Skoči na vsebino

"strelovod"

cigancica

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>meni se ta pricakovanja dogajajo z ljudmi ,ki si delajo iluzije o prijateljstvu.kr vsi bi radi bili kao moji prijatelji in se mi lepili.jaz sem pa zelo rada sama,sem bolj samotar in ne maram da me ljudje klicarijo in mi ne pustijo dihati.

in pol se najdejo taki ,ki jim kdaj uspe da se zadebatiram z njimi al pa zazuram al kr kej,pol pa so mi ze vsak dan na vratih in hocejo prijateljstvo.?!

pa vsakmu lepo povem ,da nocem nobenih zblizevanj,nobenega zaupanja in podobnega.sem ze mela take izkusnje s folkom....ko mislijo "aja,zdej smo pa naj frendi"(kr neki).in pol ce ne naredim nekaj,kar od mene pricakujejo sem pa slab clovek in oh in sploh.zato mam raje distanco ,naj bo vsak sam in ne mi fantazirat s tem prijateljstvom in halucinirat.nobenih pricakovanj-nobenih razocaranj x^x

<{POST_SNAPBACK}>x:px  :vragec:  :palec:

Cigančica, zlo podobno razmišljam :palec: . Včasih sem to ljudem pokazal mal bolj diplomatsko, pol pa ni bilo efekta. Zdaj sem pač čuden zanje, s čudaki pa se tko jim ni za družit... x:px  x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>:palec: pozdravljen med cudaki x:Dx ,sam jaz se jim zdim simpaticen cudak,sploh pa jih privlaci moja dobra volja in pozitiva,ki jo izzarevam-in pol so kot klopi.sam jaz tudi skurcam ce je treba,ko mi presede vse to.neki cajta ...ajd,sam pol pa ne me jeb** ce lepo povem da mi druzba ne pase in tko je...ce pa mi bom pa ze povedala.mislim,folk tezko steka.motnje imajo sami sabo,pa iscejo nekoga da bi nanj prenesli svoje nesnage in pobirali energijo.no thanks x;)x

<{POST_SNAPBACK}>tu se ne gre sploh za sprejemanje.vecino casa  imam rada svoj mir.te ljudi spostujem,ampak tu sploh ni neke veze s sprejemanjem,ampak zelja po samoti oziroma osredotocenost nase.te ljudi spustim do sebe,vendar do dolocene meje v dolocenem trenutku.jutri mi bo mogoce vsec ce bodo v moji druzbi,pojutrisnjem pa pac ne.ni sploh nobenega problema.sam ta clovek si lahko pol dela probleme,ce ne steka tega.zato raje distanca in iskrenost.bliznji to stekajo,ker jim je to popolnoma jasno.ce mi ne bi pustili dihati,mi ne bi bili vec bliznji.kar potrebujem si vzamem.in tudi veliko znam dati,ko je trenutek za dati.kot cutim.

<{POST_SNAPBACK}>mene tud... kot da sva porocena. xrolleyesx

pol znam bit nesramna clo, zasikana zelo.

marsa,tole se mi je zdel zdej brezveze pisat se enkrat,pa sem nasla te poste,ko sva z mickom zhe enkrat o tem debatirala v temi o sprejemanju... :palec:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 66
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:o)x 

( me ne delujes, moram pripomnit ... )

:palec:

Sem natur sanjač, se pa trudim, da bi deloval v obeh svetovih. :8): :inocent:

Vse žive tipologije, ki sem se jim že podvrgel me prepoznajo kot sanjača. Nekaj tistih, ki se jih spomnim:

Po Myers Briggsovem osebnostnem testu sem INFP - Sanjač

(INFP - The Dreamer. INFPs focus deeply on their values, and they devote their lives to pursuing the ideal.)

Po Yoruba življenski divinaciji sem zelo povezan s sanjskim svetom.

Po Majevskem koledarju dosegam cilje preko sanj, sem pa Modra kozmična roka in moja naloga je, da dosegam realizacijo.

Torej delam na tem, da se bom še naprej lahko predajal sanjskemu svetu in istočasno svoje sanje živel tudi na nivoju telesne realnosti. x;)x

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

Če še koga zanima kakšno ima osebnostno tipologijo (profil) je tukaj en link z Myers briggsovim testom.

Boste izvedeli kakšen je vaš osebnostni tip in iz tega boste lahko razbrali kaj potrebuje vaša lastna osebnost in zato privlačite v življenje ljudi, ki vam to dovajajo.

