Onix 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Če je kdo slučajno zgrešil ta ples Big brother striptiz Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Če je kdo slučajno zgrešil ta ples Big brother striptiz ja smo vidli ja Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Kaj veš, mogoče je pa vseeno kdo zgrešil Prejšnji teden edino komunalci niso gledal vremenske napovedi Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Sem glihkar gledala 24ur.com in ugotovila, da sta že 2 prostovoljno ven pobegnila. Ljubi bog, kaj delajo tem ljudem? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Sem glihkar gledala 24ur.com in ugotovila, da sta že 2 prostovoljno ven pobegnila. Ljubi bog, kaj delajo tem ljudem? Morda se bojijo konkurence, al pa se bojijo, da bodo shujšali. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Sem glihkar gledala 24ur.com in ugotovila, da sta že 2 prostovoljno ven pobegnila. Ljubi bog, kaj delajo tem ljudem?Kaj pa če enostavno niso pravih karakterjev izbrali za to dejansko moraš biti KARAKTER, strpen in bit sposoben prenašat ljudi. Kot sem zasledila pa so že na začetku samo šimfali in opravljali drug drugega, se pritoževali nad tem in onem, ne vem --- to je bilo po prvih treh dneh al kako že; predvidevam da so res samo "wussi" Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Kaj pa če enostavno niso pravih karakterjev izbrali ja ali pa Big Brother ni za Slovence preveč intimno. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Če je kdo slučajno zgrešil ta ples Big brother striptiz Jz sem zgrešila,ker ne gledam... Sam me vseen firbec matra.... Ne dela link...This video is not available... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Nisem gledala Big brotherja, sem pa danes dobila na mail striptiz ki so ga izvajali notr. Če je Jasmina ta punca striptizeta, lahko rečem le, da je carica. Samozavestna in tako.To ni nobena samozavest, temveč ekshibicionizem. Kaj ima veze slačenje s samo-zavestjo, z zavestjo o samem sebi?! ******************************** Sploh pa, če so že morali prevzeti to neumno in duhamorno oddajo, kaj je niso mogli poimenovati Veliki brat? Ne, mora biti angleško, Big Brother. :xx!: Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Jz sem zgrešila,ker ne gledam... Sam me vseen firbec matra.... Ne dela link...This video is not available... Popoldan so ga že snel :xx!: Avtorske pravice, itak imaš na drugih linkih fotke (pa še isto "službeno" obleko ima , lahko bi vsaj od medicinske sestre obleko vzela je bolj sexi kot pa ta tigrasta) Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 ja ja za BB moraš biti dober glumac in še jaja moraš imet...to nima vsaki je zatajila televizijska psihologija Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Sem glihkar gledala 24ur.com in ugotovila, da sta že 2 prostovoljno ven pobegnila. Ljubi bog, kaj delajo tem ljudem?Pa res. Samo še 10 se jih mora premisliti v naslednjih dveh dneh, pa bo cool oddaja ratala. Sploh pa, če so že morali prevzeti to neumno in duhamorno oddajo, kaj je niso mogli poimenovati Veliki brat? Ne, mora biti angleško, Big Brother. :xx!: Kaj pa lahko pričakuješ od tako kreativnih ljudi, ki se domislijo: Ej, a veš kaj so naredili? Zaprli so skupino ljudi v hišo in nato snemali vse kar počnejo. Wow, dajmo še mi. Se ti zdi, da bi se spomnili spremeniti ime, pa čeprav samo za prevod? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Jz sem zgrešila,ker ne gledam... Sam me vseen firbec matra.... Ne dela link...This video is not available... Probaj na tem naslovu Big brother Ali pa tu Jasmina Antoninus, po pogodbi ne smejo spremeniti imena po celem svetu je to vedno Big brother Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Ihh, kaksni pussyiji... 2 sta sla prostovoljno ven. Ker kao noter nista mogla izraziti svojega jaza in jima je skoda na tak nacin cas zapravljat... :xx!: ..Ales pa se je se izognil sramoti, da bi prvi letel ven.Zdaj pa bo lahko do nezavesti nakladal, kako je to podn in ni za njega... Čudno, da so jih izpustili.. ...morali bi ostati noter do bridkega konca.