Amis 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 uau...sej v bistvu je res blo tko...že danes....sam mi je takoj bolš, če vem, da ima planetarni bluz tud prste vmes ....bi radarjem zmanjšala frekvenčni razpon, da bi bilo malo lažje prenašat....sam k mi niso dali navodil zraven...zdeja pa išči med tistimi miljoni delčkov pravo stikalo.... se mi zdi, da bo kr pomemben ta teden...vsaj kar se notranjih odkritij tiče....to mi je pa fajn sicer pa marsa:hvala...pa vse to si opisala (dosti in natančno) v takem zdravstvenem stanju....člouk ne ve al čestitat al ti dat eno po riti..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 [quote name='Marsa' date='10. Oct 2005 ob 18:02'][post="547786"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]kje pa je astra, madonca!!!! ??????[/quote]ja, jaz tud nekaj ful nanjo mislim tele dni... upam, da je OK in sam uziva mal v 'izolaciji' hvala za napoved funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Hvala za napoved Danes mi bo glavo razneslo od glavobola. Zoprnija zoprnasta Na sestanku v službi so se kregali Glede ene stvari pa ne bi rada hvalila dneva pred nočjo, raje še malo počakam Marsa, piješ kaj zeleni čaj? Pomaga Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2005 [quote name='Amis' date='10. Oct 2005 ob 18:21'][post="547815"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]uau...sej v bistvu je res blo tko...že danes....sam mi je takoj bolš, če vem, da ima planetarni bluz tud prste vmes ....bi radarjem zmanjšala frekvenčni razpon, da bi bilo malo lažje prenašat....sam k mi niso dali navodil zraven...zdeja pa išči med tistimi miljoni delčkov pravo stikalo.... se mi zdi, da bo kr pomemben ta teden...vsaj kar se notranjih odkritij tiče....to mi je pa fajn sicer pa marsa:hvala...pa vse to si opisala (dosti in natančno) v takem zdravstvenem stanju....člouk ne ve al čestitat al ti dat eno po riti.....[/quote] frekvencni razpon! Trma? (iz prejsnjega posta)... ne vem, vcas ze mal. Thanx, za eno po rit! [quote name='Mateja' date='10. Oct 2005 ob 20:27'][post="547877"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]ja, jaz tud nekaj ful nanjo mislim tele dni... upam, da je OK in sam uziva mal v 'izolaciji' hvala za napoved [/quote]ja, najbrz je res sam kaj tacga... Sem vidla v dnevniku, da ti tud ze dolg kasljas... Smo bogyce a ne? me ze vse telo boli od kaslja... mas pa dbest ikonco, ful vsec... [quote name='Melodie' date='10. Oct 2005 ob 20:57'][post="547886"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Hvala za napoved Danes mi bo glavo razneslo od glavobola. Zoprnija zoprnasta Na sestanku v službi so se kregali Glede ene stvari pa ne bi rada hvalila dneva pred nočjo, raje še malo počakam Marsa, piješ kaj zeleni čaj? Pomaga [/quote] a ti tud glavobol? mitjo je blazotno glava bolela cez vikend tud.... ne Melodie, sploh ne pijem caja... :||| sem rpav gnoj vcasih, lenuh.... spijem en caj in ciao.... kao, saj sem mocna... mal ga vcas prevec srackam... sam zlo zlo blaga limonada mi pase, voda pa not mal limone, jo kar tko stisnem not, nic ne ozemam in ne vem kaj... pa mal soli.... pa novo fiziolosko sem si nardila, ful pomaga... sinusi mi 'kljuvajo', ko se sklonim..... mam mal ciscenja... komy cakam da bom spet zdrava... ker tole jamranje... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 [quote name='Marsa' date='11. Oct 2005 ob 00:39'][post="547942"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Smo bogyce a ne? [/quote] [quote name='Marsa' date='11. Oct 2005 ob 00:39'][post="547942"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]komy cakam da bom spet zdrava...[/quote] [quote name='Marsa' date='11. Oct 2005 ob 00:39'][post="547942"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]mas pa dbest ikonco, ful vsec... [/quote]hvala... men tud vsec (dasina fotka) *jest tud v nedeljo glavobol za znort ... zvecer sem sla taka vsa hin na orientalske (se trebuh bolel - po tanovem mam tud ovul. bolece )... in je bla dobra odlocitev , sem se ful boljs pocutila potem funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 hvala za napoved Marsa ja tudi mene je bolela glava...čez vikend in včeraj tudi malo, sem šla potem malo na zrak, pa je bilo takoj veliko bolje , imam tudi neke težave s prebavo , šraufa me ful po trebuhu Ravno sedaj se odločam če bi prenehala z jemanjem kontracepcijskih tabletk...pa me malo skrbi, ker sem imela zelo boleče menstruacije, bruhala, čisto bleda, tisti dan, ko sem jo dobila in še naslednji sploh nisem funkcionirala Bom videla...no če ne bom prenehala moram danes k zdravnici, kem moram jutri začet že z novo škatlico Lep teden vam želim, Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Oh, kakšen teden.... za Astro, da je vse ok in se samo malo levi v svoji špilji. Nisem čist poštekala tele napovedi, same neke čudne stvari, pa mogoče nočem poštekat Zanima me kako kaže v petek, me čaka en poseg? Se mi zdi, kar ugoden dan. