Skoči na vsebino

veliki brat

cigancica

Recommended Posts

men je bilo pričakovano, da bo Suza "končala" v Playboyu-če jo bodo sploh maral, jasno. Edin tako lah pride kolkrtolkr pošteno do denarja; nazaj v lokal delat je kao "prenizko" zanjo (razen v fany šmensi-a take sploh imate na Obali?) ne vem no, nekak si je ne predstavljam za pultom narezanih salamic x:o)x

S tistim smejkotom sem v bistvu komentiral celotno norijo v zvezi s to neumno oddajo, ki je organizatorji niso znali niti prevesti. Skratka, beda od bede.

Ampak prav gredo po Orwellovih delih. Najprej Veliki brat iz 1984, zdaj pa še Kmetija -- direktna asociacija na Živalsko farmo.

Possible—but highly unlikely.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 767
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ampak prav gredo po Orwellovih delih. Najprej Veliki brat iz 1984, zdaj pa še Kmetija -- direktna asociacija na Živalsko farmo.

:D xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

S tistim smejkotom sem v bistvu komentiral celotno norijo v zvezi s to neumno oddajo, ki je organizatorji niso znali niti prevesti. Skratka, beda od bede.

Nekam si se mi zresnil, zadnje cajte :sori:

men se je BB že odzačetka dalje pzdel odoben živalski farmi (prenesen pomen), no, zdej bo dobeseden x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

tko da, se mi zdi v bistvu grdo, tko rect.... da je vsa nagubana... starejsa kozha rab dlje da se osvezhi, pa te en vid, k si glih z zura al pa jokal vso noc x;)x pa pol padejo take: sej je vsa nagubana.

tam so jo kazal 24 ur dnevno, ni blo photoshopov pa tega, pa je bla tud ena A bejba. xyesx (v bb-ju).

Full grdo je res, priznam, samo je ta faktor vmes, ki jo poznam in vem kolko ona da na to njeno kao "lepoto" in zato to nekako zbijam.Na obali ni smatrana za nikakršno lepotico! Ne bom govorila, zakaj tako mislim, ampak nisem edina. Ima slabo reputacijo.Grdo al ne, sama si kroji svoje življenje, mi samo govorimo o tem kar SAMA dela.

o kom se to pogovarjate? x8Dx x:Ix

heh... men je ta big bratec tok brez veze... prevelka navzočnost... nwem no... gledala sm ene 2x :inocent: od takrt se je moje mnenje o tem samo še bolj poslabšal :xx!:

upam da je blo wm ušeč ;) :P

blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita
in ni izgubil upanja...

• 7 months later...

Pa smo spet tam xrolleyesx

BB je nazaj, letošnja verzija mi je (vsaj v štartu) všeč xnckrivx

Kontraverznosti pa očitno ne bo manjkalo, pa še meni "ljubo" blond kuro so dali v studio :xx!: bom imel vsaj 1x na teden koga kritizirati :o|o:

Se mi zdi, po prvih vtisih, da se najstarejša stanovalka ne počuti najbolje in da jo grabi želja po svobodi :wOOt: in to po manj kot 3 minutah v hiši.

Pa prvo, lažno, glasovanje med stanovalci bo tudi hud nateg :palec: :palec: :palec:

Za neobveščene:

Hiša BB je, trenutno, še najbolj podobna Metelkovi (preden se je začel reden odvoz smeti xrolleyesx ), rastur, WC zunaj - brez vrat, brez tople vode, en mali kuhalnik, smeti na dvorišču, .... ; ampak catch je v tem da sta DVE hiši BB, druga luxuszna, zlate pipe, kristalni lestenci, ... in, that's the way I like it :vragec: , v to drugo hišo bo izseljen prvi, od dveh s strani stanovalcev izbrani in od publike izglasovani, nominiranec, ki bo celo lahko oziroma moral izbrati sostanovalke/ce v svoji polovici hiše.

Kdor drugemu jamo koplje, ....

Prijetno zlobno :vragec: x:px

Drugače pa vse kar kipi od hormonov (in oblin x:px , bogata ponudba za oba spola in vse vmes)

Moram priznati, da me celo vleče, da bi si kupil kartico za dostop, nekatere osebe so prav prijetne in, mogoče celo, zanimive xcrossfingx

Tokrat je bil prvi striptease že kar na začetku in to kolektiven :eek: prijetno, očem všečno in, verjetno tudi, prstom ugodna ponudba.Smeli so obdržati samo svoje spodnje perilo (verjetno jim bo BB zdaj dal kaj "službenega", čeprav je zadosti toplo v hiši :vragec: ), dobili pa precejšnjo zalogo alkohola in 10 postelj za 13 osebkov - dober recept da mladini (in starejši, dobro ohranjeni in redno kirurško servisirani, mladinki) ne bo dolgčas prvo noč.

