Skoči na vsebino

veliki brat

cigancica

Recommended Posts

• Komentarji 767
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kaj veš, mogoče je pa vseeno kdo zgrešil x;)x xrolleyesx

Prejšnji teden edino komunalci niso gledal vremenske napovedi xrolleyesx x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

Sem glihkar gledala 24ur.com in ugotovila, da sta že 2 prostovoljno ven pobegnila.

Ljubi bog, kaj delajo tem ljudem?

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Sem glihkar gledala 24ur.com in ugotovila, da sta že 2 prostovoljno ven pobegnila.

Morda se bojijo konkurence, al pa se bojijo, da bodo shujšali.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Kaj pa če enostavno niso pravih karakterjev izbrali :inocent: za to dejansko moraš biti KARAKTER, strpen in bit sposoben prenašat ljudi. Kot sem zasledila pa so že na začetku samo šimfali in opravljali drug drugega, se pritoževali nad tem in onem, ne vem --- to je bilo po prvih treh dneh al kako že; predvidevam da so res samo "wussi" xnckrivx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Kaj pa če enostavno niso pravih karakterjev izbrali :inocent:

ja ali pa Big Brother ni za Slovence :o|o: preveč intimno.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Nisem gledala Big brotherja, sem pa danes dobila na mail striptiz ki so ga izvajali notr. Če je Jasmina ta punca striptizeta, lahko rečem le, da je carica. Samozavestna in tako.

To ni nobena samozavest, temveč ekshibicionizem. Kaj ima veze slačenje s samo-zavestjo, z zavestjo o samem sebi?!

Sploh pa, če so že morali prevzeti to neumno in duhamorno oddajo, kaj je niso mogli poimenovati Veliki brat? Ne, mora biti angleško, Big Brother. :xx!:

Possible—but highly unlikely.

Jz sem zgrešila,ker ne gledam... x:Ix Sam me vseen firbec matra.... x:Ix :vragec:

Ne dela link...This video is not available...

Popoldan so ga že snel :xx!:

Avtorske pravice, itak imaš na drugih linkih fotke (pa še isto "službeno" obleko ima xrolleyesx , lahko bi vsaj od medicinske sestre obleko vzela x:px je bolj sexi kot pa ta tigrasta)

Nejc Zaplotnik

ja ja za BB moraš biti dober glumac in še jaja moraš imet...to nima vsaki :vio:

je zatajila televizijska psihologija xrolleyesx

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

Pa res. Samo še 10 se jih mora premisliti v naslednjih dveh dneh, pa bo cool oddaja ratala. xDDx

Sploh pa, če so že morali prevzeti to neumno in duhamorno oddajo, kaj je niso mogli poimenovati Veliki brat? Ne, mora biti angleško, Big Brother. :xx!:

x:Dx Kaj pa lahko pričakuješ od tako kreativnih ljudi, ki se domislijo: Ej, a veš kaj so naredili? Zaprli so skupino ljudi v hišo in nato snemali vse kar počnejo. Wow, dajmo še mi.

Se ti zdi, da bi se spomnili spremeniti ime, pa čeprav samo za prevod? :inocent: x:Dx x:Dx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Jz sem zgrešila,ker ne gledam... x:Ix Sam me vseen firbec matra.... x:Ix :vragec:

Ne dela link...This video is not available...

Probaj na tem naslovu

Big brother

Ali pa tu

Jasmina

Antoninus, po pogodbi ne smejo spremeniti imena xrolleyesx po celem svetu je to vedno Big brother x;)x

Nejc Zaplotnik

Ihh, kaksni pussyiji... xrolleyesx

2 sta sla prostovoljno ven. Ker kao noter nista mogla izraziti svojega jaza in jima je skoda na tak nacin cas zapravljat... :eek: :xx!: ..Ales pa se je se izognil sramoti, da bi prvi letel ven.Zdaj pa bo lahko do nezavesti nakladal, kako je to podn in ni za njega... xrolleyesx

Čudno, da so jih izpustili.. :o|o: ...morali bi ostati noter do bridkega konca.. x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Aha... Samo kako pa so lahko imeli Italijani Grande fratello? :inocent:

A so špico tudi imeli prevedeno?