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 ojla, bejba, glej jo..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 [quote name='Marsa' date='10. Oct 2005 ob 16:36'][post="547724"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] svinjsko glavo[/quote] [quote name='Marsa' date='10. Oct 2005 ob 18:29'][post="547797"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]eroticni naboj... upam da ste prebral med vrsticami... ko sem rekla iskrice, taksne in drugacne.-.. al nekaj tacga... ...[/quote] [color="darkblue"]Mi je takoj v uč padlo, ko sem strastno iskala kak plusek . Sicer te pa ubogam, dons so letele iskrice, mal bomb, tko da sem čist v stilu. Vsem ki še kej rabte ta teden Zlato Svinjo, vam jo z veseljem odstopim - to je sestrična od [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 zlata svinja pa svinjska glava!!! sem nalasc pustila, ko sem avtomaticno napisala svinjska pa jasno prec pomislila da se bos fteknila... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii glej jo, spet sinicka, vcer je bla tud,,,, hehe, hodi pljackat slamice za gnezd najbrz... (od 'ograje' oz. one rafije na balkonski ograji).... nekaj casa jih ni blo prav semle, pa res..... prav tlele na balkonu, 2m stran od mene. sam ce bi vrata odprla, jasno zbezi, cez shipo pa glih ne bi fotkala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 [quote name='cosma' date='11. Oct 2005 ob 11:09'][post="548100"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Oh, kakšen teden.... za Astro, da je vse ok in se samo malo levi v svoji špilji.[/quote] tud jaz tud jaz Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 * Sonck, ne upam si ti nic svetovat... se mors sama odlocit... vendar osebno mislim,da ti tablete to uravnajo, da ne pomen da mors dozivotno jih jest, da te ne bi bolelo in vse to.... Morda nic narobe, ce mal prenehas, ze tako in tako? Mateja, se mi je zdel, da je Dasina (ko si zadnjic 1x pisala, da je cist not padla, pa podobne polozaje ma kot ich ) Ovulacije bolece? jaz tud vcas, sam v bistvu zlo redko..... ja, ples in taksnole res pomaga, blagodejno deluje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 [quote name='Marsa' date='11. Oct 2005 ob 14:49'][post="548284"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] * Sonck, ne upam si ti nic svetovat... se mors sama odlocit... vendar osebno mislim,da ti tablete to uravnajo, da ne pomen da mors dozivotno jih jest, da te ne bi bolelo in vse to.... Morda nic narobe, ce mal prenehas, ze tako in tako?[/quote] Vem ja...saj mislim, da bom kar takole naredila...25.11 imam pregled, vzela mi bo bris in takrat se naj bi menile tudi o tem da bi prenehala z jemanjem...čeprav tale moja zdravnica je zelo pristaš jemanja tabletk tako, da vem, da me bo hotla prepričat...Samo...mislim, da je dobro zame da neham http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 [color="darkblue"]Sončk, jaz tudi imela strašne težave vedno, prvi dan. Bruhala, vsa skrčena ležala, bla čist konc svašta. Niso mi nobene tablete pomagale, niti kontracepcijske. Sem klicala enkrat na urgenco, če se da priti po injekcijo če so tako hude bolečine, pa mi je gospa rekla, naj si kakšne smoke skuham . Sem mislila, da bom dol padla od smeha in bolečin. Potem sem se pa začela s seboj ukvarjati, malo sem si glavo na to temo spedenala in zdaj že 2 leti brez oz. z mikro bolečinami se grem te zadeve, brez substanc, kakršnihkoli, edino eno Marsino stekleničko taužentke, nikoli rabljeno, samo tako, v opozorilo , da ne bi slučajno začel bolet imam doma.[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 [color="blue"][b]stekleničko [/b][/color]1000rože, Pujsa *napovedi pa raje ne komentiram (sam potrudla si se pa, Marsa ... btw, si kaj bolje?) ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 [quote name='Pujsa' date='11. Oct 2005 ob 15:45'][post="548324"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="darkblue"]Sončk, jaz tudi imela strašne težave vedno, prvi dan. Bruhala, vsa skrčena ležala, bla čist konc svašta. Niso mi nobene tablete pomagale, niti kontracepcijske. Sem klicala enkrat na urgenco, če se da priti po injekcijo če so tako hude bolečine, pa mi je gospa rekla, naj si kakšne smoke skuham . Sem mislila, da bom dol padla od smeha in bolečin. Potem sem se pa začela s seboj ukvarjati, malo sem si glavo na to temo spedenala in zdaj že 2 leti brez oz. z mikro bolečinami se grem te zadeve, brez substanc, kakršnihkoli, edino eno Marsino stekleničko taužentke, nikoli rabljeno, samo tako, v opozorilo , da ne bi slučajno začel bolet imam doma.