, mislim pa, da tega ni gledalo veliko ljudi. Upam, da tega ni gledalo veliko ljudi x:o)x :vragec: x:o)x .

Ne, tolk dolgcajt mi še lep čas ne bo.

• 1 month later...

http://www.spletne-igre.com/forum/zabava/3...er-playboy.html

Suzana iz BB v Playboyu....Sem dobila slikce po mejlu, pa se mi ne da lepit. Kako je krasno zretuširana x:o)x

Ah ja...

Zdaj bo pa Kmetija x:o)x x:px

Sem brala (v Novi x:Ix ), da bo Špelca vodila. Super, ker je res simpatična radijska bejba. A bomo gledali? :D

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Suzi se je znajdla; Photoshop pa res dela čudeže :inocent:

ampak hčerka je zih ponosna nanjo x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

xrolleyesx

men je bilo pričakovano, da bo Suza "končala" v Playboyu-če jo bodo sploh maral, jasno. Edin tako lah pride kolkrtolkr pošteno do denarja; nazaj v lokal delat je kao "prenizko" zanjo (razen v fany šmensi-a take sploh imate na Obali?) ne vem no, nekak si je ne predstavljam za pultom narezanih salamic x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Poznam, ampak no bom komentirala, da si ne naložim slabo karmo:))

No povem samo nekaj malega, da je Suza dobila za poziranje nekaj več kot miljonček starih tolarjev. Kot oseba je zelo materialne narave in v realnosti ni taka kot na slikah. Mah, meni ni všeč, tudi jaz njej nisem, tako je prav.

men se zdi pa huda bejba, svaka cast.

une so ble 2x mlajse, ta pa 20x boljsa. x:o)x x:Dx

pa tud pr drugih fotoshop dela cudeze. tud pr 'tamladih' pa 'talepih'. xDDx

ni pa mi vsec grabezljivost, ki veje iz nje in se opazi tud na videzu.....

zelo materialna, to se vid na 1. pogled (pa ne glede na BB-je in PB-je x;)x)

A bomo gledali? :D

x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jah... ne vem no.....

ko si 1x 40, je tko, da pac nisi vedno k rozca.

jst tud 1x cist zgazhena zgledam, drugic sem pa k rozca pa mi ne dajo vec k 30, vcas clo manj.....

tko da, se mi zdi v bistvu grdo, tko rect.... da je vsa nagubana... starejsa kozha rab dlje da se osvezhi, pa te en vid, k si glih z zura al pa jokal vso noc x;)x pa pol padejo take: sej je vsa nagubana.

tam so jo kazal 24 ur dnevno, ni blo photoshopov pa tega, pa je bla tud ena A bejba. xyesx (v bb-ju).

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...