Skoči na vsebino

Sanje o Bogu

Marsa

Recommended Posts

"Sanjal sem, da sem hodil po pesku v družbi z BOGOM.

Na ekranu noči so se odslikavali vsi dnevi mojega življenja.

Gledal sem nazaj in videl, da je vsak dan mojega življenja začrtal sledove stopal v pesku.

Ena sled je bila moja, ena Gospodova.

Tako sem nadaljeval, dokler se niso iztekli vsi dnevi mojega življenja. Do zadnjega dne.

Tedaj sem se ustavil in pogledal nazaj.

Opazil sem, da je bila na nekaterih mestih samo ena sled in prav ta mesta so bila najtežji dnevi mojega življenja, dnevi največjega trpljenja, strahu in žalosti.

Potem sem vprašal: "Gospod, ti si rekel , da boš z menoj vse dni mojega življenja !!!

Jaz sem sprejel, da živim s teboj, ampak zakaj si me zapustil ravno v najtežjih trenutkih mojega življenja ? "

In Gospod je odgovoril : "Otrok, jaz te ljubim in rekel sem ti, da bom s teboj vso tvojo pot, in da te ne bom zapustil niti za trenutek.

In te nisem zapustil ...

V tistih dneh, v katerih si videl eno samo sled v pesku - to so tisti dnevi, ko sem te nosil v naročju"..."

*Ta prispevek neznanega avtorja sem dobila po e-mailu na uredništvo.

Marsa

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• 4 weeks later...

Moj Bog! Zelo lep citat. Iz osebnih izkusenj, lahko recem da cutim prisotnost Boga, ko se nahajam nekje v visokogorju in hodim po krusljivih skalah. Prav ta citat mi bo dobrodosel, za naslednje ture.

KL

Ja sam ka mali pao s lipe

Ja - res...

Prav mravljince dobiš od veličastnosti in preprostosti.

Všeč mi pa je, ko so ljudem všeč preproste stvari. :)

Volk - želim ti prijetne trenutke v visokogorju! :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 months later...
  • 1 month later...

Ja, Marsa. Najbolj veličastne stvari so v svojem bistvu najbolj preproste. Prav zaradi tega se tako težko dokopljemo do njih, ker tako radi ubiramo zamotane poti.

Volk, morda pa se kdaj srečava v skalah?

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Marsa!

To misel si mi poslala, ko sem jo najbolj potrebovala.

Izprintala sem jo in jo obesila skoraj vsepovsod kjer se zadržujem. (tako pač včasih odreagiram).

Hvala tistemu, ki ti jo je poslal in tudi tebi. Da si vedela, kaj v nekem trenutku potrebujem.

Pozdrav

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Natalija - zelo me veseli, da si jo odkrila, ker - to misel si nasla, ko si jo potrebovala. :)

Pametno, da si si to sprintala in nalepila - taksne misli naj preplavljajo nase okolje. :)

Picasso

x^x

... presenetilo me je (v pozitivnem smislu), ko sem na Onkologiji videla podobne lepe zivljenjske misli na stenah - v sprejemnih pisarnah, v cakalnicah ipd.. To se mi je zdel zelo pozitiven pristop in res so sestre vecinoma prijazne, blage, polne socutja. Kot pravim - taksne misli bi morale preplavljati nasa okolja... :)

Picasso

• 2 weeks later...
  • 10 months later...

x^x wow ...touchy...lepa, globoka.

Hvala Marsa, za objavo tega lepega prispevka in pa tudi neznanemu posiljatelju, ki je vedel kam poslati, da bo doseglo cim vec ljudi.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:vragec:

HVALNICA STVARSTVA

ALI SONCHNA PESEM

Najvišji, vsemogocni, dobri Gospod,

tebi hvala, slava in cast in ves blagoslov. Tebi, najvišji, edinemu pristoji in nihce ni vreden tebe imenovati.

Hvaljen, moj Gospod, z vsemi tvojimi stvarmi; posebno s soncem, velikim bratom, ki razsvetljuje dneve in nas.

Lepo je in v velikem sijaju žari. Tebe, Najvišji, odseva.

Hvaljen, moj Gospod, v sestri luni in zvezdah; ustvaril si jih na nebu jasne, dragocene in lepe.

Hvaljen, moj Gospod, v bratu vetru in zraku, v oblacnem in jasnem, sploh v vsakem vremenu, s katerimi ohranjaš vse stvari.

Hvaljen, moj Gospod, v našem bratu ognju, v katerem nam noc razsvetljuješ; lep je in vesel in krepak in mocan.

Hvaljen, moj Gospod, V naši sestri zemlji, ki nas kakor mati hrani in nam gospodinji in prinaša razlicno sadje in pisane rože z zelenjem.

Hvaljen, moj Gospod, v onih, ki zaradi tvoje ljubezni odpušcajo in prenašajo slabost in trpljenje.

Blagor njim, ki ostanejo v miru, zakaj ti, Najvišji, jih boš kronal.

Hvaljen, moj Gospod, v naši sestri smrti, ki ji nihce v življenju ne uide. Gorje jim, ki umrejo v smrtnem grehu, a blagor njim, ki pocivajo v tvoji najsvetejši volji, zakaj druga smrt jim ne bo mogla storiti žalega.

Hvalite in povelicujte mojega Gospoda in zahvalite se mu in služite mu v veliki ponižnosti.

Franchishek Asishki

:vragec: x:)x x:)x x:)x x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Res taka lepa misel, ena takih, ki jo z lahkoto vzamem za svojo, ker kaže na to, da tudi ko se ti zgodi, da misliš, da je vse totalno razsuto, nekdo pazi nate in ti pomaga naprej x:Dx :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 7 months later...

Marsa naša zlata, pa ti si te dneve neumorna :palec: x:Xx ! Obujaš stare teme, in s tem prinašaš dodatnega sončka v srca forumovcev xsrcx

Lepa lepa resnica, včasih res začutim božje v sebi... mali svetel mehurček, ki se razpoči in mi s svetlobo napolni vse telo in poboža dušo... :wub:

Hvala ti, Marsa x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

• 6 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...