Skoči na vsebino

Napoved za 41. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2005/41/"][b]Napoved za 41. teden[/b][/url] - [b]10. - 16. oktober 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

x:Ix x:Ix x:Ix

težnja po zadovoljevanju vseh čutnih užitkov -[color="darkblue"] tule vidim nekaj simpatičnega, sicer pa precej podobno prejšnji napovedi [/color]x;)x
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

mmm,.... boj za prevlado......status quo... x:px

Thanks za napoved! x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x:Xx :palec:

Thanx za fidbek. xsrcx

sem se tezko spravla, skoz kasljam in sem cist boga se zmery. :||||
tko da sem zlo hepy, ker je 'mim'. :switz: xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pa kwa je s tem tvojim kašljem?! A se ti ne zdi, da se že mal dolg vleče?
Pa kej nrdiš za to,...mislim kej konkretnega al sam kak sadni čaj šibaš?!

:sori:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='Marsa' date='10. Oct 2005 ob 16:01'][post="547701"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]... razen da nasvet JE. x^x x:Ix x;)x[/quote]

x:Dx x;)x x:Dx

[color="darkblue"]Ti si že v stilu, kašljaš, kot obljubljeno x;)x , Jst bom pa jutri z iskrami imela opravek, upam, da ne bodo padale bombe x:Dx x;)x , ampak treba to enkrat dat skozi, upam,d a se zadnjič vidimo xrolleyesx , ne bi še enkrat iste kozlarije.

Sicer sem se pa prou potrudila najt kako svetlo zadevo x;)x , tega pa ne moreš zanikat.

Kaj čmo, vse tele sitaucije nas krepijo x:)x :palec: [/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

kovaceva kobila...
nekak se sam s svojimi mocmi 'zdravim'. :vio:
kar pomeni, 3 caje in ciao. cim je blo mal boljs. :|||
pa tko... nekaj na pol... si ne vzamem 2, 3 dni, da bi ono... ornk, svicala in vse tole...
jaz pa nekak... na standbyju, ful stvari je ipak treba, pa pol glih tolk aktiviram, da se ne pocajtam...
skoz je 'se kaj', da zdaj pa res ne mroem tamle lezat.
To se mi je zgodil prvic po... dolgih letih.... (prakticno ne 'oblezhim')...
nc hudega, saj sem mocna. ;)
kakih sirupov pa stafa pa ne uzivam.
Ko bom sla spet kaj ven, si ubodem kaj... racunam na zdravilno kopel... pa nisem se mogla (*zvil me je pa tud zato, ker sem hkrati se ms mela, pa na fitnes zacela hodit po mescih nedejanvosti, pa me je vse skup izcrpal, pa ful mal jem pa tko)...
mah jamranje... :\\\ sorchy... :||

Picasso

[quote name='Marsa' date='10. Oct 2005 ob 15:16'][post="547711"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
nc hudega, saj sem mocna. ;)
||[/quote]

Ja to vemo, sam ne pretiravi! :sori:

...a bi bil časovno gledano res tak problem zvečer zlest v vročo bano,..pa prospan vase zlit, pa mal beljakovinskega futra (aminokisline - pa čeprav v tabletah če ni cajta).....? xcivx

kok si prijazna Silki, skrbna. prava skorpijonka. xsrcx, ful custva not, a 'med vrsticam', ne V vrsticah... x^x x;)x
nimam prospanov in tega stafa, sam med mam pa limone pa tak...
ja, sem mela menstruacijo, pa se ne namakam tedaj, zdaj s ebom pocas (pa tud ko si ves tak, se ti v 1. fazi 'bolezni' ne da), zdaj mi nekak pase pocas...
kaj pa je sploh prospan? :8):

Picasso

a bi ti kakšen nasvet poslušala ;) pa tiste kamilce prepražene, pa med pa tko... a?
hvala za napoved... intuicija dela da to ni res... pa vse drugo ne... sej bo, po novem letu boljše bo ;)
kaj pa kakšna juhica, pa pod kovtar, knjigo, pa preležat?????

