Onix 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 Iz duhovnosti v svet telesnih čutil oči, ušes in, ob tipkanju, tudi rok in prstov Nominacije so bile, vsaj delno, pričakovane: brezdomec Marko in, vsaj za mene presenečenje, Jeanine sem mislil da jim bo slo na živce kaj vse drugega kot nezgovornost Me pa zanima scenarij za "izselitev" izglasovanega Nina in Marko sta svoj glas namenila moški polovici kandidatov Kar bi bilo tudi najbolj zanimivo, takojšnja polarizacija taborov namesto lanske namišljene vojne (v resničnih uniformah TO Se pa stanovalci trenutno kratkočasijo z nadvse prijetno nalogo sortiranja vseh smeti, za začetek bio odpadkov, vejetno jim ni všeč vreme, dežuje, a vseeno bolje kot kakšna poletna vročina in omamni vonj nekaj kubikov smeti :xx!: Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 ojla, Onix, tudi tebi. mene pa nasplošno ne bi nikoli čudilo, če bi v kateremkoli reality showu nominirali osebo, ki se drži bolj v ozadju in je bolj tiho kot ne. mi je pa Jeanine sicer simpatična. kolikor sem jo videla in o njej prebrala, se mi zdi za svoja leta pač nekam resna, pa odgovorna in to je sostanovalcem očitno dolgočasno. pa taka siva miška se jim je zazdela verjetno. sicer je pa Rakica in taka se ob kupu Strelcev in Levinj ne bo rinila v ospredje. mogoče bi pač rabila svoj moment, pa bi se izkazala popolnoma drugačno, prav zgovorno in sodelujočo. mi je pa všeč tudi tista bejba z blontno paž čupo, 19 let, Levinja, ki se ukvarja z modo. sicer samoljubna (Levinja pač), ampak bi znala poskrbet za entartainment z okusom .. se mi zdi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 jst tud priznam še en BB, ki si ga z veseljem ne bom ogledala men je kar nekak nerodno, ko slišim, kaj se folk gre.... pa čeprav nisem jaz tam. svašta si krona stvarstva izmisli Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 z razlogom, z razlogom ("krona" stvarstva ustvari). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 Stanovalci hiše BB 2008 najbolj zanimiv je komentar 'avdicije' iz 14.3. ... 6 po vrsti, kronološko gledano free-glede okolja: paralelno je še eno stanovanje, ki je baje nadluksuzno...tako, da lahko greš tja, če si priden! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 free-glede okolja: paralelno je še eno stanovanje, ki je baje nadluksuzno...tako, da lahko greš tja, če si priden! Oziroma si šel ostalim ta vikend na živce in so te nominirali Resnično upam da bo "glava" luxuznega dela Marko kar je odvisno od publike (in ne mene, ki ne praviloma glasujem, se mi zdi da sem lani samo enkrat, za kokoško ven vržt ) Sama dobrota me je (bila), kot ponavadi Se je pa zgoraj omenjeni ex-brezdomec danes celo "stuširal" (če se temu načinu umivanja sploh lahko reče tuširanje), pa RD sudanskega lipicanca praznujejo danes in so za zajtrk napadli ostanek vodke z otvoritvenega večera ElTyeb (sem iskal njegovo polno in doooolgo ime, pa ne najdem , je vsem predolgo za tipkat) Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 Oziroma si šel ostalim ta vikend na živce in so te nominirali Resnično upam da bo "glava" luxuznega dela Marko kar je odvisno od publike (in ne mene, ki ne praviloma glasujem, se mi zdi da sem lani samo enkrat, za kokoško ven vržt ) Sama dobrota me je (bila), kot ponavadi Se je pa zgoraj omenjeni ex-brezdomec danes celo "stuširal" (če se temu načinu umivanja sploh lahko reče tuširanje), Vedno se najde kost za glodat!!!!! je v nas pa RD sudanskega lipicanca praznujejo danes in so za zajtrk napadli ostanek vodke z otvoritvenega večera ElTyeb (sem iskal njegovo polno in doooolgo ime, pa ne najdem , je vsem predolgo