Živi bili pa ..........

Za 92 000 evropejčkov ma da trpijo, BB show no mercy :palec:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

jaz sem prej opazla na hrvaški rtl, da imajo v njihovem bb tud salome, pa menda bo šla že ven??!!

jaz sicer ne gledam te reality shove, sem pa enkrat pred x leti na y prorau gledala nekaj podobnga, ko so šli eni Angleži živet na en neobljuden otok, če me spomin ne vara, so jih tja pripeljali s helikopterjem, pa ful težke pogoje za živet, pa ljudi različnih profilov... je blo zanimivo, na koncu ful ganljivo

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

Mene je edino lanski BB potegnil (sem bil brez službe in z viškom časa :inocent: )

Za Kmetijo sem dobil kartico za dostop, pa nisem 3x pogledal, mi je blo dolgcajt.

Tole zna biti zanimivo zlobno in populistično provokativno xcrossfingx

Nejc Zaplotnik

Zbujen, je bila bolj koma kot zgolj zimsko spanje :inocent:

Ampak zdaj moram nazaj v življenje, tudi virtualno, in bom malo več pisal.Sem bil vmes skritiziran, da nič več ne pišem, ne žuram, ...

Pa sem konstruktivno kritiko vzel k srcu in začel z zbujanjem telesa in obujanjem življenja x:Ix

Nejc Zaplotnik

Svaka čast Onix,vsaj nekdo,ki prizna,da gleda reality shove x;)x (večina jiha "baje ne gleda" ali pa samo nekajkrat in zanimivo kako hudo so obveščeni o dogajanju v reality bajtah,potem pa si dovolijo soditi o dogajanju tam notri).Polna usta neke uzvišenosti nad vojerizmom-kao x:o)x .Priznam,z veseljem si bom pogledala novega Brotherja :vragec: !Osebno mi je prav zanimivo opazovati kaj vse dela folk za roko na srce lepe denarce xokx .Zagotovo bo še zelo zanimivo xsuperx .

jst sm pa uceri na obisku videl BB........ :eek: :eek: :eek: jao, pa to ne mors verjet. vcasih mi je kar nerodn kaj predavajajo na TV-jih. kaksne vzgled dajejo mladim. podn od podna.

a ste vidl kako skrtarijo s kulisami; v kakem zivijo teli bigbrotherji... x:o)x ne mors verjetn. kmal jih bodo v kurnik dal! xcivx da o sivini prostora niti ne govorim. minimalni financni vlozek v oddajo in veliki prihodki.

itaq, na custva ljudi je bilo vedno dobickonosno igrati xcivx :xx!:

SmartyMaya, po izobrazbi sem, med drugim tudi, fotograf, torej po defoltu voajer :inocent: in še firbčen dvojček po hororskopu xrolleyesx res pa da me razni Bari in Kmetija niso niti najmanj zanimali xnckrivx preveč prostora, družbe, komunikacije s svetom (še posebno Bar :xx!: ) so imeli, BB mi je bolj zanimiv, ker ni prostora za umik ali izogibanje

a ste vidl kako skrtarijo s kulisami; v kakem zivijo teli bigbrotherji... x:o)x ne mors verjetn. kmal jih bodo v kurnik dal! xcivx da o sivini prostora niti ne govorim. minimalni financni vlozek v oddajo in veliki prihodki.

Free, hiši sta dve !!! druga, zaenkrat še ne videna v celoti x;)x , je totalno nasprotje trenutnega bivališča.

Nekaj komentarjev in sličic z BB strani:

Prepričani smo bili, da se bo gasilec Sandi prvi vnel za eno izmed stanovalk,

pa ga je prehitel Novomeščan.

15.03.2008 14:07

Rdečelasa Tamara, ki je očarala postavnega Sebastijana,

je ta hip najbolj priljubljena med vami.

15.03.2008 14:04

35-letna Damjana je zaskrbljena zaradi velikih zalog kondomov,

ki so jih odkrili v hiši Big Brother.

