Skoči na vsebino

"strelovod"

cigancica

Recommended Posts

"kot ,da sem strelovod za vse pizdarije sveta",to je stavek iz komada od skupine Zmelkow

vsak od nas privlaci dolocene pojave,ljudi,okoliscine.

katere vi najbolj privlacite?

sama zelo privlacim prizadete ljudi,tako mentalno prizadete kot fizicno.

pa odvisnike tudi in ljudi v depresijah.

enostavno me najdejo ,se usedejo v kaficu zraven mene in mi zacnejo pripovedovati o problemih,kot bi hoteli,da jim pomagam,da jim prisluhnem...jim vecinoma tudi uspe in gredo od mene bolj pozitivni.

tudi situacije ,okoliscine privlacimo repetitivno in podobne.

torej kaj vi najbolj privlacite,za koga ali kaj ste "strelovod"?

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 66
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jez pravim temu 'VENTIL'... jez sem ventil dragemu, če je besen zarad službe... :xx!: ne razumem, kako nekateri lajajo na tiste, ki jih imajo radi... :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Jez sm več muh vidla ne čem drugem, kot na medu... no, ja... ampak, nej ti bo... x:px x:Dx x;)x

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

dobra tema, mam ful tega na zalogi. xDDx x;)x :palec:

drugac pa: sem strelovod za kaksne invalide, slepe, tud, kot Cigichka, mentalno0 prizadete..

vcas je blo ze kar neverjetno, da kamor sem sla, sem na kako tako skupino naletela.

Nikol pa ne bom pozabila v zivalskem vrtu, ko smo se ob opicah znasli jaz, tamal, opice in skupina mongoloidnih otrok.

kar mravljinci mi grejo.

To je bila energija, da bi jo z nozhem rezal - opice so dobesedno popizdile!!!! cist utrgal, cist odstekano je blo.... saj vedno norijo in vse, sam cesa tacga se ni blo nikol..... oni otroci so bli kot zacarani, potem pa je bilo ze rpevec crazy, so se nekateri ful ustrasili, na konc se je moj tamal cist rpestrasil (pa nikol ni bil bojec) in na konc so se vsi drli. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>kake muhe?  xnckrivx  :inocent:

xrolleyesx čebele... se opravičujem... :V: oh...hotla bit žleht...pa me je lastna žlehtnoba dotolkla... bad... :V: :xx!: evo...spet ventil... :V: :V: :V:

x:Dx x;)x

magnet za egotriparje xrolleyesx

morda se najbolj v poklicnih zadevah, ker se tam rabim naucit postavit zase x;)x

ampak se spreminja pocasi ... x^x

( se malo bojim kako bo, ko se mi ne bo vec dalo z njimi ukvarjat oz. kak nacin naj uberem za

spremembo situacije... :sori: :o|o: )

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>xrolleyesx a da zhe obstaja ta tema,al kaj si s tem mislila?

ne (hehe x:Dx x:px), da mam teh stosev ful na zalogi.....

kaj vse 'privlacim' tkole...

skupine folka... 'tipe' ljudi...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kaj se lepi nate in kaj ne,se mi zdi,da je bolj pogojeno,kakšen vrste človek si in kakšna imaš prepričanja oz misli.

Name so se lepili moški.Sploh ni bilo pomembno kje sem in s skom sem.Lahko

sem šla po mestu in je nekdo za mano pritekel in hotel z mano bit resno al pa samo za seks.Ko sem se ustavila z avtom pred semaforjem,se je vzporedno mene pripeljal tip in hotel it na pijačo,telefonsko,potem na delu,v šoli,...ma sploh ni bila pomembna lokacija,tipi so kr hodili do mene...in to dan za dnem,tudi večkrat na dan.Znani al pa neznani.