za tipkat) Oziroma si šel ostalim ta vikend na živce in so te nominirali Resnično upam da bo "glava" luxuznega dela Marko kar je odvisno od publike (in ne mene, ki ne praviloma glasujem, se mi zdi da sem lani samo enkrat, za kokoško ven vržt ) Sama dobrota me je (bila), kot ponavadi Se je pa zgoraj omenjeni ex-brezdomec danes celo "stuširal" (če se temu načinu umivanja sploh lahko reče tuširanje), Vedno se najde kost za glodat!!!!! je v nas pa RD sudanskega lipicanca praznujejo danes in so za zajtrk napadli ostanek vodke z otvoritvenega večera ElTyeb (sem iskal njegovo polno in doooolgo ime, pa ne najdem , je vsem predolgo za tipkat) Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 Gledam BBja Letošnji stanovalci so za enkrat bolj simpatični od lanskih. Mislim, da zna bit zanimivo, so bolj zagreti in malo manj površni kot prejšnji Najmanj simpatičen od fantov mi je Naske, brez posebnega razloga, razen to, da mi deluje malo preveč neumen - pa ne mislim prizadet, ampak samo mogoče premlad Od punc, pa ''ofkors'' Tamara oz. Tara mislim, da so razlogi očitni, kdor malo spremlja. Sem tudi bila danes prijetno presenečena, kako so se obnašali do Marka, kako so pohvalili njegov trud, da se vklopi, še posebej se mi to zdi pohvalno, ker mislim, da jaz ne bi bila tako popustljiva (sploh se je moja simpatija do njega končala ob omembi ''folije'' . . . kurz schluz. . . nema povratka) Spet ni med stanovalci nobenega dvojčka, kar vsaj mene ne preseneča. Tudi pri prvem BB ga ni bilo. Nas je pa med gledalci toliko več Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 Sem tudi bila danes prijetno presenečena, kako so se obnašali do Marka, kako so pohvalili njegov trud, da se vklopi, še posebej se mi to zdi pohvalno, ker mislim, da jaz ne bi bila tako popustljiva (sploh se je moja simpatija do njega končala ob omembi ''folije'' . . . kurz schluz. . . nema povratka) Fant se je odločil za hard-core varianto detoksikacije 24/7 pod kamerami, detoks švic smrdi prbl. kot njihove smeti, le da ta smrad pride tudi v, skupno, spalnico :xx!: Strpnosti očitno zadosti Zanimivo mi je, da svojih "razvad" ne skriva, glede statusa brezdomca pa je rajši tiho siguren sem da bi lepše sprejeli brezdomca kot pa narkomana Tamara je pa itak poskrbela zase in okupirala, oči, prste in morda tudi misli oboževalca, je pa tipični primerek podvrste ž. spola, kakršnih ne prenesem (prepričana v svojo lepoto in privlačnost z naravno barvo in kratkimi lasmi bi bila neopazna), pa Sebastijan mi je ostal v želodcu Naske je pa itak mulo, ki nujno potrebuje še kilometrino v življenju, da bo sploh vedel kaj bi sam s seboj Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 kaj je s to folijo? Nič ne gledam, sam berem tuky Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 kaj je s to folijo? Nič ne gledam, sam berem tuky Cenzura za nepooblaščene tudi na TV, zaenkrat še, niso govorili o tem Veliki brat sam (in edini) odloča kaj bo vesoljna Slo videla in vedela Marko je (samo enkrat) omenil, da bi mu folija (in kakšen kamenček heroina na njej) prav pasala, Sebastijan pa je to navedel kot razlog za nominacijo.Ko je isti omenil joint, se pa noben ni vtikal nekatere substance so očitno družbeno sprejemljive, pa čeprav jih zakon obravnava enako kot prve Pa vodka za zajtrk je tudi sprejemljiva, samo dober izgovor rabiš (kot da RD ne bi smeli praznovati popoldan ali zvečer) Če bi se, že enkrat, zgodil težko pričakovani sex, se v take malenkosti nihče več ne bi obregnil.Naj doooolga predigra narajca vesoljno Slo Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 kwa jst pa naivno milsila,da misli PVC folijo (da