Antoninus 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 jBig Brother je kontroverzen,ruši tabuje in sesuva v prah predstave, ki jih imamo o ljudeh in o svetu. PTo je pa povsem res. Preden se je začel, sem imel še kaj upanja za ljudi in svet, potem se je pa sesulo v prah. Prestopa meje možnega, sprejemljivega in že videnega. JLjudi, ki jedo, pijejo, se tuširajo ter pogovarjajo in spijo težko vidim ob meji možnega. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 To je pa povsem res. Preden se je začel, sem imel še kaj upanja za ljudi in svet, potem se je pa sesulo v prah.Ljudi, ki jedo, pijejo, se tuširajo ter pogovarjajo in spijo težko vidim ob meji možnega. sam nimaš pa vsak dam možnost videt ljudi ki kakajo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Pol se ti je že ne vem kolikokrat sesul svet A., ker je bil po svetu že velikokrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Pol se ti je že ne vem kolikokrat sesul svet, ker je bil po svetu že velikokrat. Iz prahu narejen, v prah povrnjen. sam nimaš pa vsak dam možnost videt ljudi ki kakajo Enkrat se je ena klošarka na sred dneva v gužvi usrala na glavni tržnici. BB temu ne pride do kolen.Pa hvala, ker si me spomnila Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 jaz sem itak blond, pa se ne rabim trudit, da bi bila intelektualka... Nikoli se nisem gledala, vceraj pa preklopila in ostala pri gledanju. me je kr stiskalo, ko sme pomislila, kako pa bi JAZ zdrzala 3 mesece z enimi ljdmi na kupu, da se nimas kam umaknit. pa me sploh snemat neb rabli, dovolj bi mi bilo to... Druzabna sem samo, ko mi res znese, pa sem razmisljala, kaksna lajf preizkusja bi mi bila, da moram takole zdrzat in se pri pameti ostat... Skoda, da ni objavljenih popolnih rojstnih podatkov, bi me prav zanimalo z astro vidika pogledat, kdo bo zdrzal... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 jaz sem itak blond, pa se ne rabim trudit, da bi bila intelektualka... Nikoli se nisem gledala, vceraj pa preklopila in ostala pri gledanju. me je kr stiskalo, ko sme pomislila, kako pa bi JAZ zdrzala 3 mesece z enimi ljdmi na kupu, da se nimas kam umaknit. pa me sploh snemat neb rabli, dovolj bi mi bilo to... Druzabna sem samo, ko mi res znese, pa sem razmisljala, kaksna lajf preizkusja bi mi bila, da moram takole zdrzat in se pri pameti ostat... Skoda, da ni objavljenih popolnih rojstnih podatkov, bi me prav zanimalo z astro vidika pogledat, kdo bo zdrzal... Astrauf, vidiš, to pa sploh nisem pomislila.. ko si tko na izi predstavljam, da bi jaz tud čist lahk šla.. ja, valda, še s tipom ne preživim v istem stanovajnu cel teden, kaj šele z 11 neznanci.. se mi scufa majo tam na strani horoskop za vsak dan za vsakega tekmovalca... (ja, sem šla pogledat ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 bi me prav zanimalo z astro vidika pogledat, kdo bo zdrzal...AstraTisti, ki so za luno. zvezdoved.com Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Pa hvala, ker si me spomnila enitajm Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Aliana, kje kje... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 uf, vidiš, to pa sploh nisem pomislila.. ko si tko na izi predstavljam, da bi jaz tud čist lahk šla.. ja, valda, še s tipom ne preživim v istem stanovajnu cel teden, kaj šele z 11 neznanci.. se mi scufa majo tam na strani horoskop za vsak dan za vsakega tekmovalca... (ja, sem šla pogledat ) enako js že med dopustom komi čakam da gre kdaj sam kam, pa to je oseba k jo mam rada, živčna sm če kr en folk tam skoz :xx!: nkol nism marala hodit na neke skupne dopuste, zame je že to preveč, da bi en tedn gledla enepar znanih ljudi in tud če recimo na dopustu slučajno srečam koga poznanga, sem kr živčna takoj, a zdej se bo pa družit hotu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Ja, Todi poznamo tole... na srečo zaenkrat šteka pa me pošlje domov vsake tolk, ko vid da sem že vsa naščeperjena Astra, tlele neki..info(obup od sloveništine ) tlele pa za vsako stvar hočejo, da dostop kupiš...BB Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Ja, Todi poznamo tole... na srečo zaenkrat šteka pa me pošlje domov vsake tolk, ko vid da sem že vsa naščeperjena Astra, tlele neki..info(obup od sloveništine ) tlele pa za vsako stvar hočejo, da dostop kupiš...BBZaradi tebe sem zdaj videl opis tekmovalcev. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Zaradi tebe sem zdaj videl opis tekmovalcev. sej škoda k se ne da videt kolkrat je blo kliknjeno Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 sej škoda k se ne da videt kolkrat je blo kliknjeno Rabim kak protistrup pred spanjem. Na primer dokumentarec Rainwater through the ages, al pa Oak boards and their textures. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 veliko intelektualnih debat tudi tukaj: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic...5&start=300 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 veliko intelektualnih debat tudi tukaj: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic...5&start=300 Nice try. Ampak sem videl eno besedo v linku in se ognil potencialni katastrofi. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Zaradi tebe sem zdaj videl opis tekmovalcev. kdo je pa rekel da morš kliknat je bla skušnjava prehuda ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 kdo je pa rekel da morš kliknat je bla skušnjava prehuda ane Kliknil sem pač na mino. Se zgodi vsakemu kdaj. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Daj vseen malo pokukaj no Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Daj vseen malo pokukaj no Ok, ker si ravno ti. Pa še spat se mi ne gre. Lahko še mal adrenalina prdelam. Pogum velja... Ok, Michelle, hvala ker si me spomnila, da sem član nadstandardnega foruma. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 sem bral v neki reviji (se ne spomnim ketri, dolgo nazaj) intervju z večimi psihiatri... govorili so o resničnostnih šovih ala BB in vsi po vrsti so odsvetovali gledanje le-teh... razlog? baje poneumlja že tako poneumljene gledalce jaz tega ne gledam... nimam ne časa ne interesa, povrhu tega pa vem, da lahko od tega postanem odvisen Men je tud ena odvisnost tule čisto dovolj. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 enako aja, še tole... prou na mi gre tale izbor tekmovalcev... nujno morajo biti taki, da se bodo prepiral, zmerjal, sexal (ok sj to niti ni tko slabo ).... no, še najbolj me motijo prepiri, ki so že zagotovljeni z izborom Tekmovalcev ne poznam, ker nisem še nič gledal. Meni se zdi pa blazno trapasto, da so ti ljudje potem kar slavni. Naj bo to rezervirano za tiste posameznike, ki so res v nečem izredni in blestijo. Bedno se mi zdi to, da je za slavo potrebno le to, da vsi rečejo, da si slaven. :xx!: No ja, v tolažbo: nekoč bodo oni pozabljeni, Goethe bo pa še vedno znan. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Ko mate cajta. Namest, da bi kak reality show gledal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Ko mate cajta. Namest, da bi kak reality show gledal. Itak da čakamo, da nam ve poveste kaj se dogaja pa kdo je koga. Ostalo nas pa boli k. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Koliko strani napisal okoli BB...in še zanima vas ne.....se strinjam z onimi...tudi ko tuki na LNF visimo je odvisnost...en del enega RS... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.