Skoči na vsebino

TUMOR

Maxxx

Recommended Posts

Oče mi je pred 7 leti zbolel za tumorjem rakastega izvora v nosni votlini. Z številnimi obsevanji in kemoterapijami so tumor zaustavili ampak posledice so bile izguba sluha, sline, vida (delno). Pred par meseci se je bolezen ponovila - z magnetnim slikanjem v MB so odkrili nadaljevanje rasti tumorja v glavi. Tumor pritiska na male možgane, vratno vretence - skratka odgovor zdravnikov v LJ je bil "odštevanje mesecev in dnevov" ! Zanima me kaj se še sploh da narediti ???? Obstaja kako zdravilo ali zdravilec ??? Nekaj govora je bilo o zdravilu "FHES" ampak zanima me ali v tem primeru to zdravilo tudi pomaga in kaki so stranski učinki ??? Tudi o zdravilcih je že bilo veliko govora ampak kateri je najprimernejši za to obliko bolezni ? Vem da v tem primeru popolnega ozdravljenja ni mogoče doseči - gre se samo za podaljševanje življenja z zmernimi bolečinami ki jih ta bolezen prinaša. Lahko kdo pomaga - pozna kdo podoben primer in načine zdravljenja ??? Hvala.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 58
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Naj kar tako komentiram FHES- jemljem ga tudi sama kot onkološki bolnik.

To je eden najmočnejših znanih ANTIOKSIDANTOV in NI ZDRAVILO, je le dodatek k prehrani Stranskih uičinkov NI.

Jaz ga jemljem v preventivne namene ker v H- okolju kot ga ustvari FHES rakaste cellice ne uspevajo. To pa še ne pomeni, da je celo telo v H- in da bolezen izgine. Morda (morda x!x - tako pač laično verjamem jaz) to ovira morebitne metastaze da rastejo.

Če tumor že obstaja, ga FHES ne odstrani.

Alternativa je tu raznolika, nihče pa ti najbrž ne bo mogel reči TO je TO.

Zadnjič sem gledala TV PIko in je povedal Dr.Brane Kobal, da je že ozdravil raka.. Pa Irma Bembič, pa dr.Gavez.... Osebno nisem bila pri nobenem.

Od preparatov bi bilo še najbolje, če bi dobila encim Wobe-mugos, za katega pa smo ravno zadnjič brali, da so ga menda nehali delat... morda ga imajo še kje na zalogi (Avstrija, Nemčija- lekarne- če ga smejo sploh še prodajat.-poglej tule na forumu pod naslovom "encimska terapija") Bil je baje direktno proti tumorjem- ampak spet le kot prehranski dodatek- encimi in ne kot zdravilo.

Probajta z "domačimi" encimi- sok pšeničnih bilk in podobno.

Odgovoriti na tvoje vprašanje je praktično nemogoče ali vsaj zelo težko. Morda pobrskaj po forumih med debatami o zdravilcih.

Želim vama uspeha na vajini resnično trnovi poti!

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Maxxx!

Jest ne bi tole "zdravstveno" komentirala in se šla svetovanja,...sam omenjem izkušnjo znanke (rak na črevesju"),....ne vem ali je res "to" pomagalo, jest samo omenjam, človek se v takem primeru vsega posluži....no preberi si o amaroliju (rekl boste spet jogijska zadeva),...ne vem, nisem sprobala, sem pa prebrala in poslušala človeka ki se je ravno tako obupan tega poslužil.

lp :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

huda zadeva ni kej.

fhes je ze marsikomu pomagal, tudi rakavim. Dr. kobalu verjamem, ga celo delno poznam.

mislim da je veliko odvisno od razsirjenosti tumorja. in seveda zmoznosti osebe, da se zdravi sama. predpisati ga ne smem, ker nisem zdravnik; lahko pa povem svoje mnenje ki je pac tako; da mislim, da mu skoditi itak ne more; lahko mu samo olajsa zadevo; ce ne celo pomaga v celoti. Poznam kar nekaj ljudi, ki so uzivali vsaj 6 kapsul dnevno po kemoterapiji in rak se ni vec ponovil. verjetno obstajajo tudi izjeme.

dejstvo je, da ce se nekdo noce pozdraviti, se morda tudi ne bo. in prav je tako.

vsekakor pa je posvet z zdravnikom pred uporabo priporocljiv! upajmo le, da je zdravnik dovolj odprt sprejeti moznost ucinkovitosti, ki bi jo lahko imel FHES.

