El Nino 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 :| Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 Je zadnjič...en frend rekel.... V življenju so pomembne sam tri stvari: Kaj dam na sebekaj dam v sebeinkaj dam pod sebe Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Poleg mojega podpisa se mi je še ena afirmacija fulllll usedla Vse česar se dotaknem se spremeni v uspeh Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Everything happens for a reason.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Moj motto, ki me spremlja od najrosnejše mladosti dalje je: "Karkoli boš storila, boš storila sebi!" Kajti za vsako dejanje, ki ga storimo, nosimo posledice zgolj mi sami, zato je vedno prej treba temeljito premisliti, za kaj se bomo odločili - za dobro ali za slabo. Kajti izbira je vedno in izključno v naših rokah! Temu se reče svobodna volja, ki pa ne pomeni, da lahko počnemo, kar hočemo, ampak pomeni le to, da lahko svobodno izbiramo med dobrim in slabim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Everything happens for a reason.... to pa čist res Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Je zadnjič...en frend rekel.... V življenju so pomembne sam tri stvari: Kaj dam na sebekaj dam v sebeinkaj dam pod sebe Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Moj prihodnji moto bo: BMW Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 Tisti, ki povsod in vse vedno prav ima,često je osamljen in brez prijatelja x!x Ljuba Žerovchttp://modrostizbrane.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 zakaj ne bi zakomplicirala, če lahko. po drugi strani pa: zakaj se tok sekiram, kaj če bi bla taka kot tisti, ki rečejo: ne splača se sekirati, take it easy. vsak dan se lahko naučim kaj novega. najraje delam po liniji najmanjšega odpora. ne prelagaj na jutri, kar lahko storiš pojutrišnjem. najboljšše stvari so preproste. nič ni tako težko ali nemogoče, da ne bi zmogla, če le hočem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 užviš svoj lajf kukr veš in znaš! Tisti, ki povsod in vse vedno prav ima,često je osamljen in brez prijatelja x!x Ljuba Žerovchttp://modrostizbrane.com sorry sam nihče ne more met vedno prou... just god... Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 Počni, kar v srcu čutiš, da je prav, kajti v vsakem primeru te bodo kritizirali..Preklinjali te bodo, če boš ravnal po svoji volji in preklinjali te bodo, če boš ravnal drugače.. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 Hasta La Victoria Siempre ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Ne delaj danes, kar lahko storiš jutr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.