Guest Jeti 19. junij 2010 Prijavi Deli 19. junij 2010 sam še na krokodilu manjka http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif super fotke http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2010 Blazno lepe fotke, Kroko, še posebej mi je všeč una na količku! (ja, in tud *tvoja* ima čokat kljun, hecno oz. zanimivo, jaz jih zdaj prav vrebam, pa imajo kot nalašč čisto vse rumen kljun in veliko ožji, tanjši... hm.) bolje "na" nego "v" Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2010 Hm, tle tud nisem ziher, ja, lohk bi bla šmarnica, ampak se mi zdi da bi lohk bila pa tudi pogorelka. Se mi zdi šmarnica precej temnejša. Res da ima pogorelček tud trebuh rdeč, vendar pogorelka pa ne... Tako da mislim da je morda pogorelček - punčka. No v vsakem primeru je punčka (ker ni tolk izrazitih barv) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. junij 2010 Prijavi Deli 22. junij 2010 Oj, no me je zazanimalo okol tega ptiča (), pa sem še frendo pobarala (ki se ene 100x bolj spozna na ptiče kot jaz), ki pa pravi da je to najverjetneje kosovka.Res ji je ful podobna oz. če ne bi bilo tega kljuna, bi tud jaz navijala za kosovko - ima prav tako dolg rep in podobno perje.Kot rečeno, sam ta kljun me bega. (prvič se mi zdi mal prečokat, drugič pa ima tud kosovka [kot kos] rumenkast kljun)((bo pa še frendičina sestra 'tazadnjo besedo rekla', ki se pa menda še fulkrat bol spozna kot frenda - ona [sestra] jo je pravzaprav nekako *navdušila* za ptičke, podobno kot je mene frenda - oz. še bolj kot sem bila)) (sem si dovolila skopirat fotko še sem - by MačkaRežalka)pomoje pa ni kosovka - ker je nekam ogromna za kosovko. Ampak sam pomoje No, razn, če nima Mačky drobnih tačk Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. junij 2010 Prijavi Deli 22. junij 2010 Zadnjič sem zasledila, da se slavčkovi samici reče slavulja sem kar hotla dol past od smeha. Slavulja...samo sem mogla čivknito tole, ker glih ptiči na vrsti. kje so oni moji lepi plavčki? v kater temo sem jih fliknila? da jih sem prestavim, pa da so na broju. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. junij 2010 Prijavi Deli 22. junij 2010 Pridna Hvala Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2010 Jao, kakšen plavček! Ja, jaz tud nisem čist zadovoljna s kosovko. Komplicirane, ja, Mačka, predno sem ugotovila da je bil muhar tisti ki mi je uletel! (pa še tud potem nisem bila čist zadovoljna, ker je bil skoraj ves črn - sam ni mogel bit nič druzga) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2010 šmarnica (?)Frenda pravi da je najbrž šmarnica, ja (vendar tudi potem ni bila več čisto ziher, ko sem ji "predstavila svoje argumente" ), pravi da je pogosto na kakšnih količkih in podobnem (in ne nujno in vedno samo na drevju, vejah), pa je tako morda tud zato pomislila na šmarnico (ker je na vrvi).Sicer ima pa menda zlo značilno gibanje ('potresavanje z repom'), kot tudi oglašanje... samo ni našla pravega pridevnika... (iz tega kar je pa povedala oz. ponazorila, pa bi rekla temu nekakšen *ščebet* - samo to ima pa večina ptičkov ... no morda kao nekakšno *cvrčanje*)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. junij 2010 Prijavi Deli 30. junij 2010 Breakfast time ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2010 Njami. (katera je ta rastlina oz. listi katere rastline so na fotki za kosovko?) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 30. junij 2010 Prijavi Deli 30. junij 2010 Mislim, da je hruška. Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2010 O, hvala. (na sadna drevesa se sploh ne spoznam... sam mal teh naših dreves pač poznam... smreka, jelka, bor, macesen, cipresa... lipa, kostanj, javor, topol (trepetlika), hrast, breza, vrba, za brest ali jEsen pa recimo že nisem več ziher...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 30. junij 2010 Prijavi Deli 30. junij 2010 Pri nas malo več sadjarimo, pa so mi sadna drevesa bolj znana. Imamo nekaj let star sadovnjak, imamo veliko veselje z njim, tako mi kot ptiči. Vrane, šoje in podobne večje ptice nam naredijo pravi masaker zorečega sadja. Ga popolnoma skljuvajo, sploh zgodnje sorte. Lani so nam požrli najmanj 30 kg zgodnjih jabolk. Potem se pa hodijo gostit do jeseni. Letos sem jim pa naredila "strašilo". Na drevo sem obesila stare CD in krogle iz alu folije. To se zelo sveti in je prav zoprno za gledati, sam zaenkrat je to edino kar jih drži stran od drevesa in jabolk, pa tudi od ostalega sadja Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2010 Ja, to baje ful dela. (tile cd-ji obešeni pa tole) Ja, štalo naredijo lohk totalno, sploh pa vrane in šoje! Saj to so ogromne ptice (z ogormnimi kljuni!), vrana je ene tolk velika kot pol moje roke! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anette 10. julij 2010 Prijavi Deli 10. julij 2010 Pri nas pa je še dodaten živ žav ker imamo papige, in te prikličejo ptice in naš papagaj nato oponaša vrabčka, siničko, kogarkoli, pomembno mu je samo, da je glasnejši.Res je čudovito, kako ti ptički pojejo, energijo pa imajo ne Pri nas ni tišine, ker imamo zraven gozd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 15. julij 2010 Prijavi Deli 15. julij 2010 Zjutraj stopim na balkon in mi pritegne pozornost ptič, ki ga še nikoli nisem videla. Bil je živo živo rumen s sijajno črnimi dodatki, velik pa približno tako kot kos, ali šoja, tu nekje... Ali se komu sanja kdo bi lahko bil!? Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2010 a tak?wow, kolk si se dobr spomnila, Mačka. Zalaya, si pa hecno definirala velikost: šoja je namreč precej večja kot kos (recimo okol goloba, še malo večja). Jaz ga še nisem videla - Kobilarja (v živo). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2010 Avtor Prijavi Deli 4. november 2010 (a ni hecn da sem dala Ptičke v Misli... sploh ne vem zakaj, ampak gotovo sem imela razlog. ) ... zdaj me redno obiskujeta izmenično plavček in sinička in sta tako pogumna, kar gledamo se pa tko... kok je pa res luškan plavček, k je tolk mini... ... Zadnjič ponoči zaslišim ptičje petje, ampak ne celega zbora, pač pa enega ali dva... prav žvrgolenje, pesmice takorekoč, podoknica pravzaprav ..In sem se prav dvignila da pogledam na uro in je bla 2:02. Čist odštekano. (ker ponavad okol 4h začnejo harat) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
diadrem 4. november 2010 Prijavi Deli 4. november 2010 Joj Marsa, pa ravno včeraj sem hotla tole temo 'obudit', pa sem bla pol na tesno s časom (pa fulkrat se spomnim nanjo) Ne vem ali jaz drugače vidim, ali pa so , sploh tole zadnje leto, ptički postali manj plašni. Sploh siničke pridejo res blizu in, podobno kot pri tebi, se lahko kr v oči gledamo Včasih, če si malo zmigal z zaveso al pa se premaknil, so kr zbežali, zdaj bi pa lahko šipe umivala, pa jih po moje ne bi zmotilo.Ko sem letos sejala motovilec, me je ena ptička(ki je ne poznam, kot neka mešanica med taščico in vrabčkom?) nekaj časa na ograji kake 3 metre stran opazovala- in ji pol v mislih rečem- 'Ena debela zelena gosenica je tamle'(..ki sem jo pred tem zagrnila z zemljo)... in ptička res skoči dol in jo izbrska In pol je bla ves čas kakega pol metra stran in mi 'pomagala', in še ko sem končala sva se malo 'pogovarjale', pol pa sem jaz morala it, ona bi še kr bla Podobno na morju letos, ko me je en cel dan en vodomček spremljal in uprizarjal prave predstave nad morjem Vodomci so mi sploh zelo blizu...