Skoči na vsebino

veliki brat

cigancica

Recommended Posts

• Komentarji 767
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Btw kva se z uro dogaja na postih x:Dx x:Dx x:Dx

xDDx x:Dx

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden
Deli na socialnih omrežjih

kaj... a to še vedno furajo :eek:

x:Dx

P.S. nisem uspel gledati še nobenega dela... evo, padla ideja... demo nardit ta svet lepši... odpiram tekmovanje... zmaga tisti, ki bo gledal najmenj delu x:px x:Dx Se lahko uprete skušnjavi x:Dx xcivx xrolleyesx x^x x:o)x x8Dx :vragec: :xx!: :eek: :2src: :palec:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

kaj... a to še vedno furajo :eek:

x:Dx

P.S. nisem uspel gledati še nobenega dela... evo, padla ideja... demo nardit ta svet lepši... odpiram tekmovanje... zmaga tisti, ki bo gledal najmenj delu x:px x:Dx Se lahko uprete skušnjavi x:Dx xcivx xrolleyesx x^x x:o)x x8Dx :vragec: :xx!: :eek: :2src: :palec:

:palec: jz tud še nisem niti enga dela pogledala...pa tud ne bom..edino tale striptiz si bom ogledala... x:px

Vidim ,da je Onix gor pripopu link... HVALA!!.. fajn striptiz..pa un tip s čopom, je tud dober..ammm...zanimiv tipček.. x:px xcivx x;)x

PS:In kaj je nagrada,nimbus??

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

PS:In kaj je nagrada,nimbus??

Za nagrado bi lahko bil brezplačen odklop televizije in zaplemba aparata. Če lahko zdržimo brez takšnih showow, gremo lahko še en korak naprej proti ponovni vzpostavitvi duševnega miru. x8Dx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

haha... očitno bo kar nekaj zmagovalcev... glede nagrade še nisem tuhtal... so pa že padli dobri predlogi... x:Dx x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Za nagrado bi lahko bil brezplačen odklop televizije in zaplemba aparata. Če lahko zdržimo brez takšnih showow, gremo lahko še en korak naprej proti ponovni vzpostavitvi duševnega miru. x8Dx

:palec: jz sem za... :inocent: x:Dx x;)x

Ps:A drugače morš plačat,če si odklopiš tv? xnckrivx :madpro:

Richard Bach

:palec: jz sem za... :inocent: x:Dx x;)x

Ps:A drugače morš plačat,če si odklopiš tv? xnckrivx :madpro:

Po mojem da ne. Bi bilo pa logično, če bi dobre stvari stale več kot slabe. xDDx

ne...pridejo ti plombo gor namontirat... RTV slo...pa naročnine ne plačuješ...no ja, vsaj včas je tko blo x:Dx

Ja saj, če najdemo nekaj gnilega, se potem to reši s plombo. Treba je zapreti kanale po katerih se zlobni duhovi pritihotapijo v stanovanje.

ne...pridejo ti plombo gor namontirat... RTV slo...pa naročnine ne plačuješ...no ja, vsaj včas je tko blo x:Dx

:palec: hvala za info... x:Dx

Ja saj, če najdemo nekaj gnilega, se potem to reši s plombo. Treba je zapreti kanale po katerih se zlobni duhovi pritihotapijo v stanovanje.

LOL!!2X

Richard Bach

Vidim ,da je Onix gor pripopu link... HVALA!!.. fajn striptiz..pa un tip s čopom, je tud dober..ammm...zanimiv tipček.. x:px xcivx x;)x

Mene vsako jutro dočaka mail s kupčkom linkov :inocent: in glede na to kolk sem firbčen (dvojček xnckrivx ) si ob jutranjem čaju to celo pogledam :eek: se mi pod stara leta zgleda slabša :o|o:

Čeprav je striptiz bil tudi moji xsrcx všeč x:)x sva morala "masažni" del takoj sprobat x:px x:px

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

x:Dx Evo, statistika nebesnih znamenj v BB

- 2 ribi

- škorpijon

- kozorog

- bik

- 3 strelci

- lev

- rak

- tehtnica

- vodnar

- oven

Kar pester izbor. Nobenega dvojčka x^x , hvala bogu :switz: . Očitno nismo tako butasti, da bi se šli za 3 mesece zapret med 4 stene xcivx x;)x

Aja, pa prvi izločen s strani sostanovalcev je škorpijon. :palec: ''No surprise there'' xg:Dx xrolleyesx xDDx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

kdo je pa vn letu :8):

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

kdo je pa vn letu :8):

Škorpija Jessy xrolleyesx

Nejc Zaplotnik

tnx, Onix :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Sem slišal, da bojda tale BB izplačuje nadomestila za odsotnos sodelujočih. Bi lahko torej celo Slovenijo opremil s kamerami in nato na internetu opazoval ljudi, ki drug drugega gledajo po internetu. Izplačevali bi nadomestila in tako rešili brezposelnost. Če pa kdo ugovarja, da vsi ne bi mogli sodelovati, bi pa morda ostali lahko nastopali v slovenski verziji resničnostnega šova Cops. :vragec: :inocent:

Če je kdo naveličan domačega Brata xrolleyesx ali pa zameri, ker ni reklamne kamere :xx!:

Tu je Gran hermano Argentina

Izberi tretjo opcijo, itak je recomandado, dve kameri sta zastonj

Nejc Zaplotnik

Bi lahko torej celo Slovenijo opremil s kamerami in nato na internetu opazoval ljudi, ki drug drugega gledajo po internetu.

x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ful interesantno kolk je enih debat okoli takih tem. Nič pa okoli dobrih knjig, dobrih dokumentarcev (recmo What the bleep),..

Ne gledam, je pa verjetno dost podobna BARu. Če parafraziram Zrneca; gledanje takih oddaj te lahko naredi za alkoholika, ali pa ti IQ drastično pade. Se strinjam..

človek, zbudi se..

"Velika Pot je lahka, vendar imajo ljudje raje stranske poti." Tao Te Ching, 53

Ful interesantno kolk je enih debat okoli takih tem. Nič pa okoli dobrih knjig, dobrih dokumentarcev (recmo What the bleep),..

Ne gledam, je pa verjetno dost podobna BARu. Če parafraziram Zrneca; gledanje takih oddaj te lahko naredi za alkoholika, ali pa ti IQ drastično pade. Se strinjam..

Mal pobrskaj po forumu. Tudi te teme so že odprte. Vem da je odprta tema o dokumentarcu The Secret, pa še se najde.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...