Me pa zelo veseli, da so v sloveniji ze zdravniki ki ga priporocajo svojim pacientom x^x

V ameriki je to menda ze dolgo let utecena praksa!

no, pa upajmo da se oce pozdravi!

--------

Oče mi je pred 7 leti ....

Maxxx, Valkira je spravla v ospredje temo "urinoterapija", (to je amaroli - zgoraj omenjen).

lp :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

<{POST_SNAPBACK}>.....

To je eden najmočnejših znanih ANTIOKSIDANTOV in NI ZDRAVILO...

...

Jaz ga jemljem v preventivne namene ker v H- okolju kot ga ustvari FHES rakaste cellice ne uspevajo. To pa še ne pomeni, da je celo telo v H- in da bolezen izgine. Morda (morda x!x - tako pač laično verjamem jaz) to ovira morebitne metastaze da rastejo.

Če tumor že obstaja, ga FHES ne odstrani.

Alternativa je tu raznolika, nihče pa ti najbrž ne bo mogel reči TO je TO......

.....

Odgovoriti na tvoje vprašanje je praktično nemogoče ali vsaj zelo težko. Morda pobrskaj po forumih med debatami o zdravilcih.

Želim vama uspeha na vajini resnično trnovi poti!

:palec: Se v vsem strinjam z daisy (le da nimam izkusenj z jemanjem Fhes).

Zanasati se na preparat kot Fhes ali druge ni konstruktivno, svetovati slednje kot zdravilo v primeru tumorjev pa neodgovorno.

Drzim pesti, Maxxx in vama obema zelim veliko volje in moci. xcrossfingx :detelca:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pameten predlog, Shaya, :palec: sploh ni nihce med nami (mensezdi) nic poudarjal tega ... morda se nam zdi samoumevno, ker smo ze tolikokrat govorili o tem - o VSEH nivojih zdravljenja - in jasno je zlo pomembno, kaj vnasamo vase - kar pa jasno ne velja samo za hrano.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

(popravljeno)

Spet, dajem samo eno možno smer razmišljanja. Posvetujta se s zdravnikom o "stradanju" ne vem sicer kako to deluje pri različnih tumorjih. Vem pa zagotovo, da je veliko ljudi premagalo raka s stradanjem.

Tumorji se zelo prekrvaljeni, ker so celice ogromne porabije tudi ogromno energije, tudi zaradi hitre rasti. Če telo začneš stradat, celice ne dobijo več hrane in zato ker so rakave celice večje, bi naj prej odmrle. Sem se pogovarjala s profesorjem in je povedal da je njegov prijatelj zbolel za rakom na pljučih in ga na ta način premagal. Res pa je da je postal okostnjak. Preživel pa je!

Za tako metodo moraš biti res močan in se nujno posvetovat z zdravnikom.

Želim tebi in očetu vso srečo ne svetu

Popravljeno -> delphina

moj oce je umrl od 7 kilskega tumorja. so ga prepozno opazil, zato ker je bil na vretencih, pol sele se je v trebusno votlino razsiril in to vsepovsod in ni blo vec pomoci.

moj fotr pa je baje odklonil morfij (nikol ni maral, da mu kaj mozgani ne bi dobr sopal, se cist na konc je v blazotnih bolecinah, brez morfija, se rezhal Jonasu baje)...

tako da, ne gre nujno in vedno za nesposobnost zdravnikov itd.

so to zahrbtne zadeve, rak, tumorji.....

tud ni dobro prevec se ufurati v iskanje kakega krivca ipd.

da se drugi ne dobijo cesa.

pa se - tud zdravniki so samo ljudje.

