Michelle 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 Sem gledala včeraj.V petkovi oddaji izvem, kaj se je dogajalo čez teden. Je pa vseeno predolgo (2 uri pa pol pa milijardo nasvetov za šoping ). Nina mi je letos bolj všeč. Bolje vodi (na živce mi je šla včeraj tista "svaka čast"), tudi stilsko je ful boljša kot lani. Pravzaprav me malce spominja na Dito Von Teese - rdeče ustnice, polt, frizura in obleke Pohvalno Od stanovalcev mi je najbolj všeč Sara. Videla sem predstavitveni video in takrat sem si mislila, da ima punca toliko samozavesti, da jo lahko prodaja. Mislila sem, da se ne bo ujela, ampak me je prav pozitivno presenetila Fajn punca Napačna mi ni niti Janine, niti Dada. Za Dejana sem mislila, da mi bo zoprn, pa mi ni (s forami ala "mamin razvajen sinček" se pa ne ukvarjam - pač ma in mu dajo, big deal) Sta mi bolj tečna Naske in Sandi. Marko zna zmagat? To je to. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 Nov dan - nova zabava Po preselitvenem žuru, ki je bil zadnja SKUPNA zadeva vseh stanovalcev, so nastopila nova pravila - vsaka skupina se drži in dela samo za sebe, ni izmenjevanja dobrin, obleke in posladkov Marko je potolkel vse rekorde rating priljubljenosti 45 !!! Dobrodušna in iskrena preprostost je, kar sicer ni v navadi v Deželici , bila primerno nagrajena Zaradi svoje dobrote je prvi Gospodar ostal brez izkušnje luxuznega toplega tuša bejbike so porabile vso toplo vodo.In se vrnemo k navadam v Deželici - dobrota je vselej sirota Na drugi strani, pri Podložnikih, je razpoloženje po pričakovanjih - nosovi se vlečejo po tleh, morala (pa ne v mesenem pomenu besede ) prav tako, Seba je glasen in pameten - vsi na drugi strani so prodane duše, vpije jim, da oni, Podložniki, nimajo kaj izgubiti, živčno hodi po mali hišici in nervira sostanovalce Če bi fant imel IQ vsaj toliko kot ima tattoojev bi vedel, da to ni primerno početje v dnevu, ko potekajo nominacije vsaka skupina lahko nominira zgolj in samo znotraj same sebe največje število glasov pomeni nominacijo, če je več stanovalcev z istim številom ("prvo" in "drugo" mesto) gredo vsi na glasovanje publike! Seba dela načrte kako bodo premagali sosede, a prvo ga čaka bitka karakterjev on, Damjana in Dejan, pogojno še Tamara, niso ravno vzor ekipe!Radi ukazujejo in neradi poslušajo, kar ni ravno recept za timsko zmago Ihta in maščevalnost pa tudi nista ravno idealni spodbudi k delu, razen, mogoče, k delanju napak. Skratka, prekrasno praznično razpoloženje vlada v kontejnerjih BB na Kranjčevi v Lj Za Dejana sem mislila, da mi bo zoprn, pa mi ni (s forami ala "mamin razvajen sinček" se pa ne ukvarjam - pač ma in mu dajo, big deal) Sta mi bolj tečna Naske in Sandi. Problem je, da fant misli da se vse lahko kupi :xx!: ženske ste pa itak, po njegovem "skromnem" mnenju, roba z zelo kratkim rokom trajanja, prbl. kot navadno mleko, 3-4 dni na komad, tudi manj, če takoj načneš Moje osebno mnenje, ampak, ne prebavljam takih vzvišenih samovšečnežev Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 He,he,he...Onix je čist not padu. Delno spremljam..kolikor utegnem. Men so letošnji kandidati tudi veliko bolj zanimivi. Moj favorit je pa arabčič...kako se že imenuje...hmmm.. ElTyeb .Iskren ..odkrit ..čisto ribji...na trenutke je prav prisrčno zmeden.Fajn enerđi ima. Tečna mi je pa devica Damjana.Preveč gospodovalna in picajzlasta...Mislim..ne bi je mogla prebaviti. :xx!: Aja.. mamin sinko Dejan..je pa čist ok.Pri meni je dobil veliko plus točk s svojo iskreno izjavo,da preživi na dan, po 2 uri v kopalnici..Jebat ga.Takšen je.Vsaj prizna. Ja.Marko zna zmagati.Tudi jaz mislim tako. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Pri Big Brotherju se mi na splošno ne zdi ok to, da kasneje, ko jih že nekaj izpade pridejo novi. To je še vse ok, ampak imajo iste možnosti za zmago, četud niso tolk cajta preživeli notr kot izbranci.. Od zunaj lahko do prihoda opazujejo in naštudirajo situacijo in ljudi oz. odtehtajo, če je bilo nekaj zelo out. Ne vem no, kako so lahk taka neferpravila. No, morda pa še noben tak ni zmagal, pa je to nek tih zakon al kaj. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Ne vem no, kako so lahk taka neferpravila. No, morda pa še noben tak ni zmagal, pa je to nek tih zakon al kaj. Itak so novinci, praviloma, nominirani takoj, ko jih lahko sostanovalci izberejo potem pa, tudi, publika odloči.Nihče ne privošči toliko casha nekomu, ki je notri samo 4 - 5 tednov, tudi jaz ne (pa čeprav sem lani glasoval samo enkrat in, verjetno meni za kazen , so letos to ravno osebo stlačili kar v studio, da mi še malo para živce ).Zdaj bi morali razpisati še glasovanje za komentatorje! Me zanima kdo bi dobil več glasov, stanovalec ali komentator, za izselitev? Sovraštvo prej odpre denarnico kot pa dobrota!Zato so vojne tako dober biznis! Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Ja.Marko zna zmagati.Tudi jaz mislim tako. Mene bo pa tale Marko moral še mal prepričat. To da trenutno zmaguje, ker se večini gledalcev zdi revček, ker je brezdomec, zame ni dovolj Mu pa priznam, da je izbral ''ta boljš'' sostanovalce za v fensi bajto Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Do zmage (in konca BB) je še doooolgo osebno bi mu privoščil zmago, a lanske izkušnje kažejo, da se lahko razmerja spremenijo v enem večeru.Lani se je to zgodilo Alenu, dolgo je bil favorit, na, enem, lani redkih z alkoholom, žurov je začel spletkariti in kalkulirati z glasovi kar so, tako tekmovalci kot gledalci, strogo kaznovali. Marko trenutno vodi bolj zaradi svoje preteklosti kot pa zaslug za BB skupnost.S svojim izborom sostanovalcev je pokazal da zna oceniti ljudi (čeprav ga je ElTyeb nominiral tudi ta teden, ostali ga, verjetno iz zahvanosti, niso) in tudi danes, čeprav priznam, da nisem gledal, samo bral komentarje, se je tudi trudil pri nalogi.Spet ima, po anketi o zaslužnosti za uspeh nove naloge, največ glasov, skoraj enkrat več kot drugouvrščena Sara. Trenutno se raje ukvarjam s tem kdo me moti priznam pa, da bi koga od antipatičnih držal do predzadnjega tedna v hiši (sado polovica mojega dvojčka je pač lačna ), recimo Damjano naj dekle upa na zmago, gostje in zaposleni v njenem lokalu pa uživajo v svobodi.Definitivno bi se čimprej želel znebiti kvazi duhovneža Sebastijana, s svojo "duhovno" razgledanostjo lahko očara kvečjemu kako najstnico (hotel sem biti še bolj piker, ampak se, prazniku primerno, držim nazaj ) 10 dni izoliranosti še ni dolga doba, še vedno so zelo živi spomini na zunanji svet, po petih, šestih tednih bo slika drugačna.Tjaši bosta domotožje in izoliranost, za vedno, spremenili pogled na življenje, Jeanine bo, po odhodu, prisiljena narediti inventuro v svojem odnosu s fantom (ki ji je zameril odkritosrčnost in iskrenost o njem in njunem odnosu), Marko bo, ne glede na čas bivanja v hiši, po prihodu na "svobodo" najslavnejši brezdomec v Slo in temu primerno bo izgovorov glede iskanja zaposlitve konec (mislim oziroma upam da bo dano priložnost izkoristil, kajti boljše v tem življenju več ne bo dobil), "orgazmična" Sara pa si bo lahko privoščila še več, tako ljubih ji, užitkov (punca je, moje osebno mnenje, tako kot vse kar pišem, razen, če je drugače navedeno dolgočasna, tako karakterno kot tudi telesno.Teleščka (ali obraza) sicer nima napačnega, ampak tudi nič posebnega ne sta mi Dada in Jeanine precej bolj privlačni, a spet ne tako zanimivi, da bi se s katero ukvarjal kaj dlje kot do jutra kar, glede na razliko v letih (one/jaz), niti ni tako čudno) Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 Včeraj sem v glavnem gledala. Kar pričakovano je oder dogajanja zapustila Tamara..ok..do sem vse lepo in prav. Pol pa se je začelo - obmetavanje s pudingi..ok - že mora biti, ampak piko na i pa so postavili z izenačevanjem folka v hišah. In kdo je potegnil ta kratko? Marko. Čeprav - se zdaj folku še bolj smili(tudi meni) in še bolj se mi je v želodec usedel veliki duhovnež Sebastijan no...Je pa zdaj Marko - po mojem skromnem mnenju res na dobri poti do zmage. Bi mu privoščila res. Ker mater ima peh..izmed vseh ta kratko potegne. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spidigonzales 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 Zdravo. Priznam. Tudi jaz gledam BB show. In to celo preko interneta. Tudi lani sem ga in že po prvem tednu sem bil prepričan, da bo zmagal Andrej, pa čeprav ni bil moj najljubši stanovalec hiše BB. O letošnjem pa za prvič samo par stavkov. Res je, da je Marko tihi favorit za končno zmago in, da potegne keš, ki bi mu kot brezdomcu vsekakor najbolj prav prišel od vseh tekmovalcev, ampak zaenkrat me še ni prepričal in ne vem, če mu bo uspelo. Ne vem, če je biti klošar dovolj za končno zmago. Marsikateremu gredo brezdomci na živce. Tudi jaz bi bil lahko klošar. Pa nisem. In ker nočem biti, hodim v službo in si plačujem najemniško garsonjero. Plača je majhna ampak vseeno dovolj velika, da sem si lahko kupil računalnik, se naročil na internet in recimo na mega dostop do BB-ja. Jebi ga, pač ne grem vsak teden na pivo v gostilno. Sem raje pred PC-jem. Samo da ne klošarim. Ampak trenutno do zdaj kar sem videl, Markotu vsekakor privoščim keš. Drugih favoritov pa zaenkrat nimam.Verjetno bodo danes podložniki nominirali Sebastijana, upam, in da bo on naslednji ki bo šel domov. O Dadi za enkrat nimam še nobenega mnenja, Sara zna daleč prilesti, Sandi po moje ne bo dolgo in tako dalje... Ne vem zakaj se je prijavila 35 letna Damjana, saj kot sama pravi je polna vsega in si lahko vse privošči. Aja že vem. Popularna bi bila rada. Jaz se ne bi nikoli prijavil za BB, če bi pa se že, bi se pa sam zaradi keša. Tako kot Marko. Ne verjamem, da bo kasneje postal pevec ali pa kakšen tv voditelj. Show must go.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 gledala včeraj končno tole oddajo celo.še enkrat prej si jo površno ogledala.mislim, tole kar pa včeraj prikazali, pa preseglo mejo dobrega okusa :xx!: Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 se mi samo zdi, al nekam dolgočasno ratuje vse skup? pogledam skoraj vsak dan na net njihove izjave (tračnice), pa po slikah sklepam, da se bolj dolgočasijo kot ne. bravo, braaaaavooooooo. http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g050.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 joj Dada....grozna več se mi pa itak ne da pisat...oz. škoda časa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 Men je Dado še kar zabavno poslušat - boljš kot gledat tisto rastlino od Markota - mislm, če to nau ''a waste of money'' če on zmaga, pol ne vem Še najmanj se bo opazilo, če gre on ven itaq samo sedi v koti in gleda v tla - mal je že brez veze, tole špilanje revčka Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 http://christooss.wordpress.com/2007/08/26...tching-youtube/ Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 včeraj sem bolj poslušala kot gledala BB in se mi je že po tistem kar sem slišala dvigovalo. Moje osebno mnenje je, da je šel BB predaleč - z tisto krvjo in živalskimi notranjimi organi. Še vedno mi pa ni jasno kako to da Sebastian še vedno ni bil nominiran. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 http://dnevnik.si/poslovni_dnevnik//308225/ Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HčiLune 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 joj Dada....grozna več se mi pa itak ne da pisat...oz. škoda časa Citiraj http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 http://24ur.com/tjasa-rajca-sandija.html punca ga nuca... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 ''Nov razburljiv preobrat v hiši Big Brother! Med petkovo izselitveno oddajo vselitev novih stanovalk! Spremljaj reakcije stanovalcev v živo na KANALU A in na bigbrother.24ur.com! Stanovalci se po senzacionalni delitvi na podložnike in gospodarje spopadajo drug z drugim in s težkimi nalogami, da bi si priborili oz. obdržali privilegije luksuznega stanovanja. V petek, 18. aprila jih čaka novo presenečenje! Big Brother jim bo na pot do največje nagrade v zgodovini resničnostnih šovov pri nas postavil veliki oviri. V hišo se bosta vselili novi stanovalki! Big Brother razkriva, da je ena izmed njiju dekle enega izmed stanovalcev! Kako bo srečni stanovalec reagiral na prihod svojega dekleta? V kateri del hiše Big Brother se bosta novi stanovalki vselili? Kako ju bodo sprejeli ostali? Spremljaj dobrodošlico dvema tekmicama v živo na KANALU A in na bigbrother.24ur.com! '' Jao! se je že začelo. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Ne mi rečt, da nihče ni včeraj gledal?ama nihče??? Škoda, ker ste zamudili učinke alkohola Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Ne mi rečt, da nihče ni včeraj gledal?ama nihče??? Škoda, ker ste zamudili učinke alkohola Jst sem gledala, pa mi je mim sploh komentirat človeški primitivizem. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Ah, pri nas pa bilo zanimivo - zato, ker gledamo tu in tam, pol včeraj čisto slučajno - valjda nič kaj bolj pametnega nikjer - in vedno uživam, kadar stranske učinke gledam - naše familijarne člane vse zgrožene in paf Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Jst sem gledala, pa mi je mim sploh komentirat človeški primitivizem. Žal je Dejan spil (v treh požirkih ) zadnji liter vina, če bi imeli še enega bi lepo dol padel in se zbudil zgolj z alko mačkom v glavi, zdaj pa mu, in mu bo še dooolgooo, v glavi prede še moralni maček Razvajeni sinček ni zdržal pritiska nominacije in je, !proti vsem pravilom!, predčasno (z gumbom za izhod v sili) pobegnil iz hiše BB.Počakati bi moral 24 ur in nominirati nekoga iz svoje skupine, žal pa pijana glava nikoli ne posluša nasvetov ( )Glede na njegove obljube ob vselitvi ( Jaguar, sončna očala in šali ) in neizpolnjevanje pogodbenih obveznosti do BB iskreno upam, da mu bo četica POP TVjevih odvetnikov dala lekcijo preden izgubi še kaj več od prej naštetega. Dal je vedeti kaj pomeni njegova beseda! NIČ !!! Še malo o razlogih za odhod: Glavni razlog naj bi bil fizični obračun s Tjašo, ki pa to sploh ni bil!!!Dejanova, pijana, gesta je kvečjemu grožnja s klofuto, nikakor pa ne udarec (razen za ponos).Če je kdo koga udaril, je kvečjemu Tjaša Dejanu prilepila klofuto (kar se na posnetku zelo dobro vidi in sliši ), ko pa je hotela s klofutanjem nadaljevati jo je Dejan prijel za roki, slednje pa je Sandi vzel kot napad na njegovo simpatijo.Malo po "fizičnem obračunu" se je začel verbalni, tam je pa Dejan pokazal in dokazal da alkohol ni za vsakega z vpitjem in žaljivkami ni skoparil, Seba ga je miril, a žal ni ratalo.Ko je edina priča (nevtralna in nepristranska prbl. kot G.W.Bush ) Sandi svoje videnje "fizičnega napada" predstavil ostalim prebivalcem hiše BB, so Dejanu odhod predlagali tudi njemu najbližji. Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 o, pozdravljen, Onix. veš kaj sem zadnjič razmišljala in rekla Antoninusu in sva se strinjala. da mora biti pravi užaš v hiši BB, če niti ti več nič ne komentiraš, torej najbrž tudi gledaš več ne. ali pa, sodeč po zadnjem postu in opisanem dogodku, jao, , še gledaš, samo ni bilo do zdaj nič kaj takega, kar bi bilo vredno komentirati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Trenutno sem "razseljena" oseba in je v trenutnem bivališču precej počasna net povezava ampak sem si vzel čas in pogledal posnetke, o dogodkih pa izvedel s TV. Drugače je pa res bolj dolgčas kot kaj drugega v hiši, še najbolj zabavno se mi je zdelo, da se s hišo BB ukvarja Varuh človekovih pravic v Slo Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.