free 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Porazna statistika kemoterapije18.11.2004 Nemška revija "Spiegel" objavlja podatke o ‘uspešnosti’ kemoterapije Spiegel je na treh straneh objavil podatke o neuspešnosti zdravljenja raka s pomočjo kemoterapije. Ne glede na to, kaj vam pravijo onkologi, veljajo krute statistike. Pri raku dojk kemoterapija celo zmanjša čas preživetja od povprečnih 24 mesecev na 22 mesecev, pri raku prostate od 19 mesecev na 18 mesecev, pri pljučnem raku pa poveča čas preživetja od 5 na 6 mesecev, pri raku na črevesju pa od 12 na 14 mesecev. Gledano statistično kemoterapija ne postori nič za realno preživetje bolnika z rakastim obolenjem. Po tretiranju s kemoterapijo vsi umrejo, nekateri prej nekateri malo kasneje. Ti izsledki tudi potrjujejo navedbe iz knjige VPRAŠAMO KEMOTERAPIJO (angl. Questioning Chemotherapy), ki jo je napisal dr. Ralph Moss in v kateri je zbral in obdelal podatke o neuspešnosti zdravljenja s kemoterapijo.Zakaj uradna medicina in onkološke bolnišnice še zmeraj zapravljajo ogromne vsote denarja za ‘zdravljenje’ rakastih obolenj s kemoterapijo pa si lahko odgovorite sami! vir: http://www.trifilon.si/pages.php?cid=926&id=5262 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
haribol 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 MNOGI LJUDJE BOLUJEJO ZA RAKOM, PA NE VEJO, DA GA JE MOŽNO OZDRAVITI. To sem hotel sporočiti vsem tistim, ki iščejo pomoč. Kako ozdraviti raka? Vse odgovore in navodila dobite v knjigi Rudolfa Breussa z naslovom ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE.Je majhna rumena knjga, ki opisuje naraven način zdravljenja raka, ki je presenetljivo uspešen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
romanoddaleč 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Free, škoda, ker ne poznaš Alvea.To je ravno v smeri, ki jo navajaš, vendar z neverjetno širokim sredstvo potitivnih ušinkov.Zanima me pa tudi ali so komu znani podatki o cenah. Koliko stane en dan kemoterapije v Sloveniji povprečno. Ima kdo te podatke?Se zahvaljujem vnaprej. Free, škoda, ker ne poznaš Alvea.To je ravno v smeri, ki jo navajaš, vendar z neverjetno širokim sredstvo potitivnih ušinkov. Zanima me pa tudi ali so komu znani podatki o cenah. Koliko stane en dan kemoterapije v Sloveniji povprečno. Ima kdo te podatke?Se zahvaljujem vnaprej.Pozor v tem citatu je prišlo do napake,Pisati bi moralo:neverjetno širokim spektrom pozitivnih učinkov... Citiraj Romanr.p.midgaard@mail.dk Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mojcgo 21. julij 2007 Prijavi Deli 21. julij 2007 Tudi meni so pred kratkim odkrili raka na debelem črevesu in tudi jaz na veliko iščem različne alternative. Svetovali so mi različne stvari, med drugim graviolo, ki naj bi imela zelo močne protitumorne učinke, potem je pa tukaj še kar nekaj preparatov, npr. tradicionalne kitajske medicine N-Tense, holikan. Pomembna je seveda pametna prehrana (ne stradanje), pa razni bioenergetiki. ki lahko zelo omilijo zadevo in popravijo splošno počutje, potem pa se lahko telo lažje bori. Ker je tvoj oče že precej daleč z boleznijo, lahko marsikaj od tega poskusi, pa mu bo verjetno samo koristilo, posebno če nima nobene klasične terapije več. Zelo pomembno pa je menda tudi, da se notranje umiri in poišče moč za borbo z rakom. V mojem primeru se zdravniki niso izkazali za odprtega duha in so ob vsaki omembi kakršnekoli alternative skoraj padali v nezavest in bili odločno proti. O ničemer nič ne vejo in niso niti hoteli karkoli slišati. Grozno, kako so ozki. Jaz sem pa mislila, da mi bodo kaj pametnega svetovali. Kot da jim ne bi bilo v interesu, da se stvar čim bolje zaključi. Tako sem se kljub močnim stranskim učinkom vseeno odločila za kemoterapijo in obsevanje, zraven pa bom poskusila še z nekaj alternative, spremenjeno prehrano in delom na sebi. Paziti pa je treba, ker se nekatere alternativne zadeve izključujejo s klasičnim zdravljenjem. Tako da le pogumno, marsikaj je že na voljo, pozanimaj se, kaj bi bilo najbolj za tvojega očeta in nikar obupavat.Iz srca vam želim veliko uspeha in poguma pri tej borbi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 21. julij 2007 Prijavi Deli 21. julij 2007 http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...st&p=864620 http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...st&p=869447 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 Stres povzroča raka! 29.9.2008 vir: Sanja Lončar (oktobrske novice Skupaj za zdravje človeka in narave) Bolj ko raziskovalci spoznavajo bolezen rak, bolj namreč ugotavljajo, da njegovi vzroki ležijo v nerazrešenih stanjih stresa. Dr. Waltraut Fryda je eden izmed terapevtov z izjemnimi uspehi pri zdravljenju raka. Desetletja je preučeval mehanizme delovanja adrenalina in ugotovil, da naša medicina zelo veliko ve o posledicah presežka adrenalina, nihče pa se ne