Picasso

moj fotr pa je baje odklonil morfij (nikol ni maral, da mu kaj mozgani ne bi dobr sopal, se cist na konc je v blazotnih bolecinah, brez morfija, se rezhal Jonasu baje)...

Ne morem da ne bi, pa v bistvu niti ne znam pojasnit od kje mi, ampak mislim,da je pa to prou tvoja reakcija x:Ix , da tudi ti ne bi hotla bit zadrogirana, da ti pač "trmasto" - tule štejem trmo kot izjemno pozitivno, po svoje odfuraš zadeve, če se da brez vsega, če ne naravno, šele pol čez fuuuuuuuuuuuul cajta, če se že res ne da drugač prenašat mogoče kako stotinko kakega tabletka :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ne morem da ne bi, pa v bistvu niti ne znam pojasnit od kje mi, ampak mislim,da je pa to prou tvoja reakcija x:Ix , da tudi ti ne bi hotla bit zadrogirana, da ti pač "trmasto" - tule štejem trmo kot izjemno pozitivno, po svoje odfuraš zadeve, če se da brez vsega, če ne naravno, šele pol čez fuuuuuuuuuuuul cajta, če se že res ne da drugač prenašat mogoče kako stotinko kakega tabletka :palec: .

lepo da mas tako mnenje o men, pujsa, bi tud sama rada to verjela. :vio:

Iskreno povedano, ne vem... pravzaprav zlo tezko prenasam fizicno bolecino (psihicno velik lazje, ker se fantasticno cudim in radovedno ucim v odkrivanju svojih novih pla(s)ti, pri fizicnih bolecinah pa je drugace)..

*

Mysti saj vem, saj bi vsakdo odreagiral, pa tud jasno da pop.*

sam se mi zdi, da je boljs za nas, ce ne nosimo srda v sebi do drugih...

nihce nic ne pridobi, vsi se vec zgubijo.

Picasso

Zato sem hotela dat ven. Da imam potem mir. x^x

se učim x;)x Včasih sem nosila tak srd leta v sebi. :sori:

xokx

ja, nc tacga v seb gojit! x!x xyesx

Picasso

...videla sem kako trpijo in kričijo od bolečin...

sem rojevala hm... ene 16 ur al kolk... vec 'rund' zensk okol mene se je zamenjal.

so prisle, kricale, rodile. prisle, kricale, rodile. prisle, kricale, rodile.

kot vidimo v filmih (kar me je vedno cudilo in mi slo tud na zivce, vendar, kao, nisem mogla vedet, kako bom pa jaz, torej, si nisem upala prevec 'obsojat').

jaz pa sem se sam matrala pa rodila. :)

torej kricanje je tud individualno. me je zlo bolel, grozno tezek porod sem mela. vem da tud slucajno ni primerljivo s smrtnimi bolecinami, sam so bile najbolj grozne, kar sem jih kdajkoli prej in kasnej cutla.

NIC kricala... xyesx

kricanje pa vse to pa se potrjuje bolecino in jo dodatno neguje in iritira.

skoda energije.

kot receno pa, tezko govort, dokler sami ne oblecemo te kozhe.

Sory Maxxx, ker sem zabluzila s tem v tvoji, velik resnejsi temi. x:Ix

Picasso

kricanje pa vse to pa se potrjuje bolecino in jo dodatno neguje in iritira.

skoda energije.

Aham, če si uspeš zaposlit um, da razmišlja o čem drugem, pa se v bsitvu nekak nahecat, je znosnejše, kokr če razmišljaš, kok te boli, če si skoz pozoren na bolečino, kje je, če je, al je hujša k prej, al ne...

