vanessa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 trenutno sem cisto na tleh. ampak ne najdem pravega razloga. nimam nobene volje do zivljenja...v soli sem zelo popustila, in se ne morem pripraviti do ucenja, ko pridem domov, se samo usedem za racunanlik.imam fanta, ki ga imam zelo rada, tako tudi veliko prijateljev... ampak vcasih me kar naenkrat prime zalost, brez pravega razloga...res pa je da zelo rada hodim na treninge jazz baleta, sele tam zazivim.. ali ima kdo podobno izkusnjo, in ima obcutek da ga nihce ne razme, ceprav temu ni tako in se sam tega dobro zaveda?? lp, vanessa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 živjo, vanessa,si mogoče pred kratkim doživela kako izkušnjo, ki ti je namignila, da mogoče nimaš jasno začrtane poti svojega življenja? Mogoče ne veš, kaj bi rada od življenja, kako naj bi tvoj lajf sploh izgledal. Sicer si pa stara 16 let, velika večina tvojih vrstnikov in vrstnic je v podobnih težavah, ali pa še bodo. Iščejo identifikacijo z nekom, vzornike, a na koncu se bom moral izoblikovati vsak sam glede na svoje sposobnosti in interese. je pa tudi možnosti, da doživljaš blago obliko depresije...o temi ti bodo drugi vedeli več povedat. Predlagam pa, da če imaš možnost, da čimbolje spoznaš tale forum, ljudi na njem, ki so zelo različnih značajev, polni življenjskih izkušenj, spremljaj določene teme, za katere meniš, da ti bodo koristile pri iskanju same sebe... želim ti veliko sonca v srcu in dobrodošla med nami. Vem, da se boš tu dobro počutila Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Ja lej, @Vanessa, vedi, da če boš popustila še v šoli, bo šlo vse samo navzdol. Začni delat na tem in uspehi bodo dvignili tvojo samozavest. Pa da mi ne bi pustila jazz baleta! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanessa 9. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2005 ful sem vama hvalezna za odgovore. in mislim da je res problem to, da nimam jasno zacrtane poti v zivljenju...sebastjan, poizkusila bom to s solo, upam da bo delovalo.cashy, tebi pa hvala za tolazbo in za dobrodoslico na forumu! lp, vanessa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Vanessa, haj, dobrodosla! Imamo pa malo morje podobnih tem; stiska, tesnoba, ... vse mogoce...Morda se spravim, pa grem mal pogledam, pa ti dam kaksen link...kajti nekateri smo govorili celo v vvecih temah ze, so bile povedane cele strani ze...pa si mal pobrskaj... res, da je vsak 'primer' poseben, vendar obstajajo eni splosni nasveti, napotki...., ki mislim, da si jih lohk vsakdo prilagodi direkt na svoj primer. * ObupTesnobaSeznam tem, ki obravnavajo pojem ZalostSeznam tem, ki obravnavajo Depresijo Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 vannesa glavo gor ne obupaj poglej na vse skupaj z druge strani s srečne plati zapomni pa si: kdor obupa bo zelo težko prišel nazaj v "stare dobre čase" ko si se smejala noč in dan . predlagam pa da si vzameš malo časa samo zase kakšen izlet, masaža, savna,... torej glavo gor Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Mam to "potrtost brez razloga" v malem prsti... Veš kaj mi je najbl všeč pri njej.....da hitr mine. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanessa 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 ooo hvala vm!ful sem, vam hvalezna za nasvete ugotovila sem, da ce se zjokam ko mi je tezko potem lazje nadaljujem dan. obcute imam kot bi se znebila nekega bremena. lep pozdravcek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Pozdrav Vanessa Jok koristi, saj je to tudi čiščenje, zato olajšanje po njemu sledi. Kar pogumno stopaj naprej, še posebno ob stvareh, ki te izpopolnjujejo in veselijo, saj s tem nikomur ne škoduješ. Lep pozdrav in vse dobro, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>trenutno sem cisto na tleh. ampak ne najdem pravega razloga. nimam nobene volje do zivljenja...v soli sem zelo popustila, in se ne morem pripraviti do ucenja, ko pridem domov, se samo usedem za racunanlik.imam fanta, ki ga imam zelo rada, tako tudi veliko prijateljev... ampak vcasih me kar naenkrat prime zalost, brez pravega razloga...res pa je da zelo rada hodim na treninge jazz baleta, sele tam zazivim.. ali ima kdo podobno izkusnjo, in ima obcutek da ga nihce ne razme, ceprav temu ni tako in se sam tega dobro zaveda?? lp, vanessa A dej dej venessa.Vsi imamo probleme v kaki fazi življenja čeprav mnogi ne upajo priznati na glas in tle nisi ti nobena izjema. Bo minil, verjemi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanessa 14. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2005 hvala vm, k mi vlivate novo upanje.in dons sm ze dobila prvo dobro oceno lep pozdravcek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 o vanesek čestitke! jz mam ta teden tud take čudne dni... čist depraste... pa k VEM, da je vse super fajn... sam me kr ena tečnoba daje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 TOCNO TOLE ... komaj cakam, da bo tale mrk mimo pa luna pa vse ... me bo kar razgnalo :xx!: vse sotrpinom Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> hvala vm, k mi vlivate novo upanje.in dons sm ze dobila prvo dobro oceno lep pozdravcek to mi deli Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 hm... dobr je to da potrtost bres razloga hitr mine... pol dobr je to da maš frende k ti bojo stal ob strani! (maš pa tut ns) hm... drgač so pa že use povedal: use bo ql, glavo pokonc, bodi to kr si in predri vse ovire! uspel ti bo! u will see! drgač pa jst mam dost blemov, pa sm tut broken, čist na konc, in te TOTALNO kapim kuko se počutš! p.s. maš da maš welik dobrih usen ne sam ene u will make it, we belive in u! Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.