NC nimam doma, v tem je ves catch, sem pa preslabotna, pa svinjsko glavo, pa tko... pa ne lazim sploh ven... s tem sem se zafrknila prejsnji teden, ko okol mal vseen skalala. :|||

Picasso

Prospan dobiš v lekarni (sirup oz šumeče tablete), je pa izvleček bršljana,....narvna zadeva, (kašelj). Kopel (vroča) dostikrat pomaga pri energijsko utrujenem telesu (čeprav naj bi vroča voda utrujala, ni vedno tako), ga v tem primeru pregreje,...pa hiter pod kovter toploto držat in spat. Jest se dostikrat na ta način izvlečem (+ dodatni vitamini+dodatne aminokisline + rada se mam) :palec:

Thanx punce, super ste, kolk je mega, ko je tko, vecinoma, in ne drugac, kot je vcas. ;) :palec:
saj bo... x^x jutri grem 'VEN' :vtz: x:Dx x:px x;)x (projekt pa to)...

glavobol? zoprn... :||| pejt na svez zrak.

Picasso

Marsa, torej smo zmenjen,....delaš na seb! :palec:
Selen, isto....a ti ni že marsa v prejšnji napovedi svetovala en mal joge?

lp x:)x

xsrcx

:palec:

komy cakam da boste skorpije mele naslednji meeting, komy cakam da se spoznamo. :)

Picasso

Aha! zmenjen! :palec:
p.s.
zdej grem pa dam naraščaj futrat (moj "luft" ma dons frej dan )
x:)x x^x

x:)x sem jo ziher prva prebrala, pa se mi ni dal komentirat.. x:o)x sla prej spat za eno urco..
Mi je padlo v uc - hisni ljubimci.. kaka lustna xsrcx sem mogla prav pomislit na to zdaj zivali al ljudi mislis..
rajsi nisem sla prevec v - detajle v napovedi... en + najdla: da bi blo mogoce fajn se zacet ucit ta teden.. cist tko na easy, saj sele decembra rabim.. sam, da bo pol manj.. grem v knjiznico jutr x^x

Marsa, smotka, poklic pa rec, da rabis x!x Zdej sem pa prepozn vidla, ker sibam v varstvo.. ce se jutr ne bos uspela ven spravit, ti prinesem, sam mors povedat kaj rabis, da ti ne bom za 5 razlicnih terapij stvari vlacila x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='aliana' date='10. Oct 2005 ob 16:48'][post="547779"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Mi je padlo v uc - hisni ljubimci..[/quote]
zanimivo... xDDx.. ker sem se precej 'ukvarjala' s temle, kako naj postavim... hisni ljubljencki so sicer, pa sem nekak skor 'nalasc' dala ljubimci.. pa ne vem ze zakaj... x:o)x.. nekak... morda se mi v onem trenutku, v miselni asociaciji, ki sem jo mela v glavi, ni zdel cist... ono pravo... ampak hecno je, ker sem prav s temle... si dajala opravka... medtem ko je ostalo, bolj ali manj tekoce, kar laufalo. xDDx
(mal mam tezav z nasvetom.. mah.. je ena caka, da jo moram dat najprej na forum, napoved, da je nek id not... skratka, mal frk z nasvetom, ker gre za drugo stran... no pa dokler ne vidim, 'objavljenega', ne vem kako zgleda... pol prec najdem 100 napak in grozno, storasto postavljenih stavkov, sam sicer, ce se hkrati z vsem trudim, pa zgubim rdeco nit. ... pol mi se pade koncentracija, in ko je treba se tale 'zadnji look', se mi zdi 'vse prav', :switz: pol pa prec kaka... napaka se odkrije... :P

evo.
hvala! xsrcx
prisezem, da ce se ne spravim do jutri po zadeve, te zvrcnem po pomoc!!! x!x
Sicer pa te zvrcnem, ko se pozdravim, mam ze dolg plan oz. sva nekak na ohlapno (dbest ko sva obe taki) zmenjeni. x^x x8Dx :palec:
torej, naj thanx, na zvezi.
Morda mi na os posljes cifro, se 1x, sem menjala mobi, pa se je shranil v telefon in ne v sim al nekaj tacga. :inocent: xDDx

Picasso

kje pa je astra, madonca!!!! ??????

a je v oni temi ruzak in tole se javljala kaj, al kam drugam, eni ste na tekocem bolj oz. vec glav vec ve????

Picasso

eroticni naboj... upam da ste prebral med vrsticami... ko sem rekla iskrice, taksne in drugacne.-.. al nekaj tacga... xscratchx...

no, TO...
bo tudi...

Picasso

aha...pa si že napisala, da ti je kao malo bolje....sam to pa je trma...če kaj vem, bi ti ziher kdo prinesel domov kaj v naravni obliki....bi se javla, pa sem predelč...dej, bejba, pazi nase.... :palec:

...tko, zdej grem pa napoved brat, da vidim, kaj me čaka....ko že grem jadrat od srede do nedelje.... x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...