S temle se pa še kako strinjam.

Sicer pa jasno da so včasih nevzdržne bolečine, tam pa pač po feelingu - stvar posameznikove odločitve.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

kljub temu (blazne bolecine) pa sem mnenja, da se 3/4 ljudi, al pa vsaj 1/2 NE BI odlocil za evtanazijo, ce bi bila mozna (kar tud nekaj pokaze, pravzaprav).

menim da se ljudje na konc, ce je se tko hudo, oklepajo lajfa.

Picasso

:

*

za takle tumor.....je težko karkoli reči ker je zadeva šla predaleč in bi lahko samo lajšali ..v bistvu imam samo eno mnenje ..težit zdravnikom sto na uro da olajšajo, ker bolnik sam verjetno nima več moči, da bi lahko zaprosil za pomoč :V:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

in ne samo makrobiotika tudi calnki in tema o acidozi oz. zakisanosti organizma bi bila morda primerna.

rak se razvija v oksidiranem okolju, to je dokazano dejstvo!

v bazicnem oz. anitoksidantskem pa e ne more, ker nima pogojev, da bi se!

Prav zato je primerno uzivati hrano, ki dela bazicno okolje v telsu, antioksidante - nevtralizatorje prostih radikalov, kakor morda tudi anitoksidantske dodatke prehrani!

moje mnenje pac, ki pa ga ze civkajo... (upam, pa da bodo lahko se dolgo civkali :C: - pticja gripa)

--------

Kaj pa makrobiotika ? Brala sem o čudežnih ozdravitvah. Pa livingstonska terapija, s katero se je ozdravila tudi Vesna Godina.

Želim vama vse dobro.

cist mozno, sam a ne gre pri tem ravno zato, da v telo ne vnasamo vec dolocene hrane - torej hrane ki zakisuje telo, pravzaprav in tako rak, tumor ne dobi vec primerne hrane!

Pomoej bi namesto stradanja bilo primerneje vnasati antioksidante in ce ze, pac hrano ki dela zelo bazicno okolje.

Da, posvetovati z zdravnikom! :palec:

------

Spet, dajem samo eno možno smer razmišljanja. Posvetujta se s zdravnikom o "stradanju" ne vem sicer kako to deluje pri različnih tumorjih. Vem pa zagotovo, da je veliko ljudi premagalo raka s stradanjem.

Tumorji se zelo prekrvaljeni, ker so celice ogromne porabije tudi ogromno energije, tudi zaradi hitre rasti. Če telo začneš stradat, celice ne dobijo več hrane in zato ker so rakave celice večje, bi naj prej odmrle. Sem se pogovarjala s profesorjem in je povedal da je njegov prijatelj zbolel za rakom na pljučih in ga na ta način premagal. Res pa je da je postal okostnjak. Preživel pa je!

Za tako metodo moraš biti res močan in se nujno posvetovat z zdravnikom.

Želim tebi in očetu vso srečo ne svetu

No tako je-antioksidanti so vadla ok, ker "lovijo" proste radikale in tako se na nek način preprečuje nastanek tumorjev.

To pa ne velja ko je tumor že prisoten. Jaz še vedno zagovarjam stradanje, je najbolj sigurno-mislim da bi se tega lotila tudi sama če bi obolela. Res pa ne delat nič na SVOJO roko-zdravnik!!