[/color][/quote] Pujsa hvala za nasvet Ja saj jaz sem se že kar odločila...bom prenehala . 1. zato, ker vem da ni zdravo zame, 2. ker te ki jih trenutno jemljem naj bi zviševale možnost splava (diane tabletke), sem brala in tudi zdravnica mi je potem potrdila. 3. pa zato, ker odsebno menim, da če že kdaj to jemlješ, je fino da se spucaš predno zanosiš...no nimava sedaj nobenega načrta imeti otročička prav sedaj...bo pravi čas že prišel samo tako razmišljam že v naprej BTW. Pujsa, glavo pa že pucam , pridno berem knjigice http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Marsa, nima se smisla siliti s čajem, če ti ne paše. Je pa zdravilen in res pomaga, tudi preventivno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 [quote name='coccinelle' date='11. Oct 2005 ob 18:32'][post="548411"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="blue"][b]stekleničko [/b][/color]1000rože, Pujsa *napovedi pa raje ne komentiram (sam potrudla si se pa, Marsa ... btw, si kaj bolje?)[/quote] ja, sem bla tud jaz pozorna, Pujsa halo, kao flaske talam... :||| Caj, folk, C A J... zelisce... Ja, dons pa res mal boljs, sem ze vsega boga spedenala, okol skakala... 2 sumecki prospana sem pa dve dozi imnuala, pa je 5x boljs.... pa juho se namenjam kuhat, je nisem, take, 'taprave', ze kaksno leto skor po mojem al pa vsaj pol.... [quote name='sončk' date='11. Oct 2005 ob 19:30'][post="548441"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] Ja saj jaz sem se že kar odločila...bom prenehala [/quote]Pametno. [quote name='Melodie' date='11. Oct 2005 ob 19:36'][post="548445"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Marsa, nima se smisla siliti s čajem, če ti ne paše. Je pa zdravilen in res pomaga, tudi preventivno.[/quote] saj drugac ves lajf pijem caje, sem 'cajarca', sam imam obdobje, ko mi nic ne disi... je pa res, da sadja zadnje cajte vec jem (sicer ga zlo mal, sem bolj zelenjavarca kot sadjarca), morda je kaj povezano.... sem pa prepila zelenga caja ohoho! Obozujem caje sicer... Thanx! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 [quote name='Marsa' date='12. Oct 2005 ob 16:39'][post="549325"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] saj drugac ves lajf pijem caje, sem 'cajarca', sem pa prepila zelenga caja ohoho! Obozujem caje sicer... Thanx! [/quote] O spet nekaj skupnega Držim pesti za jutrišnji dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 in da je bila včeraj na konj. lune z mojim priljubljenim neptunčkom merica polna, sem za foro zavrtela eno cifra, ki vedno ostaja nema.... in osebica po letu pa pol dvigne telefon zablokiram, sicer izpeljem pogovor kot se šika, razrešila itak nisem nič... halo, razrešen odnos je beg za določene ljudi, svašta... je pa zanimivo nekaj - med pogovorom se po hrbtenici do vratu čutila takšno toploto, prav žgalo me je... sem se bolj na to koncentrirala kot pa na pogovor... ko sem se poslovila, sem prav čutila umik toplote... bi mi kdo znal povedal kaj je to hudiča bilo? sem kakšne blokade razbila? ker tale nerazrešena stvar je eno veliko breme v mojem lajfu,... ne vem zakaj imam filing, da morajo biti vse zadeve razrešene.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 [quote name='Marsa' date='12. Oct 2005 ob 17:39'][post="549325"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]ja, sem bla tud jaz pozorna, Pujsa halo, kao flaske talam... :|||[/quote] [color="darkblue"] Mogoče res mal štorasto napisala . Enkrat, ko smo se vidli, je bila Marsa toooooooooooooook prijazna da mi je prinesla eno malo stekleničko taužentke, tok da vidim kako to sploh zgleda, pa za emergency . Se mi je zdelo zelo zelo lepo . Ena lepih gest [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 [quote name='Pujsa' date='13. Oct 2005 ob 07:25'][post="549619"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="darkblue"] mi je prinesla eno malo stekleničko taužentke[/color][/quote] a ni bla vrecka? Pol bod pa bolj natancna - najbrz kaka posodica (recimo od apikomplexa) z zeliscem tavzentroze not...... :||| Ja, dons sem boljs... kasljam se zmer, sam sem boljs, ze vcer sem bla. Hvala za skrb, lepe misli in vase nasvete. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.