Brummi 14. junij 2002 Prijavi Deli 14. junij 2002 Take it easy! Lazje ti bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 17. junij 2002 Prijavi Deli 17. junij 2002 Moj moto: danes je najlepši dan. In to vsak dan. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2002 Prijavi Deli 17. junij 2002 "Še boljše!" Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. junij 2002 Prijavi Deli 17. junij 2002 IZPOLNJEN SEM, VSAK DAN BOLJŠI, ZATO LEPŠI IN POPOLNEJŠI.. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2002 Prijavi Deli 17. junij 2002 Vedno na boljše. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2002 Prijavi Deli 17. junij 2002 ... saj bo. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. junij 2002 Prijavi Deli 18. junij 2002 Ce ze nemores narediti nic dobrega, ne naredi nic slabega.J.G. Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. junij 2002 Prijavi Deli 18. junij 2002 Moja filozofija zivljenja: Bodi preprost in zeli si tisto kar imas. Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brummi 20. junij 2002 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2002 Zivljenje je zakomplicirano toliko,kot si ga sam zakompliciras,vec kot si bremena nalozis,tezje je.Res pa je,da ti vsak nov dan nudi moznosti za nove zmage,zivljenje pa je prekratko,da bi se zivciral zaradi malenkosti,s tem samo skodis samemu sebi.Don´t worry,be happy! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. junij 2002 Prijavi Deli 22. junij 2002 danes me mora zapustiti zlo.Negujem se v popolnost! pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. junij 2002 Prijavi Deli 27. junij 2002 Zivljenje je prekratko, da bi ga jemali resno. Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mimi 27. junij 2002 Prijavi Deli 27. junij 2002 ... ali pa predolgo, da bi ga neresno vzeli?? mimi "Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice". R. Tagore Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
irma 28. junij 2002 Prijavi Deli 28. junij 2002 Stori bližnjemu to, kar bi želel, da bi drugi storili tebi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. april 2003 Prijavi Deli 18. april 2003 živim, ker želim, ne glede na zajedalce´ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Metja 18. april 2003 Prijavi Deli 18. april 2003 ŽIVI IN PUSTI DRUGEGA ŽIVETI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 18. april 2003 Prijavi Deli 18. april 2003 Ne povem Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joni 19. april 2003 Prijavi Deli 19. april 2003 ZJUTRAJ,KO SE KOMAJ DELA DAN KO SE ŠE VES UTRUJEN IN ZASPAN ZBUDIŠ IN UGOTOVIŠ......DA ŠE ŽIVIŠ JE TO NAJVŠJA SREČA ,KI JO V DAR DOBIŠ! Citiraj JONI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. april 2003 Prijavi Deli 19. april 2003 moj moto? ..........kwa vas briga......... ma svoje misli Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Pomagaj si in Bog ti pomagal. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Ne počni drugim tistega, kar ne želiš, da bi drugi počeli tebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astya 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Wahrheit macht frei. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astya 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Kjer ni pravice tam ni svobode,kjer ni svobode tam ni pravice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astya 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Pameten človek konča na koncu,norec pa na začetku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astya 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Nihče ne more rešiti problema za nekoga,ki ima problem in ga ne želi rešiti.Tudi izvir ali kakor ga navadno imenujemo Bog ga ne more,če ne želimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astya 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Vse,česar se dotaknem se spremeni v uspeh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.