Post v primeru ko je že bolezen prisotna ni tako enostavna zadeva. Telo tumor izčrpava in veliko bolnikov zaradi tega hujša. Če se pa takrat odločimo za post, ko smo že zboleli in že tako izgubili nekaj kg in imamo slabši imunski sistem, je to lahko usodno. Tisti ki ste gledali pred nekaj leti okroglo mizo o postenju, moram reči da eno osebo ki je bila prisotna in je pripovedovala o postu, sem sigurna 100% da ni povedala vsega. Za post mislim da se lahko odloči oseba ki je izredno samozavestna in stabilna. Sem pristaš posta v primeru očiščevanje telesa, pa še takrat se naenkrat ne moremo odločiti in se lotiti 42 dnevnega posta. Treba je delati to postopoma in vse skupaj tudi prilagoditi sebi, ne iti po knjigah. Knjige oziroma priročniki so samo pomoč oziroma neko osnovno vodilo pri tem. xsrcx

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

:palec:

zelo pametno razmisljanje...

sem sicer pristas posta, tudi celo mislim, kot nekateri, da je vcas treba... hm, ta *tujek*, 'odvecnost' *izstradat*, vendar vseen mislim tud kot robida: da seveda je to lahko zelo izcrpujoce. xyesx :sori:

in res, oseba ne sam da mora bit psihicno trdna, se mora imeti sposobnosti regeneracije, na kar pa vplivajo razlicni dejavniki.

*

letos v zacetku leta (al pa lani na konc) sem bila povabljena kot gostja v eno ra oddajo.... o postu...

sele kasnej sem izvedela, da se oddaja imenuje 'Pogovor s strokovnjakom'.

No sem takoj negirala to, poudarila da nisem nikakrsen strokovnjak in da imam samo izkusnje z Luninim postom...

No in potem so tudi poslusalci klicali v oddajo...

mislim da so bila kaka 4 vprasanja. no in na enega si pod razno nisem upala odgovorit, kar sem tud rekla (in kar pa so mi potem eni celo ocitali, da ces, nisem vedla, namest da bi rekli, posteno, ce ne ves, da ne tupis, saj sem samo laik).

Hocem pa rect, da se mi ne zdi odgovorno kar vsevprek svetovat in priporocit -daljsega- posta, zgolj ker smo se recimo sami uspesno postili.

na vsak nacin pa se vedno TRDIM, da enodnevni post, razen izjemoma (recimo v primeru sladkorne, no to pa je bilo tudi to vprasanje, na katerega nisem upala odgovorit) nikakor ne more biti skodljiv.

Picasso

:palec:

da, so pac delikatne zadeve. :8):

ni se za spilat z nasveti kar tako, se posebej ce svetujemo bolanemu cloveku ali celo takemu, ki je nasmrt bolan :sori:

Mera poguma in znanja, intuicije, prakse, izkusenj, ipd... ter vsega ostalega je med seboj pomesana.... dokler pa nismo v nekem toku kanaliziranja energije pa se lahko opiramo le na dokazane trditve, neko znanje in izkusnje.. vse drugo pa ostane do neke meje 'labilno'. :inocent:

ja in predvsem je cist individualno. po mojem...

ma imam jaz ene svoje teze... o teh rakih in tumorjih...

pa si pravzaprav ne upam tupit o tem, laik, kot sem, po drugi strani pa se morda sam SE nisem (dovolj) posvetila...

grem rada not v stvari... ker me zanima.. delovanje telesa...

zakaj ne more vsakdo prodret?

zarad nekaksnega... hm, 'paradoxa':

oni, ki tega nima, ne okusi, je res kao objektivnejsi..

a hkrati pa ne pozna do potankosti... ne more vedet, kaj se not v teb dogaja... ne mroe povezat, kot ti sam povezes, ker je *tvoj rak, tumor*...

lohk je zviska rect nekaj... in it dam... teze pa je s tem zivet...

sam ce pa sam zivis v tem, ce torej gledamo z drugacne perspektive, si pa prevec not... morda tako spregledas pot ven, ker si prevec not, v zacaranem krogu...

sory za naglas razmisljanje... vendar s tem tud seb pomagam, da prodiram nekam....

konc koncev se je to (tumor, rak...) kar zmanifestiralo.... s cigave/katere strani, zakaj, odkod, cemu???

POMEMBNO je vedet bistvo stvari, a hkrati, srecnez, kdor jih.

felix, qui potuit rerum cognoscere causas. xyesx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...