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Antoninus, po pogodbi ne smejo spremeniti imena po celem svetu je to vedno Big brother Aha... Samo kako pa so lahko imeli Italijani Grande fratello? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Aha... Samo kako pa so lahko imeli Italijani Grande fratello? A so špico tudi imeli prevedeno? Itak nisem nobenega gledal, pišem kar preberem Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Ja. Namesto Big Brother pač piše Grande fratello. Njihov logo je tak: http://www.bloggers.it/fabiochan81/itstorie/Grande%20Fratello.jpg Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Mogoče so podpisali pogodbo preden je ime postalo prepoznavna znamka Čeprav bi bilo zanimivo videti prevod v vseh jezikih kjer so se šli Orwelove vizije Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 To ni nobena samozavest, temveč ekshibicionizem. Kaj ima veze slačenje s samo-zavestjo, z zavestjo o samem sebi?! ******************************** bi dodal da ni samozavest ampak potrjevanje le te na ta način Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 To ni nobena samozavest, temveč ekshibicionizem. Kaj ima veze slačenje s samo-zavestjo, z zavestjo o samem sebi?! ******************************** Slačenje ima veze z zavestjo o lepoti lastnega telesa- to je samozavest. Če meniš da je tvoje telo grdo, ga ne kažeš niti lastnemu partnerju kaj šele celotnemu vesolju. Seveda če to počneš prostovoljno, brez kakega pritiska, zaradi denarja ali zaradi prisile. Samo zato, ker ti je to všeč. Ne govorim o tem kaj je moralno ali ne. To so predstave, ki jih sami določimo v povezavi z družbenimi vrednotami. Meni se punca zdi samozavestna glede lastnega telesa. Vi pa si ustvarite mnenja po svojih vrednotnih predpostavkah. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Naj sklepam, da smo torej vsi grdi in nesamozavestni, ker se oblačimo? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Naj sklepam, da smo torej vsi grdi in nesamozavestni, ker se oblačimo? Najbrž gre zgolj za to, da oblačila stiskajo telo in s tem omejujejo dotok kisika v cerebrum, kar se posledično kaže kot oviranje pri izražanju karakterja. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Naj sklepam, da smo torej vsi grdi in nesamozavestni, ker se oblačimo? Jah sklepi po svoje... Striptiz ki smo ga videli na TV si je pač vsak predstavljal po svoje in si tudi po svoje ustvaril mnenje. Jaz sem videla samozavestno žensko. Sama tega ne bi naredila pred kamero, ker nisem ekshibicionist. V njenem dejanju sem pa videla idejo za svojega partnerja, kako mu na novo popestiti večer. Videla sem tudi osebo, ki je ponosna na svoje telo in je ni sram, da se sleče. Drugi so videli v njej nesamozavestno žensko, ki rabi potrditev. Tretje je bilo sram. Četri so občutili ogorčenje itd. Vsakemu svoje... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Slačenje ima veze z zavestjo o lepoti lastnega telesa- to je samozavest. Če meniš da je tvoje telo grdo, ga ne kažeš niti lastnemu partnerju kaj šele celotnemu vesolju. Seveda če to počneš prostovoljno, brez kakega pritiska, zaradi denarja ali zaradi prisile. Samo zato, ker ti je to všeč. Ne govorim o tem kaj je moralno ali ne. To so predstave, ki jih sami določimo v povezavi z družbenimi vrednotami. Meni se punca zdi samozavestna glede lastnega telesa. Vi pa si ustvarite mnenja po svojih vrednotnih predpostavkah. Aja vidva sta bolj ciljala na striptizeto in njen foh .Tle jest ne vidm nobenga potrjevanja samozavestil.Pač počne svoj "šiht" v katerem uživa, tako kot nek mesar ko tolče tisti zrezek.That s it. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Aja vidva sta bolj ciljala na striptizeto in njen foh .Tle jest ne vidm nobenga potrjevanja samozavestil.Pač počne svoj "šiht" v katerem uživa, tako kot nek mesar ko tolče tisti zrezek.That s it.Samo da mesar tolče tuje šnicle, ona pa svojega. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.