15.03.2008 14:00

Brez sorodstvenih povezav tudi letos ni šlo, tokrat sta v igri sestrici.Rdeča je že prvo noč dobila oboževalca

Nejc Zaplotnik

ja ta tamara res zgleda še najbolj skulirana...zaenkrat

ostale so kr neki :xx!:

Dolgi, rdeči lasje naredijo prvi vtis prijeten in okicam všečen, meni je tudi Dada še kar zanimiva, ampak dajmo času (in velikemu bratcu) čas, bomo videli iz kakšnega testa je letošnji izbor kandidatov.

Moj prvi vtis, rahlo sem zmeden :inocent: kljub temu, da je lani prvi sex obema udeleženima prinesel več minusov kot plusov :o|o: letos vsi (tekmovalci, komentatorji, z izjemo zapete kure, in voditeljica, glede na videno pa tudi komisija na castingu) igrajo na karto spolnosti xrolleyesx

Privlačni teleščki, lepi obrazki, zelo malo celulita in strij, veliko mišic, ... za oči so poskrbeli!

Kaj se pa skriva v glavah?

Nekateri se hvalijo, da so intelektualci :o|o: , ampak glede na slišano bo težko kaj takega tudi dokazati.

Zgleda da BB, blondinke in sončna očala (tudi v zaprtih prostorih) potujejo skupaj xrolleyesx

Tina tudi včeraj, v studiu, ni mogla brez očal :o|o:

Kratek opis stanovalcev:

Stanovalci hiše BB 2008

Nejc Zaplotnik

Kaj se pa skriva v glavah?

Nekateri se hvalijo, da so intelektualci :o|o: , ampak glede na slišano bo težko kaj takega tudi dokazati.

Onix, ti kar obveščaj. Gledati sicer ne nameravam, bom pa bral tole temo. Zgornje vprašanje pa je tisto, iz česar je lansko leto sledilo mnogo smeha, zato prec napiši, če bo spet kdo izjavil, da če ne bi imeli Lune, bi bil ves čas dan. x:px

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

(popravljeno)
Onix, ti kar obveščaj. Gledati sicer ne nameravam, bom pa bral tole temo. Zgornje vprašanje pa je tisto, iz česar je lansko leto sledilo mnogo smeha, zato prec napiši, če bo spet kdo izjavil, da če ne bi imeli Lune, bi bil ves čas dan. x:px

Lani so zelo uspešno skrivali svojo inteligenco xrolleyesx skupaj s strpnostjo do drugačnih :sori:

Letos se bo brezdomec verjetno prvi srečal s tem.

Dodatek/popravek:

Brezdomec Marko se je že soočil z nestrpnostjo - do njegove nehigijene :xx!: model si je verjetno za Božič nazadnje opral noge,nohte pa postrigel konec poletja xrolleyesx

Super, če pomislim, da spijo na skupnih ležiščih.

Ima pa dober rating pri gledalcih x;)x 3. ali 4. je po priljubljenosti

Boom novico so pa, pričakovano, katera je prva pokazala joškice in katera je lastnica najlepše ritke xrolleyesx čeprav bi mozoljasti publiki svetoval kake druge strani na netu na to temo, pri BB

naj se raje osredotočijo na medsebojne odnose, strpnost in meje človeškega ponosa (kaj vse so nekateri pripravljeni narediti za denar (sicer za veliko le-tega, ampak ponos in dostojanstvo imata tudi svojo ceno in rok trajanja)

Popravljeno -> Onix

Nejc Zaplotnik

Guest VilaSonca

priznam, gledala danes kot prvo:

-zaradi Nine x:px x:Ix

-Brane je tud simpatičen sogovornik

-da bi ugotavljala astrološka znamenja in vedenja, kretenj, načina govora ... nekaj celo ratalo ... Tehtnico in Devico sem takoj "vidla". x:Dx

več razlogov moram pa še dobit.

ena mi je anti. tista s Štajerskim naglasom, blontna, z mastno kožo. nestrpna, ampak zato, ker je trmasta in neučakana. mogoče Ovnica. grem gledat. čist Ovnica je izpadla. xrolleyesx

hello, Ante, da te malo pozdravim. x:)x se pa spomnim, da si že lani fajn komentiral tole temo. x;)x

Ja, hello nazaj. x:)x Ravno zdaj prebiram eno tezo, da mediji povzročajo propad dobrega okusa in jaz sem živi dokaz za to...Sem se preselil iz duhovnih tem sem...se pač nič ne dogaja. :inocent:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...