Jung Myers Briggs Typology Test

http://www.humanmetrics.com/cgi-win/JTypes2.asp

Zelo dobre opise posameznega tipa osebnosti, ki ga dobite kot rezultat testa v obliki kratice, naprimer ENFJ pa lahko najdete na:

http://www.geocities.com/lifexplore/

xDDx xDDx xDDx xDDx xDDx xDDx

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

<{POST_SNAPBACK}>haha

to ni bilo se sploh nic!

kadar res zapiha, pa odnese  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x;)x

a si levcek slucajno, da si takoj komplimentek nasel zase?  x8Dx

Itak x8Dx (levji napuhek)

<{POST_SNAPBACK}>sem naredila tale tes, pa mi pride najprej INFJ counselor idealist, na tadrugem naslovu pa MYSTIC  :eek:

grem brat, ne kapiram prav dobro...

A se vidiš v tem kar si prebrala?

Ja meni kar štima. Seveda pa ima vsak še kakšno svojo edinstveno poglavje, ki v takih testih ni zajeto.

Je pa ta osebnostni test menda precej uporabljen po svetu. Koristen je tudi za kadrovske službe in podobno.

Jst sm tut INFP; men je tole mal sumljivo, da je kr tok infp-jev kle v okolici :eek: :madpro:

Čeprou opis, mi je kr podoben, ni pa glih TAK kt sm jst.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

<{POST_SNAPBACK}>

Je pa ta osebnostni test menda precej uporabljen po svetu. Koristen je tudi za kadrovske službe in podobno.

WTF x?x Zaj ne vem, al je to dobro al ne? Pa za kera področja? Oz, poklice?

Je.enti, a sm spet poklic sfalila?? (trženje)

xrolleyesx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest mačona
Uf, več kot očitno mi ne dajo miru ljudje, ki momljajo in tako nerazumljivo govorijo, da jih nič ne razumem; potem razni nakladači in tujci, ki me ustavijo na ulici in začnejo nakladati, da se jim zdim znana, pa ljudi z ljubezenskimi težavami in klošarje tudi izjemno privlačim, še bolj pa "narejene" klošarje in razne narkiče, ki me prosijo za denar. Sam imam nos za klošarje in takoj vem, keremu je vredno pomagat in kdor je vreden le tega, da grem mimo. Tudi za ženske, ki kao nosijo same križe, nisem imuna in mi kar pripovedujejo in pripovedujejo in jaz le poslušam in prikimavam in vso svoje mnenje izrazim z mimiko brez besed. Tudi upokojencem kar pomagam.

Guest mačona
<{POST_SNAPBACK}>...jaz sam pa nekaksen magnet za totalno odfukane situacije in govore cudakov... kjerkoli se pojavim se zelo kmalu kaj totalno odfukanga zgodi al pa k meni pristopi kr en tam in mi zacne totalne butalscine lapat...  :xx!:  :xx!:

Aha, to sem mislila tudi med drugim, da kar en pristopi k tebi in rine vate s svojo smrdlivo sapo od alkohola. :xx!:

tudi mene,amis,zanima zakaj se seala boji folk xrolleyesx

mogoce je mislil,da deluje nedosegljiv ali kaj takega...

no,ne vem ,jaz se ga ne bojim x:)x

shakti gawain

samson, jaz mam tud natancno tole (se mi ni dal iskat, kje si to povedal, sam vidla sem ko sem se spreletela s pogledom po temi, da je nekdio citiral tebe, ko to pravis).

vsimogoci modeli in situacije.... xyesx (uran/pluton, je pr men, pri teb pa najbrz tud, vendar ni 2x za rect, da je pri teb se stvar kakega merkurja, al pa tud lune oz. jupitra, morda slednjega nekak)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mene tud vsak pros za denar na ulicah. A res tko radodaren in prijazen zgledam? :devil: :huk: :vragec: Al majo pa nos za take, ki dajejo, ker zmeri dam, če imam drobiž (tko do 200sit). Pa ne gledam na to, al si zasluži, al ne...
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>mene tud vsak pros za denar na ulicah. A res tko radodaren in prijazen zgledam? :devil:  :huk:  :vragec: Al majo pa nos za take, ki dajejo, ker zmeri dam, če imam drobiž (tko do 200sit). Pa ne gledam na to, al si zasluži, al ne...

x:Dx ko te srecam ,te bom zicala x:o)x x:Dx

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>mene tud vsak pros za denar na ulicah. A res tko radodaren in prijazen zgledam? :devil:  :huk:  :vragec: Al majo pa nos za take, ki dajejo, ker zmeri dam, če imam drobiž (tko do 200sit). Pa ne gledam na to, al si zasluži, al ne...

dam invalidu oz. klošarju, ki vidim da je nesposoben za delo, če pa normlano hodi in se giblje pa mu rečem najd si job, pejt kopat jarke, sej maš roke in noge zdrave!!!

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...