še vedno. Tegale sem celo parkrat pofotkala, ker se je dobesedno nastavljal , sicer pa se nisem pustila motit v predstavi. Pa še cel kup podobnih zgodbic(z vsemi živalmi), ampak večinoma samo tole zadnje leto... * saj po svoje čist paše tale tema sem, so ptički precej eterična, zračna bitjeca..kot misli... Lahko jo pa tudi v Živali prestaviš, zdaj, ko obstaja ta podforum... * Evo še malo okusa po 'mojem' vodomčku: Z desne Z leve Od zadaj 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2010 Avtor Prijavi Deli 5. november 2010 Jžš... A tko, kar tkole *svojega* imaš. Pih. Blagorček. Js bi ga tud mela. Jaz sem ga tud vidla čist na blizu, ko sem se s čolnom vozila po Krki.. in je res tolk pisan kot v knjigcah. A ti se tud tkole pogovarjaš? Ma men prav polepšajo dan - sej dons mi ga je tud že sinička, sem se ufurala da prav meni hodi peti. (mogoče mi pa res, ker sem najbližje oz. najbolj direkt, zraven je pa še balkon z mačkom, tko da sklepam, da če komu poje, to morda ni maček. ) Ja, siničke znajo bit prav pogumne, sploh če si kje na deželi, v Kostanjevici so čist na blizu bli v grozdu okol hišice vsi mogoči ptički in tolk jih je blo super gledat, kakšno hierarhijo in red so imeli, eni so čakali na vrsto, medtem so se drugi kopali, mal pogovarjali, se vmes nekajkrat skregali... Tolk nadmiceni, pa tolk ene energije..Pa všeč mi je, k so tolk polni sebe, oni so se zdaj zbudili in to je to (vsi mormo zdej vstat): Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2010 Avtor Prijavi Deli 9. november 2010 ... Kobilar ...Zadnjič sem nekje prebrala, da (Kobilar) na kitajskem 'oznanja poroko'. ..................... Dons je pa zelenček prišel. Je pa mal bolj plašen pa takoj je not v krošnjo izginil, da sem ga komaj uočila, sam se je pol še spreletaval. V Štepiju sva s frendo po štepiju (pa po fužinah) ob reki nastavljali tele pogače lani.se moram tud letos nekaj spomnit... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 9. november 2010 Prijavi Deli 9. november 2010 Zadnjič sem nekje prebrala, da (Kobilar) na kitajskem 'oznanja poroko'. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif A zato je v Sloveniji tolk redko viden? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2010 Avtor Prijavi Deli 9. november 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2010 Avtor Prijavi Deli 19. november 2010 Nekaj dni mi ponoči hodi čivkat/ščebetat plavček oz. siniček. Tko okol 2h recimo. Prav pride pet, kok luštno.Sem na stežaj odprla okno, da ga *lociram*, pa se ga ni dal v temni krošnji, sam slišim ga. Lohk bi bil tud tašček, sam mislim da je siniček. (ker pol ostali začnejo okol 4h harat, ta pa prav v totalni tišini pride peti) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2010 Avtor Prijavi Deli 20. november 2010 Dons ga ni blo ponoči, je bil pa zjutraj. In ja, siniček je.Odrolam ful glasno roleto gor, okno odprem, in se sploh ne prestraši, ampak me gleda, se gledava, pa še mal začivka zraven. Kak cortek. (*sem pa vidla da sem že zdavnaj pisala da hodi jih par čivkat... no vmes tega ni blo, zdaj pa nekaj dni in en sam) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.