Na začetku mi je to prijalo,pol pa ne več,pol mi je že postalo nadležno in sem začela spraševat,kaj je na meni takega,da se mi vsak prilepi.Tako sem dobila zmeraj isti odgovor;da ful oddajam seksualno energijo in pa moje oči :eek:

Ker mi je začelo vse skup že najedat,presedat, sem spremenila na mišljenju,in nekak v notranjosti se je neki spremenilo..mogoče tud kaj v podzavesti...nevem,v glavnem zej teh "problemov" nimam več. x:)x

Hehe,pa da ne bo pomote,takrat nisem iskala seks,resnega fanta,avanturo,..ampak samo družbo,pozornost ,pogovor x:)x Zdaj pa tega v bistvu ne iščem,ker sem najdla določene ljudi, skaterim se lahko pogovorim,...

<{POST_SNAPBACK}>:lol: :lol: :lol:

x:Dx  x:Dx  x:Dx

:palec:  x;)x  x:Xx

Kva pa nis citirala, dokler je biw cajt.  :vragec:  x:Dx

:wOOt: a ne da so ble MUHE...

spet čit četava... x:Ix sorry marsa...

v glavnem, jest se drgač ne pustim bit ventil... če me kdo izsiljuje... pokaj, adijo... zanč me frendica praša, kaj nej nardi, ko jo ena stalno mori, da jo tip tepe... a noče it stran od njega

Nič... namesto nje ne naredi NIČ!

x:Dx x:Dx x:Dx

jess te čist razumem...precej nadležno je lohka tovrstno obletavanje! :vragec:

....mimogrede, men se je enkrat zobar na semaforju nalašč u rt zaletu....sem najprej pomislila da mi je avto crknu...pa pršiba do mene.....pa na kofe, da škodo vidva.....jest njemu sej ni nč (sem mela na subarujcu kljuko)...on pa na vsak način "škodo" gledat....kofe, parkir plac, kr nekam.....,komi mi je vizitko uturu, tud z avta nisem hotla stopit,...in še in še....ne vem kwa jih prvlač...videz, seksualnost, samozavestnost......mrbit pa način "vožnje".... x^x x^x x:px

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

<{POST_SNAPBACK}>Kaj se lepi nate in kaj ne,se mi zdi,da je bolj pogojeno,kakšen vrste človek si in kakšna imaš prepričanja oz misli.

...

se strinjam, vendar s pridrzkom.

kaksne misli in rpepricanja ma namrec lohk sedemletna puncka, ki na vsakem koraku, veckrat tedensko, sreca exhibicioniste.

sama menim, da mam te lastniosti, da privlacim 'bad guye' in tud 'psihote', predvsem, ker moram spoznat VSE cloveske lastnosti........

sem mela tak moder pogled, kot majhen otrok, pa so najbrz videli razumevanje v mojih oceh... nekaj jih je pritegnilo na men.....

sem pri 17-ih tko nagonsko vedela (sele zdaj berem, da 'se tko ravna'), kako se ravna s posiljevalcem (z DVEMA posiljevalcema!!!).

tko da sem se tle. xyesx :palec:

Picasso

Name so se lepili moški.Sploh ni bilo pomembno kje sem in s skom sem.Lahko

sem šla po mestu in je nekdo za mano pritekel in hotel z mano bit resno al pa samo za seks.Ko sem se ustavila z avtom pred semaforjem,se je vzporedno mene pripeljal tip in hotel it na pijačo,telefonsko,potem na delu,v šoli,...ma sploh ni bila pomembna lokacija,tipi so kr hodili do mene...in to dan za dnem,tudi večkrat na dan.Znani al pa neznani.

