ana.tanja 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Pozdravljeni Trenutno sem se znašla v zelo veliki osebni stiski, zaradi katere ne vidim izhoda in nobene lepe prihodnosti. S partnerjem sva se razšla na zelo grob način po 12 letih in skupni hčeri. Sedaj bom morala iskati pravico po delitvi premoženja na sodišču. Zanima me, ali mi lahko samo poveste kdaj se bo vsa ta kalvarija končala in po možnosti s kakšnim sklepom sodišča. Ali mogoče vidite če bom imela kakšno trdno, ljubečo vezo bolj tradicionalne narave in kdaj? Vem,da sem vam zastavila kar direktna vprašanja, vendar mi boste z vsakim odgovorom zelo pomagali, saj že več kot 4 mesece ni v moje življenje posejalo niti malo sončka in sem že popolnoma izgubljena. Pa še to: rojena sem 1.2.1973 ob 12.45 Jesenice Za odgovor se vem že v naprej zahvaljujem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Žal tole ni odgovor na tvoje vprašanje, ampakali ni tole tudi tvoja tema s podobno vsebino? tožba Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ana.tanja 10. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2005 POzdravljena Tina Res je to tudi moje vprašanje, vendar sem bila napotena na drug forum katerega ureja Berna in sem predvidevala da sem na pravem mestu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Pozdravljena Morda lohk tole vprasas v kateri od tem o Horarni astrologiji?mal si poglej teme...sprasujes namrec precej konkretno, se mi zdi, da bi te morda tudi oni nacin zanimal... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Marsa ima prav, gre se za horarno vprašanje. Poglej direkcije Luna Sonce Venera. Po mome bo yelo teško tudi če dobiš si se zapletla v fanj karmične odnose in boš morala involuirati. To brez horoskopa povem, analiza seveda porabi termine in nekaj dela, od 15minut do 15 dni dela. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
banana 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.