astya 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Ljubezen,ki jo dajem,je ljubezen,ki jo sprejemam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astya 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Moj cilj je,da sem zaljubljen v vsak trenutek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astya 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Tukaj sem zato,ker se moram nekaj naučiti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astya 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 xfijux Naj vsi občutijo vir sreče in ugodja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astya 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Nauči se sprejemati vse situacije,vse ljudi brez sojenja in brez predsodkov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Vse,česar se dotaknem se spremeni v uspeh Moj cilj je,da sem zaljubljen v vsak trenutek. Pameten človek konča na koncu,norec pa na začetku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 28. april 2003 Prijavi Deli 28. april 2003 ***Nauči se sprejemati vse situacije,vse ljudi brez sojenja in brez predsodkov*** se strinjam Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. april 2003 Prijavi Deli 28. april 2003 z vsem kar je + . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Ni poraženec kdor je poražen, poraženec je kdor se po porazu ne pobere. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 DER IZ NOU WRON END WRAJT,ITS ONLI FAN END BORN!!! Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 resnično tvoj, je samo ta trenutek Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Kar seješ...to boš žel Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 kjke je kaka seja (sestanek)? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 30. julij 2003 Prijavi Deli 30. julij 2003 Moj moto?V tej kitici iz Simple Man-a od Lynyrd Skynyrd-ov je kar en kup "resnic", ki bi jih lahko označil za moj moto: "Oh, take your time, don't live too fastTroubles will come and they will passGo find a woman and you'll find loveAnd don't forget, son, there is someone up above" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 30. julij 2003 Prijavi Deli 30. julij 2003 Pa še ena kitica: "Forget your lust for the rich man's goldAll that you need is in your soulAnd you can do this, oh baby, if you tryAll that I want for you, my son, is to be satisfied" Razturajo, ni kaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 Moj "moto":Ni vse zlato, kar se sveti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 KODER ELOKVENCA NE ZALEZHE, TJA PACH LEZHE PEST Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Kadim svoje čike, pijem svoje pivo...in hodim po svoji poti... R.Magnifico Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 O, Astra, kwa si izbrskala! In to dvojno! Temo in 'Magnifica' s temle. Moj moto - vse je kul... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Tega sem srečal, ko sem ga najbolj potreboval! islandskiKo si tako utrujen in zgaran, da si prepričan da ne moreš narediti nit koraka več, si šele na pol poti, ki si jo sposoben opraviti!!!Nauk: Vse je v glavi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 RESNICA JE NAJDRAGOCENEJSHI DAR,ZATO JE TREBA Z NJO RAVNATI VARCHNO IN ZMERNO 665 -ou pa 3/4... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Tega sem srečal, ko sem ga najbolj potreboval! islandskiKo si tako utrujen in zgaran, da si prepričan da ne moreš narediti nit koraka več, si šele na pol poti, ki si jo sposoben opraviti!!!Nauk: Vse je v glavi O, Nimbus! Ja. Skandinavski ali kaksen pregovor - meni je tudi ful vsec in ga tudi veckrat citiram. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 iiiiii....bobnar....cool ikoncaaja ..... moto ...... hmmmmm.... ja...:vse takele je treba.......ma ja....dol dat a ne? 665 -ou pa 8/9 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Tega sem srečal, ko sem ga najbolj potreboval! islandskiKo si tako utrujen in zgaran, da si prepričan da ne moreš narediti nit koraka več, si šele na pol poti, ki si jo sposoben opraviti!!!Nauk: Vse je v glavi haha tega sem pa v koledarčku prebral.... Moj moto pa je, Sledi Srcu! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.