:eek:

x:Dx x:Dx x:Dx sorry...ampak tega pa glih ne bom pojedla... x:Dx

marsa,sej se mi je zdel ,sam sem za vsak slucaj rajs vprasala x:)x

name se,kot sem zhe omenila,lepijo prizadeti,pa otroci tudi.

kar se tice prizadetih mi je vsec se z njimi pogovarjati,mogoce to tud zhe prej zacutjo ,pa me najdejo.rada jih poslusam in jih mal hacam ,da se nasmejijo.

zadnjic sem enga fanta,ki se je v nesreci poskodoval hecala,je bil tko vesel,da se je men srce kr ogrelo 100 na uro.

tip je v glavi dokaj normalen,njegov videz pa daja feeling kot da nic nwe steka,ker ga je avt.nesreca total zjebala.vecina folka se ga izogiba,ker cudno govori in cudno smeji. :sori:

ker je fant pri 20-ih in normalno,tud pogleda za puncami,sem ga hecala v zvezi s tem,v stilu"aha,a tista punca ti je vsec,ja,ja vidim ,da si postal pravi zigolo".

je bil tko ponosen na to,ces da ga imam za zavajalca deklet. xsrcx

pa mi je hitel pol razlagat kje je vse bil ,pa kaj je videl.... x:)x

skoda ,ker ga nihce ,razen njegove mame tko ne jemlje resno.

njegovi vrstniki,bivsi sosolci se ga vsi izogibajo,ker ne vedo ,da normalno drugace lahko razmislja. :sori:

zadnjic je sel po cesti z mamo,me pogledal in sel naprej,ker je zhe navajen ,da ga folk noce pozdraviti,pa sem sla za njim(tu je on privlacil mene x:o)x ) in mu tko muhasto rekla :o|o: :kaj pa zdej,a se pozdravu me ne bos,nj nj..ti ti falot ..."pa se mu nasmehnem in on je kr zazharel od srece,da ga nekdo ogovori na ulici in vesel me je predstavil mami. x:)x

lep obcutek. xsrcx

shakti gawain

drugache sem pa tudi "strelovod" za folk ,ki isce prijatelje :o|o:

sem zhe enkrast o tem govorila,ko sva se z mickom strinjala....

vsak ,ki me spozna bi zhe kr en frendship,pa se mi prpopal in vsak dan klicarit in me iskat,pa "zakaj se ne javis",pa "kje si"....ne maram tega.

nalepke :o|o:

nocem takih vezi z nikomer.komunikacija lahko obstaja,odnosov,sploh pa bolnih pa ne !nocem jih. x^x

lepijo se mi tudi odvisniki,dostkrat se clo kao zaljubijo vame,sej vem zakaj.zgledam "mati tereza" x:o)x k zna pomagat,sam mam pociscene vzorce in tud slucajno odvisniku ne bi ratalo ,da bi bil nadomestek mohjga odvisnega fotra x^x

strelovod sem tudi za neverjetna dogajanja,cudezhe,kar mi prija x:)x jih pozitivno jemljem

in strelovod sem tudi za starejse ljudi,starcke,ki jih tudi imam rada...

pa tud za zapuscene pse,povsod se mi prilimajo,pol pa nimam srca se jih po cesti resit :sori: zmeraj ista zgodba,bi ga najrajsh vzela,pa mam komi zase placa doma :o|o: :sori:

bom pa ziher enga pobrala,ko se preselim x:px x:)x

shakti gawain

Jest sem pa strelovod za sanjače, potem pa skupaj sanjarimo. :o|o:

A je res vse vedno odraz nas samih? GRRRRRRRRR!

:xx!:

Smrk, smrk... (trenutek za samopomilovanje)

x;)x ...je že bolje.

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

...jaz sam pa nekaksen magnet za totalno odfukane situacije in govore cudakov... kjerkoli se pojavim se zelo kmalu kaj totalno odfukanga zgodi al pa k meni pristopi kr en tam in mi zacne totalne butalscine lapat... :xx!: :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>:switz:  xzobkox  :flowers:

mačbeter kt pa da bte babnce preganjale.press

:eek: :O: :xx!: Bolš kot, da bi me kakšne zmešane, ja!!!

Hvala Lia za razsvetljenje, ostal bom sanjač.

Sicer je to prav priročno, je tako kot, da bi imel serijsko vgrajeno Disneyland in kabelsko.

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...