Indy 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 .Toj pač njena stvar. Btw kva se z uro dogaja na postih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Btw kva se z uro dogaja na postih Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 a je tudi kak Meho s špegli? Nisem opazla in prav en tak mi je sedaj v uč padu.....z špegli Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 kaj... a to še vedno furajo P.S. nisem uspel gledati še nobenega dela... evo, padla ideja... demo nardit ta svet lepši... odpiram tekmovanje... zmaga tisti, ki bo gledal najmenj delu Se lahko uprete skušnjavi :xx!: Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Brez blema. Kaj pa je nagrada za zmagovalca ...........cd s posnetki vseh oddaj? :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 kaj... a to še vedno furajo P.S. nisem uspel gledati še nobenega dela... evo, padla ideja... demo nardit ta svet lepši... odpiram tekmovanje... zmaga tisti, ki bo gledal najmenj delu Se lahko uprete skušnjavi :xx!: jz tud še nisem niti enga dela pogledala...pa tud ne bom..edino tale striptiz si bom ogledala... Vidim ,da je Onix gor pripopu link... HVALA!!.. fajn striptiz..pa un tip s čopom, je tud dober..ammm...zanimiv tipček.. PS:In kaj je nagrada,nimbus?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 PS:In kaj je nagrada,nimbus??Za nagrado bi lahko bil brezplačen odklop televizije in zaplemba aparata. Če lahko zdržimo brez takšnih showow, gremo lahko še en korak naprej proti ponovni vzpostavitvi duševnega miru. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 haha... očitno bo kar nekaj zmagovalcev... glede nagrade še nisem tuhtal... so pa že padli dobri predlogi... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Za nagrado bi lahko bil brezplačen odklop televizije in zaplemba aparata. Če lahko zdržimo brez takšnih showow, gremo lahko še en korak naprej proti ponovni vzpostavitvi duševnega miru. jz sem za... Ps:A drugače morš plačat,če si odklopiš tv? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 jz sem za... Ps:A drugače morš plačat,če si odklopiš tv? Po mojem da ne. Bi bilo pa logično, če bi dobre stvari stale več kot slabe. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 ne...pridejo ti plombo gor namontirat... RTV slo...pa naročnine ne plačuješ...no ja, vsaj včas je tko blo Ja saj, če najdemo nekaj gnilega, se potem to reši s plombo. Treba je zapreti kanale po katerih se zlobni duhovi pritihotapijo v stanovanje. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 ne...pridejo ti plombo gor namontirat... RTV slo...pa naročnine ne plačuješ...no ja, vsaj včas je tko blo hvala za info... Ja saj, če najdemo nekaj gnilega, se potem to reši s plombo. Treba je zapreti kanale po katerih se zlobni duhovi pritihotapijo v stanovanje. LOL!!2X Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Vidim ,da je Onix gor pripopu link... HVALA!!.. fajn striptiz..pa un tip s čopom, je tud dober..ammm...zanimiv tipček.. Mene vsako jutro dočaka mail s kupčkom linkov in glede na to kolk sem firbčen (dvojček ) si ob jutranjem čaju to celo pogledam se mi pod stara leta zgleda slabša Čeprav je striptiz bil tudi moji všeč sva morala "masažni" del takoj sprobat Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Evo, statistika nebesnih znamenj v BB- 2 ribi- škorpijon- kozorog- bik- 3 strelci- lev- rak- tehtnica- vodnar- oven Kar pester izbor. Nobenega dvojčka , hvala bogu . Očitno nismo tako butasti, da bi se šli za 3 mesece zapret med 4 stene Aja, pa prvi izločen s strani sostanovalcev je škorpijon. ''No surprise there'' Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 kdo je pa vn letu Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 - 3 strelci :OO!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 kdo je pa vn letu Škorpija Jessy Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 tnx, Onix Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Sem slišal, da bojda tale BB izplačuje nadomestila za odsotnos sodelujočih. Bi lahko torej celo Slovenijo opremil s kamerami in nato na internetu opazoval ljudi, ki drug drugega gledajo po internetu. Izplačevali bi nadomestila in tako rešili brezposelnost. Če pa kdo ugovarja, da vsi ne bi mogli sodelovati, bi pa morda ostali lahko nastopali v slovenski verziji resničnostnega šova Cops. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Faaaaaak.Sam uno vidm k fura špegle not v fletu pa me vse mine :xx!: ......u fletu :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Če je kdo naveličan domačega Brata ali pa zameri, ker ni reklamne kamere :xx!: Tu je Gran hermano Argentina Izberi tretjo opcijo, itak je recomandado, dve kameri sta zastonj Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Bi lahko torej celo Slovenijo opremil s kamerami in nato na internetu opazoval ljudi, ki drug drugega gledajo po internetu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lemurian 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Ful interesantno kolk je enih debat okoli takih tem. Nič pa okoli dobrih knjig, dobrih dokumentarcev (recmo What the bleep),.. Ne gledam, je pa verjetno dost podobna BARu. Če parafraziram Zrneca; gledanje takih oddaj te lahko naredi za alkoholika, ali pa ti IQ drastično pade. Se strinjam.. Citiraj človek, zbudi se.. "Velika Pot je lahka, vendar imajo ljudje raje stranske poti." Tao Te Ching, 53 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Ful interesantno kolk je enih debat okoli takih tem. Nič pa okoli dobrih knjig, dobrih dokumentarcev (recmo What the bleep),.. Ne gledam, je pa verjetno dost podobna BARu. Če parafraziram Zrneca; gledanje takih oddaj te lahko naredi za alkoholika, ali pa ti IQ drastično pade. Se strinjam.. Mal pobrskaj po forumu. Tudi te teme so že odprte. Vem da je odprta tema o dokumentarcu The Secret, pa še se najde. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lemurian 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 to je pa tud vse Citiraj človek, zbudi se.. "Velika Pot je lahka, vendar imajo ljudje raje stranske poti." Tao Te Ching, 53 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.