Itak nisem nobenega gledal, pišem kar preberem :inocent:

Nejc Zaplotnik

Mogoče so podpisali pogodbo preden je ime postalo prepoznavna znamka xnckrivx

Čeprav bi bilo zanimivo videti prevod v vseh jezikih kjer so se šli Orwelove vizije

Nejc Zaplotnik

To ni nobena samozavest, temveč ekshibicionizem. Kaj ima veze slačenje s samo-zavestjo, z zavestjo o samem sebi?!

:palec: :palec: :palec:

bi dodal da ni samozavest ampak potrjevanje le te na ta način x;)x

Slačenje ima veze z zavestjo o lepoti lastnega telesa- to je samozavest. Če meniš da je tvoje telo grdo, ga ne kažeš niti lastnemu partnerju kaj šele celotnemu vesolju. Seveda če to počneš prostovoljno, brez kakega pritiska, zaradi denarja ali zaradi prisile. Samo zato, ker ti je to všeč.

Ne govorim o tem kaj je moralno ali ne. To so predstave, ki jih sami določimo v povezavi z družbenimi vrednotami. Meni se punca zdi samozavestna glede lastnega telesa. Vi pa si ustvarite mnenja po svojih vrednotnih predpostavkah.

Naj sklepam, da smo torej vsi grdi in nesamozavestni, ker se oblačimo? :P :8):

Najbrž gre zgolj za to, da oblačila stiskajo telo in s tem omejujejo dotok kisika v cerebrum, kar se posledično kaže kot oviranje pri izražanju karakterja. x^x

Naj sklepam, da smo torej vsi grdi in nesamozavestni, ker se oblačimo? :P :8):

Jah sklepi po svoje... Striptiz ki smo ga videli na TV si je pač vsak predstavljal po svoje in si tudi po svoje ustvaril mnenje. Jaz sem videla samozavestno žensko. Sama tega ne bi naredila pred kamero, ker nisem ekshibicionist. V njenem dejanju sem pa videla idejo za svojega partnerja, kako mu na novo popestiti večer. Videla sem tudi osebo, ki je ponosna na svoje telo in je ni sram, da se sleče.

Drugi so videli v njej nesamozavestno žensko, ki rabi potrditev. Tretje je bilo sram. Četri so občutili ogorčenje itd. Vsakemu svoje...

Slačenje ima veze z zavestjo o lepoti lastnega telesa- to je samozavest. Če meniš da je tvoje telo grdo, ga ne kažeš niti lastnemu partnerju kaj šele celotnemu vesolju. Seveda če to počneš prostovoljno, brez kakega pritiska, zaradi denarja ali zaradi prisile. Samo zato, ker ti je to všeč.

Ne govorim o tem kaj je moralno ali ne. To so predstave, ki jih sami določimo v povezavi z družbenimi vrednotami. Meni se punca zdi samozavestna glede lastnega telesa. Vi pa si ustvarite mnenja po svojih vrednotnih predpostavkah.

Aja vidva sta bolj ciljala na striptizeto in njen foh x:Dx .Tle jest ne vidm nobenga potrjevanja samozavestil.Pač počne svoj "šiht" v katerem uživa, tako kot nek mesar ko tolče tisti zrezek.That s it.

Aja vidva sta bolj ciljala na striptizeto in njen foh x:Dx .Tle jest ne vidm nobenga potrjevanja samozavestil.Pač počne svoj "šiht" v katerem uživa, tako kot nek mesar ko tolče tisti zrezek.That s it.

Samo da mesar tolče tuje šnicle, ona pa svojega. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...