Skoči na vsebino

veliki brat

cigancica

Recommended Posts

• Komentarji 767
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

zdej bote razvil tezo, da je intelektualc tisti, ki ne gleda BB-ja... jebeš to... to je bolj stvar okusa x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

Todi s tem nisem mislila nate, niti slučajno x:Ix

Pač že prejšni posti so mi dali iztočnico, da sem začela bluzit v tisto smer...

sj vem da ne x^x x:Dx kok bi le mogla xcivx x;)x x:px

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

zdej bote razvil tezo, da je intelektualc tisti, ki ne gleda BB-ja... jebeš to... to je bolj stvar okusa x;)x

To ne, dajmo pa za hec in za ravs razviti tezo, da tisti, ki gleda to ziher ni. :vragec: x:Dx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

To ne, dajmo pa za hec in za ravs razviti tezo, da tisti, ki gleda to ziher ni. :vragec: x:Dx

zaka pa je sploh fajn in pomembno bit intektualc xzobkox

jaz bi tole svojo nezainteresiranost prej povezala z ljudomrzništvom kt pa intelektualnostjo x:Dx

Bora

jaz bi tole svojo nezainteresiranost prej povezala z ljudomrzništvom kt pa intelektualnostjo x:Dx

S tem se lahko jaz sorodim dostkrat x:o)x z lepim se hvalva x^x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Hmmm... ampak ta pravga intelektualca zanima vse... prav vse x:Dx ... demo razvit tezo, da ta pravi intelektualec gleda BB enkrat, da si ustvari mnenje x:px

P.S. mormo razvit kriterije, da bom pasou not x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

zaka pa je sploh fajn in pomembno bit intektualc xzobkox

Tole si pa zadela bull's eye. x:Dx Čestitam.

Pač v tale simbol dobrega okusa množic mal strelam. Tko se pa jaz sproščam. x:Dx

ps. Pa tud intelektualci niso, kar so bili. Sem za neuvrščene.

S tem se lahko jaz sorodim dostkrat x:o)x z lepim se hvalva x^x

x:Dx x:Dx in če izhajam še mal dlje iz tega : :wOOt: zato mam rada filme ala saw x:px , pokole in tako psihosranje x;)x x:Dx

mizantrop.press :vragec: x:Dx

Bora

Hmmm... ampak ta pravga intelektualca zanima vse... prav vse x:Dx ... demo razvit tezo, da ta pravi intelektualec gleda BB enkrat, da si ustvari mnenje x:px

P.S. mormo razvit kriterije, da bom pasou not x:Dx

hehe, tlele se najdem x:o)x al pa rečmo rajš dvakrat, če je prvič slučajno kaj narobe videl x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Tole si pa zadela bull's eye. x:Dx Čestitam.

Pač v tale simbol dobrega okusa množic mal strelam. Tko se pa jaz sproščam. x:Dx

ps. Pa tud intelektualci niso, kar so bili. Sem za neuvrščene.

x:Dx to pa pride od tega ker ne gledam takih oddaj in to samo zato da mam čas pol tuhtat kako bom definirala to svoje negledanje, skratka same brihtne se mi porodijo pol :OoO:

Bora

Kaj točno pol za vas definira intelektualca?

Todi, waaaaaaaw :2src:

that's easy... že sama beseda pove... ni treba bit intelektualc x:Dx ... človek, ki uporablja RAZUM x;)x

Fernando Pessoa

Kaj točno pol za vas definira intelektualca?

Todi, waaaaaaaw :2src:

Intelektualec je tisti, ki ne ve, da se stvari, ki jih je vredno vedeti, ne da naučiti. :inocent:

Intelektualec je tisti, ki ne ve, da se stvari, ki jih je vredno vedeti, ne da naučiti. :inocent:

haha... negativna definicija... dej pozitivno x:px x;)x

Fernando Pessoa

cool xrainbowx

sej sva vse pokrila... ti z zanikanjem... jst pa pritrditvijo...

razuma se ja ne moreš naučit xcivx x;)x

any feedback x:)x

Fernando Pessoa

cool xrainbowx

sej sva vse pokrila... ti z zanikanjem... jst pa pritrditvijo...

razuma se ja ne moreš naučit xcivx x;)x

any feedback x:)x

Razum je dober služabnik in slab gospodar. x^x

na zdej pa vsi tuhtajo x:Dx

al pa BB gledajo x:px

...

vič xcivx

Razum je dober služabnik in slab gospodar. x^x

pokaži mi boljšega, da ga seciram x;)x

I'm in a cutting mood x:px

Fernando Pessoa

joj, res se mi ne da tistga članka obdelovat x:o)x tlele mal brskam...

Big Brother je kontroverzen,

ruši tabuje in sesuva v prah predstave, ki jih imamo o ljudeh in o svetu. Prestopa meje možnega, sprejemljivega in že videnega. Je brezobziren, pa vendar hkrati tako ranljiv, človeško topel in ganljiv, kot je lahko samo življenje. Big Brother skratka poseduje vse lastnosti dobre in napete televizijske oddaje, zato pravzaprav niti ni čudno, da predstavlja mejnik v zgodovini televizije in magnet tako za tekmovalce kot tudi za gledalce.

In kaj pravzaprav je Big Brother?

Big Brother je resničnostni šov in vrhunska tekma, ki traja 84 dni. V njej za glavno nagrado tekmuje 12 skrbno izbranih tekmovalcev. Tekmovalci se med seboj ne poznajo in se prej nikoli niso srečali. V tekmi za glavno nagrado so pripravljeni sprejeti izziv in se za 84 dni prostovoljno zapreti v hišo in popolnoma izolirati od okolice. V hiši jih čaka na prvi pogled 'otročje lahka' naloga: živeti in preživeti drug z drugim 84 dni, 24 ur na dan na očeh kamer, ki spremljajo vsak vdih in izdih, vsak premik, beležijo vsako besedo in vsako tisočinko njihovega življenja. Izkaže se, da je tekma sicer zabavna, zanimiva in nenavadna, vendar vse prej kot lahka.

Tekmovalci v hiši živijo popolnoma sami in so odvisni samo drug od drugega. Na razpolago imajo le najnujnejše stvari za preživetje in ne vedo, kaj se dogaja zunaj zidov. So brez televizije, brez telefona, brez časopisov in brez stika z zunanjim svetom. Komunicirajo lahko le med seboj in z Big Brotherjem, ki jih skupaj z nami, gleda, jim deli napotke, diktira urnik, tempo in naloge, ki jih morajo izpolnjevati. Od tega, kako dobro izpolnjujejo naloge in sodelujejo med seboj, je odvisno njihovo preživetje, količina hrane, ki jo bodo dobili, ugodnosti, ki si jih bodo izposlovali .

Pravila igre jasno določajo, da mora vsak teden nekdo od tekmovalcev domov. Vsak tekmovalec predlaga dva sotekmovalca, kdo gre ven, pa odločijo gledalci s svojimi glasovi.

Zmaga tisti, ki 'preživi' vseh 84 dni preizkušenj in zadnji ostane v hiši. Njemu gresta slava in glavna nagrada. Drugi dobijo le denarno nadomestilo za čas, ko so bili v igri.

lahk pa gledaš stvar kot zanimivo sociološko študijo (pa lahk gledaš in še intelektualc izpadeš zraven x:o)x )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...