ukvarja s posledicama pomanjkanja. Vemo, da se adrenalin intenzivno izloča v stanju stresa, vendar če stres traja predolgo, proizvodnja adrenalina vedno bolj peša, dokler ga v nekem trenutku ni več dovolj. Raziskave dr. Fryde so pokazale, da imajo rakavi bolniki zelo nizko raven adrenalina, kar povzroča, da se v krvi sesuje ravnovesje med adrenalinom in inzulinom, ki je odgovorno za pravilno oskrbo celic s sladkorjem. Zato se celice začnejo pretirano polniti s sladkorjem, kar spreminja njihovo delovanje, povzroča alkoholno fermentacijo in izločanje levosučnih kislin ter ustvarja okolje brez dovolj kisika. Tej klinični sliki rečemo rakava celica. Uspehi dr. Fryde, ki že desetletja zdravi različne oblike raka, temeljijo na protistresni terapiji, spremenjeni prehrani in dovajanju velikih količin desnosučnih mlečnih kislin. Tudi Dr. Hamer je farmacevtske lobije razburil s teorijo, da je stres (dr. Hamer ga imenuje biološki konflikt, ki nastopi nenadno, na katerega pacient ni pripravljen in ga ne zna uspešno razrešiti) glavni vzrok rakavih bolezni in da se v osnovi rak ne rešuje z zdravili temveč z reševanjem vzrokov, ki so povzročili konflikt. Ta konflikt potem povzroča spremembe na treh ravneh: v psihi, v možganih in v organih. Po njegovih izkušnjah naše telo večkrat ustvari rakave tvorbe, ki z reševanjem konflikta izginejo. Alopatski medicini zameri predvsem to, da ne razlikuje med tvorbo, ki je v nastajanju, in tvorbo, ki je v fazi izginevanja. Dr. Hamer trdi, da močni konflikti povzročijo tudi biološke spremembe v našem programu delovanja in da je to spremembo možno tudi videti z diagnostiko možganov. Da so njegove trditve pravilne, potrjujejo tudi neodvisne raziskave dr. Aleksandra Friedmanna z univerzitetne psihiatrične klinike na Dunaju, ki je dokazal, da resni psihični konflikti puščajo vidne posledice na možganih. Sodobna spoznanja kvantne fizike poglabljajo to spoznanje. Tako znanstveniki prihajajo do sklepa, da v osnovi obstajata le dve vrste celic: energijsko normalne in energijsko nenormalne. Celice, ki normalno spremljajo in oddajajo energijo, so zdrave, rakave celice pa imajo zelo potratno ekonomijo in požirajo šestdesetkrat več energije, kot je proizvajajo. S tem izčrpavajo vsa okoliška tkiva in so podobne črnim luknjam v vesolju. Terapevti različnih šol zato uspešno zdravljenje gradijo na ponovni vzpostavitvi normalnih energijskih pretokov. Eni vam to energijo »prodajajo«, drugi jo poskušajo dovajati s hrano, ki ima pravilen energijski naboj (npr. znana dieta dr. Budvigove na osnovi skute in lanenega olja), največ uspeha pa imajo tisti, ki se hkrati ukvarjajo z vzrokom in posledico. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 11. marec 2009 Prijavi Deli 11. marec 2009 Tudi xxxx je farmacevtske lobije razburil s teorijo, da je stres (xxxx ga imenuje biološki konflikt, ki nastopi nenadno, na katerega pacient ni pripravljen in ga ne zna uspešno razrešiti) glavni vzrok rakavih bolezni in da se v osnovi rak ne rešuje z zdravili temveč z reševanjem vzrokov, ki so povzročili konflikt…znana dieta xxxx na osnovi skute in lanenega olja, največ uspeha pa imajo tisti, ki se hkrati ukvarjajo z vzrokom in posledico…Z dieto se ne boš rešil nobenih konfliktov, je pa dokazana resnica tudi v tem, da stress slabša imunski sistem in zato pride do raka; pa tudi zastrupljanje se lahko dogaja na vseh ravneh (psychotoxicology). Le kako boš ozdravil raka, če boš reševal konflikte in boš še naprej izpostavljen strupenim vplivom (Tschernobyl). Tako enostavno to verjetno ne bo, zaradi take lahkomiselnosti so Hamerju prepovedali uporabo njegovega univerzitetnega naziva. Psiha je sigurno najbolj pomemben faktor, ampak če začneš zdraviti vzročne konflikte po tem, ko je rak že naredil škodo v telesu, potem to ni dovolj. Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. marec 2009 Prijavi Deli 11. marec 2009 ! Pod: CITAT(tantra @ 21. Jul 2007, 20:30) Pod navedenim citatom navajaš/pišeš vsebino, ki jo nisem nikoli pisal/izrekel. -) Pod navedenim citatom sem rekel/navedel točno/izključno samo tole:http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...st&p=864620http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...st&p=869447_________Sa ishranom protiv raka[Mičio Kuši u saradnji sa Aleksom Džekom],Rad, Beograd, 1987 V angleščini:The Cancer Prevention Diet,Michio Kushi with Alex Jack, St. Martin's Press, New York, 1983 LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 11. marec 2009 Prijavi Deli 11. marec 2009 ! Pod: CITAT(tantra @ 21. Jul 2007, 20:30) Pod navedenim citatom navajaš/pišeš vsebino, ki jo nisem nikoli pisal/izrekel. -)Pod navedenim citatom sem rekel/navedel točno/izključno samo tole:LPŽal sedaj ne morem več popraviti. Bi res moralo biti v odgovor za "free", sem bolj nerodno krajšal besedilo. Pa brez zamere Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.