bi si jo kej okol telesa ovijal - detoksifikacija in to)...matr sm jst naivna Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 kwa jst pa naivno milsila,da misli PVC folijo (da bi si jo kej okol telesa ovijal - detoksifikacija in to)...matr sm jst naivna dolga lajtonga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 kwa jst pa naivno milsila,da misli PVC folijo (da bi si jo kej okol telesa ovijal - detoksifikacija in to)...matr sm jst naivna x:Dx (a si ze hotla probat, a?) ne stej si tega v slabo, da ne ves, da se po foliji lovi heroin....tudi kar si ti mislila je realna moznost Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 ma kakorkoli pac. nisem ravno pristas teh iger. skoda casa. premalo zavesti je prisotne.ko bi vsaj nekaj poceli kar pomaga ljudem, recimo nekaj ekoloskega, ali za invalide, stare, bolne ipd.. ...Free, hiši sta dve !!! druga, zaenkrat še ne videna v celoti , je totalno nasprotje trenutnega bivališča.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 kwa jst pa naivno milsila,da misli PVC folijo (da bi si jo kej okol telesa ovijal - detoksifikacija in to)...matr sm jst naivna super si Drugače pa sem danes zaradi obiskov samo na hitro ujela Tjašin napad panike (vsaj izgledalo je tako). Upam, da jo bojo preselili v novo hišo, ker mi je simpatična in v nasprotnem primeru se bo sama odselila Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 jaz pa gledam na rtl hrvaški bb, ko glih dojim pa tam je ena ženščina, ko jesedela dans na ležalniku na terasi in z enim tipom "pametovala" joooj kok mi je šla na živce kose je očno vidlo, koko se je nastavljala kameri vsa lepa in željna biti opažena.. al mam pa jaz tak predsodek... mal sem upala, da salome ne bošla ven, pa je šla ja je*i ga Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 kwa jst pa naivno milsila,da misli PVC folijo (da bi si jo kej okol telesa ovijal - detoksifikacija in to)...matr sm jst naivna Mogoče se ti bo zdelo smešno, ampak tudi večina medicinskega osebja, ki se (vsakodnevno) ukvarjajo z zasvojenci, živi v prepričanju, da se heroin zvija za potrebe kajenja pa se sprašujemo zakaj so odvajalni programi neuspešni, vzdrževalni (metadon) pa je kupovanje socialnega miru ma kakorkoli pac. nisem ravno pristas teh iger. skoda casa. premalo zavesti je prisotne.ko bi vsaj nekaj poceli kar pomaga ljudem, recimo nekaj ekoloskega, ali za invalide, stare, bolne ipd.. Ravno z ekološko osveščenostjo se ta teden tudi ubadajo Ločevanje odpadkov, reciklaža (tudi izdelovanje novega) papirja, .... Zavesti je prisotne približno toliko kot v RL in, vsaj jaz tako vidim, je vse skupaj je mali experiment dinamike zaprte skupine, ki je odrezana od sveta. Precej lažje, predvsem pa zabavneje, se je ukvarjati s tujimi življenji in težavami kot pa s svojim. Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 sprašujem se, kolk se res lahko znebiš občutka totalnega nadzora in s tem vloge igralca? verjetn vejo samo tisti, ki so to probali Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 aha... po moje najbolj ob kaki napeti situaciji, ki je zate malo taka, da se težko brzdaš... ja tko kot v rillajfu... lahko je bit ves dober in krasen, če je vse ok Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 ja ampakvseen težko verjamem da se lahko čist izmakneš kontroli sebe... hm, kot npr. ko sem hodila na zmenke - če mi je bil tip všeč, sem se ful potrudila prikazati v najboljši luči Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 x:Dx (a si ze hotla probat, a?) ne stej si tega v slabo, da ne ves, da se po foliji lovi heroin....tudi kar si ti mislila je realna moznost Saj človek nemore verjet na kaki nivo se folk spušča in za gledanost bo "cold turkey" še kako prišelj prav, da se to gre kao odvajat od horsa pred kamerami......upam, da bo švical prasec! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 Saj človek nemore verjet na kaki nivo se folk spušča in za gledanost bo "cold turkey" še kako prišelj prav, da se to gre kao odvajat od horsa pred kamerami......upam, da bo švical prasec! Fant se je sam odločil Itak pa ne gre za neko resno navlečenost, ker si jo ne more (finančno) privoščiti če bi pa Štajerki ali pa Dolenjec rekel da bi pa kak liter pasal, bi malokdo trdil da so alkoholiki (čeprav so takoj napadli in komisijsko uničili skoraj vse zaloge C2H5OH, vodka je ostala za zajtrk ) Marko živi na cesti in vzame kar mu lajf ponudi, včasih hrana, drugič obleka, občasno pa pač droga.Ni ravno v položaju z veliko izbire, hors kot centralno gretje pozimi pač dela (dokler dela,ko spusti je pa dobra klima - zebe tudi v največji vročini) Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 x:Dx (a si ze hotla probat, a?) ne stej si tega v slabo, da ne ves, da se po foliji lovi heroin....tudi kar si ti mislila je realna moznost tole ovijanje s PVC folijo...delajo največ to v kozmetičnih salonih - anticelulitni tretma; te namažejo z eno kremo, ovijejo s folijo, pol pa na kompresor.stroj; za doma si lahkupiš taisto kremo, pa PVC folijo; ne vem, zakwa se vsi tko čudite nad ovijanjem folije okol telesa se opravičujem nad totalnim nepoznavanjem heroin scene; sm pač mislila, da se heroin na žlički s fajrzajgrjem topi pa pol z injekcijo, sam zgleda so še drugačne metode...jah, člowk se vsak dan kej novega nauči, an ja ampakvseen težko verjamem da se lahko čist izmakneš kontroli sebe... hm, kot npr. ko sem hodila na zmenke - če mi je bil tip všeč, sem se ful potrudila prikazati v najboljši luči hehe, jst sm pa glih takrt (na začetku) v najslabši luči - če me prenese v tej ("najslabši") obliki, pol me je "vreden", drgač pa...piss off Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 to glede Marka je res...in je čisto ok, da je prišel noter, in pove, kako je - tudi to je tudi real life, ne pa samo bejbike ki gruntajo s kom bi seksale in koliko orgazmov bodo zamudile, ker nimajo fanta... njemu se zagotovo ne gre za gledanost ali za to, da bi koga fasciniral, on pač živi kakor se da. eden redkih, ki nima ravno krinke, in bo zato naprej mel manj problemov.kar se drugih tiče in tega, da si nadziran - to v enem momentu enostavno pozabiš. občasno se spomniš, ampak ni to primaren problem v teh okoliščinah...bolj so odnosi. Ravno z ekološko osveščenostjo se ta teden tudi ubadajo Ločevanje odpadkov, reciklaža (tudi izdelovanje novega) papirja, .... ne strinjam se pa čisto, da je 'tema o ekologiji' kar se grejo...mi je bilo prvo minuto jasno kam peljejo, ko je prva bejba prišla na dvorišče-smetišče, in potem v prostore noter...da je ves point v tem, da je vse zelo minimalistično in morajo naredit nekaj s tem kar imajo(papir, steklo itd....) ampak če bi kdo res želel osveščat tega ne bi predstavil kot neko nagravžno dejanje brskanja po smrdečih smeteh.to je namreč ravno posledica neekološkega delovanja, ne pa ekologija.in če bi želeli osveščat, ne bi gravžali ljudem tega sem pa ugotovila v tistih par trenutkih ko sem gledala, da je tokrat boljše vzdušje, to pripisujem temu, da imajo več dela in manj časa za se kregat in ležat ob bazenu in po foteljih, ampak se dejansko aktivno ukvarjajo z vsakdanom, opravki itd...in je vzdušje kljub pomanjkanju luksuza in celo osnovnih stvari bistveno bolj normalno Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.